- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdeznél, OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT
-----
HATÁLYOS DÍJTÁBLÁZAT (2025. 05. 09.): [link]
-----
LEGGYAKRABBAN FELMERÜLŐ KÉRDÉS
Volt egy sikertelen vásárlásom a Curve-vel, mégis "levonták" az összeget. Mikor kapom vissza?
Két lehetőség van, mindkettő előfordul. Mivel az összeget először csak zárolja a bankod, néha sajnos zárolásban is ragad (a lenti bal oldali képen látható felirat esetén fordulhat elő), aztán napok múlva automatikusan felszabadul. A napok száma bankfüggő: a Revolutnál például 7, a K&H-nál 10, az Ersténél 15 nap, de egyes bankok (Raiffeisen, OTP, Cetelem) még hosszabb ideig, akár 30 napig is zárolásban tarthatnak egy-egy tételt.
Ha a sikertelen vásárlás után mégis lekönyvelik az összeget (ez a gyakoribb, a Go Back in Time menü aktívvá válása jelzi, hogy ez meg fog történni), a levonás mellett később lesz egy ugyanakkora összegű jóváírásod is. Mostanában az elutasított, a bankod által mégis lekönyvelt vásárlásokat legkésőbb a tranzakciót követő 15. napon téríti vissza automatikusan a Curve rendszere (ezt a lenti jobb oldali képen látható felirat jelzi), de egyes esetekben már a kilencedik napon elindul a visszatérítés. Ha 15 nap után sem történik semmi, érdemes panaszt tenned. Ha írsz a supportnak, a visszatérítési folyamat talán meggyorsítható: az appban tegyél bejelentést (Launchpad -› Support -› Chat -› New Conversation -› Transactions -› Declines), de készülj arra, hogy kérni fognak valamilyen igazolást/bizonylatot arról, hogy a tranzakció sikertelen volt, és arra is, hogy képernyőmentéseket újabban nem fogadnak el elutasított internetes vásárlásokról. Ha egy vásárlásod zárolásban ragadt, ugyanezen az útvonalon megpróbálhatod elkérni a zárolás visszavonását igazoló RRN (Retrieval Reference Number) tranzakcióazonosítót, amelynek birtokában a bankod ügyfélszolgálata tud segíteni a zárolás manuális feloldásában.
Ha az elutasított tranzakciónál szintén a jobb oldali képen látható feliratot látod rögtön a vásárlás után (vagy 1-2 órával később), biztosan nincs további teendőd: ez azt jelenti, hogy a Curve rendszere már vissza is térítette az összeget (=bejelentést NEM kell tenned). A visszatérítés elindítása után csak a bankodon múlik, hogy mikor történik meg a tényleges jóváírás (jellemzően 1-5 munkanap).
---
(Az összefoglaló nem ért véget, klikk a folytatásért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
unicumnext #12398 üzenetére
nagyon off, főleg, mert saját topikja is van
-
unicumnext
aktív tag
Tudom picit off topic.
Akinek van Zen kártyája is az most hogyan tölti? Utolsó mentsváram a BB(MKB) kártyáról sem lehet már tölteni rá. -
kapasz
tag
válasz
ZYARTY #12394 üzenetére
Igen, ez így működik, nincs semmilyen más költsége.
Lehet, hogy először még csak kevesebbet enged kivenni, de azért minimum napi 75 ezret, jobb esetben 92 ezret (200 font), de vásárolni is kell a Curve kártyával és akkor idővel felemelik napi 370 ezer forintig.
A mindenkori ATM limit az applikációban, lent ACCOUNT, abban CARD LIMITS menüpontban látható.
-
ZYARTY
újonc
Üdv!
Nézzétek el nekem új vagyok ebben.
Ugye van egy Curve kék kártyám, amit parosítottam a Takarékbank kártyámmal.
Le is tudok pénzt venni majd a Curve-val.
A kérdésem az ha Curve kartyaval veszek le Takarekbankos automatabol mondjuk 100 ezer forintot ennek van valami mas költége is?
Mert ugye ha a Takarek bankos kartyammal teszem az ingyenes.(Az ok főként az amiert Curvet valasztottam az a Takarekbankos kartyak silany minősége, kb 6 havonta csereltetni kell mert szétkopik..)
-
kapasz
tag
válasz
pictigjis #12391 üzenetére
No igen, mostában párszor jól jött a napi 370 ezer Ft ATM-ből, és semmi nyoma az appban...
A két kártya lejárata között 2 hónap van (2025-ben), de azért gondolom, egy idő után elveszettnek nyilvánítják majd az újat és letiltják.
Ha csomagot módosítanék felfelé, akkor még egy harmadikat is útnak indítanának, micsoda technika!
-
zerodot
aktív tag
válasz
kapasz #12390 üzenetére
A support szavaiból nekem is úgy jött le, hogy kb bármeddig. (De ki tudja...)
“On a positive note, your current Curve Card will still work until you activate the new physical card, so you will be able to find a time that suits you best for when to activate the new card and update your digital wallets with the new card details.” -
ACE-
addikt
Na szuper most ott vagyok hogy app-ból hozzá lehet adni, de ha törlöm, és manuálisan adnám hozzá, akkor nem megy, miszerint már hozzáadtam
Mondjuk ERSTE-vel kb. ugyanez a gond, appból hozzá lehet adni, és szépen működik, de manuálisan nem tudom...
A manuális azért jobb, mert a Google-be olyankor elmenti a kártyaadatokat, így esetleges online fizetésnél onnan be tudom tölteni, leegyszerűsítve a fizetést. -
ACE-
addikt
válasz
unicumnext #12385 üzenetére
És mi a hiba?
-
zerodot
aktív tag
Nekem még a múltkor, az új virtuális berakásánál volt ez a "beállítás folyamatban..." és nem javult meg magától, újra kellett csinálnom az egészet (törlés, újra berakás).
#12384 kapasz
Én még a múlt héten megkaptam, de szintén nem aktiváltam, a héten még lesz pár nagyobb összegű vásárlásom, majd inkább csak utána cseszem szét az épp működő setupot... -
kapasz
tag
Én is ma kaptam meg az X-es új fizikait. Most épp jól működik a régi fizikai + Walletokban az ideiglenes virtuális, nem is tudom, hogy akarjam-e aktiválni az újat egy darabig.
Az aggaszt a leginkább, hogy kidobatja velem az 5 fölötti kártyáimat, ha már megszűnik ez a hibrid rendszer.
-
ACE-
addikt
Na megkaptam én is a fizikai kártyát, régi töröl Wallet-ből (nem biztos hogy jól tettem), új hozzáad, SMS-ben kód beír, majd azt mondja kész, de ennek ellenére azt írja hogy a beállítás folyamatban van... ez egy idő után jó lesz vagy mást próbáljak?
-
TrollBalint
addikt
Egyet értek veled, és szerintem se feltétlen jó ez a módszer, nem tudom hogy működik, találgatni lehet, de nem sok értelmét látom. Ezzel vagy együtt lehet élni, vagy elkerülni. ha biztosra (biztosabbra ) akarsz menni, akkor nem érintéssel fizetsz. Én mindig a Curve-vel fizetek, és 15-ből 14x ugyanaz a kártya van mögötte, most volt évek óta először gondom.Mivel nem nagy összeg, kibírom, de nyilván egy 1,5 milliós terhelésnél nem így állnék hozzá, de azt lehet nem is így intézném
-
ACE-
addikt
Hát ja, ha ilyenen aggódsz akkor használd a saját kártyádat, bár az sem kizárt hogy azzal sem fog mindig minden egyből működni.
egyébként nekem online vásárlásnál már hosszú idők óta soha nem volt semmilyen elutasításom... Gpay-el sem nagyon, fizikaival nem mostanában fizettem. Ja és az én Curve kártyámat használja az asszony is, szóval napi 4-5 tranzakció van minimum, de inkább több.
-
Mauzes
addikt
válasz
Mauzes #12377 üzenetére
Mod: az elutasítások oka mindig "egyéb hiba", 050 vagy 074 kód. De nem csak elutasítás van, hanem olyan is, amikor a POS azt írja, hogy sikertelen, akkor nálam zárolja a pénzt (a bankom általában küld is sms-t, hogy vásárlás volt), de később a Curve azt írja, hogy fully refunded.
-
Qtyii
aktív tag
válasz
TrollBalint #12371 üzenetére
300e ft os repjegyeket ne akarjon már 2x terhelni azért.... na.
Ez így nem túl praktikus mert, ha például utazni akarsz és repjegyet meg szállás foglalnál pl pl 600eft-ért ... azért legye a számlán min.1,5 milla????!!! nehogy a végén még ne tudd kifizetni...és addig a curve használja a pénzemet... hogy van ez?
10 nap múlva visszakapom ... köszönöm nem kell ez a hercehurca.. minek is ?
mivel járok jobban mint rendes kártyával? -
Mauzes
addikt
Sziasztok, olvastam az összefoglalóban, hogy a fizikai kártya érintéses fizetése esetén gond lehet bizonyos összeghatár felett, vagy néhány tranzakció után, viszont ez nem érinti a GPay-es fizetéseket. Nálam viszont kb minden harmadik GPay-es fizetés elutasításra kerül. Teljesen random helyeken és időben és összegeknél. Ha többször próbálom, akkor többször elutasítja az adott terminál. Viszont utána GPay-en más kártyát választva mindig megy, de a Curve-vel nem.
Valakinek van hasonló tapasztalata? Miért lehet ez? Én mindig telefonnal fizetek, így majdnemhogy használhatatlanná válik a Curve nálam, annyira kényelmetlen a sok elutasítás. Megjegyzés: viszonylag új kártyám van, magyar binnel.
-
kircsi21
csendes tag
válasz
kapasz #12360 üzenetére
Nálam is ugyanez van/volt, én is akkor váltottam X-re és nálam is pont 9 kártya volt hozzáadva. Amatőr módon a hónap elején kapott ex BB UPC kártyát nem frissítettem az X-es upgrade előtt... Így már csak úgy tudtam újra hozzáadni, hogy levittem a kártyaszámot 5 alá. Mondjuk nem volt igazán nagy érvágás, kidobtam az amúgy sem használt Vivid-eket, meg egy lustaság miatt nem törölt régi Revolutot. Kíváncsi leszek, hogy később lesz-e valami korlátozás az 5-nél több hozzáadott kártya esetén, vagy ezzel a lejáró kártyás "módszerrel" megy majd a kártyaszám-csökkentés az előírt 5-re.
-
Fifi
őstag
válasz
tobias40 #12370 üzenetére
Fordítok
A Curve cash kártyája (ezt nevezte visszatérítést gyűjtő kártyának) volt aktív a Curve appban, amikor 35eFt-ot költött volna, de persze azon nem volt ennyi pénz. Az elutasított tranzakció összegénél meg rosszul szerepelt a devizanem (HUF helyett GBP).
User & Curve error egyszerre.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Thusor #12362 üzenetére
én pont a napokban jártam így, annyi, hogy én terminálnál, így volt az elutasított tranzakcióról papírom, amit kért is a Curve. (Nem tudom mennyire szükséges ez nekik) De az alapján 1-2 nap alatt visszakaptam az összeget. Egyébként igen, ezt írták, hogy egyébként meg kb. 10 nap és automatikusan visszakerül.
De ettől függetlenül majd írd meg tényleg visszakerült-e és kb. hány nap után -
axioma
veterán
Valamelyik nap a curve a visszateritest gyujto kartyan maradt [rutintalan vagyok me'g, kerestem hogy netes vasarlasra hol vannak az adatok], es egy 35ezer Ft terhelest 35ezer font-kent ir decline-olva... me'g szerencse hogy nem jo kartyan volt, ha ilyen a normalison probalkozassal lett volna [annyi nullaval kevesebbel, amennyire van fedezet] azert ciki lenne rendesen...
-
Qtyii
aktív tag
válasz
Thusor #12362 üzenetére
Na ez az egy ami miatt hanyagolom ezt a kartyámat... Nem használom csak vesztartalék
Nekem nem fér bele hogy 2x vonjon le pénzt... Többeknek is volt ilyen panaszunk... És még ezután hogy elb*szták még én járjak utána.. Na azt már nem.
Ha esetleg szükség lenne + kártyára akkor használom ne adj isten elhagyom a többit akkor még van ez otthoni külön helyen és így nincs gond. -
Thusor
őstag
MÁV jegyrendszerében ma sikeresen két tranzakciót könyvelt el a Curve. Elsőre az OTP simple rendszere azt jelezte, hogy nem sikerült a tranzakció, de akkor is levonta a Curve mögé tett kártyáról a pénzt. Másodjára már minden jól ment de újra vonta az összeget. Ilyenkor kinél kell panaszt tenni? MÁV, OTP Simple vagy Curve? Tranzakciós számok meg vannak, de az elutasított tranzakcióról nem kaptam semmit sem. Ugyanúgy mutatja a Curve mintha kétszer ugyanazt fizettem volna egymás után.
-
kapasz
tag
A köz tájékoztatására (FYI).
07.27. óta már X-ben vagyok 9 kártyával, melyekkel működik is, de már nem enged újat hozzáadni.
Azt mondja: módosítsak felfelé. Na még az kéne, még egy átállítási / nem működési mizéria. :)
-
Yager01
senior tag
Azt szeretném megkérdezni, hogy a CURVE mögé rakott hitelkártya amit visszatérítést is fizet a költések után, működik-e abban az esetben ha a CURVE mögött van - mármint kapok -e visszatérítést a vásárlások után? 2en szeretnénk használni de nálam csak C van a Páromnál meg a hitelkártya.
-
pictigjis
Topikgazda
kozben volt kartyavaltas nalunk is
az uj fizikai kartyak uton vannak, de a regi egyelore mukodik (az enyem biztosan, a felesegemet meg nem tudjuk): arra van beallitva egy csomo elofizetes, az hbo maxot ma hajnalban gond nelkul le tudtak vonni
minden lehetseges es annak az ellenkezoje is (a felesegem walletjeben be sem frissult a kartyaszam automatikusan az ujra, nalam igen)
-
TrollBalint
addikt
válasz
TrollBalint #12347 üzenetére
Vissza is kaptam a délután folyamán. Valami olyan - gondolom sablon - szöveggel, hogy a kereskedő 2 tranzakciós kérést küldött (amit nem igazán értek, ha egyszer a terminál szerint elutasította), és 10 nap után visszakaptam volna, de mivel írtamk, így fel tudták gyorsítani ezt a procedúrát.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
Grande Ale #12350 üzenetére
a douglas.hu-n vasaroltal? eltelt a 21 nap? ellenorizted a curve cash egyenlegedet?
-
Grande Ale
őstag
válasz
Impair1980 #12348 üzenetére
Nekem sem adtak semmit, Douglas vásárlásnál. Szerintem felejtős.
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
Impair1980 #12348 üzenetére
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Booking appba vásároltam két hete Curve kártyával (shop now), de nem kaptam meg a 4%-os jutalmat. Indítottam egy chat-et, de nem válaszolnak! Mi tévő legyek?
Köszönöm a segítséget! -
ACE-
addikt
válasz
TrollBalint #12343 üzenetére
Nekem ugyanez volt egy strand belépő vásárlásnál, egy automatánál vettem jegyet, de nem adott ki, de én mutattam hogy levonta. Ott mégcsak sikertelent sem mutatott a terminál. Erre beengedtek. Majd rá 1 hétre jött visszatérítés hogy sikertelen volt a tranzakció...
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
TrollBalint #12343 üzenetére
ez a sablonszoveg, hogy a terminaltol hozzajuk nem erkezett elutasitva jelzes, ezert feldolgoztak blablabla. ha ranez valaki, akkor hamarabb inditani fogjak a visszateritest
(amugy a penzed a curve-nel van duplan, nem a fogorvosnal, igy hiaba probalkoznal extra tomessel
)
-
TrollBalint
addikt
válasz
pictigjis #12342 üzenetére
Mindenesetre írtam nekik újra, és az történhetett, hogy első alkalommal is beérkezett a panaszom, csak a böngésző rosszul mutatta. (Szerintem kellett volna kicsit görgetnem a telefonon) És mikor megírtam másodjára, akkor Mary volt olyan kedves, hogy írt két levelet is. (De arról, hogy csináltam egy ilyet, nem jött automata levél, aminek én személy szerint örültem volna). Egyikben megírta, hogy odaadta valami gyorsreagálású csapatnak és azok fognak vele foglalkozni, de alapvetően nem érkezett a fogorvostól (merthogy ott fizettem
) nem jött olyan "igény", hogy nem kell, a másik levélben meg azt írta, hogy mivel már írtam egyet, ezért ezt zárja.
Alapból nem írtam volna ilyet, mert amíg a bankomnál az volt mindkét összegre, hogy zárolt, úgy voltam vele, hogy úgy is csak az egyiket fogják levonni. Aztán ma vettem észre, hogy mindkettő le lett vonva, mondom akkor viszont írok nekik.
Mindenesetre jövő kedden megint megyek oda, akkor majd mondom, hogy tömjenek mégegy fogat, akkor is, ha nincsen lukas, mert már ki van fizetve
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
TrollBalint #12341 üzenetére
az sose jo
de alapvetoen ezek a tetelek legfeljebb 10 nap mulva automatikusan korrigalodnak (kapsz egy visszateritest)
-
pictigjis
Topikgazda
válasz
TrollBalint #12339 üzenetére
es az appban mit latsz az elutasitott tranzakcional (go back in time mezo)?
-
TrollBalint
addikt
Kedden volt egy sikertelen tranzakcióm (érintéses), majd utána próbáltam bedugással, azzal ment. Ma azt látom, mind a kétszer levonta a mögöttes kártyáról a pénzt. Írtam ma supportnak, viszont miután megnyomtam a submit gombot csak egy fehér oldal fogadott, és e-mailt sem kaptam arról, hogy tettem egy ilyen kifogást. Ez így normális, vagy elakadt valahol a process és csináljam újra?
-
sb
veterán
Gondolj arra, hogy mi lenne Curve nélkül.
Pont attól kímél meg, hogy ugyanezt 5 másik lejáró kártyával meg kelljen csinálnod.Lehet, hogy több helyen cseréled, de így csak ezt az egy kártyát legalább.
Én magam indítottam a kártyacserét az X megrendelésével. Nálam is rögtön működött GPay alatt a kártyacsere (amint töröltem a régit, addig nem
). És én is azért cseréltem ott le mert ahogy kicserélték az app-ban a kártyát és elindították a fizikai kártyacserét, azonnal megszűnt működni a régivel az online fizetés a Gpay-en, telefonon keresztül (is).
@pictigjis
Köszi!@ACE-
Nekem akkor volt amikor visszatérítés jön egy kártyás fizetésre. Onnantól én nem tudom GBIT-elni a maradékot. Bár a Curve valamelyik leírásában arról van szó, hogy ilyenkor is lehetne... -
zerodot
aktív tag
Na kipróbáltam, nekem simán működik a régi kék fizikai is (online, kártyaadatokat bepötyögve). Pedig ez még UK bines
Legjobb, hogy a limiteknél nem is számolódott be a tranzakció -
Fifi
őstag
Nekem meg nem működik az online fizetés a nálam lévő fizikai kártya (tarka fekete/fehér/piros) adataival - innen vettem észre, hogy kártyacsere lesz -, csak az alkalmazásban lévő új virtuális kártyával
Magát a fizikai kártyát meg nem is használom, mert vagy telefonnal fizetek (GooglePay) vagy órával (GarminPay), de ez is ritka szinte 99,9% online fizetek.
Meghagyom a Topikgazdának a szolgáltató regulázását én már öreg vagyok a "support"-tal való csevegéshez, rutinból cserélem már a kártya adatokat mindenhol ... (GooglePay, PayPal, SimplePay, Garmin Pay stb.).
Remélem, ha megjön az új fizikai, aktiválom, megint lecserélem mindenhol és az elkövetkező 3 évben ezzel nem kell foglalkozni ... bár 1 év múlva amikor lejár a Curve X akciós csomagja, tuti megint kártyacsere áldozata leszek
Szerintem mind mazochisták vagyunk itt.
-
zerodot
aktív tag
Akkor legalább ezzel szerencséd van :) Bár az nfc fizetés nálam is működik, de a Revolut GP töltés nem.
Amúgy (megintcsak elvileg) a régi fizikai kártyádnak működnie kellene, míg nem aktiválod az újat. Szóval nem feltétlen kell most mindenhol átirnod. Sőt nekem azt válaszolták, elég akkor aktiválni, mikor nekem megfelel, addig használhatom a régit...
-
Fifi
őstag
válasz
unicumnext #12331 üzenetére
Kipróbáltam, nálam működik.
1. GPayben kártya lecserélése - régi eltávolít, új hozzáad
(persze appban nem ment, mert ez a google playben az alapértelmezett családi fizetőeszköz, így csak weben)
2. Revolutban 4eFt teszt feltöltése Gpay-jel
3. Pénz a Revoluton jóváírva -
pictigjis
Topikgazda
-
pictigjis
Topikgazda
ez nem a gbit-en mulik, az mcc mar az eredeti vasarlasnal megvaltozik vagy nem valtozik meg
mondjuk a libri es a book24 mcc-je eddig sem valtozott, nem? az 5192 javitasat kertem ugyan korabban (es amiket akkor kertem, azokat meg is csinaltak), de mintha olyanod egy kisebb webshopnal lett volna
-
ACE-
addikt
Jelentem a book24 és a Libri-nél és Lira-nál is Gbit után megtartotta az MCC-t, legalábbis ERSTE MAX szerint, mert persze az MCC-t nem látom.
-
Ngtx
aktív tag
-
axioma
veterán
Mult heten volt egy csomo tranzakciom egymas utan, lehet valahol latni a sikerteleneket is? (Webkincstar bugosan irta jova - nekem kedvezoen -, de reportolnom kene... es mas sikerteleneket latok mint declined, ezeket nem.)
-
sopruk
senior tag
Kaptam egy mailt a Curve-től, hogy hamarosan lejár a kártyám, küldik az újat, ellenőrizzem a címem, 14 napom van rá, hogy módosítsam.
Aztán egy órára rá kaptam még egy mailt, hogy úton van a kártyám... -
ZYARTY
újonc
válasz
unicumnext #12252 üzenetére
Hello!
Mennyi idő volt míg a kártya megérkezett?
Ki kézbesítette?? -
JóGéza
aktív tag
Ma sikerült fizetnem Simple felületen angol bines kártyával.
-
-
Grande Ale
őstag
válasz
ddsteel #12301 üzenetére
Persze, van sok vásárlásom, csak ezt a kártyát használom. Várok akkor holnapig biztos ami biztos. Mondjuk ez a 370-es határ is tök jó. Nem szoktam kivenni amúgy ennyit közel sem, csak most szükség van készpénzre. OTP egy tranzakcióval százat enged, azért gondoltam, hogy kiveszek négyszer százat.
-
Ha lehúzom a kártyát mindig eldobja, hogy túl sokat próbálkoztam rossz pin kóddal unlockoljam. Account menü alatt viszont a kártya unlocked. Akkor mi a teendő?
-
ddsteel
aktív tag
válasz
Grande Ale #12297 üzenetére
Ezzel én nem kísérletezgetnék. Amennyire itt olvastam, úgy emlékszem, volt olyan, akinél szó nélkül letiltottak ezt-azt a túllépett tranzakció miatt. Ha rosszul emlékszem, akkor bocs. Az biztos, hogy a curve nem a kommunikációjáról híres... Tehát valószínűleg nem figyelmeztetnek, hanem szó nélkül lépnek. Várj egy napot, az a tuti. És persze legyen sok egyéb vásárlásod is, ne csak a kp felvét. Közben mondom, hogy az Auchanban most először sikeresen fizettem Curve-vel és NFC-vel. Megijedt a pénztár attól, hogy a zsebemben kivételesen ott volt a fizikai kártya
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél, olvasd el a kibővített összefoglalót! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Hardcore café
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest