Hirdetés
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2024. 10. 28.): [link]
(ÚJ: havi limit bevezetése 1% visszatérítésre)
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis levonták az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha zárolásban is marad, aztán néhány nap elteltével automatikusan felszabadul. Ha mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb), a levonás mellett (valamikor) lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, mégis lekönyvelt tranzakciót 7-10 nap után automatikusan visszatérít a Curve rendszere. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines).
Ha viszont az érintett tranzakciónál ilyeneket látsz az appban rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ezek azt jelentik, hogy a Curve rendszere kezdeményezte a zárolás feloldását, vagy visszatérítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A második szöveggel találkozhatsz akkor is, ha éppen nem azonnal, de legfeljebb 7-10 nap után automatikusan elindult a visszatérítés, innentől már csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap):
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
Topikgazda
válasz zsola400 #7035 üzenetére
szerintem akar lehet is, de a google-nel ki tudja a curve forumon pont megy egy ilyen tema, hogy a brit adohivatal is most tette buntilistara ezt a tartomanyt, csak felarral lehet fizetni vele, es ez a fejlemeny esetleg a google-nel is elallithatott valamit. de ez csak tipp. a commercial besorolasu kartyakra mas koltsegszabalyok vonatkoznak, egyes bankkozi dijak ezeknel magasabbak lehetnek
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz zsola400 #8422 üzenetére
NEM adnak investor kártyát, az csak az első körben volt, kifejezetten benne van az ismertetőben. NEM adnak metal előfizetést, kivéve ha jó sokat befizetsz. Kaphatsz valami kis csingilingit (pl. golyóstoll, notesz, póló, bár ez nincs nevesítve, csak általánosságban írják, "szóróajándék"). Ez is benne van, csak el kellene olvasni. A minimum befizetés nagyjából stimmel (17,24), a crowdfunding.com-on keresztül kell teljesíteni, akik tavalyelőtt fél fontot kértek ezért.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz zsola400 #9318 üzenetére
Az mondjuk hétvégén nem jó, de pl. Zen.com, 0-val vált mindig, bár a 2. hónaptól havi 0,99 €-ba kerül.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
-
RR-13
őstag
válasz zsola400 #9956 üzenetére
Nem tudtam rögtön aktiválni a Curve appban a Curve Pay-t, hanem csak kb. 3 órával később csinálta meg (eddig mind a 3 esetben).
Most sem engedi pl. már este 7 óta, mióta töröltem az appot, és újra raktam.
Furcsa, hogy egyből nem engedi a Curve Pay funkciót aktiválni....Amikor nem volt még aktív a Curve Pay-ben a kártya, akkor a GPay-be próbáltam digitalizálni a berakott Curve kártya számát, akkor sem engedte a digitalizálást.
Most, ahogy próbálom, akkor eljut a Curve szerződésig, de a banki ellenőrzés folyamatnál nem engedi már befejezni az érintéses fizetésre.
-
RR-13
őstag
válasz zsola400 #9956 üzenetére
Aktiváltam az appban a kártyát, és fizettem ma érintőssel, de PIN kódot nem kért.
Továbbra sem tudom beaktiválni GPay-ben a Curve kártyát.Feltettem a Play áruházból a nem Huawei verziót, és ott sem teszi be az appon belülről indított GPay hozzáadással, a folyamat végén kiírja, hogy nem lehet befejezni az érintéses fizetés beállítását.
-
Fifi
őstag
válasz zsola400 #10050 üzenetére
Feleségemmel mi most pár napja raktuk be Google Pay alá a Curve kártyákat Huawe Mate 20 Pro készülékeken. Semmi gond nem volt. Kb 5 percbe telt.
Igaz nem a Curve alkalmazásból kezdeményeztük, hanem a Google Play-ból letöltött és telepített Google Pay app-ban. -
-
pictigjis
Topikgazda
válasz zsola400 #10385 üzenetére
aha, igy ertem, ez egy uj bugnak tunik. nullazas megsem tortenik a gbp-huf valtassal, de uk kartyaval a fontra atszamolt ertek jelenik meg forintkent. ez jo esellyel addig igy marad, amig nem valtotok hun bin kartyara, akkor jo lesz
bezzeg amikor en valtottam... a 4500 gbp-s napi keret forintban volt 4500, igy forditva azert kellemesebb a limitek osszekeverese
elkepeszto, milyen programozoi szemetdombok vannak itt
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
Topikgazda
válasz zsola400 #12974 üzenetére
de nem is azt mondtam, hogy rossz terero = garantalt elutasitas, jo terero = tuti siker. nekunk is volt tobb elutasitasunk jo tereroben is, de ettol a megfigyeles igaz: nalunk azt mutatja sok szaz tranzakcio tapasztalata, hogy gyengen lefedett helyen nagyobb ESELY van ra. de nyilvan nem tortenik meg mindig
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
Topikgazda
válasz zsola400 #13673 üzenetére
a revolutnál biztosan nem számít. amúgy automata tankolásból is kétféle van: ha az auchannál úgy tankol valaki, hogy előre megadja az összeget, mondjuk 10 ezer forintot, akkor a terhelés pont tízezer forintos is lesz, erre a fajta tankolásra biztosan nyugodtan használható a curve. a bonyolódás mindig akkor van/lehet, amikor nem előre meghatározott összegért megy a tankolás, és ilyenkor a kútfej automatikusan bezárolja a tele tankra meghatározott összeget
-
AtHoS
nagyúr
válasz zsola400 #14485 üzenetére
No, akkor teszek vele egy próbát, de mielőtt regisztrálnék kérnék egy kis ″segítséget″.
Topikösszefoglaló elején kiemelve olvasható: ″A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!″Nos, ha ez így oda le lett írva, akkor valamiféle bónusz rendszer működik és mivel kéregetést nem olvastam tiltottnak így kérnék privátban ehhez ″segítséget″, amit előre is köszönök, ha valaki veszi a fáradtságot
read-only mode on the forum
-
Capella
senior tag
válasz zsola400 #14695 üzenetére
Valóban így van nálam is. Ha leveszem a kezemről az órát, akkor azonnal kéri a PIN kódot. Ha a kezemen van, akkor hosszabb ideig nem.
Míg ki nem tapasztaltam jobban ezt a biztonsági részt, és a kezemen hordva gondoltam először, hogy nem túl biztonságos, és más is könnyedén fizethetne vele. -
pictigjis
Topikgazda
válasz zsola400 #15475 üzenetére
a 43724 gyanúsan pont 100 font körüli összegnek tűnik. valószínűleg nincs benne kimondott logika. a curve nemrég payment processort cserélt, az új cég beállításai lehetnek, hogy automata kútnál mennyit zárolnak
én pont ezért automata kútnál nem tankolok curve-vel, mert a bezárolt összeg hagyján, úgyis pontos lesz, de lassú a folyamat. a revolutnál szinte azonnal (legfeljebb percek alatt) megtörténik a korrekt összeg zárolási korrekciója
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Spórolós topik
- Lexus, Toyota topik
- Nillkin CamShield cover case for Xiaomi Redmi K70E, Xiaomi Poco X6 Pro 5G
- EA Sports WRC '23
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- DIGI Mobil
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest