Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz kornel76 #2896 üzenetére
Helm of Command megvan még és eszem ágában sincs eladni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #2900 üzenetére
Esetleg ez működhet. Bár csereberével nem kisérleteztem, de az armory adatokat beolvassa és lehet módosítani, vagy visszavonni itemet...
Diablo 3 builderBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
kornel76
aktív tag
válasz Sirandrish #2901 üzenetére
Sejtettem, de egy próbát megért . Am nekem is az van csak úgy emlékszem a tied jobb volt mint az enyém (lehet azért mert az enyém legacy? ).
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
-
Huma
addikt
Mégiscsak fejlesztenem kellene a karakteremet. Szinte szégyellem magam a 60k-s sebzésemmel. Nézegettem más karaktereit és 100k feletti dps-eket láttam.
Ez nem fer.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Szatesz.
aktív tag
Sziasztok!
Most kezdtem el játszani a diablo3 al.
Egyenlőre a küldetéseket csinálom.
Hogyan tudok multiba játszani? Régen a cabal onlineval egész sokat játszottam!
Gondolom ez hasonló.....
A multis része jobban érdekel. Vagy csak mikor ezt végig viszem utána tudok multizni vele? -
thesound
addikt
válasz Szatesz. #2906 üzenetére
Menüben megnyomod a public games-t és csatlakozik nyitott játékokhoz.
Ha már játszol megnyomod a menüben az open to public gombot és vársz, h a rendszer csatlakoztasson valakit.
Vagy ha van a friend listeden valaki, akkor behívod. (jobb klikk: invite to party)Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Huma
addikt
válasz Szatesz. #2906 üzenetére
Szia!
Bármikor tudsz multizni vele. Vagy belépsz publicba és random összerak valakivel a gép vagy ismerőshöz csatlakozol.
Itt a PH-n is felvehetsz egy rakás embert ismerősnek és tudsz velük játszani.Viszont amíg nem vittél végig egy nehézségi fokozatot addig nem tudsz csatlakozni hozzá.
Tehát ha még csak normálon nyomod akkor nem csatlakozhatsz infernós csapathoz. (nem is lenne értelme)Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Sirandrish
legenda
válasz kornel76 #2903 üzenetére
Helm of Commandnál tökmindegy..
Egyébként olyan az enyém is mint userxy-nek csak 150el kevesebb a DEF-je[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #2911 üzenetére
Ja. Az enyém is olyan csak nincs socket hanem helyette str stat van.
Apró eltérések, ugye?Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sárpac
nagyúr
A t@k@m ki van ezzel a szarral!
3. alkalommal gyilkol le a szerver 5. paragon elérése után, ráadásul, úgy, hogy természetesen elitek közben, hogy ki is nyírjon! Kapják be! Rohadt idegesítő![ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
userxy
őstag
Ha a barbi Skorn-al tolja és van mondjuk 70- 80k dpse , 37 % CHC és 440% CHD-je
Akkor mennyi az a Life Steal ami kb jónak számít ?Megéri Life Steales Skornt venni amin mondjuk van 5.5 % meg övről mondjuk 2.9%.
Az a durván 8% Life Steal elég vagy sem ?
-
-
törölt tag
D3Prefs.txt-ben minden indításnál átírja a játék a beállított értéket. Van erre mód, hogy ezt ne tegye? Mert mindig a gyári értéken 60-ról le esik akár 1-re is az FPS. Pontosabban ez az amit mindig át ír: DisableTrilinearFiltering "1"-ről "0"-ra.
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #2912 üzenetére
Hát az STR vs Socket jóval nagyobb eltérés mint amiről én beszélek..
A sapim pont ilyen..ugyanezekkel a statokkal..
2-3VIT, 2-4resi eltérés van..
Az enyémbe is van + armor meg az övébe is..csak az övébe 150el több..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz Mr.Csizmás #2923 üzenetére
Ha nem írom át iszonyat ingadozik az FPS.
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #2924 üzenetére
"csak"
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Rayner
őstag
válasz mikromanus #2927 üzenetére
Na kipróbáltam ezt a ptr 1.05-t hát szétbxták a monkot ....
act1 mp1-en már haltam ahol eddig az elmúlt 2 hónapban soha
mp5-6 már teljesíthetetlen. Azzal hogy elvettek a karimtól 1200 armort teljesen hazavágták... kell néznem másik karit amíg ezt meg nem javítják.
karim -
Bennyboy
őstag
Vasárnap este 8-tól PTR stream:
[link]ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #2927 üzenetére
Hjaaaaj hát elfelejtettem hogy te a DEF-re gerjedsz és amiben nincs 700 az már nem is item...
Vettem, vége..[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Hm... Lehet nem csak névlegesen emelték MP1-től az összes monstert mLvl 63-ra, hanem valóban többet is sebeznek és magasabb a HPjuk? Szerintem az új patchben már a szörnyek ereje független lesz az actoktól. Így ha act 1en korábban nem volt gondod, de act 3 nyögvenyelős volt, akkor bármilyen (nem 0) MP mellett minden act rizikós lesz. vagy nem lett az erejük egységesítve csak kaptak névleg mLvl 63-at hogy jobb legyen a dropjuk?
(#2930) Sirandrish
A 150 az semelyik jellemzőn nem "csak". Ez olyan mintha azt mondanád: "de szép dobókocka. Nekem is van ilyen csak gömbölyű és nincsenek rajta pöttyök.... meg számok"[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Sirandrish
legenda
válasz mikromanus #2931 üzenetére
"Az enyémbe is van + armor meg az övébe is..csak az övébe 150el több.."
Ha már szereted kiforgatni a szavaimat akkor némi szövegértelmezés esetleg?
Nem azt írtam hogy az a 150 az semmi...hanem hogy csak annyiban különbözik hogy abba 150el több a def..És a 150def különbséget azért ne hasonlítsd már 150DEX-hez, 150 all reshez vagy akár 150 VIT-hez...mert nagyon nem egy kategória...persze neked de, mert ugye te belebolondulsz ha nem te vagy a "legkeményebb" de hidd el hogy másnak nem egyenrangú 150DEF 150mainstattal pl...
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #2935 üzenetére
Ja félreérthető voltam. Akkor a 40-60% eltérés az nem "csak". Mennyi armorban a max? 300? vagy 350-360? Azért a 150 eltérés ennek elég lényegi része
-
userxy
őstag
Ne beszéljétek már túl ezt a 150 defet légyszives Nem ér annyit az egész
Nem mellékesen lehet eladó lesz előbb utóbb.
-
Sirandrish
legenda
válasz ProEvoFan #2937 üzenetére
Magadat győzködöd?
Tuti lenerfelik...előbb vagy utóbb...de ami késik az nem múlikEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
törölt tag
válasz ProEvoFan #2937 üzenetére
Csak lehet időt adnak majd. Pl. bejelentik, hogy 1.7-től már nem lesz és addig van idő mindenkinek újra tervezni. Ez lehet akár fél év "ultimatum" is de az tény, hogy sokan ez miatt döntöttek Monk mellett, hogy ne több hónap legyen jó cuccokat találni. Ha Barbi megkapta a WarCry nerf-et akkor a Monk-ok se lesznek kivételek
-
Mr.Csizmás
titán
DH-k közül valaki használ 2x1h hand cbowot? 1,5 millió befektetéssel, vagyis nyereséggel, mert a 6 FL star zöldet eladom, helyébe sima star megy, van +40k dps-em, és 2.12 AS-em....és ruciból csak egy kesztyűt meg vállasat cseréltem. durva.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Sirandrish #2939 üzenetére
Akkor meg a Monkok fognak sírni.Mi az hogy nekik nerfelték az all res/armorjukat, a Barbároknak meg csak az all rest.Bye bye War Cray
"Magadat győzködöd?"
Nekem van a 2h Monkomnak 840 all res, a pajzsos felállásban meg 907.
Inkább a nálam nagyobb sebzéssel rendelkező Monkok félnek, nekik kb 350-400 all res van[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Mr.Csizmás
titán
válasz radi8tor #2943 üzenetére
az amúgy lassú hiába 2soc meg minden.
@danilla igen, de még tervezgetek. 2db socketes, as11, maxhoz közeli chd-s calamity über lenne. "20-50% chance to target enemies with Marked for Death when you hit them." ez se lenne rossz.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
danilla
őstag
válasz Mr.Csizmás #2941 üzenetére
De gondolom Sharpshooterrel van az a +40k, nélküle mennyi?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #2944 üzenetére
De elérhető vele 400% CHD
vhunor: volt már.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
vhunor
őstag
MPL lvl 10, szóló. Perszehogybarb.
-
userxy
őstag
válasz radi8tor #2946 üzenetére
400% elérhető 2 egykezessel is az nem kihívás elérni.
amugy ha jót akartok a DHbol kihozni akkor egy magas sebzésű Calamity egykezes meg mellé egy Dead man legacy 20% iassal.
Az a divat . Összelehet rakni 3-4 Attack/secet. és kibaszott durca... Mellé 400% CHD és SS nélkül 40% CHC alap 120k dps és kész is az über DH. MEllé ha megvan a Naty Set bonus disci regenre akk gloomal halhatatlan.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezeket a karikat néztem diabloprogress.com oldalán.
A legjobbaknak egytől egyig Manticore van két sockettel.⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest