Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#56301) papesz5 válasza SzaboZE (#56294) üzenetére


papesz5
tag

Ahol vettem,a kereskedő azt mondta,a szerviz nem cseréli ki,csak javítja,cseréli a rossz alkatrészeket.Pedig ismerem a bolt tulajdonosát,miért ne volna igaz.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!!

(#56302) papesz5 válasza SzaboZE (#56295) üzenetére


papesz5
tag

Szerintem, a szervizben,meg sem próbálták,csak visszaküldték.Itthon meg bekapcsolnánk,és semmi,se kép,se hang,csak a csend..Vissza a boltba,szerviz.Ja,kimaradt a videókártya. Semmi bocs,vagy valami,igaz,én vagyok a vevő,miért várok ilyent.

Megpróbálom a forgalmazóval valahogy.Hátha,ha nem,a következő hibánál náluk landol az ablakon keresztül.
Értem én,hogy nem ér 160 -at,de használni akartam,nem szervizbe cipelni ennyiszer.Ha kellet,akkor mindig baj volt vele.

Köszönöm,és elindulok a forgalmazó felé.

[ Szerkesztve ]

Bazinga!!

(#56303) papesz5 válasza SzaboZE (#56297) üzenetére


papesz5
tag

Köszönöm!Elhozom az üzletből,és irány a Dell Magyarország.Elküldöm az összes szerviz papírt,és kiderül mi lesz.

Bazinga!!

(#56304) somasz válasza papesz5 (#56302) üzenetére


somasz
Topikgazda

Elhiszed, hogy nem maradt ki a videókártya? :)

Amíg dell garos a géped, addig az összes szerviz cseréli a hibás alkatrészt a gyár által küldött új vagy refurbished (bevizsgált, felújított-használt) alkatrészre. Nincs klasszikus javítás, forrasztgatás, reballozás, chipcsere.

Melyik szervizzel volt ez a rossz tapasztalatod, hogy nem működőként kaptad vissza?

[ Szerkesztve ]

Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html

(#56305) papesz5 válasza somasz (#56304) üzenetére


papesz5
tag

Amit mondtak,azt írtam,én ezekhez nem értek.De el sem indult a gép javítás után.

Ha pénteken hazahoztam a gépet,megnézem a papírját.

Bazinga!!

(#56306) TheProb


TheProb
veterán

Sziasztok!

Múltkor vettem észre, hogy a latitude e6440-eken van SIM kártya foglalat az akksi alatt. Gondoltam most kipróbálom az egyik kolléga gépén, hogy ki lehetne-e vele iktatni a vodás stick használatát.
Nem igazán akaródzik működni. Alapból ST alapján való driver keresésnél nem is dob ki semmi broadband driver-t/programot, így google alapján raktam fel a Dell Broadband manager-t, az meg azt írja, hogy nem talált eszközt.

Meg lehet ezt oldani vagy ez a SIM foglalat nem is mobilnetre van?

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#56307) mghltm válasza TheProb (#56306) üzenetére


mghltm
addikt

wwan kartya es antenna van benne? 5570-et szereti alapbol.

still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc

(#56308) TheProb válasza mghltm (#56307) üzenetére


TheProb
veterán

Ezzel próbálkoztam az előbb, ez kicsit újabb, mint amit te linkeltél, nem? Valamit felrakott, de nem láttam semmilyen változást.

Azt honnan tudom meg, hogy van-e benne wwan kártya és antenna? Azt hittem ha ott az akksi alatt a SIM slot, akkor wwan képes a gép.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#56309) papesz5 válasza somasz (#56304) üzenetére


papesz5
tag

Humansoft a szerviz.Beugrott.

Bazinga!!

(#56310) SzaboZE válasza papesz5 (#56309) üzenetére


SzaboZE
addikt

Ha küldesz gyáriszámot magánban, akkor utána tudok nézni mi volt vele.

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#56311) somasz válasza TheProb (#56308) üzenetére


somasz
Topikgazda

Gépet felfordítod, akku ki, alsó burkolat fel. Wifi kártyától balra van egy slot, félig a sarok takaró elem alatt. Szinte biztos, hogy nincs ott a wwan kártya, de a kérdés, van-e bekábelezve neki előkészítés (2 antenna kábel). Dw5570 kártyát fogad a gép szívesen.

Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html

(#56312) TheProb válasza somasz (#56311) üzenetére


TheProb
veterán

Ahha, szal attól, hogy ott a slot, még nem biztos, hogy van is benne kábel és be is van kötve. Akkor így már értem a dolgot. Köszi az infót.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#56313) anorche1 válasza anorche1 (#56286) üzenetére


anorche1
őstag

Hopp, le is került az oldalról.

"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond

(#56314) tam@s válasza SzaboZE (#56300) üzenetére


tam@s
tag

Köszönöm a választ, E6420 lesz.

(#56315) aisa.pataki


aisa.pataki
újonc

Sziasztok!

Van egy DellIinspiron 5547 típusú laptopom. Még nincs 2 éves. Konfigurációját tekintve 8 Gb ram, I7 4510U, AMD Radeon R7 M265, 1 TB HDD. Azzal kezdődött, hogy egy újratelepítés után a laptopom leállítás után sem állt le rendesen. Tovább melegedett, de nem is tudtam visszakapcsolni, csak az után, ha hosszan megnyomtam a kikapcsolás gombot. Így visszavittem ahhoz a céghez, ahol vettem, mivel még garanciális. Nagyjából egy hétig kellett tesztelgetnem, mert úgy vélték szoftveres a hiba forrása. Aztán elküldtek egy másik városban lévő Dell szervizbe. Ott leadtam, megadtam az elérhetőségemet és kértem őket, hogy ha bármi történik tájékoztassanak. Ezt egyáltalán nem tették meg, hosszas telefonálgatások után kaptam érdemleges információt. Ezzel szemben a dell szervíz és az a cég ahol vettem a laptopot folyamatosan kommunikáltak egymással. A szétszerelés során kiderült, hogy a laptopom olyan szörnyű állapotban van, hogy lényegében csak a kijelző, az akkumlátor, a billentyűzet és a HDD használható, minden mást rendelni kell hozzá. Mondanom sem kell, ezt az információt sem osztották meg velem, csak azért tudom, mert felhívtam őket. A mai nap folyamán el is látogattam a dell szervizhez, ott világosítottak fel, hogy valamiért a 3 alkatrészből csak 2-t küldenek le nekik, de az is csak jövőhéten fog megérkezni március 14-e körül. Mivel egy alkatrész még hiányozni fog, azt csak (valamilyen oknál kifolyólag) egy hét múlva fogják megrendelni, majd arra ismételten várnom kell legalább egy hetet mire megérkezik. Mivel dolgozom, és a laptopom jóformán a munkaeszközöm, szóvá is tettem, hogy jó lenne egy cserelaptop legalább addig, míg az alkatrészek megérkeznek. Kaptam is egyet. Lényegében a dell szerviznél, ahová beadtam a gépemet, volt egy ugyanolyan típusú dell laptop, mint az enyém, így az én jó alkatrészeimet áttették a másik laptopba és ideadták nekem. Őszintén szólva azt nem tudom, hogy aki leadta a laptopját tud-e róla, de engem kicsit elgondolkoztatott.
A laptopról készült fényképeket és a jegyzőkönyvet nem adták ki nekem. A szervizelés sem az én nevemen fut valamiért, hanem a cég tulajdonos nevén, akitől vettem a laptopot.
Na mi ilyenkor a teendő?

(#56316) SzaboZE válasza aisa.pataki (#56315) üzenetére


SzaboZE
addikt

Szerintem azt te se gondolod komolyan, hogy egy másik ügyfél gépét kaptad kölcsön... Ha kaptál kölcsöngépet akkor örülj neki, ugyanis nem jár. Ha ennyire problémás az időkiesés, akkor bővíteni kéne a garanciádat NBD-re, akkor 1-2 napon belül elkészülne. Sajnos a carry in service garancia ilyen, erről nem a szerviz tehet, 10 nap az alkatrész beküldés határideje. Max 2-3 alkatrész rendelhető egy körben, ezért kell két körben rendelniük. Hidd el, amire volt lehetőség, azt kihozták neked az adott határokon belül. Legközelebb annyit tehetsz, hogy közvetlen a dell szerizbe küldöd a gépet, nem pedig oda ahol vetted. Azért az ő nevükön fut a javítás, mert ők vitték be a szervizbe, kvázi ők a szerviz ügyfelei. Szóval ha munkára használod a gépet, akkor érdemes normális garanciát is venni mellé! ;)

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#56317) Dhampir válasza SzaboZE (#56316) üzenetére


Dhampir
félisten

Lehet, hogy ez a nézet még abban a korban alakult ki, amikor például a járműszerelő tényleg az ügyfél motorjával intézte el a hétköznapi teendőit, így egyúttal "letesztelte" munkája gyümölcsét, volt rá példa. :D

(#56318) aisa.pataki


aisa.pataki
újonc

Komolyan gondoltam, mivel felhívott a cégtől egy emberke (onnan ahol vettem), hogy menjek be oda a dell szervizbe, mivel ő nem tud biztosítani nekem cserelaptopot, de van egy ugyanolyan típusú gép bent a szervizben, ott is várnak az alkatrészre, ami az enyémben használható, az pont hiányzik a másik gépből, így összeraknak nekem egyet. A szerviznél is ezt mondták, hogy igyekeznek egyszerre befejezni a 2 lapost. A szervizbe pedig én vittem be, nem az, akitől vettem. Ő csak odaszólt, hogy majd én viszek egy gépet, mert bajom van vele.

(#56319) SzaboZE válasza aisa.pataki (#56318) üzenetére


SzaboZE
addikt

Ez elég gáz. Gondolom akkor a bolt leadott két gépéről van szó, a boltvezető kérésére, ugyanis a szerviz ilyet önkényesen nem tehet.

[ Szerkesztve ]

Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu

(#56320) AstraCDX


AstraCDX
senior tag

Sziasztok !

Dell Latitude E6540 CMOS Battery kellene a gépembe .

Ennek valami speciális DELL csatlakozója van, vagy ez valami elterjedt általános szabványú csatlakozós ?

Hol tudok ilyent venni ?

Hogyan keressem ?

Üdv.

Astra

(#56321) haxxika válasza AstraCDX (#56320) üzenetére


haxxika
senior tag

Aliexpress: [link]

Parts-People: [link]

OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika

(#56322) AstraCDX válasza haxxika (#56321) üzenetére


AstraCDX
senior tag

Köszi !

Országunkban nincs ilyen, csak ott messze ?

Üdv.

Astra

(#56323) haxxika válasza AstraCDX (#56322) üzenetére


haxxika
senior tag

Van, de kintről olcsóbb, féláron megkapod. Parts people egyébként gyorsan küldi a csomagot, előbb bemegy svédbe, és onnan érkezik ide.

OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika

(#56324) VANESSZA1 válasza haxxika (#56323) üzenetére


VANESSZA1
őstag

Csak a Parts People elég drágán postázz mindent, nem?

[ Szerkesztve ]

Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD

(#56325) haxxika válasza VANESSZA1 (#56324) üzenetére


haxxika
senior tag

5 dodó, nekem is annyi volt múltkor az EC csatlakozóm.

OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika

(#56326) AstraCDX


AstraCDX
senior tag

Köszönöm Uraim !

Azért jó drága, egy zsugorozott forrfüles gombelemért ~15$, ~4500HUF . :(

Üdv.

Astra

(#56327) VANESSZA1 válasza AstraCDX (#56326) üzenetére


VANESSZA1
őstag

Ha leszeded a zsugort a régiről, és kicseréled az elemet nem jársz jobban?

Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD

(#56328) AstraCDX válasza VANESSZA1 (#56327) üzenetére


AstraCDX
senior tag

Ha tudok szerezni forrfüles 2032-es elemet, akkor a problem megoldható .

A forrfülesre gyárilag ponthegesztve van forrfül .

Forrfül nélkülire nem lehet ráforrasztani, mert az elem a hőtől exitálhat, vagy esetleg oda sem forrad a vezeték .

Ezért kell forrfüles elem .

Üdv.

Astra

[ Szerkesztve ]

(#56329) VANESSZA1 válasza AstraCDX (#56328) üzenetére


VANESSZA1
őstag

Annyi van szotyiért mint égen a csillag..

Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD

(#56330) AstraCDX válasza VANESSZA1 (#56329) üzenetére


AstraCDX
senior tag

Szuper !

Köszi ! :R

Ezeknek mindnek egyforma a csatlakozójuk ?

Mert az biza nagyon nemmindegy !

Üdv.

Astra

(#56331) haxxika válasza AstraCDX (#56330) üzenetére


haxxika
senior tag

Bontsd fel a gépet, nézd meg hány pines, és aszerint válassz egyet. Valószínűleg E6530 és felette már jó lesz.

OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika

(#56332) AstraCDX


AstraCDX
senior tag

Nemrég vettem a DELL E6540 gépembe egy Sierra Wireless MC7304 LTE/4G modemet .

Ezért mivel több SIM kártyám is van, többször is cserélgettem, ami akku kiemeléssel járt .

Akku kiemeléskor viszont megállt a gép órája arra az időre míg nem volt rajta az akku .

Ez akkor történik, ha a BIOS elem feszültsége alacsony ?

Magam arra gondoltam, hogyha a BIOS elem esetleg lemerült, akkor akku kiemeléskor az óra, és a dátum is alaphelyzetbe áll, "nullázódik", de ez estben nem ez történt .

Megmértem a BIOS elem feszültségét, bár csatlakoztatott töltővel, 3,2V körül volt .

Mi lehet a hiba ?

Üdv.

Astra

(#56333) Rigormortiis


Rigormortiis
addikt

Sziasztok! Egy hete vettem egy Dell Inspiron 3567-es notit (I5-7200U, Radeon M330, 4 gb RAM).

Olyan kérdésem van, hogy mitől kerepel állandóan a hdd-je? Illetve mitől darabos a működése? A korábbi laptopomban i3-as proci volt (4005U), az valahogy sokkal fluidabnak hatott, azt gondoltam ez majd biztos jobb lesz...hát egyenlőre nem. Mondjuk amaz 5000-es szériás inspiron volt, ez meg 3000-es.

Elvileg minden le van frissítve rajta, egymás mellé téve a két laptopot, az i3as köröket ver erre sebességben. Mi lehet az oka? Ez szinte teljesen szűz telepítés, semmi extra nincs rajta.

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#56334) somasz válasza Rigormortiis (#56333) üzenetére


somasz
Topikgazda

driverek windowsosak vagy dellesek?
dell diag nem jelez hibát a vinyóra?
hdsentinel?

Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html

(#56335) Rigormortiis válasza somasz (#56334) üzenetére


Rigormortiis
addikt

Első körben minden delles progit letoltam a gépről.

Tegyek vissza valami delles alkalmazást?

[ Szerkesztve ]

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#56336) somasz válasza Rigormortiis (#56335) üzenetére


somasz
Topikgazda

Csak a delles driverkre van szükséged, meg esetleg a quickset progira. Háttérben nem megy win update?

A vinyó nem lehet, hogy a régiben egy 7200-es, vagy hibrid volt, a mostani meg csak egy 5400rpm-es foshalmaz? Többi kérdésre van válasz?

Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html

(#56337) Rigormortiis


Rigormortiis
addikt

Csináltam egy tesztet userbenchmark-on. Nem tudom, mennyire megbízhatóak az adatai, de két érdekes dolgot is feltárt:

Mit érdemes még átnéznem?

A többi komponens rendesen működik, a hdd 5400-es, de a régi notiban is az volt.

[ Szerkesztve ]

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#56338) somasz válasza Rigormortiis (#56337) üzenetére


somasz
Topikgazda

dell diag nem jelez hibát a vinyóra?
hdsentinel?

Hátérben nem megy windows update?
Meg kéne nézni, milyen frekvencián megy a proci, miközben használod (Aida64, CPU-Z, stb)

Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html

(#56339) Rigormortiis válasza somasz (#56338) üzenetére


Rigormortiis
addikt

A Dell diag nem jelez hibát, szerinte minden fainul működik.

Lefuttattam egy cpu-z-s benchmarkot is, a végén ezt a képet kaptam:

[ Szerkesztve ]

Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

(#56340) MaxxDamage


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

E6510 esetén az mi lehet, hogy sokszor tapasztalom , első bekapcsolásnál azt a jelenséget, hogy bekapcsolom , elindul és nincs kép (mintha be sem kapcsoltam volna és Dell képernyő sincs) majd a gépet ki és újra bekapcsolom és minden jó... ezt mi okozhatja ? (diag teszt sikeresen lefutott, minden OK) :R
Ezt a jelenséget nem most tapasztaltam először , de gondoltam rákérdek...hátha más is tapasztalt ilyet , vagy tud rá értelmes választ.

Dokkolón van a gép (PR03X) és egyéb extrák is vannak használatban (SSD , ODD helyén HDD) és világítós bill , 2x usb 3.0 SC card , stb..)

L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#56341) tundermacko


tundermacko
csendes tag

Sziasztok! Nincs valakinek véletlenül egy 6520ashoz alaplapja? Mindegy mennyire használt, csak működőképes legyen. Esetleg donor gép is megfelel, ha csak egyben eladó. i5ös a gépem, "pal 60 la-6562p" típusú alaplappal. Nem találok normálisat amit hirdetnek. Pénz nem számít, csak olcsó legyen! :D

(#56342) somasz válasza tundermacko (#56341) üzenetére


somasz
Topikgazda

ebay -> törött gép aprópénzért, kiműtöd, kicseréled, örülsz
i3-i5-i7 nem számít

[ Szerkesztve ]

Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html

(#56343) AstraCDX


AstraCDX
senior tag

Hahó szakik !

Erre tudna valaki véleményt ?

Üdv.

Astra

(#56344) somasz válasza AstraCDX (#56332) üzenetére


somasz
Topikgazda

Alaplap gyártási időpontra szokott visszaállni az óra, sima késést én még nem tapasztaltam.

Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html

(#56345) ZP67


ZP67
tag

Sziasztok,

tényleg ott tartunk, hogy egy Vostro 3568-ba nem tehetek plusz memóriát garanciavesztés nélkül?

A bolt legalábbis ezzel akarja eladni a 30e Ft-os 4GB DDR4-et... :Y

Köszi a tanácsot!

Üdv,
ZP

(#56346) somasz válasza ZP67 (#56345) üzenetére


somasz
Topikgazda

Hagyd ott a boltot, költsék gyógyszerre, amivel le akartak húzni!

Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html

(#56347) Diniboy


Diniboy
aktív tag

Üdv, van valakinek valami naprakész megoldása 3537hez , friss inteles, meg Relive driverrel? Próbáltam a friss meghajtókat, szépen sikerült is felrakni, de aztán a végén kifagyott a gép az újraindítás közben.
Ultra gáz a dell hogy nem adnak ki évek óta egy friss meghajtókészletet amikor az amd kb 2 hetente frissíti .

(#56348) Diniboy válasza Diniboy (#56347) üzenetére


Diniboy
aktív tag

lejárt a 15 perc sry
szerk:
Kivettem az aksit, csak úgy volt hajlandó újraindulni, és úgy néz ki működik, összehajtás után is magához tért. Játékbeli teljesítményre nem tudom javult e, nem benchmarkolok :)
Így sikerült és nem kísérletezek többet , örülök hogy egyáltalán működik :D
1 DDUval minden leszed,
2 Dell honlapjárol az utolsó Intel Management Engine interface , restart
3 Intel honlapjáról az utolsó Intel win 8.1es intel meghajtó (win64_1536334578) restart
3 AMD honlapjáról legutolsó (crimson-relive-17.3.1-mar3) relive driver HD 8800m- hez .
Igaz hogy M200x Seriesnek ismeri fel de úgy néz ki működik
(de majd megírom ha lesz valami baj vele ) :))

(#56349) ROBOTER


ROBOTER
addikt

Üdv! A tanácsotokat kérném.

Van egy Dell XPS M1330 notebookom: T7500 (2,2GHz Core 2 Duo), NVIDIA 8400M GS, 4GB RAM, 250GB HDD, 13,3'' , ujjlenyomat-olvasó, FireWire, HDMI, dupla fejhallgató-kimenet stb.

A gép korai szakaszában garanciában cserélve volt a videochip (hűtési típushiba volt a sorozatnál) később a tápegységből is újat kaptam. Nem sokkal később kaptam céges gépet, ez pedig nem nagyon volt használva, de az akksit leszámítva tökéletesen működik, most néha erről nézünk filmet stb. Az akksi meghalt.

Semmi szükségem a cuccra, eladnám. Vegyek bele egy új akksit, vagy próbáljam így meghirdetni? Egyáltalán elviszik valami értelmes összegért, vagy örüljek, hogy nem nekem kell érte fizetni?

Köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#56350) somasz válasza ROBOTER (#56349) üzenetére


somasz
Topikgazda

Jó állapotban 2-3 órás akkuval kb. 40e-t érhet a gép. (ebay és hardverapró alapján 35e-45e)
Egy új utángyártott akku ~10e. Dönts szabadon! :)

Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  Dell notebook topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.