- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xes
csendes tag
válasz
Varesz_86 #52535 üzenetére
Ha célbaért mindenképp visszakapod a pénzt / lezárják az ügyet a te javadra, scanneld be nekik a feladószelvényt amin rajta van a te címed illetve a vásárló címe is, és ha neten azt mutatja, hogy delivered akkor minden megoldva.
Nekem kicsit nehezebb ügyem volt, vettem valamit, utána nyitottam paypal dispute-ot visszaküldtem a csomagot kínába de posta honlapon csak annyit írt, hogy az országba beérkezett, az eladótól semmi válasz. Lezárták az ügyet, hogy nem kapta meg és buktam 18 ezret, na mentem egyből postára indítottam keresést, kb. 30 nap múlva érkezett hivatalos levél, hogy X időpontban sikeresen kézbesítve lett a küldeményt, ezt rögtön el is küldtem paypal-nak, 1 nap múlva már vissza is kaptam az összeget.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Külpolitika
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest