Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xes
csendes tag
Valakinek esetleg tapasztalat, hogyha MO-ról küld USA-ba csomagot az mennyi idő alatt érkezik meg? Elvileg ajánlottban már elsőbbségi is benne van, nem is lehet csak sima ajánlva küldeni, de így sem érkezett meg még 1 db csomagom sem az usa-ba, pedig 3 hét is eltelt.
2015.02.19
02:56
Küldemény információ:
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange2015.02.19
02:56
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
Xes
csendes tag
Valaki esetleg postázott mostanában USA-ba? Elég érdekes, hogy vagy 10 csomagot küldtem és egyelőre eddig 1 se érkezett meg oda majdnem 3 hét alatt! Pedig kínába később küldtem, az megérkezett 2 hét alatt, egyesült királyságba megérkezett 1.5 hét alatt, de usa-ba 1 db sem...
És elsőbbségi benne van az ajánlott árban de úgylátszik szart sem ér sajnos... -
Xes
csendes tag
From This Balance U.S. Dollar Balance
Amount $258.04 USD
Exchange Rate 1 U.S. Dollar = 283.523 Hungarian Forints
Gross Amount 73,160 HUFkicsit érdekesen számol a pp, ha ki akarom venni a pénzt, hivatalos árfolyam szerint pedig:
258.04 USD = 75,145.51 HUF
US Dollar ↔ Hungarian Forint
1 USD = 291.217 HUF 1 HUF = 0.00343387 USD -
Xes
csendes tag
válasz Varesz_86 #52535 üzenetére
Ha célbaért mindenképp visszakapod a pénzt / lezárják az ügyet a te javadra, scanneld be nekik a feladószelvényt amin rajta van a te címed illetve a vásárló címe is, és ha neten azt mutatja, hogy delivered akkor minden megoldva.
Nekem kicsit nehezebb ügyem volt, vettem valamit, utána nyitottam paypal dispute-ot visszaküldtem a csomagot kínába de posta honlapon csak annyit írt, hogy az országba beérkezett, az eladótól semmi válasz. Lezárták az ügyet, hogy nem kapta meg és buktam 18 ezret, na mentem egyből postára indítottam keresést, kb. 30 nap múlva érkezett hivatalos levél, hogy X időpontban sikeresen kézbesítve lett a küldeményt, ezt rögtön el is küldtem paypal-nak, 1 nap múlva már vissza is kaptam az összeget. -
Xes
csendes tag
Valaki postázott már Braziliába? Szokott ott gond lenni, vagy küldhetem?
-
Xes
csendes tag
válasz bambanya #52594 üzenetére
Nekem ez volt így kínaival, dispute stb. visszakapta a pénzt, utána bementem postára a feladóvevénnyel, elindítottam keresést, kb. 1 hónap múlva jött hivatalos levél, hogy X időpontban kézbesítették a csomagomat, ezt bescanneltem és egyből elküldtem paypal-nak e-mailben, hivatkoztam dispute azonosítóra is és kb. 1-2 napon belül visszarefundolták az összeget. Ha van róla hivatalos papírod, hogy kézbesítve lett akkor mindenképp küldd el nekik elvileg visszajár az összeg.
-
Xes
csendes tag
válasz bambanya #52612 üzenetére
1ik ötlet, hogy esetleg hívd fel ebayt telefonon és próbálj ott érdeklődni az ügyben...
Másik feljelentés dolog tényleg működik, amikor én eladtam valamit nyitott paypal dispute ot, visszaküldte a terméket, de amikor megérkezett egy levelező borítékot kaptam amiben nem volt semmi, tehát még kibontás előtt láttam, hogy ez átb@szás lesz, lefényképeztem a levelet előlről-hátulról illetve csináltam videót is a kibontásról, írtam paypal-nek,hogy üres levelet küldött vissza tracking numberrel, mondták, hogy tegyek feljelentést a rendőrségen és ha ez megvan küldjem el nekik, utána zárták is le az ügyet és nem buktam semmit. -
Xes
csendes tag
válasz bambanya #52625 üzenetére
Igazából szerintem nem is foglalkoztam vele, ismeretlen tettes ellen tettem, el is mondtam ott, hogy csak azért jelentem fel, mert akkor visszakapom a pénzemet paypaltól. Később jött levél, hogy megszüntetik talán, de erre pontosan nem emlékszem ez pár éve volt, nálam mondjuk kb. 20 ezer ft környéke volt, ami nem nagy összeg de a te esetedben ez jóval több ott már lehet komolyabban vennék az ügyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- PlayStation 5
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Milyen egeret válasszak?
- Asztalos klub
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen program, ami...?
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest