- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem is az a gondom, hogy rossz volt szándékod félre ne értsd, csak ha a tényeknél szeretnénk maradni adva van a te elfuserált lostod és az én elfuserált banditom. Elhiszem, hogy lost rever nélkül bajban vagy a mágusokkal, viszont én az én paklimban ugyan ilyen nagy gondban vagyok velük. Bele tehetem a stalkert, mondjuk nagy kérdés hogy hova, de ugyan ennyi erövel te is beteszed a reavert és nincs gond. Csak ugye te azért nem teszed mert nem akarod, én meg azért nem, mert egyszerüen nem tudom már mi helyett. Nagyon hosszu ideje probalok olyan banditot összállitani ami szinte minden ellen megél, de sajnos nehéz ügy.
Ha már itt tartunk külön meg is kérlek, hogy adj nekem tanácsot, mit csinálok egy harvi ellen. Mert ez furi rangon nem volt nagy dolog, aura+lava+egység, és harvi ment is a levesbe, estleg disenchantoltam ha nagyon buffolta. De igy battlemaster környékén aura már nem játszik. Gladiatrixom nincs, bár amikor probáltam akkor sem volt hatásos. Szoval nagy egység nagy gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PC Game Pass
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Synology NAS
- EAFC 26
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Átírja az ENSZ az önvezetés szabályait
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs