Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2024. 10. 28.): [link]
(ÚJ: havi limit bevezetése 1% visszatérítésre)
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis levonták az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha zárolásban is marad, aztán néhány nap elteltével automatikusan felszabadul. Ha mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb), a levonás mellett (valamikor) lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, mégis lekönyvelt tranzakciót 7-10 nap után automatikusan visszatérít a Curve rendszere. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines).
Ha viszont az érintett tranzakciónál ilyeneket látsz az appban rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ezek azt jelentik, hogy a Curve rendszere kezdeményezte a zárolás feloldását, vagy visszatérítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A második szöveggel találkozhatsz akkor is, ha éppen nem azonnal, de legfeljebb 7-10 nap után automatikusan elindult a visszatérítés, innentől már csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap):
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
Revolut kártyát a Curve alkalmazásban arra a devizára állítod amiben szeretnél fizetni, kp.-t felvenni,
így nincs konverzió Curve-ben."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
gzbotii
nagyúr
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Krethx
aktív tag
Ugyan ez igaz a Revolut-ra is. (GPay) Ha jól tippelek: akik eddig hozzá tudták addni azok májd a későbbiekben is.
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
tomp
félisten
Erről a Google PIN-ről most hallok először.
Nekem az első Curve használat óta gyors. Sőt maga a Pay mint a villám. Csak nem jelenik meg a Pay appban a Curve kártyával való tranzakció. Se fizetés se ATM.
Bezzeg ha átállítom Revolut kártyára azok megjelennek.
Postán fizetésnek számít. A terminálokon lévő fw nem ismeri a mobiltelefonos azonosítást. Ezért kéri a kódot. -
anadroid
senior tag
Először is frissítsd a Curve-ot a mai változatra!
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
zolmesz
aktív tag
Szerintem én is így jártam.
Pénteki Auchan vásárlás, másnap a karácsonyi Curve ajándék, hogy újra adnak pontot 3 hónapig, én meg szomorkodtam, hogy jöhetett volna egy nappal korábban, mert pont egy a szokásosnál nagyobb vásárlás volt az előző napi bevásárlásunk.
Erre ma én is kaptam a Curve Cash kártyára pontokat az Auchan után.
Köszi Curve (remélem nem veszi vissza )! -
Krethx
aktív tag
Akkor te nem jársz kisebb sarki boltokban. Ahol a terminál majdnem 8-15 másodpercig szenved. A nagyobb bevásárló boltokban nálam sincs semmi probléma. Pl. Auchan,Tesco, Spar, Aldi, Cba, Bocko étterem stb. (Lényegében ezeket írjátok ti is.)De van olyan sarki pici dohányból ahol harmadjára sikerült a fizetés. Valószínűleg ezeknél a terminál a hunyó. Mivel régebbi.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
És akkor egy kártya vagy egy telefon érintés már user error? Mivel mást nem tudsz tenni. Az eladó vagy kuncog vagy azt hiszi hogy szórakozok. Én meg kapom az elutasitott tranzakcióról az értesítést.
-
Krethx
aktív tag
Én elhiszem. Mások is problémamentesen használják. Nálam is jó 98%-ban. Tehát ritkán fordul elő. Ami szerintem nem is a Curve hibája. Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve.
Support kicsit lassú viszont segítőkészek. Legutóbb már én is Messenger-en írtam nekik. Ott most gyorsabbak voltak.Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest