Új hozzászólás Aktív témák

• gergomester

tag

válasz phanzetomox #20309 üzenetére

Megtennéd kérlek h megmutatod a decked légyszi? :) Komolyan kiváncsi vagyok arra a lost deckre amiben ezek nincsenek benne és játszható :F
    Az a helyzet h én is lostal nyomom amióta csak ezzel a játékkal játszom, hol ilyen hol olyan változtatásokkal, de egyszerűen nincs esélyed ha nem használsz láma dolgokat :N
    Kisebb-nagyobb megszakításaim voltak és így kipróbáltam már minden féle decket ami csak van ebben a játékban, kimerem jelenteni h ismerek szinte minden lapot és taktikát amire használják őket, de akk is az a véleményem még ha meg is lincseltek érte, h vagy nem lámulsz és buksz mint a sz@r (aminek szerény véleményem szerint nincs értelme, hisz ki játszana szívesen úgy h folyamatosan bukik?), vagy használsz vmilyen úgynevezett "láma" taktikát és nyersz! Persze nem azt mondom h a láma taktikák mellé nem kell tudás, m igenis kell, de azzal könnyebb, aztán ha már faszául kijátszotta magát az ember akk simán lehet gyengébb, de érdekesebb kombokat alkalmazni amik "Fan"-abbak mint a bevált és kopott taktikák ;) Nah mind1 az a lényeg h I Love Lost Soul :DDD :DDD

Új hozzászólás Aktív témák