Új hozzászólás Aktív témák

• zoli.22

tag

válasz phanzetomox #20328 üzenetére

Nem is az a gondom, hogy rossz volt szándékod félre ne értsd, csak ha a tényeknél szeretnénk maradni adva van a te elfuserált lostod és az én elfuserált banditom. Elhiszem, hogy lost rever nélkül bajban vagy a mágusokkal, viszont én az én paklimban ugyan ilyen nagy gondban vagyok velük. Bele tehetem a stalkert, mondjuk nagy kérdés hogy hova, de ugyan ennyi erövel te is beteszed a reavert és nincs gond. Csak ugye te azért nem teszed mert nem akarod, én meg azért nem, mert egyszerüen nem tudom már mi helyett. Nagyon hosszu ideje probalok olyan banditot összállitani ami szinte minden ellen megél, de sajnos nehéz ügy.

Ha már itt tartunk külön meg is kérlek, hogy adj nekem tanácsot, mit csinálok egy harvi ellen. Mert ez furi rangon nem volt nagy dolog, aura+lava+egység, és harvi ment is a levesbe, estleg disenchantoltam ha nagyon buffolta. De igy battlemaster környékén aura már nem játszik. Gladiatrixom nincs, bár amikor probáltam akkor sem volt hatásos. Szoval nagy egység nagy gond.

Új hozzászólás Aktív témák