Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Volt mikor fizetős volt az alapjáték? Az amit pedig leírsz egy utópikus elképzelés
Nagyon!!! húztam a számat HS CCG rendszere miatt, de rájöttem, hogy valóban ah csak elrontaná. És mondhatni egy, talán a legjobb free to play rendszert alkottak: ingyenes a játék, kártyákért sem kell fizetned, csak ha akarsz(nem úgy mint bfben, itt egy átlag játékos is megszerezheti ha játszik, nem csak aki ügyes ah-ban és türelmes nagyon). Minden kártyának van arany változata(mint bf-ben a promo, csak itt nem ad upgradet), amit ha jól tudom 4xes áron lehet elkészíteni és van 300 kártya(rengeteget kapunk alapból).Szerintem egy tökéletes rendszer. És azért ehhez tegyük hozzá, hogy BF egy ismeretlen játék volt(számomra, én sosem hallottam a fejlesztők nevét, EA meg elbarmolta természetesen) és nehezebb dolga volt, de hallom, hogy rengeteg LoL-os(tudom hogy nem blizz. game), WoWos, SC és Diablo player játszik vele, stream nézők száma twitchen veri SC-ét. Remélem bejön blizzardnak, az új MOBA játékukkal együtt, és többet foglalkoznak majd ezzel a játékkal. De az biztos, hogy nem fog 4 év mulva meghalni mint BF. Nekem bejött, maradok is. Nem várok bf copyt egy játéktól sem, úgysem lesz. Helyette itt van ez 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- Autós kamerák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- További aktív témák...
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 32GB 1TB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Nagyon!!! húztam a számat HS CCG rendszere miatt, de rájöttem, hogy valóban ah csak elrontaná. És mondhatni egy, talán a legjobb free to play rendszert alkottak: ingyenes a játék, kártyákért sem kell fizetned, csak ha akarsz(nem úgy mint bfben, itt egy átlag játékos is megszerezheti ha játszik, nem csak aki ügyes ah-ban és türelmes nagyon). Minden kártyának van arany változata(mint bf-ben a promo, csak itt nem ad upgradet), amit ha jól tudom 4xes áron lehet elkészíteni és van 300 kártya(rengeteget kapunk alapból).Szerintem egy tökéletes rendszer. És azért ehhez tegyük hozzá, hogy BF egy ismeretlen játék volt(számomra, én sosem hallottam a fejlesztők nevét, EA meg elbarmolta természetesen) és nehezebb dolga volt, de hallom, hogy rengeteg LoL-os(tudom hogy nem blizz. game), WoWos, SC és Diablo player játszik vele, stream nézők száma twitchen veri SC-ét. Remélem bejön blizzardnak, az új MOBA játékukkal együtt, és többet foglalkoznak majd ezzel a játékkal. De az biztos, hogy nem fog 4 év mulva meghalni mint BF. Nekem bejött, maradok is. Nem várok bf copyt egy játéktól sem, úgysem lesz. Helyette itt van ez