- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergomester
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Megtennéd kérlek h megmutatod a decked légyszi?
Komolyan kiváncsi vagyok arra a lost deckre amiben ezek nincsenek benne és játszható 
Az a helyzet h én is lostal nyomom amióta csak ezzel a játékkal játszom, hol ilyen hol olyan változtatásokkal, de egyszerűen nincs esélyed ha nem használsz láma dolgokat
Kisebb-nagyobb megszakításaim voltak és így kipróbáltam már minden féle decket ami csak van ebben a játékban, kimerem jelenteni h ismerek szinte minden lapot és taktikát amire használják őket, de akk is az a véleményem még ha meg is lincseltek érte, h vagy nem lámulsz és buksz mint a sz@r (aminek szerény véleményem szerint nincs értelme, hisz ki játszana szívesen úgy h folyamatosan bukik?), vagy használsz vmilyen úgynevezett "láma" taktikát és nyersz! Persze nem azt mondom h a láma taktikák mellé nem kell tudás, m igenis kell, de azzal könnyebb, aztán ha már faszául kijátszotta magát az ember akk simán lehet gyengébb, de érdekesebb kombokat alkalmazni amik "Fan"-abbak mint a bevált és kopott taktikák
Nah mind1 az a lényeg h I Love Lost Soul

Új hozzászólás Aktív témák
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB - Dual SIM, Független, Fekete
- Eladó keveset használt kitűnően müködő Microsoft Xbox Wireless Controller
- Eladó keveset használt, kitünő állapotban lévő Xbox Elite vezeték nélküli kontroller, Series 2
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Komolyan kiváncsi vagyok arra a lost deckre amiben ezek nincsenek benne és játszható 

Nah mind1 az a lényeg h I Love Lost Soul