Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: CPU-im eddig
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem is az rts elemek hiányoznak ezekből a játékokból. Az a gáz hogy BF igen magasra emelte a mércét számomra rts fronton. S hiába keresem már jó ideje, nem találok egy hasonló kaliberű játékot.
Ti nem tudtok véletlen ajánlani nekem egy jóféle rts-t?
Ami fontos, ne legyen FoW, vagy csak opcionális. Illetve hogy a hangsúly a mikrón legyen s ne a makrón.
Tehát a gazdasági, bázisépítős rész legyen minimális.Starcraft 2-t és a kiegészítőjét is végigtoltam. Single kampányt bátran ajánlom, nagyon jól össze lett rakva, blizz minőség, s a játékidőre se lehet panasz. Viszont a multi az enyhén szólva is unalmas egy BF után.
10 perc csak arról szól hogy építkezik az ember, ami alapjáraton nem lenne gond csak a lehetőségek száma korlátozott.Jah és ami még fájó pont, a time limit hiánya.
BF-be azt szerettem hogy ált. 10-15 perc volt egy kör, de a 30 perces limit az garantált volt. S akkor is megérte belogolni, ha csak pár körre ért rá az ember. Starcraftban meg órákig is el lehet lenni egy meccsel, ami akkor gáz ha egy sok vs sok meccsben laza 1,5 óra játék után épp nyerésre álltok mikor lépned kell.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Vége lehet a OnePlusnak? Állítólag az Oppo bezárná a márkát
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Starlink
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Horgász topik
- Motoros topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Lenovo L13 G3 i5-1235u 16Gb 256Gb NVMe, Magyar bill, számla, garancia
- Hp 830 G8 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 12 hó garancia, Magyar
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- Lenovo T14 G2 érintő kijelző, Magyar bill, garancia, számla, i5-1135G7 16Gb 512Gb NVMe
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest