- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Mi volt a legrosszabb, amire mezítláb léptél?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergomester
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Megtennéd kérlek h megmutatod a decked légyszi?
Komolyan kiváncsi vagyok arra a lost deckre amiben ezek nincsenek benne és játszható 
Az a helyzet h én is lostal nyomom amióta csak ezzel a játékkal játszom, hol ilyen hol olyan változtatásokkal, de egyszerűen nincs esélyed ha nem használsz láma dolgokat
Kisebb-nagyobb megszakításaim voltak és így kipróbáltam már minden féle decket ami csak van ebben a játékban, kimerem jelenteni h ismerek szinte minden lapot és taktikát amire használják őket, de akk is az a véleményem még ha meg is lincseltek érte, h vagy nem lámulsz és buksz mint a sz@r (aminek szerény véleményem szerint nincs értelme, hisz ki játszana szívesen úgy h folyamatosan bukik?), vagy használsz vmilyen úgynevezett "láma" taktikát és nyersz! Persze nem azt mondom h a láma taktikák mellé nem kell tudás, m igenis kell, de azzal könnyebb, aztán ha már faszául kijátszotta magát az ember akk simán lehet gyengébb, de érdekesebb kombokat alkalmazni amik "Fan"-abbak mint a bevált és kopott taktikák
Nah mind1 az a lényeg h I Love Lost Soul

Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- World of Warships
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple Macbook Pro 14" - M4 Pro - 24GB/512GB - 68 Ciklus (MX2E3MG/A) Ezüst - MAGYAR - 2+ év garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Komolyan kiváncsi vagyok arra a lost deckre amiben ezek nincsenek benne és játszható 

Nah mind1 az a lényeg h I Love Lost Soul