Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimista
aktív tag
Holnap 1-2 óra felé hajógyári?
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
vandor01
őstag
válasz SpydeR3412 #31686 üzenetére
volt probarepülés...
igen kicsit felfelé kell állitani a kamera dölését nekem max 10%
egyik gépemen sincs a dölés max-ra tolva de ha tolom nekik azert 20%-ot döl a gép.
TX01 / TX02 -es kamerák.... x100 es x251-re...mekk-mester addig addig ötöztette ezt a gyereket mire tenyleg pupos lett!
pupos concept egyszerübb gyorsabb csinalni mint az orrat vagdalni!
holnap pobarepulés ezzel isCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
kimista
aktív tag
láttátok az új HK oldalt? kb használhatatlan.. kereső nem működik, warehouse-ok össze vissza, árak szintén.. valami nagyon nem oké
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Arti1
aktív tag
válasz vandor01 #31704 üzenetére
Értem én, hogy FPV cam rögzítés, de miért pont 2? Redundancica?
Kicsit off:
Tönkre ment a Voltcraft IPC1-es töltőm, jó 10 év után (vagy 12....)
Amit néztem, hogy érdemesebb az IPC1L (light) verziót vennem helyette, mert minden plusz cucc megvan, ami az IPC1-é volt, csak a töltő halt meg. Aztán körülnéztem töltő ügyben külföldön is:
Érdemes inkább ezt venni a Voltcraft helyett? Árban kb. egy, mint itthon az IPC1L. Vagy:
Pont most küldött a GB egy emailt, hogy 19.99 USD a töltő, az pedig egész jó ár érte.
Találkozott már valaki ilyen töltővel? Vélemény esetleg? Köszönöm!Molnigee: Pontozni nem engedi, esetleg valami kupon? Annyira jó ez az ár? 1 nap van dönteni, számol vissza
[ Szerkesztve ]
http://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
molnigee
aktív tag
Ha nem lenne már gépem, erre most azonnal rácuppannék ennyiért
--> http://dronearena.hu/ <--
-
vandor01
őstag
Ezek csak koncepciok.... Tetore feltoldani egy kis egyenes feluletet jobb, gyorsabb megoldas mint a gep orrat faragni es eltavolitas utan is megmarad az eredeti forma.... Csak otleteket akartam adni... Mielott masok is neki allnanak faragni....
[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
qqzs
őstag
Eladó: GTS450
-
_X10Dead_
aktív tag
Nekem mindkettő van. Inkább kiegészítik egymást, mint helyettesítenék.
Az XTAR nagyon jó, tényleg mindenféle akkut megeszik, akár több fajtát is tud egy időben tölteni, a töltés vezérlése - szerintem - jobb is, mint az IPC1-nek, de "csak" töltő.Ha a Voltcraftot is erre használtad, akkor válts nyugodtan.
A töltőáramot nem tudod kézzel szabályozni, csak annyit dönthetsz el, hogy 500 vagy 1000mA-val töltsön, de az elektronika résen van, ha soknak találja, visszavesz a kakaóból. Így 10 esetben 9-szer jóval gyorsabban végez, mint a Voltcraft, de ez sem teszi tönkre az akkut.
Plusz, fel tudja kelteni a túlmerített akkut is.De ha discharge-ra is, vagy a regenerálásra is szükséged van, akkor ez nem a Te lovad.
[ Szerkesztve ]
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Jackal2
senior tag
Lemaradt az aposztrof a hadjarol de így legalább jó parasztos
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Teréz Atya
senior tag
-
vandor01
őstag
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Vaze
őstag
sziasztok szakik
Ezt talaltam,szerintetek megeri az arat?
Amugy fogalmam sincs a dronokrol,sosem volt,tehat semmit sem ertek hozza
Valaszokat elore is kosziMSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
kimista
aktív tag
Nem.
Lehet, hogy csábító a sok feature, mint pl wifi fpv, alt hold, headless stb, de nem működnek. Ha ezeket a funkciókat akarod, akkor sokkal drágább gépet kell venned, ezek csak olyan h rá van írva, de 1 másodperc utánösszezavarodik a szoftver és dobod ki a kukába.Ha kicsi kell, akkor e010, vagy H8 mini, de megpróbálkozhatsz egy mini géppel is, H30, x5c, nihui.
ezek 50 dolcsi alatt vannak, a nano-k 20 dolcsi alatt.Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
molnigee
aktív tag
Drón miatt kellett lezárni szombat este a dubai repülőteret
A sok hülye miatt fogjuk megszívni ...--> http://dronearena.hu/ <--
-
SpydeR3412
aktív tag
Nem jött senki?
-
Vaze
őstag
válasz SpydeR3412 #31730 üzenetére
koszonom a valaszokat
szoval egy ilyen mar jobb lenne?bocsanat SpydeR3412 neked irtam valaszkent
[ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Teréz Atya
senior tag
válasz molnigee #31728 üzenetére
Es meg is jelentek a dront csak keprol latott, csakazertis ticcsakbe kretenek. Meg a gyereknek szetrugom, mert a labam ele hullott egy pardekas kavedaralo.
Es ezek most liberalisok vagy mi a szom?
En pont ezert kerulom az embereket mar mint ordog a szentelt vizet. A hulyevel nincs kedvem veszekedni, hogy nem filmezem, sot a kutya sem kivancsi a szottyadt valagara, a kivancsiskodonak sincs kedvem magyarazni, a gyereknek racert akaronak meg lehetetlen megmondani, hogy allatsag.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Allien
veterán
Hülyeséget írnak a többiek, NE is hallgass rájuk! A legalapvetőbb hibát NEM veszik, nem veszitek észre!
Amit linkeltél, az BNF verzió!!! Azaz, nincsen hozzá táv (vezérlő)! A TE géped EZ:
MJX X906T
Ajánlható gép, bár, eddig senki sem tesztelte közülünk. Az FPV NORMÁLIS, azaz NEM wifis!!! Csak a moncsija (mert nem nevezném MONITORNAK a 2,31 inch izéjét) kicsi. Ha lenne fpv gogglesed (szemüveged), akkor még talán megérhetné, és kevesebb, mint 20E. De vannak alternatívái, több is pl WLtoys Q282G, az olcsóbb 48 dolcsi. Amelyik tetszik, vedd meg, majd add el.
JXD 509G nagyobb méret, de a lényeg, ezek is csak játék kategóriák. Arra jó, hogy tanulj, meg bosszankodj (de erre mindegy, mit veszel, valahol el KELL kezdeni).Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
fape
senior tag
válasz Jackal2 #31317 üzenetére
Megnéztem Infinity aksijaikat és meglepett az eredmény. Íme:
Csak az "első" szériáson 14awg-s a kábel.
Eddig 3x rendeltem 2-2 db, egyik esetbe se teljesen olyat kaptam mit előtte. (szerencsére nincs nagy eltérés).
1. 14 awg fő és piros-fekete balancer kábel
2. 13awg fő és piros-fekete balancer kábel
3. 13awg és piros-fekete-fehér balancer kábelGondolom amelyik kábel éppen akciós volt szarki teszkóban azt használták.
Nagyon bízom benne, hogy a 14awg(80A) -> 13awg(100A) csere inkább tudatos volt.Nem ezeket a drónokat keresik!
-
Allien
veterán
válasz Allien #31735 üzenetére
Pontosabban, én is hülyeséget beszélek, mert nem görgettem le. Ez tényleg a wifis verzió, ami felejtős. Már amit TE linkeltél, amit én, azzal nincsen ilyen gond, a méretét kivéve...
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
kimista
aktív tag
válasz SpydeR3412 #31730 üzenetére
akkora szél volt h lefújtuk.
Holnap talán kinézünk, jó időt mondanak.Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
vandor01
őstag
huu bki...
uccsso pillanatban furtam ra egy lukat es raktam egy árbocot a pup-közepiibe....
aldom saját magam... most biztos antenna+kamera combot kéne ujra rendelnem!de igy!? hülye és antenna biztos a pupos! csak nem fér bele a taskába
most ebben a konfigban tökéletes FPV tanulogép lett a pupos! az uj haz már uton kinyabol! nekem még tetszik is mintha vmi komoly antenna lenne kis narancsos sipkajával![ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz KaiotEch #31740 üzenetére
szaz méter magassan olyan de olyan szép, hogy szépség versenyt is nyerhettne
most az uzembiztos FPV funkciora megyek.. fuggetlenül a landolás minőségétől![ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz SpydeR3412 #31745 üzenetére
sajna ez ilyen....
ha nem akarok antennat meg kamerát rendelni hetente... kell ez...olyan megoldáson gondolkozom ami le/fel szerelhető az x251 tetejére...
szerintem 2db kábelkötegelővel es dupla ragasztos szalaggal megoldható...
azt akkor mindegy, hogy nezki csak funkcionálisan JOL hasznalható legyen....
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz vandor01 #31746 üzenetére
Ezzel én is így vagyok, hogy a funkcionalitás a lényeg. Nézd meg a cuccaimat.
Arra szerettem volna utalni a kérdésemmel, hogy nem-e lenne elég egy kissebb antenna, ami még véd, de nem akadsz be olyan könnyen?
Tisztelem a kreativitásodat és hogy értékeled, amid van! De nem lenne egyszerűbb ezzel tenni egy próbát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest