Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gothmog

    senior tag

    válasz Kicsimix #12570 üzenetére

    Amit írsz, az egyrészt igaz, és egyet is értek vele, de kicsit szerintem félreértettél. Én azt hangsúlyoztam, hogy ha nem használsz off-hand fegyvert, akkor ugyanazt a teljesítményt megkapod jóval olcsóbban ritka cuccból is, és éppen ezért szvsz wizardnak és WD-nek közel sem olyan fontos, hogy ott legyen a Fury, mint mondjuk egy dual wieldes barbárnak vagy monknak. Kicsit nézelődtem AH-ban (most tudtam otthoni gépnél leülni), mert nem akartam csuklóból esetleg valami hülyeséget visszaírni.

    Szóval, 50chd, 150 Int, socket és 1100dps feletti sebzés volt, amit nézegettem. Echoing Fury-nál ez több száz milliós tétel (a legolcsóbb per pillanat 350M). Ugyanez sima sárgánál néhány tízmillió. Igaz, utóbbiaknál valóban jóval kisebb a választék, lehet, hogy egy hétig is nézelődhetsz, míg kapsz kedvedre valót. De akkor is nagyságrendi különbség van a kettő között árban. Egyébként pedig ugyanott vagy a kettővel, ha source-ot vagy mojot markolsz a másik kezedben.
    A topdps wizardok pedig szerintem ne legyenek már mérvadók. A legtöbb embernek az egész cuccosa nincs annyiban, mint azok a Furyk, amiket náluk láthatsz.

    [ Szerkesztve ]

    Endure. In enduring, grow strong.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés