Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
Sziasztok.

Terveim közt szerepel, hogy a közeljövőben webprogramozóként találjak egy állást, ezért írtam/írok egy weboldalt referenciának, aminek az alapját egy HTML5/Javascript TCG TowerDefense játék adja, amiben kártyák jelképezik a tornyokat. A honlapon ezekkel a kártyákkal lehet kereskedni, venni, eladni és booster packokat venni. A játék már be van fejezve és a Marketplace is, illetve pakli készítés is működik.Mivel számomra nem cél a játék befejezése, ezért csak 1 pályát és 8 kártyát készítettem eddig és nem tervezek többet. Viszont gondoltam, hogy ha akad valaki aki szívesen készítene egy játékot(pályák, tornyok, kártyák) akkor én örömmel átadnám neki a lehetőséget hogy megalkossa ezeket az elemeket saját kreativitása szerint.
Ez a project nem komoly, közvetlen bevételem nem származik belőle és nem tudok viszonzásul adni( annak ellenére sem, hogy ez számomra valószínűleg hasznosabb, mint aki ezeket elkészítené) semmi többet mint egy köszönetnyilvánítást és a készítő nevének és elérhetőségének elhelyezését az oldalon, ami talán hasznos lehet ha valaki grafikai munkákat végez. Ezt inkább annak ajánlom, aki nem vár hasznot belőle, de örömmel foglalatoskodik ilyennel. Abban természetesen segítek, hogy hogyan tudja megalkotni ezeket a képeket(és tornyok/mobok tulajdonságait), hogy kompatibilis legyen a játékkal. A játékban 32*32 pixeles bitmap-eket használok.A honlap jelenleg csak a saját gépemen fut. Ha készen lesz, egy webserverre fel lesz rakva(lehetséges, hogy csak egy ingyenesre). Ha készen lesz megosztom Veletek, ha érdekel.

Remélem nem bánjátok, hogy megosztottam ezt veletek, mivel BattleForge inspirálta az ötletet. Ha mégis reklámnak tekintitek, nyugodtan töröljétek a hozzászólásom, nem sértődöm meg.
Ha pedig valakit érdekel, egy PM/PÜ-ben elérhet. 
-
Sident96
tag
Sajnos új kártyákat szerintem kizárt, hogy tudnának bele rakni :c
Nem vagyok telhetetlen, örülök a játéknak. De remélem jön egy új TCGRTS ami megváltja a világot ^^ Addig is toljuk ezt
-
Sident96
tag
Szerintetek van lehetőség egy teljesen ingyenes 2D-s F2P TCG Tower Defense játékban?
-
Sident96
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Volt mikor fizetős volt az alapjáték? Az amit pedig leírsz egy utópikus elképzelés
Nagyon!!! húztam a számat HS CCG rendszere miatt, de rájöttem, hogy valóban ah csak elrontaná. És mondhatni egy, talán a legjobb free to play rendszert alkottak: ingyenes a játék, kártyákért sem kell fizetned, csak ha akarsz(nem úgy mint bfben, itt egy átlag játékos is megszerezheti ha játszik, nem csak aki ügyes ah-ban és türelmes nagyon). Minden kártyának van arany változata(mint bf-ben a promo, csak itt nem ad upgradet), amit ha jól tudom 4xes áron lehet elkészíteni és van 300 kártya(rengeteget kapunk alapból).Szerintem egy tökéletes rendszer. És azért ehhez tegyük hozzá, hogy BF egy ismeretlen játék volt(számomra, én sosem hallottam a fejlesztők nevét, EA meg elbarmolta természetesen) és nehezebb dolga volt, de hallom, hogy rengeteg LoL-os(tudom hogy nem blizz. game), WoWos, SC és Diablo player játszik vele, stream nézők száma twitchen veri SC-ét. Remélem bejön blizzardnak, az új MOBA játékukkal együtt, és többet foglalkoznak majd ezzel a játékkal. De az biztos, hogy nem fog 4 év mulva meghalni mint BF. Nekem bejött, maradok is. Nem várok bf copyt egy játéktól sem, úgysem lesz. Helyette itt van ez 
-
Sident96
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Öhh... Hát látszik, hogy nem látják át sokan a StarCraftot
Első 10 percben már 3 base-en kint vannak és 2-3 csatán sokszor túl vannak, ha mást nem pokeolásokon/dropokon
Picit belemélyedsz magába szív. Másrészt pedig hatalmas, kisebb szinten idegesítő, frusztráló balancekülönbségek vannak fajok bizonyos részei közt, ami miatt valóban nem kedvelem a játékot. De a legviccesebb, hogy akár jó SC, akár nem, nincs más felhozatal RTS terén ami e-sport lehetne 
-
Sident96
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Persze, ráadásul ez CCG, azaz nem lehet kereskedni a kártyákkal. Olyan mint egy kézzel fogható kártyajáték, de engem megfogott nagyon
Más stílus, de egy próbát megér!! -
Sident96
tag
Nem valószínű
Ha az EA nem vette volna meg BF-et... :c -
Sident96
tag
Egész életem végigkísérte
És még most is tart. Ez volt az első dobozos játékom, akkor valami oknál fogva egy közös gép volt és a konyhában, ahonnan routerből ment a net, és messze volt és lassú volt. Sajnos mindig kidobált a játék.Akkor már több mint egy éve játszottam. Már a bétában is benne voltam. Emlékszem kicsi voltam, és kint mindig (tanyán laktunk) szaladgáltam, játszottam és azt képzeltem ,,BF-ben vagyok" 
Most pedig a saját online kártyás játékom elkészítéséhez szükséges tudás megszerzésén vagyok, amire szintén ez a játék inspirált
Hiányozni fog. Remélem egyszer én is hasonlót tudok alkotni, amit sokan szeretnek és én is része lehetek a közösségnek. De ez még évek kérdése 
Új hozzászólás Aktív témák
- Videószerkesztés
- Gitáros topic
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Robotporszívók
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon!!! húztam a számat HS CCG rendszere miatt, de rájöttem, hogy valóban ah csak elrontaná. És mondhatni egy, talán a legjobb free to play rendszert alkottak: ingyenes a játék, kártyákért sem kell fizetned, csak ha akarsz(nem úgy mint bfben, itt egy átlag játékos is megszerezheti ha játszik, nem csak aki ügyes ah-ban és türelmes nagyon). Minden kártyának van arany változata(mint bf-ben a promo, csak itt nem ad upgradet), amit ha jól tudom 4xes áron lehet elkészíteni és van 300 kártya(rengeteget kapunk alapból).Szerintem egy tökéletes rendszer. És azért ehhez tegyük hozzá, hogy BF egy ismeretlen játék volt(számomra, én sosem hallottam a fejlesztők nevét, EA meg elbarmolta természetesen) és nehezebb dolga volt, de hallom, hogy rengeteg LoL-os(tudom hogy nem blizz. game), WoWos, SC és Diablo player játszik vele, stream nézők száma twitchen veri SC-ét. Remélem bejön blizzardnak, az új MOBA játékukkal együtt, és többet foglalkoznak majd ezzel a játékkal. De az biztos, hogy nem fog 4 év mulva meghalni mint BF. Nekem bejött, maradok is. Nem várok bf copyt egy játéktól sem, úgysem lesz. Helyette itt van ez