- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem is az rts elemek hiányoznak ezekből a játékokból. Az a gáz hogy BF igen magasra emelte a mércét számomra rts fronton. S hiába keresem már jó ideje, nem találok egy hasonló kaliberű játékot.
Ti nem tudtok véletlen ajánlani nekem egy jóféle rts-t?
Ami fontos, ne legyen FoW, vagy csak opcionális. Illetve hogy a hangsúly a mikrón legyen s ne a makrón.
Tehát a gazdasági, bázisépítős rész legyen minimális.Starcraft 2-t és a kiegészítőjét is végigtoltam. Single kampányt bátran ajánlom, nagyon jól össze lett rakva, blizz minőség, s a játékidőre se lehet panasz. Viszont a multi az enyhén szólva is unalmas egy BF után.
10 perc csak arról szól hogy építkezik az ember, ami alapjáraton nem lenne gond csak a lehetőségek száma korlátozott.Jah és ami még fájó pont, a time limit hiánya.
BF-be azt szerettem hogy ált. 10-15 perc volt egy kör, de a 30 perces limit az garantált volt. S akkor is megérte belogolni, ha csak pár körre ért rá az ember. Starcraftban meg órákig is el lehet lenni egy meccsel, ami akkor gáz ha egy sok vs sok meccsben laza 1,5 óra játék után épp nyerésre álltok mikor lépned kell.

Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5570 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook X G1i 14 AI - !Ryzen AI 9 HX Pro 375w Radeon 890M, Vadiúj! , MAGYAR
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Meta Quest 3S Xbox Edition garanciával (limitált kiadás)
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest