Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaliGa
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
ööö, azért ennyire nem durva a kissrác... kikérdeztem skype-on, azt mondta, hogy csak azt csinálja, amit más is, próbálja elcserélni a kártyáit...
bemásolom a teljes levelet:
The account registered to this email address, xy (ea.com), was reported and verified to have committed a violation of the EA Terms of Service on the [CHOOSE SERVICE: EA Forums (http://forums.ea.com/mboards) OR Spore Forum (http://forum.spore.com)]. A post created with the xy (ea.com) account contained evidence of [INSERT TYPE OF VIOLATION] and as such violates the Terms of Service. The post has been removed and the violation has been noted on your account. Please note that we are simply trying to notify you of the violation so that you are aware of our Terms and can avoid this sort of posting in the future. The violation is included below for your reference:“[Room Disruption(scrolling)
xy 13:17:57 Buy Worldbreaker Gun= Northland Drake+Vileblood+Stone Launcher+Gemeye xy 13:17:57 Buy Worldbreaker Gun= Northland Drake+Vileblood+Stone Launcher+Gemeye xy 13:17:57 Buy Worldbreaker Gun= Northland Drake+Vileblood+Stone Launcher+Gemeye ]”Although this is simply a notification of the violation, you should be aware that continued or serious violations can result in further action against your account including account suspensions and bans which may affect your access to online games and services.
-
TaliGa
aktív tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
lol
kifejtenéd? mert nekem ez kínai
mondjuk gondolom, hogy a kártyák értékével van gond, 12 éves, ezek szerint életrevaló kis suttyó 
-
TaliGa
aktív tag
válasz
pachito
üzenetére
Sziasztok
Volt egy accountom, amit a rokonságban az egyik kissrácnak adtam, de mivel az én mélcímemre van regisztrálva, ma hozzám jött egy levél. A lényeg, hogy tett egy egyszerű postot, vmi kártyacserére a chatben, ami állítólag a szabályokba ütközik, és az EA figyelmezteti, illetve ezt a figyelmeztető flaget rátették az accountra, magyarul legközelebb bannolják. Én talán kétszer ha játszottam, de ha jól emlékszem a chat tele volt ilyen üzikkel. Igazából nem értem mi gondjuk?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7200 2-in-1: i5-8365U I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest