- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Mostanában az elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlásokat legkésőbb a tranzakciót követő 15. napon téríti vissza automatikusan a Curve rendszere (ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi), de egyes esetekben már a kilencedik napon elindul a visszatérítés. Ha 15 nap után sem történik semmi, érdemes panaszt tenned. Ha írsz a supportnak, a visszatérítési folyamat talán meggyorsítható: az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines), de készülj arra, hogy kérni fognak valamilyen igazolást/bizonylatot arról, hogy a tranzakció sikertelen volt, és arra is, hogy képernyőmentéseket újabban nem fogadnak el elutasított internetes vásárlásokról. Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Benny21
csendes tag
Sziasztok! Általában mennyi ideig tart a support ügyintézés? Használom már egy ideje a Curve kártyámat gond nélkül. Feleségemnek is regeltünk egy fiókot. Digitális kártyát használtuk is 2x. Mögötte revo kari. Rákövetkező nap G.pay vásárlásnál elutasította a terminál a kártyát. Írtunk supportnak. Revo kártyát terhelte, de ez pár óra elteltével még support válasz előtt megoldódott-revo törölte a tranzakciót. Másnap Curve ír tiltotta a fiókot, képet kér a mögöttes kártán szereplő névről és pár adatot még kitakart karakterekkel. Létezne, hogy a revo kártyán szereplő név lenne a gond? Appban úgy lett megadva ahogy a kártyán szerepel. Két online vásárlás ment is. Gpay elutasítva. Névvel bajlódnak vajon. Sajnos férjezett neve a feleségem kártyáin annyi féle képpen szerepel ahány van neki. Esetleg ezekkel is gond lehet később a hozzáadásnál az appban? Dec 28 óta várjuk a választ. Vagy ne aggódjak ez a malom is lassan őröl... Név példák: Ikszné Ipszilon Zé, Ikszné I. Zé, Ikszné Zé.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
tobias40 #13595 üzenetére
felesleges belekeverni a curve-öt, a mastercard mai árfolyama ugyanolyan vállalhatatlan, mint mostanában sokszor. miközben 400 alatt járunk, a mastercard 410-ért adja az eurót
back in time-ot nem használsz, szóval minden amellett szól, hogy a revolutot használd (teljesen mindegy, hogy ott mc vagy visa)
-
tobias40
veterán
Ha most nyaralást akarnék lefoglalni,melyik kártyával tegyem sztetek,revolut-al vagy Curve-val.
Revoluton van Visa és MC is.
Elvileg forint lenne rajtuk de megoldható az euró is mert akkor átváltom csak melyik kártyával lenne "ésszerűbb"?
Van euró kp-ban is de nem tudom hogyan lehetne legolcsóbban feltenni vmelyik kártyára.
Remélem érthető amit szeretnék kérdezni... -
tobias40
veterán
Üdv!
Hátha valaki tudja..
Hol tudom a Garmin Connectben visszaállítani az órámhoz tartozó jelszót,amit kér az érintéses fizetésnél Curve kártyám(revolut van mögötte de ez nem releváns ebben az esetben sztem)?
Mai nap érintéses fizetéskor ezt írta ki az óra hogy állítsam vissza a jelszót,pedig én nem állítottam el semmit szándékosan...
Tehát nem enged így fizetni az órával."Pénztárca zárolva" ezt írja ki
-
66zio
aktív tag
Mastercard prémium kártyákhoz jár 1 év biztosítás (termékbiztosítás, kiterjesztett garancia, legjobb ár garancia)
A standard csomagú Curve kártyához is lehet regisztrálni. Itt ellenőrizhető: [link]
A biztosítást az Axa biztosító nyújtja.A fentebb linkelt ellenőrző azt írja, hogy prémium kártyával rendelkezem. Vajon ezekre a Mastercard szolgáltatásokra is jó akkor a Curve kártya? Van valakinek ezekkel tapasztalata?
-
sb
veterán
válasz
Oliverda #13581 üzenetére
A kártyaváltások miatt megszokásból is kb mindent Curve-ön keresztül töltök/fizetek de itt deviza konverziókról lett volna szó.
Olyan szempontból érdekes, hogy nekem a Revolut sem ment (sem most, sem korábban), így túl sokat nem tudok kezdeni a Zen-nel.
Amúgy mindkét esetben ugyanaz történik: Zen oldalról jön egy hiba a feltöltésre, olyan mintha nem is próbálkozna, azonnal kiírja. Curve/Revolut oldalon nyoma sincs a tranzakciónak/kísérletnek. Ehhez képest mondjuk fura, hogy a Curve-től az jött válaszként, hogy ők tiltják. Rákérdezek a Zennél is, mert lehet, hogy mégsem ugyanaz/Zen oldali vagy több problémáról van szó.
@Somatom
Feltűnt, hogy fizetős lett a feltöltés, persze ez sincs a listában appon belül, de itt legalább a pdf-ben leírják mi-merre.
Utalásokkal az a gondom, hogy nem azonnali, 2-3 napot nincs kedvem várni a pénzre ha itt-ott szükség van konvertált összegekre. Nem visszatérítésre vagy ilyesmikre hajtok a bankkártyás feltöltéssel csak szimplán egyszerűbb és azonnali így a töltögetés ha kell vásárlásra vagy a befektetések között mozgatni/konvertálni valamit. -
Somatom
veterán
válasz
pictigjis #13583 üzenetére
Te biztos az én hsz. -emre akartad ezt válaszolni? Mert annak semmi köze sem volt ahhoz, amit írtál. Szó sem volt hitelkártyáról (nincs is hitelkártyám). Arról volt szó, hogy a Revolut után a Curve is blokkolja a Zen feltöltést. A Curve nálam is declined lett azzal a megjegyzéssel, hogy a részletekért keressem a supportot. A Revolutról (Curve nélkül) viszont csont nélkül ment a kártyás feltöltés.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
Somatom #13582 üzenetére
a zenre korabban sem lehetett curve-vel feltolteni hitelkartyaval, ehhez be kellett volna kapcsolni a fronted funkciot plusz koltsegert. ha mar betetivel sem megy, ket dolog lehetseges: valamiert ehhez is fronted kene (=elallitodott valami a curve-nel), vagy a zen kezdte kompletten blokkolni a curve-ot. a zen kartyas vasarlasok eseten mar korabban sem adtak visszateritest, ha a zen curve mogott volt hasznalva, lehet, tovabbmentek egy lepessel. ennek is erteni velnem az okat, mert volt/van a rendszeruknek egy masik hianyossaga
-
Somatom
veterán
Ez fura. A Curve nálam is elhasalt, de Revolut virtuálissal símán ment egy 3000Ft -os próbafeltöltés Zen -re. Az más téma, hogy a Zen levont ezért 9Ft -ot, mert újabban a Zen alapcsomagban fizetős a kártyás feltöltés. Szerencsére én Euróval töltöm a Zen -t, az meg ingyenes Revoról, Sepa utalással.
-
sb
veterán
válasz
Oliverda #13573 üzenetére
Köszönöm. Keresgéltem pedig de semmi nem jött fel.
Még egy kérdés ami félig on: top-up-okban a többi accounton nem voltam túl aktív, most próbálkoztam olyannal ami elvileg ment korábban, most viszont nem sikerült. Rákérdeztem az ügyfélszolgálatnál és a Zen-es top-up-ra azt írták "security" okok miatt letiltották úgy ahogy van.
Rákerestem a korábbi hsz-eim között és úgy láttam a Revolut feltöltés régen sem ment (most sem, kipróbáltam), erre a Curve-ön keresztül is tiltják... Tudtok még ilyenről vagy van esetleg valahol egy összefoglaló mi-mivel megy/nem megy? Eléggé odavág a használatnak, ha az 1-2 működő módszert elvágják.
Így a nagyobb csomagot is 3x meggondolom...@zerodot
Nálam androidon rendben van a jóváhagyás, a telefonon egyszer jön fel az app confirmation üzenet. Pedig gyakorlatilag csak ezt használom és nagyon sokszor fizetek vele. Valamikor talán múlt év elején/közepén volt utoljára ilyesmi gondom vele. -
Benny21
csendes tag
Köszönöm.
-
Benny21
csendes tag
Sziasztok! Ingyenes csomagról Black-re váltottam. Appban látszik az új digitális kártya. Jól sejtem, hogy már csak ezt tudom használni és a jelelnlegi fizikai kártya már nem érvényes?
-
Oliverda
félisten
-
sb
veterán
Sziasztok!
Az app Metal csomagra most 0 EUR/m költséget és ingyenes kártyát ír ki de sehol nincs, hogy ez meddig járna. A weboldalon nyomát sem látom az "akciónak". Erről lehet tudni valamit részletesen?
Köszi! -
Long1
csendes tag
válasz
Oliverda #13568 üzenetére
Köszi, na ilyen eddig nálam nem volt. Viszont mivel mára összejött a 10Ł bónusz és megrendeltem a fizikai kártyát és most a válaszod után megnézem érdekes módon nekem is ezt a két opciót írja. Eddig csak ha rányomtam a card details-ra akkor kérte az ujjlenyomatot és írta az adatokat a pin nélkül.
Pin-t tudok változtatni majd valahogy?
-
Oliverda
félisten
válasz
dredjudge84 #13565 üzenetére
-
zerodot
aktív tag
Úgy látszik a 3DS-t online fizetéseknél képtelenek rendesen megcsinálni. Régebben az sms-ek nem jöttek meg, aztán berakták az appban jóváhagyásos opciót, ami vagy működött vagy nem. Most egy ideje már használható, de úgy látom nagyon meg akarták javítani, szóval most mindig 2x jön fel ugyanaz a Confirm ablak...
(Jóváhagyom a fizetést, aztán újra feldobja megint ugyanazt, bezárni se lehet, csak Confirm és Decline gombok vannak) -
pictigjis
Topikgazda
válasz
Oliverda #13561 üzenetére
ez viszont ellentmond ennek, bar ez is csak szokasos curve: egyes szovegeik kulonbozo dolgokat allitanak
As a Curve customer, you're going to receive both a physical and a virtual (digital) Curve Card. If you're a brand new customer, we'll automatically send your Curve Card for €4.99 if you select our standard free tier subscription.
teny, hogy a feltetelek datumozasa frissebb, de nemreg csinaltam egy regisztraciot (valakinek), es nem opcios volt a fizikai kartya. mondjuk, erre nem gondoltam, hogy eleg lenne megadni egy olyan kartyaszamot, amin nincs fedezet, ez egy bugnak tunik, hogy ennek ellenere tovabblepett a folyamat
mindezektol fuggetlenul en tovabbra is inkabb azt ajanlom, hogy legyen fizikai kartya is
-
Oliverda
félisten
válasz
dredjudge84 #13562 üzenetére
Annak nem sok értelmét látom. Ha fizikaival akarsz felvenni, csúsztasd be az olvasóba, ha viszont a kártya regisztrálva van Apple vagy Google Pay-be, használd a mobilod.
-
Oliverda
félisten
válasz
pictigjis #13559 üzenetére
What should you know about your Curve card?
Curve will issue you either a personal or business Curve Card. It will either be a physical and/or digital card. A digital card is a card where you can see your Curve card details in the Curve app only, and you can request a physical card if you want one (fees for this are in the Subscription Schedules).
[link]Ez alapján jelenleg nem kötelező.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
Oliverda #13558 üzenetére
de nalunk apple payjel se akart rendesen mukodni
az amugy jo, hogy a gyakorlati tapasztalat alapjan mukodhet csak a virtualis is, de igazabol a fizikai kartya rendelese jelenleg kotelezo (lenne), ha jol tudom, a kolleganal csak egy bug miatt csuszott tovabb a folyamat. de a kartya dijat (ha lett volna fedezet) egybol fizetni kellett volna
-
Oliverda
félisten
válasz
pictigjis #13556 üzenetére
Korábban a virtuális kártyával egyáltalán nem működött a 3DS, így az online vásárlásokat jellemzően (x összeg felett) elutasította, arra hivatkozva, hogy használj chip+pin-t, vagyis a fizikai kártyát, de ezt pár hónapja javították. Más hibát az elmúlt szűk másfél évben nem tapasztaltam vele a hébe-hóba előforduló POS-os elutasításokon kívül, de azok fizikai kártyával is ugyanúgy előjöhetnek.
Továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy az esetleges furcsaságok mögött a Google fizetési rendszere áll.
-
Long1
csendes tag
válasz
pictigjis #13556 üzenetére
Nálam is működött tegnap az Aldiban a google wallet alatt. Fizikai kártyám nincs. Viszont van egy furcsaság mert előbb megjelent a tranzakció pending állapotban aztán kb. 1 óra múlva ugyanaz a tranzakció normálisan is. A mai napig ott van mind a kettő. A revolutról 1x vonta le. A második tranzakció amikor megjelent kb. a revo app is akkor jelzett. Ez is lehet a bug miatt amit írtál?
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
Oliverda #13555 üzenetére
valojaban mindenkinek igaza van, mert ilyen a curve
lehet olyan, hogy valaki jol elvan csak virtualissal, de nalam es a felesegemnel is elojottek kulonbozo hibak szabalyosan aktivalt fizikai kartya hianyaban. a fizikai aktivalasa utan szuntek csak meg ezek
sajnos nagyon regota nem sikerult megoldaniuk, hogy a szo hagyomanyos ertelmeben vett virtualis kartyajuk legyen, de a kezdeti elkepzeles nehany eve valoban az volt, hogy a fizikai kartya megrendelese csak opcios. de ezt egy ideje mar nem is kommunikaljak, alapvetoen a curve is ugy van vele, hogy rendelje meg mindenki a fizikait
-
Oliverda
félisten
válasz
axlfsi #13554 üzenetére
Tavaly augusztus óta használom a virtuális kártyát fizetésekre és ATM-es tranzakciókra egyaránt. Eleinte voltak 3DS-sel kapcsolatos problémák, de azt már megoldották, így jelenleg semmilyen hátránya nincs a fizikaival szemben, legalábbis Apple Pay mellett biztosan. Ha te mást tapasztaltál, az legfeljebb a Google miatt lehet.
-
axlfsi
veterán
válasz
Oliverda #13550 üzenetére
Nem, nem emlékszem rosszul. Olvasd vissza a kommentjeimet... nemrég jött meg az új kártyám (a régi már lejárt) és írtam akkor pár kommentet, valamint mások is megállapították ugyanezt (nem(!) az online fizetséről beszélek, hanem a terminálnál való vásárlásról, amikor telefonnal NFC fizetnél, a Google Wallet alá behúzott Curve-vel).
De mindegy. Én tudom, mit tapasztaltam és nekem az a lényeg -
Oliverda
félisten
válasz
dredjudge84 #13551 üzenetére
Többször vettem már fel OTP ATM-ből is Curve+ApplePay kombinációval sikeresen.
Long1: Egyelőre nem lehet egy adott kereskedőre szabályt beállítani.
-
Long1
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Igyekszem összehozni az 5£ rewardot és akkor ingyen lesz a fizikai kártya.
Azt megtudom oldani valami szabállyal, hogy ha a PayPal alá belövöm a Curvet akkor utána a Curvebe melyik legyen az alapértelmezett amiről mindig vonja de, csak a PayPalt. A gpayt másik kártyáról fizetném és az lenne az alap állandó. Nem akarnám mindig váltogatni fizetés előtt.
-
axlfsi
veterán
válasz
Oliverda #13547 üzenetére
Illetve, emlékeim szerint, amíg nem jött meg a fizikai és nem aktiváltam be, alulról dugva azt a terminálba, telefonos érintéses fizetés Google Wallettel nem is működik még.
Ki, mire használja, de én nem online vásárlásra, hanem boltba "érintéssel". Ahhoz kellett a fizikai kártyával való aktiválás. -
Long1
csendes tag
Sziasztok,
regisztráltam a Curve-re de, a Revoluton le volt tiltva az online vásárlás és nem tudta levonni az 5€-t a fizikai kártyára. Beengedett az app-ba. Lett virtuális kártyám is. Van egy gomb, hogy megrendelhetem a fizikai kártyát 5€-ért de, annyira nincs rá szükségem. Lehet ebből problémám? Járt már így valaki?
ATM-et tudom használni fizikai kártya nélkül csak a virtuálissal? Azt a Gpay-be már hozzáadtam. Köszi a válaszokat előre is.
-
sweatyy
csendes tag
Ha törölve lett a curve fiók ugyanazt a kártyát nem tudom mégegyszer hozzáadni?
Korábban nem használtam töröltem az egész fiókot, appot mindent, most újra regisztráltam de a kártyáim nem engedi hozzá adni, kivéve az új revolutot ami még sosem volt curve alatt. -
dredjudge84
őstag
Nem is tudtam hogy ilyen egyszerű limitet emeltetni a curvenél. Írtam nekik, hogy kéne nekem magasabb atm limit, kaptam választ, hogy ok de ellenőrizni kell a személyazonosságomat. Lefotóztam mindent amit kértek, és másnapra már az új limit be volt állítva.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #13538 üzenetére
Az jó mert akkor ezzel lehet nyerészkedni...
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #13536 üzenetére
Nyilván azért tűnt el mert visszaállt az eredeti állapot
-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84 #13533 üzenetére
Azért az nagyon nem szép húzás lenne, ha fizetésnél eladási árfolyamon váltana, visszatérítésnél pedig visszaváltaná vételin. Nem hinném hogy ilyesmit csinálna a wise. Kár hogy nem csináltál egy screenshotot az egyenlegedről előtte.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #13533 üzenetére
Ha Ft-ban írták jóvá és nem a váltott összegben, akkor szinte biztos, hogy az eredeti terhelt Ft az ami megjelent a számládon.
-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84 #13531 üzenetére
Majd az egyenlegeden fogod látni, miből lett több, hufból vagy usdből
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84 #13529 üzenetére
Igen, a Wise kártyát USD-ban terhelte, és a Wise a Ft-jából váltotta át az USD-t. De ilyenkor amikor tranzakciónál váltás van, refund-nál az eredeti pénz megy vissza, és nem az a pénz amire váltott a Wise...
-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84 #13526 üzenetére
Át tudod GBITelni egy forintos kártyára, ott az eredeti huf összeg lesz beterhelve, a wisera pedig visszakapod az usd-t. Tehát legalább a Curve konverziót vissza tudod csinálni. Azt hogy a wise aztán usd-ben írja jóvá vagy huf-ban, nem tudom.
-
dredjudge84
őstag
Tegnap hibáztam. A curve kártya alatti wise kártya pénznemét atallitottam usd-re, mert alirol rendeltem valamit. Aztán elfelejtettem vissza állítani. Utána csekkeket fizettem be postán, persze jött a dupla konverzió. Ezzel utólag már nem lehet mit kezdeni, jól sejtem?
-
yogibear
addikt
válasz
zerodot #13522 üzenetére
@Fifi @zerodot
Köszi, olvastam hogy frissíteni kell.
Ez Zepp Life/Mi Band 6 kombó , majd kiderül frissít-e magától aktiválás után az app, vagy engedi-e manuálisan, vagy el kell távolítani a kártyát az appból és újra megadni az aktiválás utáni adatokat... a karkötőt meg az appra való csatlakozás frissíti minden alkalommal...
-
yogibear
addikt
válasz
pictigjis #13494 üzenetére
Köszi a segítséget...
Ma "összeraktam" a rendszert, beállítottam... kipróbáltam egy kisebb kb 2ezres összeggel a vásárlást, hibátlanul működött a Curve alá betett webkártyával... a vásárlásról az üzenet is azonnal megjött...Még egy kérdés: ha megérkezik a plasztik kártya, azt feltétlenül kötelező aktiválni chip+pin móddal, vagy bedobhatom a fiókba anélkül, mert használni nem akarom egyáltalán a fizikai Curve plasztikot, nekem csak a gyors órás fizetés miatt kellett a Curve app, hogy "megkerülje" a banki kártyát...
Köszi a választ. -
pictigjis
Topikgazda
válasz
KilgoreTrout #13515 üzenetére
mit próbáltál venni? milyen kártyával?
-
KilgoreTrout
senior tag
Sziasztok,
Ma egy online vásárlásnál belefutottam egy ilyen hibába:
"Your payment cards's bank has blocked the transaction."
Ezek szerint a kiválasztott kártya bankja 1-1-ben megkapja a Curve-től az eladó adatait? Vagy vajon simán név alapján szűr? Mert a magyar kártyám számlatörténetében ugye a Curve által levont tételek látszanak, a Curve által adott címen (CRV*...). Hogy működik ez vajon?
-
st6969
őstag
válasz
Peter.70 #13508 üzenetére
Most látom, hogy nem kaptam vissza a 12-i tranzakciót sem
, csak megkavart, hogy státuszt váltott: most lett lekönyvelve. Tehát gyakorlatilag 2x fizettem, és nincs foglalásom, sem visszatérítésem.
OK, hogy a Curve nem tud mit csinálni, de én mit tudok csinálni, ha ők azt mondják visszatérítették, én meg nem kaptam semmit??? Talán ez már OFF itt...legalábbis a tisztán rafis biztos. -
st6969
őstag
Sziasztok!
Egy fura esetem van. Aldi utazásnál próbáltam foglalni (5 féle kártyával, ebben volt Revolut, fizikai, virtuális, eldobható VISA, magyar Raiffeisen MC, és egy Curve MC). Kb. 10x próbálkoztam, összesen 3 különböző napon (12.03, 04, és 12-én). 2 alkalommal le is vonta az összeget, de a foglalás sikertelen volt.
Az utazási iroda elismerte, hogy a hiba az ő rendszerükben volt, és minden esetben visszatérítették pénzt.
Az egyik alkalom egy 12-i próbálkozás volt a Raiffeisen bankkártyámmal, azt ma valóban vissza is kaptam.
A másik viszont 12.04-i, Curve kártyával (ugyanaz a Raiffeisen kártya van mögötte, amit külön is használtam). Már könyvelt, és még nem jött vissza. Jeleztem az utazási irodának, hogy ezt nem kaptam vissza, de csak egy dátumot és a Curve kártyám utolsó 4 számjegyét tudtam elküldeni, mert a tranzakciót megnyitva, semmilyen azonosító nincs. Kértem, hogy ez alapján keressék vissza ezt a tranzakciót. A Curve felé is jelezni akartam chat-en, de ők meg "bizonyíték"-ot kérnek, hogy a partner elindította a visszatérítést. Nincs ilyen bizonyítékom, csak egy levél az utazási irodától, hogy "visszatérítették". Hogy tudok egy konkrét tranzakcióra hivatkozni mindkét fél felé?
Most egy patthelyzet szerűséget érzek. Hogy kellene tovább lépnem szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Philips LCD és LED TV-k
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asustor NAS
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Parfüm topik
- Autós topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- További aktív témák...
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Boya BY-M1 mikrofon
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest