Új hozzászólás Aktív témák

• Sousuke90

aktív tag

válasz Gyuri27 #9438 üzenetére

Én egyszer 2 ismerőssel kipróbáltam, első 3 próba epic fail, de aztán meglett, de kell amii/enli.
    Én a bal oldali orbnál kezdtem, ott a legkönnyebb védeni sztem, mert csak 1 irányból jön földi. Építettem 3 tornyot anti-airnek, és fokozatosan hívtam ww+shammyt, hurricane támogatással amikor egyszerre sok ellen jött, mert az elején csak S jön.
    Aztán az első nagy roham után kimentem balra leszedtem a bázist, de még nem építettem wellt, mert kell a sereg vissza megvédeni az 1. orbot.
    A második nagy hullám után kimész megépíted a már tiszta területen a welleket, aztán az orbokat. Utána már jöhet amii/enli, t4-ek, stb. A lényeg, hogy 1-2 t4 xl mindig védje az eredeti bázist. A második bázisba nem kell sok védelem. A legnagyobb bajom a power hiány volt nekem, amíg a bal felső saroknál lévő bázist nem tudtam kiszedni. Onnantól már sétagalopp.
    Repem nincs, mert nem mentettem le, de egy kis kísérletezés után mennie kell.
    Ha kell deck, akkor valamit össze írok, de már nem emlékszem az egészre.

Ma 2 hét kihagyás után(munka+ügyintézések) újra betöltöttem bf-et, vesztettem 7 rangot, játzsottam 4 game-t, megállapítottam, hogy DO lamerek még mindig vannak, felkerültem újra bane-re és megint ráuntam. Nagyon kéne már az Amii.

Új hozzászólás Aktív témák