- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Én egyszer 2 ismerőssel kipróbáltam, első 3 próba epic fail, de aztán meglett, de kell amii/enli.
Én a bal oldali orbnál kezdtem, ott a legkönnyebb védeni sztem, mert csak 1 irányból jön földi. Építettem 3 tornyot anti-airnek, és fokozatosan hívtam ww+shammyt, hurricane támogatással amikor egyszerre sok ellen jött, mert az elején csak S jön.
Aztán az első nagy roham után kimentem balra leszedtem a bázist, de még nem építettem wellt, mert kell a sereg vissza megvédeni az 1. orbot.
A második nagy hullám után kimész megépíted a már tiszta területen a welleket, aztán az orbokat. Utána már jöhet amii/enli, t4-ek, stb. A lényeg, hogy 1-2 t4 xl mindig védje az eredeti bázist. A második bázisba nem kell sok védelem. A legnagyobb bajom a power hiány volt nekem, amíg a bal felső saroknál lévő bázist nem tudtam kiszedni. Onnantól már sétagalopp.
Repem nincs, mert nem mentettem le, de egy kis kísérletezés után mennie kell.
Ha kell deck, akkor valamit össze írok, de már nem emlékszem az egészre.Ma 2 hét kihagyás után(munka+ügyintézések) újra betöltöttem bf-et, vesztettem 7 rangot, játzsottam 4 game-t, megállapítottam, hogy DO lamerek még mindig vannak, felkerültem újra bane-re és megint ráuntam. Nagyon kéne már az Amii.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest