Új hozzászólás Aktív témák

• Gyuri27

félisten

válasz OnSeT #9417 üzenetére

Persze free lenne. A eddigi free lapokat megtoldanák még néhánnyal és kész. Aki ki akarná próbálni az megtehetné. A régiek meg úgyis költenének az új lapokra.

"a probléma éppen az hogy a töredékét használják ki a fejlesztők a játékban rejlő lehetőségeknek" ezért nincs értelme egy második résznek. Azért a régiek nem biztos, hogy adnának pénzt. Én legalábbis ha újra kellene kezdeni, nem biztos, hogy bele fognék. Viszont a régi + új felállásra költenék.

Nincsenek klánok. Én ezt sérelmezem pl. Pedig abból is jó dolgok lehetnének.
    Ami nekem hiányzik az, az hogy a kitartó régi játékosokat nem becsülik meg. Mondok egy példát. Én mint régi nautérés pvp-ben és pve-ben kapnék egy külsőleg felturbózott swiftclavot (sima swamp vs promo mintájára). Meg mondjuk a hp-ja 5-l több lenne vagy a támadása. Hogy látszódjon igen ez a csóka öreg motoros. Persze az ilyen lapot nem lehetne eladni. Vagy megcsinálnám a gunst 100 és a nevem mellett lenne, hogy a guns of lyr hőse és ezért én nem 4 upból választhatnék, hanem 8-ból. Ezek apróságok, de mégis jól esnének a játékosoknak és semmibe nem kerül.

Új hozzászólás Aktív témák