Hirdetés

2024. június 9., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56251) ot93


ot93
senior tag

Üdv,

Ma megjött a Bugs 3 :))

Április 3-án rendeltem, 4-én adták fel, aztán utána csak 8 nap múlva mutatott újra valamit a nyomkövetési szám, elvileg akkor ért Belgiumba és indították Budapestre. Majd újabb 8 nap elteltével megint megmozdult (tegnap), akkor mutatta, hogy "Célországban feldolgozva". Mások tapasztalatai alapján a vámolás még ezután jött volna, ezért kezdtem izgulni :) aztán ma meg váratlanul jött a postás a csomaggal. Nemtom, hogy a szombati munkanap miatt vagy amúgy is jött volna, de eléggé meglepett. Tegnap elvileg Pesten volt, ma meg itt van nálam. Sokan írják, hogy lassú a királyi posta, de nekem az a tapasztalatom több korábbi tracking-es csomaggal, hogy elég gyorsan ideért. Egy korábbi az 8 nap alatt itt volt (az csak 20 usd volt), ez meg 17... És ugyebár nem vámolták meg. Nemtom, hogyan csusszant át, de hát előfordul az ilyen...
Banggood-ról rendeltem, kínai raktárból, maga a drón akcióban 75 usd volt + a szállítási díj, szállításbiztosítás, vám biztosítással együtt a végösszeg 78,75 usd-nél állt meg. Ez szerintem jó vételnek számít :)
Nemtom, hogy a kínaiak a vámbiztosítás miatt mahináltak valamit, hogy nem vámolták meg, vagy csak véletlen, de jól jártak mert a magyar vámot kellett volna megfizetniük (vámbiztosítás miatt), ami kb. 8.000 lett volna ha jól számoltam. Ezt a vámbiztosítást amúgy nem teljesen értem, mert kb. 1,5 usd volt de ha megvámolják akkor jóval többet fizetnek. Mert konkrét személyektől tudom, hogy vissza fizetik ebben az esetben még a vámkezelési díjat is, csak el kell küldeni a banggood-nak a papírokat, amiken rajta van, hogy mennyi fizettem. Szerencsére ezeket a köröket megúsztam, vámkezeléssel kitudja mikor lett volna nálam... :)

Magáról a drónról. Még csak kibontottam, minőséginek néz ki, de hát csak h8 minim van/volt, így nemtudok nagyon viszonyítani semmihez. A táv tényleg kicsit olcsó hatást kelt, de hát ha teszi a dolgát rendesen, akkor engem nem zavar. Az is szimpatikus, hogy mennyi alkatrészt adnak hozzá, azokon sem spóroltak. A kamera tartó nekem nem lesz használható, mert nem fog belemenni az én akciókamerám, de majd kitalálok valamit.
Amúgy azért esett erre a drónra a választásom, mert tud akciókamerát is szállítani ha kell, de leszerelve a cuccokat lehet csak úgy repkedni is és a videók alapján nem is lassú. Könnyen rakható bele fpv kamera és az akkut is lehet fejleszteni. Hatótávot is lehet fejleszteni, tehát jó kis gépnek gondolom. Habár egyenlőre marad a gyári állapotában, csak fpv kamerát rakok bele...
Mellesleg utólag megvásárolható gyári kegészítőkből is van pár (asszem 5 féle), amiket esetleg meg lehet vásárolni, ha valaki akarja.

Akinek esetleg van valami jó tanácsa a használatához, azt szívesen fogadom. :R

[ Szerkesztve ]

Eladó: Sony HDR-AS20 akciókamera - 10k

(#56252) syler123 válasza Saccco (#56248) üzenetére


syler123
veterán

Én is, mivel te linkelted :D

Annyi hogy másik fiormware kell rá?

(#56253) Saccco válasza syler123 (#56252) üzenetére


Saccco
nagyúr

Nem. Csak nem lesz altitude hold és plusz 0,2g a chip miatt. Viszont ez legalább van, mert a sima out of stock. :DDD

Ma felküldtem a gépet 10 emelet magasba, nagyon kemény. :DDD

(#56254) syler123:
Errefelé dobd. :))
2.73g a sima
2.91g az altitude hold

Kicsit trükkös volt feloldani. Csatlakoztatás után kétszer le kellett venni az akksit, csak utána olvasta be, aztán mehetett a level 0. :D

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#56254) syler123 válasza Saccco (#56253) üzenetére


syler123
veterán

0,2g? Akkor kukázom az egészet.

Amúgy kíváncsi lennék az alitude hold mennyire működik ezeknél a gépeknél, mert bent sokszor 1 magasságban repkedek.

Rendeltem még egy LST S2-őt, szerintem baromi jó kamera, 2090 Ft volt pontokkal :D Vicc és benne van a VTX is. Hihetetlen.

Így utólag nem volt nagy vétel az FC. Konkrétan semmivel sem okosabb, mint a H67. Flashelni ígyis úgyis kell, a H67 meg szokott lenni 10$-ért és azért kapok motorokat és vázat is.

[ Szerkesztve ]

(#56255) Saccco válasza syler123 (#56254) üzenetére


Saccco
nagyúr

Viszont ezt tutira lehet flashelni. :K
A H67 nekem nem haverkodik. :))

Felesleges az altitude hold. Be kell állítani a pitch-re a throttle emelést és megáll a magassága. :DDD
Alap funkcióként is benne van a silverware-ben, de én a távon állítottam.
Még le kell tesztelnem, hogy milyen az alaplap. Csak építenem kell egy gépet. :DDD

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#56256) syler123 válasza Saccco (#56255) üzenetére


syler123
veterán

Beforrasztottad a kábelt vagy csak beakasztottad a kábelt? Utóbbival nekem sem akart felmenni.

Utána ráforrasztottam a kábeleket, de valamelyik pinek összeérhettek mert már nem is világított az FC :DDD Utána leszedtem a cint, megint világított, vissza a kábeleket és utána ment a Flash. Konkrétan azt hittem vége van, de elég jól bírja ez a board.

1et még én is összerakok, ha már van board hozzá. Már csak motor kellene meg akku. Sokallom az amazonos akkuk árát 7500ft a 6db. De kénytelen leszek megvenni.

[ Szerkesztve ]

(#56257) Jackal2 válasza Peaceliker (#56247) üzenetére


Jackal2
senior tag

Jaja, szerintem is, finomítani kell a gázreakció, meg a dead band részt fel kell venni 5-10-re hogy ne rántson bele kis értékváltozásnál a vezérlő a repülésbe.

Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

(#56258) defy456 válasza Saccco (#56250) üzenetére


defy456
aktív tag

collections/rx-tx/products/betafpv-t01-radio-transmitter-bayang-protocol
Bocsánat, ez lemaradt.
Azért 15 mert 10 a táv és 5 a szállítás.
Aztondjátok, hogy felesleges az e011-hez ez au fc. Ugyan azt tudja a gyári is?

(#56259) Teréz Atya válasza Jackal2 (#56257) üzenetére


Teréz Atya
senior tag

Keményen szakértetek itten, no. :P
A valóság meg az, hogy az egyik motor annyira már a végét járja, hogy kerepelő hangot ad. Ez párosítva MPU9250-nel meg leharcolt propokkal nem engedélyez további szűrő elvételt, viszont elég sok hibás értéket visz be a PID kontrollerbe, így még 8k/2k-n sem elég közvetlen az irányítás.
Az eredmény? Túlhúzott ívek, túlreagált irányítás, nem finom körbefordulás, etc.
A kritikán aluli propwash handling viszont fel sem tűnt nektek. Sajnálom, de ezekre az értékelésekre 6 pontnál többet nem tudok adni. :)

A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

(#56260) Saccco válasza syler123 (#56256) üzenetére


Saccco
nagyúr

Én egy percig sem bántam meg a GNB akkukat. Összehasonlíthatatlanul jobbak, mint bármelyik akksim. Voltak a sima 150-esek és egy 260-as, meg egy 300-as Turnigy, egyedül ez utóbbi ért valamit, viszont még ehhez képest is 2 grammal (!) könnyebbek a GNB-k és több bennük a kraft.
Úgy néztem, hogy amazonról a legolcsóbb. Érdemes még a BetaFPV-s ugyanilyen forma akksikon is elgondolkodni.

Nem forrasztottam, csatlakozós. Amikor az ST-Link-kel átnyomod level 0-ra, akkor minden kialszik és flash-elésig nem is tér vissza.


(#56258) defy456:
A Boldclash B03 alaplap ugyanazt tudja, mint az E011. Egymáshoz képest majdnem teljesen azonos szoftvert futtatnak (a repülésirányítás része és a protokoll azonos). A távirányításhoz használt protokoll egyezik rajtuk (bayang).

Erre gondolsz, BETAFPV TX01 Radio Transmitter (Bayang Protocol)? Ez egy a gyári játék távtól kis mértékben jobb távirányító.

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#56261) Peaceliker válasza Teréz Atya (#56259) üzenetére


Peaceliker
addikt

Az én gépeim meg azért mozognak darabosan, mert úgy irányítom őket xD

"Oh my Goa'uld!"

(#56262) syler123 válasza Saccco (#56260) üzenetére


syler123
veterán

Az lesz, megfogom venni a GNB-ket, mert a többivel úgyis csak szívni fogok.

Néztem is hozzá töltőt, szerinted? Remélem az occó ész jó kategória. Pont belefér a 6db akku.

A következő lépés ez a töltő, de ez már 2-3 szor annyiba kerül.

HV akkuk nem pusztulnak gyorsan?

[ Szerkesztve ]

(#56263) AMDaZERG_1


AMDaZERG_1
senior tag

Megreptettem az Alfa X3-RS 130-as vázat. Van rajta plusz tömeg az tény, de a 94km/h így is megvan, és emel is rendesen, bár kicsivel több kraft kell neki.
Egy akkut a kilencből már a Leader120-al kellett elrepülnöm, mert leszakadt az R.XSR -ről az egyik antenna, ami eléggé megnehezítette a repülést. Viszont, nem volt se jelvesztésem, se fekete képernyő, bár az FPV kép nem tökéletes. Vissza fogom kötni 5V ágra, és nem az akkuról fogom táplálni.
GPS témában az a kérdésem, hogy miért van az, hogy a magasságot nem méri?
Lehet valamit nem állítok be BF-ben? 0,00 méter a magasság...

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#56264) syler123 válasza syler123 (#56262) üzenetére


syler123
veterán

Nem érdekes, hulladék mind, maradok a Boldclash töltőnél, a többi kukázza az akkukat.

(#56265) Jackal2 válasza Teréz Atya (#56259) üzenetére


Jackal2
senior tag

Azt se tudom mi az a power wash handling:D

De bullshitnek jó volt, szerintem használj hozzá egy fázisegyengető gumikalapácsot az tuti segít:D

[ Szerkesztve ]

Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

(#56266) ezoltan válasza Jackal2 (#56265) üzenetére


ezoltan
tag

Propwash volt az :D
De a fázisegyengető kalapács ütős ötlet :DD

QX7S-R9M/GT Rebel LR/iFlight 8”6S LR-FS/M630 6” LR-FS/2xHawk5 5”FS/X215ProMod5S/X220Modded5”/Beta75X/EV800D

(#56268) Jackal2 válasza ezoltan (#56266) üzenetére


Jackal2
senior tag

Jah akkor azért nem értettem, mert félre olvastam. Így nem jó, mert akkor duplán hülye vagyok:D

Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

(#56269) Teréz Atya válasza Jackal2 (#56265) üzenetére


Teréz Atya
senior tag

Bullshit? No, akkor egyszerűbben:
Szar az egyik motor, örülök, hogy nem esik le, ti meg kritizáljátok a vezetési technikámat. LOL! :D

A vidiben pl. itt csúnya a propwash. Amikor relatíve gyorsan megfordítom a gépet, az meg a saját turbulenciájában beremeg, na az a propwash. Egy rendesen beállított gépnél ez minimális. Pl. amíg kapuzásnál egy hajtűkanyarnál te a géped remegésével vagy elfoglalva, addig egy profi már rég túl van a kapun.

A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza

(#56270) KaiotEch válasza Teréz Atya (#56269) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Nem kell 4 működő motor a repüléshez. :P

[ Szerkesztve ]

(#56271) Saccco válasza syler123 (#56262) üzenetére


Saccco
nagyúr

Nem vettem észre semmilyen gyengülést eddig. Túltöltéssel/túlmerítéssel lehet kinyírni, mint a simát.
Az a BC sokkal jobb.
De rendes töltő mellé a 2warrior-os is jó, szerintem. :)

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#56272) AMDaZERG_1


AMDaZERG_1
senior tag

Teréz Atya, magasság jelzés van csak GPS esetén Betaflight alatt? Nincs barométer.

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#56273) syler123 válasza Saccco (#56271) üzenetére


syler123
veterán

A 2warrior-os (S)szerintem párhuzamosan tölti az akkukat(/S), míg a BC teljesen függetlenül tölti a 2db akkut.
Mondjuk nem (függetlenül tölti az akkukat), de min 2 akkut kell töltenem, mert a B6 mini pl csak 2 cellától tölt.

Nekem inkább azért is kell a hw töltő, mert ha elállítom a B6 mini-t és 4,35V-ra töltöm a cellákat és elfelejtem visszatenni és elcseszem utána az Infinity vagy a GNB 4 cellás akkukat, akkor több kárt csinálok :D

[ Szerkesztve ]

(#56274) SpydeR3412 válasza Saccco (#56176) üzenetére


SpydeR3412
aktív tag

A BG verziója, elég fapadosra sikerült, mármint ránézésre.
Annyira nem értek hozzá, de a BetaFPV Lite fc-n sokkal több dolog van. Kb. mint az RcMart-os verzión.
Meg a 2.7g sem valami csábító. De ki kell próbálni.

Más: A Lite fc antennàja egy szál vörösréz drót, hatótávja elég gyenge volt gyárilag (olyan 50m). Lecseréltem normális antennára, sokkal rosszabb lett. Visszaforrasztottam a drótot, de valamit nagyon jól csináltam, mert aztán megnőtt a táv olyan 70-80m-re.
Ma viszont az egyik esésnél letört és nem is találtam meg a fűben. Most egy sima drótot kapott, lakásban végig van jel
Elképzelhető, hogy a sima drót elég lesz neki? (nincs blandolva, a hosszával sem törődtem). Reggel teszt.

syler123: Én Charsoon aksikat használok, kicsit barátibb az áruk.

(#56275) Jackal2 válasza Teréz Atya (#56269) üzenetére


Jackal2
senior tag

Ember, csak szivatunk, egyébként én repültem már különböző KV értékű motorokkal, mert nem volt más. 2204 2300KV a 2205 2700KV között és kikompenzálta a vezérlő.

Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

(#56276) Peaceliker


Peaceliker
addikt

Két kérdés :
Két osd s fc mnél is azt tapasztaltam, hogy ha repülés közben disarmolok esés vagy bármilyen miatt, majd utána repülök tovább akkor az osd stat képernyője mondhatni beég, halványan látszik tovább. Ez mennyire normális? Két különböző fc nél ugyan ez volt.
Másik, hogy olcsó, de megbízható osd s 20x20 fc létezik amiben bec képes megetetni egy vtx02 t egy xm+ t és egy runcam nano t? Úgy fest omnibus nano nem képes erre... Most rakok majd külső bec et, de azért ez vicc... Azon is agyaltam hogy berakom inkább pikoblx et, mert az nem szarozik, csak akkor nem látom rssi t, mert xm+ sajna nem szól a távnak ha para van :\

Szerk : f3 is jó nekem

[ Szerkesztve ]

"Oh my Goa'uld!"

(#56277) AMDaZERG_1 válasza Peaceliker (#56276) üzenetére


AMDaZERG_1
senior tag

Én HAKRC F4 minit használok és az:
RunCam Split, VTX03, R-XSR cuccokat etet, és köszöni jól van. Nem kell szoftolni (legalábbis én nem szoftoltam)
szerk: ja, ez nem olcsó, de azért még megfizethető.

[ Szerkesztve ]

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#56278) syler123


syler123
veterán

Van itt olyan aki használ iRangeX iRX6 multiprotocol modult Flysky távval?

Tényleg nem fog menni flyplus firmware-el?
Vagy van más módja is hogy kiválasszuk a protocolt?

[ Szerkesztve ]

(#56279) Saccco válasza syler123 (#56278) üzenetére


Saccco
nagyúr

Ha lehet flash-elni a modult, akkor biztos, hogy megoldható.

szerk.: Vagy egy másik nem flyplus-os távval beállítod, utána tudod használni.

[ Szerkesztve ]

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#56280) syler123 válasza Saccco (#56279) üzenetére


syler123
veterán

Hát ezaz, hogy erről nincs semmi leírás, hogy pl defaultra tenném ezt a protokolt, amivel a h67 is használ, mert én nem fogok váltogatni. Lehet hogy alapból azzal indul, ez lesz a kérdéses, mert ha nem akkor szívás, mert ezek a stick commandok nem mennek a 10ch-ás firmware-el.

Ha nem találok a közelben mást, akkor az lesz, hogy visszaflashelem a gyári firmware-t, kiválasztom a protokolt és utána vissza. Csak ugye ott a kockázat, hogy téglásítom a távot, elég volt 1-szer az ördöggel játszani.

[ Szerkesztve ]

(#56281) Baku válasza ot93 (#56251) üzenetére


Baku
aktív tag

Ha Belgiumon át jött, akkor az EU raktárnak számít, ezért fizetted a vám biztosítást ....
Ennyiért perszehogy megérte....
Csak arra vigyázz, hogy LOS-ban ne repülj vele messzire (mondjuk ez minden ilyen "buta" gépre igaz), mert elveszíted ....
Nagy a kísértés, erős, gyors, nagy, el lehet menni vele többszáz méterre is, csak hogy akkor már csak egy fekete pont az égen, és elég nehéz visszahozni, ha elveszíted az orientációt ....
Mondjuk ugyanez fennállhat FPV esetén is, ha jelvesztés van a vtx - vrx között....
Nekem ez az egyetlen bajom a B3-al, hogy buta, és mivel én is ugyanolyan buta vagyok, két hülye már sok egy repüléshez .... :D
Kettőnk közül legalább az egyik legyen annyira okos, hogy hazahozza magát ..... :D

(#56282) vandor01 válasza Saccco (#56260) üzenetére


vandor01
őstag

nalam GNB 3S 450-es boven bir annyit mint az Infinity 3S 550-es! 6 perc repulés!

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#56283) Saccco


Saccco
nagyúr

Kicsit még pazarlós, de alakul...



0,5mm-es PETG lemezből, 0,9g. :C

█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

(#56284) Peaceliker válasza vandor01 (#56128) üzenetére


Peaceliker
addikt

még 1 kérdés. fc eteti neked vtxet kamot vagy csak vevőt?
úgy fest másik 5 colba is kénytelen vagyok berakni egy ilyen lapot, mert omnibus nanonak nem tetszik a 4s 2204...arm után, kis gázon is pár mp és indul is újra. :O

"Oh my Goa'uld!"

(#56285) syler123 válasza SpydeR3412 (#56274) üzenetére


syler123
veterán

Köszi!

Nem tudom ez a Charsoon hogy viszonyul a GNB-hez, de valóban fele annyiba kerül. Így pont kijönne a töltő ára ha ezt venném.

Elégedett vagy velük, mióta használod? Gyári jjrc h67 akkunál gondolom jobb, már csak a hv miatt is.

(#56286) vandor01 válasza Peaceliker (#56284) üzenetére


vandor01
őstag

variálom oket összevissza.... mertaz FS-vtx-nek nem eleg az 5V szoval azt az aksirol etetem es van olyan vtx a runcamos ami megy az FC-rol is ....
a kamera... nos az változo! pl a PIKO-n nincs OSD ezert Shift 2 van rajta es a vtx-rol etetem. es a kamera OSD-jét használom...
NOS azon a 210-en az FC-rol etetem a kamerat mert igy tuti latszik az FC-OSD ha vtx-tol etetnem akkor 2S felett eltunik az FC OSD felirat... vegul is a kamerat kenytelen vagyok az FC-rol etetni! ezzel az a baj hogy vmi frekvencia beleugat a kép minoségébe! alapbol disarm ban is szar es amint nagyfordulaton tolom neki ott meg szarabb..... ez erossen igaz a Sparrow-ra.... a Swift2 kicsivel jobb de ennek is jottene vmifelé szures! mert a pikonal a legjobb a kep! nincs FC kapcsolat... most varom a kondikat es szuroket.... remélem jobb lesz!

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#56287) syler123 válasza syler123 (#56285) üzenetére


syler123
veterán

A töltő is érdekelne, hogy arról mit gondolsz, mármint amit használsz. Mérted multimeterrel pontosan tölti 4,35V-ra az akkukat?
Ha ezekkel minden rendben van, akkor nem veszek most drágábbat, jó lesz nekem a Charsoon és az usb-s töltő.

(#56288) AMDaZERG_1


AMDaZERG_1
senior tag

Mivel lehet kiszűrni, hogy a DVR felvétel ne legyen harántcsíkos?
Élőkép teljesen tiszta, élvezhető, de a DVR felvétel sűrű harántcsíkos. A DVR a Quanum Cyclops V2 szemüvegben a Video IN és Videó out jack csatlakozójára van forrasztva. Egy testet használok a ki és bemenethez is, tehát nem kapja meg a negatívot minkét irány, vagyis a panelen megkapja, miután egybefut mindkettőnek.
A feszültséget meg az akku utánra van kötve egy UBEC és az táplálja 5V-al az eachine DVRPro-t.
Ötlet a zavar kiszűrésére?

Ortus-245 - Ortus-250 - Subvolo-01

(#56289) Peaceliker válasza vandor01 (#56286) üzenetére


Peaceliker
addikt

Ok köszi. Akkor nagyobb atepites lesz. Vtx02 helyett megy be egy 20x20 adó ami csinál 5v ot akku fesz ről és akkor arról megy kamera. Vevőt meg meg tudja etetni fc gondolom.

"Oh my Goa'uld!"

(#56290) KaiotEch válasza Saccco (#56283) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Váááá Te leszel a podgyártóm! :D

(#56291) vandor01 válasza Peaceliker (#56289) üzenetére


vandor01
őstag

na csak hátrább az agarakkal tervezgetjuk hizlaljuk a gepet azt a vegen meg se bir mozdulni a sok extra sulytol tobb lesz mint 200gram es nem jon ki a 3x vagy 4x-es toloero matek! :DD :DD

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#56292) Peaceliker válasza vandor01 (#56291) üzenetére


Peaceliker
addikt

205g most, lesz vagy 210-215...és motor is csak 1300g körül húz(/db) , szal fika lesz jah :P

"Oh my Goa'uld!"

(#56293) Peaceliker válasza Peaceliker (#56292) üzenetére


Peaceliker
addikt

De közbe azért rá mértem, nehogy elszakadjanak a grammok és akkor még a 15 ös arány sem jön ki a végén :p
Vtx02 2.8g sok kábellel, 20x20 adó 3.3 semmi kábellel. Szal akár 1.5g al is nehezebb :))

"Oh my Goa'uld!"

(#56294) vandor01 válasza Peaceliker (#56293) üzenetére


vandor01
őstag

én megakadtam a cuccal mert varom a kondenzatorokat meg a zavarszuro filtereket.... nalam 230gramm lesz mert a nagy labak es a motorvedo +30gramm! nekem mindegy 190-200 vagy 230... +150gramm a 4S 1000-es grafen.... DE mennie kell mint a barom! mondjuk elsőkörben AIO-t rakok ra egy 200mw-es OSD-s -et a Dino95-rol esett ki....

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#56295) varadigabor válasza vandor01 (#56294) üzenetére


varadigabor
senior tag

Ezen milyen motor van?

#56293) Peaceliker: sajnos elavult lesz a géped, már a 6S a menő :D ;]

[ Szerkesztve ]

www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---

(#56296) Peaceliker válasza varadigabor (#56295) üzenetére


Peaceliker
addikt

Igen tudom... Mire kész, dobhatom ki... Meg 3000kv...milyen tavalyi dolog már xD

"Oh my Goa'uld!"

(#56297) vandor01 válasza varadigabor (#56295) üzenetére


vandor01
őstag

a legoccobb... azt irjak 21gramm... de plus csavarok a vegen 25,5g!
2204-2300KV azt mérik hogy emel kb 457g (5coll/3 4S) [link]
bohockodni jo lesz remélem nem esik senki fejere!

osszedugok itt sorba egy 4S+3S-t azt onnantol a 7S lesz a meno mig el nem fustol :DD

[ Szerkesztve ]

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#56298) Peaceliker válasza vandor01 (#56297) üzenetére


Peaceliker
addikt

Volt ilyenem tavaly év elején. Sunnysky azért szebben jár, de ezzel sem volt baj 4s 5 colon.

"Oh my Goa'uld!"

(#56299) vandor01 válasza Peaceliker (#56298) üzenetére


vandor01
őstag

ja a tavalyi cuccok olcsok ma már.... repulni meg repul :D
nem a hungaroringen akarok idore kapuzni hogy csak a legujjabb keljen....
:DDD :W

CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."

(#56300) Peaceliker válasza vandor01 (#56299) üzenetére


Peaceliker
addikt

Ez már tavaly is olcsó volt, én asszem 3 éve vettem csak sokat pihent az első gépem xD

"Oh my Goa'uld!"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.