- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Minden elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlást a tranzakciót követő nyolcadik napon automatikusan visszatérít a Curve rendszere, ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi. Ha írsz a supportnak, a folyamat talán meggyorsítható, az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines). Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
11.10-én fizettem volna curve kártyával. A fizetést a curve elutasította, de a folyószámlán beterhelődött az összeg. A jóváírás azóta sem történt meg. Már két levelet írtam a curve ügyfélszolgálatának.
Van még esély arra, hogy vissza kapjam a pénzt, vagy keresztet vethetek rá?
Vagy mit tudok még tenni? -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A curve megint beterhelt egy olyan vásárlást, ami nem teljesült, de beterhelődött a bank számlán ( 11.10 ). Várjak aztán majd jóvá íródik, vagy jelezni érdemes a curve felé? -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ha curve kártya mögé hitelkártyát teszek és úgy fizetek curve kártyával ( órával ) akkor a hitelkártyára jön a jóváírás? -
Peter.70
addikt
válasz
Willhunting #14249 üzenetére
Én 3 éve vettem fel így kp-t. Vásárlásnak könyvelte az OTP
-
Peter.70
addikt
Most fizettem " régi" curve kártyával, garmin pay alá betéve. Egyszer terhelt mind a curve, mind a mögötte lévő OTP kártya is
-
Peter.70
addikt
Az új kártya kérésének mennyi a költsége?
-
Peter.70
addikt
válasz
TrollBalint #13644 üzenetére
Mikor garmin pay-be veszem fel a kártyát, akkor biztonsági sms
-
Peter.70
addikt
válasz
Impair1980 #13374 üzenetére
Nekem most hétvégén és ma is gond nélkül ment a fizetés
-
Peter.70
addikt
Ezekkel a többszöri terhelésekkel csak akkor van gond, ha nagyobb összegért ( 50K / 100K / 150K )vásárol a felhasználó, és esetleg 200 - 300 ezer az egyenleg
-
Peter.70
addikt
Úgy néz ki, hogy egy ideig hanyagolni kell a curve kártyával való fizetést
-
Peter.70
addikt
válasz
unicumnext #12754 üzenetére
Egy hülye kérdés, de aktíváltad a kártyát a curve alkalmazásban? Esetleg töröld a curve kártyát ( régit ) a google pay-ből és újra vedd fel. Nekem ez segített. Bár akkor még nem wallet volt, hanem sima google pay
-
Peter.70
addikt
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ha curve-val fizettem ( mögötte otp ), és vissza kaptam a pénzt kártyára, az otp-n fog megjelenni vagy a curve-n? -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Használ valaki curve pay-t magyar curve kártyával, Huawei telefonon? -
Peter.70
addikt
Ma megjött a 05.16-án jelzett kártyám. Tehát szűk egy hónap
-
Peter.70
addikt
Az alkalmazásban már megjelent az új curve kártya. De kéri a személyi azonosság ellenőrzését. Ezt akkor most végig kell vinnem? A kártyával egyébként online tudok fizetni a CIB fizetési platformján
-
Peter.70
addikt
Curve kártyával ( mögötte OTP ) nem megy a telefonos fizetés. Még UK bines
-
Peter.70
addikt
Ma megint úgy jártam, hogy telefonnal fizettem volna Google pay mögött curve mögötte OTP kártya. Elutasította a terminál. Lehet köze hozzá annak hogy UK bines a curve kártya?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok, aki mostanában kért új kártyát, mennyi idő alatt jött meg? A curve 05.16-án küldött emailt, hogy úton van az új kártyám, de még semmi
-
Peter.70
addikt
válasz
bigmasterg #11626 üzenetére
Az EUR felvétel forintos kártyával szerintem drága mulatság lesz
-
Peter.70
addikt
válasz
dredjudge84 #11458 üzenetére
-
Peter.70
addikt
válasz
dredjudge84 #10770 üzenetére
Revolut, de ne 7végén, mert van váltási felár. A curve mostanában nem bankközi árfolyamot használ. Nekem a revolut is meg a curve is MC, semmi felár nem volt sose se Bangoodon, se Alin
-
Peter.70
addikt
válasz
dredjudge84 #10768 üzenetére
Igen
Meg a közterület fajtáját ( út, utca, stb )
-
Peter.70
addikt
válasz
dredjudge84 #10766 üzenetére
házszámot próbáld meg
-
Peter.70
addikt
Ma próbáltam gpay mögé tett curce kártyával fizetni televonnal boltban. Elutasítva, nincs fedezettel. A curve mögötti bankkártyával érintve ment simán a fizetés. Majd online próbáltam, ugyanez az eredmény, ezután másik kártyát választva a curve mögé, akkor authentikációs hibával utasitotta el a fizetést.
A curve mostanában tényleg ennyire használhatatlan?
Pedig fizetnem kéne, hogy 3 hónap múlva tudjam kp felvételre használni -
Peter.70
addikt
válasz
Grande Ale #10668 üzenetére
Nekem tavalyelőtt nem kérdezte meg, simán adta ki a HUF-t. Viszont a BB ATM megkérdezte
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Akkor most MO-n magyar bankkártya van curve mögött. Mennyi kp vehető fel ATM-ből ingyenesen? Összefoglaló szerint ha jól értelmeztem akkor 10 X 74.000= 740.000 / naptári hónap? -
Peter.70
addikt
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ma fizettem gpay mögé tett curve kártyával EMAG üzletben. Kérdezte, hogy miben terheljen, nem nyomtam semmit. A curve mögötti otp-s kártyáról az áru vételárát vonta le, DE levont egy 30 Ft-os tételt MAY MAY Market néven. Ez mi lehetett? -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Ha curve mögé van be téve bankkártya ( otp ), és curve-val fizetek, akkor figyeli a otp kártya napi limitet? -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Az alkalmazásban minden engedélyezve van, a telefonon is. Mégis az utóbbi időben a curve kártyával való fizetés ( gpay, kártya ) azzal van vissza utasítva , hogy korlátozva van a kártya. Mi lehet a gond? -
Peter.70
addikt
válasz
Synthetic117 #8575 üzenetére
Én 7végén gond nélkül fizettem a telefonnal ( gpay, mögötte curve kártya, mögötte otp kártya ). Több helyen is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- Peugeot, Citroën topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyaralás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged