Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz sirarcheer #52280 üzenetére
Nincs korlát és ritkán van kimaradás.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
trec12
addikt
-
pjen
félisten
válasz sirarcheer #52288 üzenetére
Így van,bedugod az antennát,behangolod és kész.
Palor:Óv től függ,hogy kell e hangolni,ha autómata keresésen van,lehet megtalálja magától.
[ Szerkesztve ]
-
RoyBatty
aktív tag
válasz sirarcheer #54544 üzenetére
Csinálj egy csatornahangolást a TV-n amíg ott van. Nézd meg az M4 HD képét (8-as csatorna), ha az jól működik, akkor 99%-ban a többi is jó lesz. Arra is figyelj, hogy a koax csatlakozókat minden kábelvégre jól tegye fel (szorosan, ne lötyögjön).
-
MODERÁTOR
válasz sirarcheer #55657 üzenetére
Üdv a kapitalista világban! Ezek bizony egymással harcolnak, és nem az előfizetőt fogják simogatni. Mi csak az eszköz vagyunk a kezükben, amivel a másikat ütik.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz sirarcheer #55670 üzenetére
És vajon akik így gondolják akkor is ekkora hanggal reklamálnának, ha az IzauraTV-t és a MuzsikaTV-t vennék most ki? Hiszen az is egy ugyanilyen "áremelés" lenne...
-
pjen
félisten
Szerintem igazad van,ez áremelés.Viszont lehetség a hűség felmondására.Ha úgy Érzed neked már nem éri meg,gond nélkül szerződést bonthatsz.
-
pn4hvq
senior tag
Értem, hogy mire gondolsz, egyet is értek. Jelenleg némi vezetékes telefonhasználattal havi 6300Ft körül fizetek a tv/telefon/net hármasért (még nem telt le az egy év hűségem, így nem tudok újrakötni).
De: példának okáért (sarkítok), ha betesz a Digi a kínálatába 100 a családom számára teljesen érdektelen csatornát, és mondjuk megemeli az árat 5000Ft-tal, akkor én húzom a számat. Nekem semmi szükségem rá, egyszerűen (ha van lehetőség), nem szeretnék többet költeni az adott szolgáltatásra.
Amíg nekünk otthon megfelel a csatornakínálat, emellett annyi fontos számomra, hogy mit kérnek ezért. Ha eltűnik a minket érdeklő csatornák nagy része, akkor szolgáltatóváltás lesz. Addig viszont ismétlem magamat, ha van lehetőségem, nem szeretnék többet fizetni a számomra érdektelen tartalomért.
Mintha a Spíleres történet is azzal zárult volna, hogy az összköltségem a Digi felé megnött. Számomra ez a plusz költség semmi előnnyel nem járt. -
dh66e
veterán
válasz sirarcheer #55705 üzenetére
Azért csöngetett be mert nem találta a kimenő kábeleket a dobozban.Vakarta a fejét és annyit mondott hogy inkább nem mond semmit.
-
Túzok22
senior tag
válasz sirarcheer #55725 üzenetére
Persze hogy nem.
-
unravel
őstag
válasz sirarcheer #55824 üzenetére
Nekem minden nagyon szép, minden nagyon jó. Nem tűnt fel hogy nem én sírok hogy mi lesz velünk Tv paprika nélkül ?🙃
Tibiajax: ✌️
¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
válasz sirarcheer #56799 üzenetére
Gondolom a románoknál nincsenek torrent oldalak, nincsenek adblockerek, mindenért fizetnek és degeszre veszik a blu-rayeket.
Egyébként pont rossznak írod, hogy semmiért nem fizetek. Adblockerem ugyan van, de a virágboltban most is ott a söröskorsó a nevem mellett, tehát nincsenek reklámaim, ha érted ez mit jelent, fizetek a netflixnek családi csomagot, fizetem a digit fullosan, CI+ kártyákkal, filmnowostól, hbo-stól, nettel, telefonnal, van Youtube prémium előfizetésem, van Telenor MyTV előfizetésem, fizetek a HVG-nek, hogy támogassam őket és lássam a prémium tartalmat (bár ez más tészta, ez már ugye híroldal), szóval nekem aztán ne magyarázz kérlek, hogy itt senki semmiért nem fizet... -
nfsu17
veterán
válasz sirarcheer #57161 üzenetére
Sokra megy az ember a 8k minőséggel (direkt túlzok), ha csak három perces demovideokat tudsz egyelőre nézni.
Inkább nézek 720-as filmet, ami leköt az utolsó képkockáig, mint 4k-ban valami főzős műsort (bocs a szakácsoktól).
De igen, lehetne jobb minőségű...bár mint tudjuk, még mindig az sd kategóriának van a legnagyobb keresete a virágpiacon...szóval...sok légy nem tévedhet.Hogy on is legyek félig. Ideje volt ezt meglépni, azért így már nem gázos elkérni annyit azért a csomagért, ami majdnem annyiba kerül, mint a teljes tv csomag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest