Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
ricshard444
üzenetére
Nekem is az rts elemek hiányoznak ezekből a játékokból. Az a gáz hogy BF igen magasra emelte a mércét számomra rts fronton. S hiába keresem már jó ideje, nem találok egy hasonló kaliberű játékot.
Ti nem tudtok véletlen ajánlani nekem egy jóféle rts-t?
Ami fontos, ne legyen FoW, vagy csak opcionális. Illetve hogy a hangsúly a mikrón legyen s ne a makrón.
Tehát a gazdasági, bázisépítős rész legyen minimális.Starcraft 2-t és a kiegészítőjét is végigtoltam. Single kampányt bátran ajánlom, nagyon jól össze lett rakva, blizz minőség, s a játékidőre se lehet panasz. Viszont a multi az enyhén szólva is unalmas egy BF után.
10 perc csak arról szól hogy építkezik az ember, ami alapjáraton nem lenne gond csak a lehetőségek száma korlátozott.Jah és ami még fájó pont, a time limit hiánya.
BF-be azt szerettem hogy ált. 10-15 perc volt egy kör, de a 30 perces limit az garantált volt. S akkor is megérte belogolni, ha csak pár körre ért rá az ember. Starcraftban meg órákig is el lehet lenni egy meccsel, ami akkor gáz ha egy sok vs sok meccsben laza 1,5 óra játék után épp nyerésre álltok mikor lépned kell.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs