Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Igen - ezzel teljesen tisztába vagyok... én is olvastam a motorok gyors amortizációjáról... 20-30 repülés... rövid ~5perces repülés, így plusz akksik...
Szal azért eléggé körüljártam a témát, nem vérpistiként ugrok bele és költöm észnélkül a pénzt, hogyha a teszkóba meglátom 9.990 Ft-ért quadcopter húúúúháááá, és én most profi drónpilóta leszek / vagyok!
De esetleg felújítva... értsd veszek új rotorlapátot - motort, stb. tovább tudom adni, ha nem is így idegennek, de ismerősnek, aki szintén akar tanulni, szal azért annyira nem veszik kárba szerintem...
Meg azért is úgy kezdem most, hogy ez a 10E (CX10) & 25E-s (JJRC / Syma) tétel ez a tanulógép (ez úgyis lezuhan majd - nekimegyek vele, stb.) és innen lépnék a 100E-s gépre (CX20), amivel már komolyabb szándékom van... légi felvételeket SJ4000-el... persze nem én fogom forgatni az új drón doku sorozatot, de valahol el kell kezdeni...[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Two Trees Sapphire Plus 3D nyomtató
- Mebby 2in1 Baba és csecsemőmérleg
- Aguri prestige S17 és S8 tetőcsomagtartó eladó
- Eladó Teljesen új Bontatlan Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete színben
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
- Ciclosport CM 4.21HR kerékpár computer
- Hófehér Delonghi Dinamica ECAM 350.35.W automata kávéfőző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest