Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24651) Rankerz válasza mikromanus (#24649) üzenetére


Rankerz
senior tag

Ha az ember elég sokat tölt a troll szakmában, egy idő utána már a hétköznapi énje is trollként hathat. Van rá úgynevezett batman-elixír, azaz elvonulsz a nyilvánosság elől úgy 5-7 évre internetkapcsolat nélkül :))

@Ad-m: mindig van csak néha jól elbújik. Van az a magas torony pl az nagy bujócska party

[ Szerkesztve ]

(#24652) mikromanus válasza #92888064 (#24650) üzenetére


mikromanus
veterán

Néha aljas módon behúzódik valamelyik beugróba, vagy toronyba. Ott is lehet ami a vége fele van és leomló rész. Engem ezzel szivatott egyszer-kétszer a dög. Meg párszor felmegy a félreeső tornyokba és nem azokon a részeken van, ami menetirányba esik. Utolsó opció, hogy a tűzgyújtós mapra visszamentél és ott keresed és ezért nincs meg. Bár ez gyanus, hogy nem benézhető eset...

(#24651) Rankerz
egy idő utána -> egy idő után

;]

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#24653) #92888064


#92888064
törölt tag

Rankerz & mikromanus:
elsőre úgy megyek, hogy az összes helyre benézek, mivel szinte csak kulcsozok és überezek, így valszeg ismerem az összes búvóhelyét. de mint írtam, a komplett map felderítve, már negyedszer jártam meg az utat(mindenhova benézve). már az olyan helyeket is nézem, ahova a karakter nem tud menni, az esetleges "félrespawn" miatt, de még olyan helyen sem látom.
ha nem hiszitek, csatlakozzatok.

(#24654) Rankerz válasza #92888064 (#24653) üzenetére


Rankerz
senior tag

Van még egy elképzelésem, ha public/multi gamebe valaki már kiütötte a wardent te meg utána csatlakoztál.
Elég durva lenne ha ennyi idő után(a) még senki se reportolta volna hogy nem mindig létezik A3 keywarden, ezért próbálunk racionális magyarázatot találni rá. Ha nagyon nincs meg kezdjél újat, egy kulcs nem a világvége.

De megnézem szívesen ha még játékban vagy, vegyél fel BT : Rankerz#2601

[ Szerkesztve ]

(#24655) Gorneck


Gorneck
titán

Barbároktól kéne egy kis help...hogyan tovább nálánál.

Gorneck#1239

(#24656) proci985 válasza JSaN (#24634) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

JSaN: ahol ott állt, ott mindegy. nekem anno azmo ütötte ki a második hc HDm infernon, és annak volt vagy 70k lifeja. 1hit.

aztán utánna fogtam az SC DHm, aminek ugyan csak ~50-52k lifeja van, de cserébe az EHPje 640k, kiütötte azt is. namost, az SC DHm akkor épp EHP tekintetében EU SC DH top2000ben volt, szóval törékeny karinak semmiképpen nem mondanám (egyik barbár barátommal mp10en ketten végigmentünk übereken, olyan 4-6 überghom féle slimeot még egyszerre közelharcban kibír). azmodan távolsági karikra mért 1hitje HCban szerintem game breaking featurenek tekinthető.

persze, lassú a labda, csak épp gyorsul, a végén meg már eléggé gyors egy 0 movementes karihoz képest.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#24657) Rankerz válasza Gorneck (#24655) üzenetére


Rankerz
senior tag

Magas költségvetésből? Az Unity pazarlás barbárnak, semmi szüksége LoH ra egy olyan classnak aki akár 12% LSt is összegyűjthet, VS elite rajta meg nem dob annyit hogy megérje megfizetni. Ennek az árából sokkal jobb raret kaptál volna meggyőződésem szerint.

Másik slotba attól függ mit akarsz:

-xp farmnál -> Hellfire/talán Leoric
-elite farmnál-> SoJ
-egyéb esetében meg egy jó gyűrű ami nem Unity ;]

Amuletből craft, ha nincs mákod vegyél egy 80CHd+ / 8ChC+ /100 Str+ osat kezdésnek
Fegyókból a craftolt axeket javaslom, ár arány tekintetben a legjobbak. 1100 dps+ , oscket, LS,CHD -s akat nézegesd. Ha nagy lábon élsz (700M+) Akkor offhandnak EF et vegyél, ennél olcsóbban nem éri meg mert a craftolt axe lenyomja statügyileg.

Witching hour és Inna gatya nagyon szép dps-t hoz a házhoz de (főleg alacsony para szinten) hurka védelmed lesz mellé. All rest ne tessék hanyagolni csak hogy szép papírdpsünk legyen kérem :K Ha low mp-t farmolsz vagy csilliárdokat költhetsz akkor persze nem lényeg

(#24658) mikromanus válasza Rankerz (#24657) üzenetére


mikromanus
veterán

Unity: ha már megvan, akkor már miért pazarlás? A LoH-on felül is egész jó kis roll.

"Építésre":
- nadrág: szerintem felesleges az inna gatya, de ha neked ez a szived csücske, akkro lehet. Jobban megéri egy tradicionálisabb rare (2 socket, rengeteg vita, némi str, all res, meg esetleg armor). Opcionálisan két socketes depth diggers is jó lehet, bár ha még vitát is akarsz a sok str mellé, akkor elég drága az is.

Ringre és amura: vagy egy jó hellfire roll és amulett craft, vagy AH-ból valami chc-chd kombós. Vagyis chc-chd-as-átlagdam-main stat kombóból ami a legtöbb DPS-t adja. Jó áron is lehet nagyon durva sebzéstöbbletet szerezni.

Fegyver:
Ha solo, akkor Echoing fury + egy jó kard. Bár kard helyett lehet más is. A parázós szörnyek ellen csicskán is lehet fagyasztás + fagysebzés (buriza, vagy azurewrath, meg Azkaranth amulett). ez az egyik legjobb megoldás. Csapatban lehet neccesebb az EH, de ha ott se feltétlen gond. Ha sok a cc hatás, akkor nem fut senki messzire. Furyn socket, str és minnél magasabb DPS az alap. Ha nagyon pénzes vagy (meg mázlis), akkor lehet chd is mellé épp. Az offhandre (vagy a másik fegyverre ha az EH az off): chc+socket+mainstat kombós minnél jobb DPS-sel. Itt is a sebzésmaximalizálás legyen az elsődleges. Ha sprint forgószeleket használsz, akkor az offhand gyors fegyver legyen (kard, vagy dagger). A LoH és a leach is fegyveren veszett mód érdektelen. A barbár szerezhet leachet övön, passzívból és rendből is. Totál felesleges a DPS-t karcsúsítani a "luxuskiadásokért". Persze akinek ez jön be, az szerezhet leachet így is. Kiválthat vele egy skillt vagy övet.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#24659) Gyuri27 válasza Gorneck (#24655) üzenetére


Gyuri27
félisten

Mi van a monkod kezében? Nem tán egy fury? :DDD

Amúgy mond el mi a varázslat. Olyan cuccok vannak rajtad, hogy kiegyenesedik a recehártyám. :K
A monkon a fury, mempo pl elég jó. Wd-n az őv és a fejes nem egyszerű. :N

Amd - Radeon - Ryzen

(#24660) Gorneck válasza Rankerz (#24657) üzenetére


Gorneck
titán

Kétlem, mert az a unity kb ingyé volt... :D

XP nem érdekel...elitek se...játszani rakom össze...ő lesz a köv kari amivel játszani fogok para 100-ig, miután végeztem a Monkommal a DH megy parkolópályára...

Gorneck#1239

(#24661) Gorneck válasza Gyuri27 (#24659) üzenetére


Gorneck
titán

Jaja...CMhez és Überre vettem. Egyébként kardot és won-t használok...refi esetén váltok...főleg magas MPL-en.
Amúgy nem használom...tegnap a barbár gearjét teszteltük (haverral, aki tud is játszani vele) és eddig remekül teszi a dolgát...onnét maradt bent.

Semmi, használom az AH-t...

(#24658) mikromanus: Kardom már van. Majd nézek még1 fegyót neki...chc-ből kell majd még kicsit tápolnom...meg megszokni ezt a kalapácsolós vmit...

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#24662) Rankerz válasza mikromanus (#24658) üzenetére


Rankerz
senior tag

31% CHd azért gyűrűn elég lownak számít . Nem rossz roll de (alapértelmezett nem AH mákolt esetben) megfizeti a bónuszt ami rajta van. Azt hogy LoH , VS elite ment rá plusz még azt is hogy legendary, ahelyett hogy a statok "magasságértékéért" fizetné a bónuszt. De ez az én véleményem, én - ha nem valami maxos unityról van szó- tuti nem venném meg egy jobb statot rare gyűrű helyett

[ Szerkesztve ]

(#24663) Gyuri27 válasza Gorneck (#24661) üzenetére


Gyuri27
félisten

Én is, de ahhoz gold is kéne. Lassan egy hónapja semmi értelmeset nem találtam. :(

Amd - Radeon - Ryzen

(#24664) mikromanus válasza Rankerz (#24662) üzenetére


mikromanus
veterán

Minden statja/jellemzője hasznos, négy tradicionális értéknövelő roll van rajta (még ha esetleg ezek nagy része alapértelmezett is egy unityn). Ez még akkor is pöpec ha nem vagy LoH párti. Dam és main stat magas, chd a véletlen stat. Ja, meg ingyen vót'? Ezután nincs helye bírálatnak.
Persze ha van jobb, akkor jöhet. :D

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#24665) schwartz válasza Rankerz (#24657) üzenetére


schwartz
addikt

semmi szüksége LoH ra egy olyan classnak aki akár 12% LSt is összegyűjthet

Hogy mivan? :) A LS csak akkor lesz szamara erdekes mikor kb majd 1millio leadott dmg-et fog bevinni masodpercenkent. Kulonben az 5% LS felett az ami mar overkill, kulonosen ha passzivbol kell megoldani es a brawlertol veszi el a helyet.
A LOH build/gear fuggo, merteket pedig az AS fogja meghatarozni. (ha ugy dont, hogy erre is alapoz)

[ Szerkesztve ]

If he dies, he dies.

(#24666) JSaN válasza proci985 (#24656) üzenetére


JSaN
addikt

Az biztos hogy dupla HP-val, az a 60-70k se mentette volna meg. De par napja nem figyeltem a spirit idozitesre es en is be kaptam egy ball-t, de tul eltem par ezer hp-al. Igaz kicsit kozelebb alltam, es 500 resivel es 95k hp-al rendelkezem.

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#24667) Rankerz válasza mikromanus (#24664) üzenetére


Rankerz
senior tag

Nem akarod tudni miket szoktam snipeolni és mennyiért szerintem :DDD

(#24668) Cyberbeni válasza proci985 (#24656) üzenetére


Cyberbeni
addikt

dodge-ot a hajadra kenheted, ha 1 ütés vagy, pedig azt is beleszámolja az ehp-ba.

(#24669) proci985 válasza JSaN (#24666) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

mennyi az EHPje a karidnak? 500res / 95k hp az nagyon szép.

távolság egyébként fontos ilyen szempontból sajnos.

Cyberbeni: relatív alacsony dodgeom van, annyira nem mentem rá dexre. 1hitelni pedig nem tud semmi (azmo labdája kivételével).

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#24670) SLYM


SLYM
veterán

kipróbáltam a monkkal, hogy radiant emeralddal, vagy radiant ruby-val éri-e meg jobban menni, így stoperrel mértem, hogy MPL6 azmodan mennyi idő alatt fekszik el. emeralddal 28.16 MP, rubyval 29.21 MP. persze lehet, hogy itt, vagy ott jobban adta a kriteket, stb, nem próbáltam le többször, de 1 kezes fegyverbe, ennyi infó alapján nem nagyon éri meg radianttal szórakozni. marquise más kérdés lehet

[ Szerkesztve ]

(#24671) Pompi


Pompi
MODERÁTOR

Followeren működik a "melee attackers take xy damage per hit" stat?
Egy youtube-os videón láttam, hogy valaki erre építette a templar buildjét. Viszont a followernek nincs is ilyen statja (thorns), szóval nem vagyok biztos benne, hogy egyáltalán megkapja-e ezt a statot, más kérdés, hogy működne-e, az meg megint más kérdés, hogy persze a templar milyen, de gondoltam wizard mellé jó lehet.
Nem nagyon találtam erről normális infót, ezért gondoltam, hogy bedobom ide.

Feel Good Inc.

(#24672) Cyberbeni válasza proci985 (#24669) üzenetére


Cyberbeni
addikt

48% egy wd/wiz/barbár-hoz képest még mindig sok. azért MP10-en a legyek még szerintem 1 hitelnek (legalábbis war cry nélkül)
500 res meg nem olyan sok egy int alapú karinak, mondjuk az én hc witch dokimnak 250-300 körüli resistjei vannak. most egy kicsi a hp-ja is felment (40k fölé), de majd ha megtalálom a planeket, akkor craftolok neki intes vállast meg bracert meg vites kesztyűt (így 100 vit mínuszban leszek, ami eddig így volt a régi vérttel)

[ Szerkesztve ]

(#24673) mikromanus válasza Pompi (#24671) üzenetére


mikromanus
veterán

Tekintve, hogy kaphat max 6 itemet egy follower, így a reflect nem lehet túl sok (fegyveren és follower specialson nem is tudom lehet-e egyáltalán). AZt meg a hajára kenheti. Saját karakteren barbárral, skillel olyan 35k-ig ment fel azt hiszem maximum. Az meg nem sok. Jelen formájában ez a jellemző igen haszontalan sajna...

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#24674) proci985 válasza Cyberbeni (#24672) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

a legyek kb fele hpig visznek le (nagyon sok damred is van a karakteren, litany 7%a elég sokat számít, plusz van még 12% melee damred is). amíg nem talál el egyszerre a légy és SK addig nem szokott baj lenni.

igaz, int alapúakkal picit egyszerűbbek a resistek.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#24675) JSaN válasza proci985 (#24669) üzenetére


JSaN
addikt

Most hulye kerdest fogok feltenni mijaza EHP :F En jatszok, nem turok tablazatokat es szamolgatok kalkulatorokban. Esetleg progressen lathatod, de en meg attol nem tom mi az.

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#24676) proci985 válasza JSaN (#24675) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

effective hp. ebbe beszámít a life / armor / res / dodge, picit objektívebb képet ad arról, hogy mennyit bír a kari.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#24677) JSaN válasza Cyberbeni (#24672) üzenetére


JSaN
addikt

Ha elkezdesz craftolni, nekem van par folosleges archon es gem planem hcban, oda adom csak a helyet foglaljak.
Nekem is craftolas utan lodult meg a hp-m, de nem olcso mulatsag. Valasban szerencsem volt harmadik utan le altam es nem hinnem hogy jobabt fogok mar craftolni. Tobbi gear egyelore atok.
Na meg a legfontosabb alapanyag a tome of secrets sem olcso:
SC AH Gold: 460 1db
HC AH Gold: 15500 1db :Y

proci985 Kosz az infot, okosabb lettem ma is. :R Es a tablazat alapjan el megy amim van?

Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/

(#24678) Pompi válasza JSaN (#24677) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

"HC AH Gold: 15500 1db"

Ne is mond, hülye fejjel a Monkom inventoryában tartottam őket (meg a flawless gemeket is) mikor odalett a kari, azóta is verem a fejem a falba miatta :(

Feel Good Inc.

(#24679) proci985 válasza JSaN (#24677) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog

Heroscore: 7,549
DPS Unbuffed: 58,064.31
EHP Unbuffed: 548,578

ez a három mutató az, ami úgy kb egész jó képet ad a kariról. majd 550k EHP egy HC karival 58k unbuffed dps mellett nagyon szép eredmény.

tome of secrets hcban egyébként ja, látszik, hogy kevesen tudnak stabilan infernot farmolni.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#24680) csepy1984 válasza csepy1984 (#24646) üzenetére


csepy1984
csendes tag

Senki se tud nekem segíteni?Reinstall vagy support vagy van valami más megoldás?

http://www.youtube.com/watch?v=7UeuihrOsuQ ilyen van nálam is.

(#24681) Pompi válasza mikromanus (#24673) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Igazad van, hogy kevés a 6 itemből összeszedhető thorns, de az amúgy is kevésre feltornászható dps-hez képest azért százalékosan elég sokat lehetne dobni vele a templar sebzésén. De lehet rosszul gondolom. De most akkor működik a templaron vagy sem? :)

Feel Good Inc.

(#24682) Cyberbeni válasza Pompi (#24681) üzenetére


Cyberbeni
addikt

earthshatter+band of hollow whispers többet sebez, mint a thorns. mellé puzzle ring, lidless wall, star of azkaranth

(#24683) thesound válasza JSaN (#24677) üzenetére


thesound
őstag

Egy egész jó EHP és DPS kalkulátor.

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#24684) radi8tor válasza thesound (#24683) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Csak tudnám mire jó. :U

⭐ Stella

(#24685) thesound válasza radi8tor (#24684) üzenetére


thesound
őstag

Nekem HC-ban bejött.

Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán

(#24686) killerjohn válasza mikromanus (#24645) üzenetére


killerjohn
addikt

én nem értem mi a kérdés? LINK Ez se nem sejtés, se nem állítólagozás. Ez tény. Ez már a második blue post róla...

(#24687) radi8tor válasza killerjohn (#24686) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

Bírom, hogy a fejlesztők is skorpiónak írják, pedig tormented stinger a neve. :)

⭐ Stella

(#24688) mikromanus válasza killerjohn (#24686) üzenetére


mikromanus
veterán

Ahol először meghivatkozták és leírták (vagyis amit megtaláltam), ott éppen nem volt semmi wyatcheng bejegyzés erről. :DD
Meg azt mondják a kockák, hogy xp kaviccsl így is 30k körül ad egy skorpió. Ha ennek a négyszerese volt régen, akkor az tényleg gáz (volt). Bár most nézem. Xp kavics nélkül egy csonti 29300-at ad kb Mp10-en. Mindjárt nézem az ízeltlábúakat...

edit: a skorpió is ugyanenynit ad. Nincs itt nerf, vagy minden rövidéltű helykitöltőanyagot nerfeltek.

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#24689) radi8tor válasza mikromanus (#24688) üzenetére


radi8tor
MODERÁTOR

1.0.8-tól lesz nerf.

⭐ Stella

(#24690) Cyberbeni


Cyberbeni
addikt

7 Nat csizmából eddig a max 2 millió volt, még szerencse, hogy nem én fizettem értük :D

(#24691) attiati


attiati
veterán

Milyen fegyvereket szoktatok felszedni, mi a jó stratégia?
Gondolom a rare, legend, set...-ből mindent és a többi?

(#24692) szallasi007 válasza thesound (#24683) üzenetére


szallasi007
őstag

Nem kötekedés, de diabloprogon 593,165 az ehp-m, unyieldingvalor-on meg 304,643.

Nem mintha ha mozgatna, az én ellenségem a UPC nem az mp level :DDD

(#24693) Gorneck válasza attiati (#24691) üzenetére


Gorneck
titán

Legend/set a brim miatt....meg hátha vmi jó roll megy olyanba ami érhet is vmit.

Rare-ből csak sword, axe spear. Semmi más...

Gorneck#1239

(#24694) jjc válasza mikromanus (#24688) üzenetére


jjc
aktív tag

ma kipróbáltam ezt a skorpió run dolgot. egy teljes paragon szint 280m xp (p94-p95). tempest rush monk harangozva. a végén mértem egy hosszabb etapot, 80m/órára jött ki maxos rubinnal. esett közben 10 legendary.
tényleg nagyon jön az xp, de aki ezt hosszabb ideig bírja idegekkel, az nem teljesen normális.

Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200

(#24695) jjc válasza Gorneck (#24693) üzenetére


jjc
aktív tag

én a dh fegyveren kívül felveszek minden level 62-63 egykezest.
ékszereket 61-63.
megszokásból a kesztűket 62-63.
set, legend, demonic essence.
néha a zöld kavicsot, ha másért is lehajolok.
mást nem.

Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200

(#24696) F-ECT$ válasza szallasi007 (#24692) üzenetére


F-ECT$
titán

Kapcsold be, hogy a dodge-ot is beszámolja.

Dive ever, work never.

(#24697) LLKobe


LLKobe
veterán

Ismét a tanácsotokat kérném:) Kraftolgattam, és újabb dilemmába futottam:

Szerintetek melyik legyen?

Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!

(#24698) mikew válasza mikromanus (#24378) üzenetére


mikew
csendes tag

Köszi a segítséget! Gorneck23-nak is!

Meglátom szűkös anyagi keretek mellett mit tudok tenni.. :)

(#24699) Rankerz


Rankerz
senior tag

Valaki baromi jól járt, 0.5 sec alatt elvitték(előlem) :DDD

(#24700) Gorneck válasza LLKobe (#24697) üzenetére


Gorneck
titán

Ami rajtad van...

Gorneck#1239

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.