- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Mostanában az elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlásokat legkésőbb a tranzakciót követő 15. napon téríti vissza automatikusan a Curve rendszere (ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi), de egyes esetekben már a kilencedik napon elindul a visszatérítés. Ha 15 nap után sem történik semmi, érdemes panaszt tenned. Ha írsz a supportnak, a visszatérítési folyamat talán meggyorsítható: az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines), de készülj arra, hogy kérni fognak valamilyen igazolást/bizonylatot arról, hogy a tranzakció sikertelen volt, és arra is, hogy képernyőmentéseket újabban nem fogadnak el elutasított internetes vásárlásokról. Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
pictigjis #11692 üzenetére
Csak kíváncsiságból, a régi UK bines kártyával az a baj, hogy régi vagy, hogy UK bines? Ha mondjuk hosszabb távra külföldre mennék, ott is lehet vele bajom vagy ez inkább a hazai hozzáállás következménye?
Függetlenül ettől, ha pár évre ruccan ki az ember az országból, akkor lehet/érdemes új kártyát kérni? Vagy mivel magyar vagyok, ezért eleve csak csak magyar kártyát kaphatok? Mondjuk utóbbi logikusnak hangzik. Max be tudok állítani egy kinti számot és számlázási címet?
szerk.:
Csak mert láttam, hogy volt róla szó. Valamikor nekem is frissült a limitek rész az appban, ATM-re pl. 370k HUF-ot ír. -
hard74
senior tag
Ha valakit érint, akciós a dollár, euró.
Dollár inkább. -
sparks
senior tag
válasz
pictigjis #11692 üzenetére
Ma a simple webes fizetési oldala nekem sem működik Curve kártyával. Megjelenik a telefonszám., hogy küldi az ellenőrző kódot, majd a tovább után hibaüzenet. Új, magyar bines kártya. A mögötte levő Binance kártyával gond nélkül tudtam közvetlenül fizetni.
Tegnap vagy pár napja ez simán működött (ma Curve-vel fizettem ebédet, de az azt hiszem CIB féle fizetési oldal, ott megy a kód küldés).
mondjuk most éppen a Curve app sem akar működni, nem indul el az android app.
Szerk.: utóbbit egy telefon restart megoldotta. -
szkorhetz
őstag
Sziasztok,
Fura mód, a Simple vPOS terminálok rendszeresen visszautasítják a Curve kártyámat, más webes vagy fizikai terminálon jól működik. Van tipp, mi lehet a baj?Köszi!
-
zerodot
aktív tag
válasz
pictigjis #11688 üzenetére
Nem merem visszaállítani, egyelőre örülök hogy így működik
Lesz mostanában több online vásárlásom, amit Curvevel akarok fizetni a GBIT miatt, úgyhogy inkább hagyom ahogy most van. Esetleg majd később megpróbálom visszaállítani. Eleve az átállítás se ment simán, a megerősítő kód beírásánál elakadt a processz, utána az app-ban már nem is lehetett a beállítások menübe belépni, cache-törlés, reinstall, aztán másodszorra sikerült.Komolyan néha olyan törékenynek érződik ez az app, hogy félek hozzányúlni...
-
zerodot
aktív tag
válasz
pictigjis #11686 üzenetére
Igen, köszi, már írtad korábban is. Csak gondoltam teszek egy próbát a supporttal, ami aztán jól elhúzódott a soknapos válaszidejük és a nem működő chat notifikációk miatt. Hogy aztán végül adjanak egy semmitmondó általános választ: tudunk róla, dolgozunk rajta, nem tudjuk mikor lesz kész.
Átállítottam a számomat egy másikra, azzal működik az sms kód, egyelőre így használom.
Szerk.: Most látom közben ketten is írtak, hogy nemzeti bin-nel sem működik nekik. Szóval ez most valami más probléma lehet, nem a UK bin okozza. -
-
zerodot
aktív tag
Valami nagyon nem kerek itt a váltási díjak számolásával... Elkezdett nekem fx limit túllépési díjakat felszámolni a Curve. Összeszámoltam az elmúlt 30 nap váltásait és 244 EUR jött ki, vagyis még a felét sem értem el az 500-nak.
Volt két olyan GBIT-em, amivel sztornóztam a váltást, ha ezeket is hozzáadom, akkor 320 EUR.Azt is megnéztem, mi van ha a GBIT-elt fx-es tranzakciókat esetleg (hibásan) duplán számolja. Akkor 465 EUR jön ki.
Szóval sehogysem értem el az 500 eur/gbp-s limitet, fogalmam sincs miért kezdett el fee-t dobálni... Valaki innen nem tapasztalt hasonlót?
A supporttal nyitva van egy chat egy másik ügyben, ha jól látom, addig másik külön chat-et nem is lehet nyitni? A két issuet nem akarom egybe keverni, az tuti káosz lenne. Bár ahogy látom így is az van, legutóbbi válaszukban Hi Lukas! -al köszöntek. Engem nem úgy hívnak...
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
pictigjis #11589 üzenetére
annyiban tévedtem, hogy a kh valamit mégis talált, de ez az egész ügy baromi rejtélyes, na
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a kifogásolt 2 550,00 HUF összegű terheléssel kapcsolatban reklamációs eljárást kezdeményeztünk. Az összeget 2022. 05. 23-i napon jóváírtuk lakossági bankszámláján és panaszát lezártuk. Tájékoztatjuk, hogy ha a bankkártyát elfogadó bank álláspontja szerint panasza nem megalapozott, és az elfogadó bank visszaterheli a fenti megkifogásolt tranzakciót, akkor a Bank jogos követelését jogi úton érvényesítheti. Amennyiben kérdése merülne fel a szolgáltatással vagy válaszunkkal kapcsolatban, a levelünk mellé csatolt elérhetőségeken kereshet bennünket. Szíves türelmét és megértését ezúton is köszönjük.
-
warcat
veterán
válasz
ittakary #11677 üzenetére
Megválaszolták előttem, csinálj nekik forgalmat (bár a gép úgy is kiszűri ha sokat csinálod).
De lehet a rádszólás előtt ránéz és legyint az ügyintéző, ha használod a kártyát másra, tehát tessék csekket fizetni, bolti vásárlást intézni vele stb. De ha elkezded rendszeresen fejni akkor dajdaj lesz belőle, mert ez nekik pénzbe kerül. -
-
sziasztok
Curve ATM limitem most 185ezer forintot mutat
ennyit tudok felvenni EURban buntetlenül? nem valami 60-70ezer forint volt régebben?
ezt több részletben is meg tudom tenni?
ma felvettem egy 100 EUR-t, ez került 38.700 Ftba, tehat naponta tudok felvenni 100 EUR ameddig ki nem futok a 365 naposból?
-
pictigjis
Topikgazda
igazabol barmelyik mukodesre lehet pelda
nalunk biztosan az volt a helyzet, hogy a regi uk bin-je megszunt letezni, az uj magyar virtualis meg manualisan hozzaadva sem volt hajlando mukodni, minden fizetesi probalkozas sikertelen volt az uj fizikai aktivalasaig. ha jol emlekszem, ACE is pont igy jart akkoriban. de olyan is van, akinek kenyelmesen mukodott parhuzamosan a magyar virtualis es a fizikai uk. ez a curve, barmi is megtortenhet
-
Fifi
őstag
válasz
pictigjis #11674 üzenetére
Nálam amikor a UK BIN váltása miatt kértem a kártyacserét szépen működött az ideiglenes virtuális.
A fizikai kártya megérkezte után aktiváltam csak az appban és akkor a lejárat és a CVC változás miatt ismét el kellett játszani az eltávolítás és újra hozzáadás mókát.
Kíváncsi vagyok, hogy hard74-nél minkesz a helyzet.
Szerk:
Lehet rosszul emlékszem és amíg nem jött meg a kártya, addig az élő UK BIN-est használtam. -
pictigjis
Topikgazda
válasz
hard74 #11671 üzenetére
a felesegem kartyacserejenel is minden frissult automatikusan apple payben, de azt a virtualis uj kartyat megsem lehetett hasznalni. meg kellett varni a fizikait (sajat felelossegre persze megnyomhatod most is az aktivalast, akkor az appban is frissulnek az adatok az uj fizikai kartyara irt szamokra, de ezt persze nem ajanlom)
a curve-nek valojaban tovabbra sincs normalis virtualis kartyaja
-
hard74
senior tag
Curve black upgrade után nem működik a fizetés google pay-je.Meg kell várnom a fizikait, és aktiválni, ezután fog működni vagy most is mennie kellene?
-
xcsabo
senior tag
Ilyen még nem volt. Mpl automata, nfc fizetés telóval. És pint kért.
-
kp78
addikt
Curve app megy mindenkinél?
Nálam nem indul. -
warcat
veterán
válasz
CptAdamica #11658 üzenetére
Honnan tudjuk, hogy mennyit költesz havonta? Ha kiszórsz ezer eurót a 3 boltban, akkor 'ingyen" van.Ha nem, akkor neked kell mérlegelni.3000 forintos Aldi vásárlásokból nyilván nem lesz értékelhető cashback.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
CptAdamica #11656 üzenetére
ha mar megkaptad a visszateritest, a curve cash egyenlegeden talalod
a curve black havi dija 10 euro. ennyi penzert senki nem fog neked altalanos 1% visszateritest adni. 3 kivalasztott uzletlancnal jar az 1%, metalnal 6-ot lehet valasztani
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok! Elkezdtem végre használni a Curve-öt és pár dolgot nem értek. Elvileg kaptam 5£ visszatérítést az első 5 darab 5£ feletti vásárlásom után. Ezt hogy tudom elkölteni, vagy magától vonja le? Illetve, ha gondolkoznék egy black kártyában, akkor az 1% cashback hogyan működik, minden vásárlás után számítja, minden üzletben?
-
dredjudge84
őstag
Szerintem kicsit gáz. Ez olyan kb, mint a korlátlan mobilnet. Ott is úgy fogalmaznak, hogy a méltányos használat erejéig korlátlan. De hogy ez mit jelent, franc se tudja.
-
válasz
dredjudge84 #11648 üzenetére
Jobb ez így nekem szerintem, mert volt már, hogy 10 közelében jártam, nem tervezetten, de nagyobb összegekkel. Ellenben én mindent is a curve-vel intézek (ha megy éppen).
Lényeg: maradjon ez így (jobb lehet
)
-
Somatom
veterán
válasz
dredjudge84 #11648 üzenetére
Pontosan. A free csomagok általában ilyenek. Ahhoz képest sztem elég sokat enged.
-
dredjudge84
őstag
-
Somatom
veterán
válasz
dredjudge84 #11646 üzenetére
Igen, de 10x185 -re sztem amúgy is beóvnának.
-
Somatom
veterán
válasz
dredjudge84 #11644 üzenetére
85 -öt meg kiveszel egy másikból. Sztem az Erste engedi a 185 -öt.
Miért lenne gáz? A mögötte levő kártya limitje úgyis blokkol.
-
dredjudge84
őstag
Ha nekem 185 000 a napi kp felvétel limit, azt egyáltalán ki lehet maxolni valamilyen automatánál? Mert Otp pl csak 100-at ad max.
Amúgy nekem az nem tetszik a curve kártyán nem lehet semmit állítani. Pl a vásárlási limitet lejjebb venni. Azért ez elég gáz.
-
tototos
addikt
Sziasztok!
Ma reggel jött egy értesítés hogy 99,9 USD-t fizettem Alice Castilleja-nak. Semmilyen megerősítés nem volt, egyszerűen beterhelték a kártyám. Nyitottam ticketet és lockoltam a kártyát. Mi tudok még tenni?
Köszönöm -
Somatom
veterán
válasz
Williamgrant #11637 üzenetére
Mert kp. felvételben jobb a Curve, mint a Revo. Ehhez viszont vásárlás is kell. A Revonak vannak más korlátai is, amiket ki lehet egészíteni pl. zen.com -mal. Igaz, az nem ingyenes, de én havi 1 Eurós díjat ingyenesnek tekintek.
-
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
Williamgrant #11634 üzenetére
+1
Váltogatáshoz a Curve önmagában kevés. Kell hozzá Revo, Zen.com, stb. -
válasz
bigmasterg #11628 üzenetére
Akkor jön ki jobbra, ha nem tudod mi az a Revolut pl.
Eur automata ugyanúgy működik mint a huf, a limitek is, csak célszerű mögé eur számlás kártyát tenni, mert nem vált jól. -
pictigjis
Topikgazda
válasz
bigmasterg #11631 üzenetére
es a parodnal volt mar amugy szemelyis/szelfis szemelyazonossag-ellenorzes?
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
bigmasterg #11629 üzenetére
nem "outdated"
a sajat limitoldaladon latod, mi vonatkozik rad. ha meg uk bin-es kartyad van, 200 font az alap, magyarral pedig 74 ezer. van, akinek 1000 font/370 ezer forint a limitje. nezd meg az appban, rad mi vonatkozik
hitelkartyan is vasarlas lesz a keszpenzfelvetel, mindenki erdekeben inkabb debit kartyarol vegyel fel
-
bigmasterg
addikt
válasz
bigmasterg #11628 üzenetére
Bocs a duplaert.
Azt hiszem hogy a 74ezer már outdated infó lesz.
Appon belül mindenhol 200 font szerepel, az meg már 90par ezer Ft azóta. -
bigmasterg
addikt
válasz
Peter.70 #11627 üzenetére
Curve-el vettem már le itthon eurót (forintos debit kártyával mögötte), úgy nem volt extra díja. Jobbra jött ki, mint pénzváltó.
Ami még felmerült bennem:
Illetve alap ATM limit itthon 74 ezer, ahogy olvasom.
Külföldi készpénz felvétel viszont 200 font.
Mi a helyzet, ha itthon veszek fel Eurós automatából pénzt? -
Peter.70
addikt
válasz
bigmasterg #11626 üzenetére
Az EUR felvétel forintos kártyával szerintem drága mulatság lesz
-
bigmasterg
addikt
Sziasztok!
Holnap megyek kirándulni és Curve-el szeretnék Eurot felvenni (72 ezer alatt, hogy kedvezményes legyen), hogy legyen legyen egy kis KP is nálam, de alapvetően kártyával fogok kint fizetni.Van egy új OTP-s hitelkártyám, amit autóbérlés miatt váltottam ki, most raktam be curve alá.
Ahogy olvastam KP-t hitelkártyára nagyon nem éri meg felvenni, mert elég nagy kamatot raknak rá.Ha curve alá van hitelkártya berakva és úgy veszek fel KP-t, akkor az minek számít? Simán vásárlásnak látja a bank, vagy így is rárakja az extra kp felvételi %-ot?
Vagy inkább ne szórakozzak vele és simán debit card-ot használjak a curve alatt euro felvételhez?
-
pictigjis
Topikgazda
ugy tunik, allitottak valamit a rendszerben, es most mar valoban 500 eur az ingyenes valtasi limit, kijavithattak az 500 gbp-s bugot. frissitem majd az osszefoglalot is. tegnap 9 utan, amikor a fizetes tortent, az a 388 huf-os arfolyam 2 forinttal volt jobb a bankkozinel, es meg epp elcsiptuk a valtas elotti pillanatot - mire felertunk a szobaba, mar 392-t irt a mastercard arfolyamoldala. vagyis valojaban este 9 es negyed tiz kozott valahol frissul a napi arfolyam
(remelem, a kovetkezo 30 napban azert korrigal az arfolyam, hogy back in time-ot nyomhassak euroban revolutra vagy zenre...)
-
válasz
M_AND_Ms #11587 üzenetére
Végül ma megérkezett.
Igazából kiváncsi vagyok hogyan működik, beváltja-e a hozzá fűzött reményeket.
Alapvetően társkártyának rendeltem.
Este ki tudtam próbálni internetes fizetéshez. Korrekt módon sikerült is, sms azonosítással be is fizettem a gyerek menzáját.
Elkezdődik a tanulás. -
zsola400
senior tag
válasz
pictigjis #11619 üzenetére
Köszi, az angol irányítószámmal sem sikerült de a Revo £ feltöltés Curve Cash kártyáról sikerült.
Az UK bines kártyával nekem csak 1-2 elutasított vásárlás volt, különösebb gond nélkül Gpay/teló/óra, fizikai kártyával napi szinten használva, ezért még nem tervezem a cserét, 2023 év elején jár le.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
pictigjis #11616 üzenetére
Nekem még olyan is volt mostanában, hogy ránézek a chatek listájára, és azt mutatja, hogy a nyitottnál én írtam utoljára, és válaszra várok. Megnyitom ezt az adott chatet, és akkor derül ki, hogy valójában már rég válaszoltak (notif erre sem volt). Android 11, up-to-date Curve app.
-
zsola400
senior tag
UK bines Curve, hogyan tudom a Curve Cash kártyáról £-t kivenni, Revo fizetési hivatkozással próbáltam de irányítószám hiba miatt nem engedi, gondolom UK irányítószámot vár. Ha itt egy angol irányítószámot adnék meg működne?
Vagy egyéb ötlet? -
zerodot
aktív tag
válasz
pictigjis #11614 üzenetére
Köszi. Kicsi a valószínűsége... én észre szoktam venni a notifikációkat.
A legjobb, h a chat felett írja, hogy most nincs munkaidő, hétköznap cseteljek velük, akkor tudnak válaszolni. Erre ma pontosan 22 percen belül visszaírtak!
Ja, és erről sem jött notif. Random ránéztem a chatre kb. 1 óra múlva, úgy vettem észre. -
-
zerodot
aktív tag
Régebben az appban indított support chatre érkező választ megkaptam emailben is. Legutóbb viszont nem jött email. Ez már így van most, nem jön email?
A legjobb, hogy más értesítést sem kaptam, se push msg, se notifikáció az appban. És mivel a support szokás szerint sokára válaszolt, én se nézegettem napi szinten az appban, válaszoltak-e már. Így most 10 nap után sikerült észrevennem, hogy visszaírtak...
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Van olyan felhasználó, akinek szintén mostanában jár le a kártyája és postáztak neki újat?
Nekem április 26. volt a várható érkezése a kártyának, de azóta sincs híre.
Írtam a supportnak, a robot írta, hogy továbbították humán irányba a problémát, de nem kerestek már 1 hete.Valakinek volt hasonló tapasztalata mostanában?
-
zerodot
aktív tag
válasz
KaiotEch #11609 üzenetére
Sajnos igen, ez a hátránya. A Curve fórumán már régóta kérjük, hogy rakjanak be egy "No fx conversion" opciót is pont emiatt, de egyelőre nem tűnik úgy, hogy meg akarnák csinálni...
Egyébként ha elfelejtenéd átállítani, akkor utólag még segíthetsz rajta egy GBIT-tel. Pl. a fenti esetben a tranzakciódat át tudod rakni egy másik, euróra állított kártyára. Az eredetire visszakapod a teljes forint összeget, az újat pedig a nem konvertált euró összeggel terheli be (esetedben 10 eur) és akkor az a kártya intézheti a váltást.
Revoluttal ezt egész könnyű megcsinálni, mivel ott kérhetsz ingyen virtuális kártyát, így be tudsz rakni 2 (vagy akár több) kártyát is a Curve alá, és GBIT-elhetsz köztük szabadon. -
zerodot
aktív tag
válasz
KaiotEch #11607 üzenetére
Igen, ez csak beállítás kérdése. A Curve appban minden kártyánál a beállításokban (fogaskerék) tudod állítani, miben terhelődjön az adott bankkártya (Card currency).
Ha azt akarod, hogy ne a Curve váltson, akkor a tranzakció pénznemével megegyezőre kell állítani. Tehát ha euróban fizetsz, akkor EUR-ra, ha forintban, akkor HUF-ra, stb.
(Curve Black és Metal előfizetéseknél nincs ez az 500 fontos limit.) -
válasz
zerodot #11604 üzenetére
Na várjunk csak. Nem a bankom vált, hanem a Curve(MasterCard)? Átállítható valahol, hogy mögötte mindig a bankom(VISA) váltson? Aha, ez elkerülte a figyelmemet, hogy van limit, és valóban túlléptem. Így nem a legjobb biznisz ez a kártya. Köszönöm
ACE-: Ahogy zerodot írja.
-
zerodot
aktív tag
válasz
KaiotEch #11603 üzenetére
Ha írja a Curve a váltási árfolyamot, akkor ő váltott (és nem a bankod). 388 a mai MC rate, tehát ez egyezik. 77 Ft az kb. 2%-a az összegnek, ami az ingyenes keret fölötti díjra utal (500 GBP/30 nap az alapkártyánál). Vagyis valószínűleg túllépted a havi ingyenes fx limitet.
Szerk.: A pontos számok: 388.0272542 * 10 * 1.02 = ~3957.878, kerekítve 3958 Ft.
Szóval forintra pontosan stimmel. -
Üdv. Srácok itt valami nem stimmel. PayPal-al most utaltam el 10€-t úgy, hogy barátként és a bankom váltson. És jött az sms, hogy 3958Ft. Holott a bankomnál az árfolyam baromira nem ennyi.
Azt mondja a Curve app, hogy exchange rate 1€=388Ft és 77Ft a fee. Kb 2Ft-al nem stimmel, és miért van 77Ft-os fee, amikor elvileg hétköznap van és semmi sem kéne legyen. Vagy én tudom rosszul? Máskor is néztem már, hogy nem stimmel.
PP -> Curve -> Takbank
-
Oliverda
félisten
Most is van egy kb. 9 forintos difi a Curve/MC és a Revolut/Zen HUF-USD árfolyamai között. Még 1-2 áráig ki lehet használni, de persze előtte célszerű ellenőrizni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- AMD Gamer PC! Ryzen 3700X / RX 6700 XT / B550 / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Makulátlan ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop(RTX 3050Ti, i5-11400H)
- Intel Core i9-13900K 24-Core 4.3GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.80 GHz) Processzor!
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest