- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sident96
tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Volt mikor fizetős volt az alapjáték? Az amit pedig leírsz egy utópikus elképzelés
Nagyon!!! húztam a számat HS CCG rendszere miatt, de rájöttem, hogy valóban ah csak elrontaná. És mondhatni egy, talán a legjobb free to play rendszert alkottak: ingyenes a játék, kártyákért sem kell fizetned, csak ha akarsz(nem úgy mint bfben, itt egy átlag játékos is megszerezheti ha játszik, nem csak aki ügyes ah-ban és türelmes nagyon). Minden kártyának van arany változata(mint bf-ben a promo, csak itt nem ad upgradet), amit ha jól tudom 4xes áron lehet elkészíteni és van 300 kártya(rengeteget kapunk alapból).Szerintem egy tökéletes rendszer. És azért ehhez tegyük hozzá, hogy BF egy ismeretlen játék volt(számomra, én sosem hallottam a fejlesztők nevét, EA meg elbarmolta természetesen) és nehezebb dolga volt, de hallom, hogy rengeteg LoL-os(tudom hogy nem blizz. game), WoWos, SC és Diablo player játszik vele, stream nézők száma twitchen veri SC-ét. Remélem bejön blizzardnak, az új MOBA játékukkal együtt, és többet foglalkoznak majd ezzel a játékkal. De az biztos, hogy nem fog 4 év mulva meghalni mint BF. Nekem bejött, maradok is. Nem várok bf copyt egy játéktól sem, úgysem lesz. Helyette itt van ez 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Gmail
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- I7-5770R 16GB 256GB SSD Gigabyte Mini PC NUC / Beszámítás
- RTX 3060 Ti - Ryzen 7 3700X - 16 GB DDR4 3000 MT/s CL15 - 1 TB NVMe SSD
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Eladó 6 darab DDR4 16 Gb Sodimm, illetve 2 darab DDR5 16 GB Sodimm
- Eladó három darab SSD. 2 x 1 TB illetve 1 x 2 TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eladó Xiaomi Redmi 15 6/128GB fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nagyon!!! húztam a számat HS CCG rendszere miatt, de rájöttem, hogy valóban ah csak elrontaná. És mondhatni egy, talán a legjobb free to play rendszert alkottak: ingyenes a játék, kártyákért sem kell fizetned, csak ha akarsz(nem úgy mint bfben, itt egy átlag játékos is megszerezheti ha játszik, nem csak aki ügyes ah-ban és türelmes nagyon). Minden kártyának van arany változata(mint bf-ben a promo, csak itt nem ad upgradet), amit ha jól tudom 4xes áron lehet elkészíteni és van 300 kártya(rengeteget kapunk alapból).Szerintem egy tökéletes rendszer. És azért ehhez tegyük hozzá, hogy BF egy ismeretlen játék volt(számomra, én sosem hallottam a fejlesztők nevét, EA meg elbarmolta természetesen) és nehezebb dolga volt, de hallom, hogy rengeteg LoL-os(tudom hogy nem blizz. game), WoWos, SC és Diablo player játszik vele, stream nézők száma twitchen veri SC-ét. Remélem bejön blizzardnak, az új MOBA játékukkal együtt, és többet foglalkoznak majd ezzel a játékkal. De az biztos, hogy nem fog 4 év mulva meghalni mint BF. Nekem bejött, maradok is. Nem várok bf copyt egy játéktól sem, úgysem lesz. Helyette itt van ez