Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Nem is az a gondom, hogy rossz volt szándékod félre ne értsd, csak ha a tényeknél szeretnénk maradni adva van a te elfuserált lostod és az én elfuserált banditom. Elhiszem, hogy lost rever nélkül bajban vagy a mágusokkal, viszont én az én paklimban ugyan ilyen nagy gondban vagyok velük. Bele tehetem a stalkert, mondjuk nagy kérdés hogy hova, de ugyan ennyi erövel te is beteszed a reavert és nincs gond. Csak ugye te azért nem teszed mert nem akarod, én meg azért nem, mert egyszerüen nem tudom már mi helyett. Nagyon hosszu ideje probalok olyan banditot összállitani ami szinte minden ellen megél, de sajnos nehéz ügy.
Ha már itt tartunk külön meg is kérlek, hogy adj nekem tanácsot, mit csinálok egy harvi ellen. Mert ez furi rangon nem volt nagy dolog, aura+lava+egység, és harvi ment is a levesbe, estleg disenchantoltam ha nagyon buffolta. De igy battlemaster környékén aura már nem játszik. Gladiatrixom nincs, bár amikor probáltam akkor sem volt hatásos. Szoval nagy egység nagy gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Gaming notebook topik
- Interactive Brokers társalgó
- OLED monitor topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 5 darab WIFI/LAN biztonsági kamera, 3 kültéri és 2 beltéri
- Xiaomi 15 fehér független mobiltelefon 2 év garanciával
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell WD15 type-c dokkoló 130W-os töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro + 512GB // ÁFÁS számla // GARANCIA //
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest