Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cr4Zy

tag

Thesickaleon randomra változtatta a sorsolást, a versenyben, szóval eddig tök jó, hogy lelkiekben mrwN-re (aki shadow-nature-rel és shadow-frosttal játszik, ez utóbbit is t2-es L egység nélkül) készültem, erre drakonz-t kapom meg, aki meg pure fire... Az egyszer biztos, hogy nem lesz könnyebb dolgom vele, mint mrwN-el. Mondjuk szerencsémre jóban vagyok vele, ezért tudom, hogy fél a visszapörgetésemtől, és t1-en ha sundererekkel nem tud megfogni, akkor talán még nyerhetem is a meccset.
    OnSet, ez téged nem érint a csoportkör utáni első fordulóban, így is RadicalX-el fogsz szembenézni... Ha esetleg viszont valamelyikőnk nyerne, akkor Te Verodiciával kerülhetsz össze, én meg YaBroo, vagy iRedy közül az egyikkel. Azt, hogy ki kivel csatázik itt találhatjátok meg.

A csoportköröknek szerintem ma este vége is lesz, nem fognak várni az eddig nem lejátszott meccsekre. Ennek eredményeit itt keressétek. A csoportban való helyezéseket a fekete hátterű cellákban piros színnel írva találjátok. A piros háttérrel kiemelt cellák a le nem játszott meccseket, a szürke csíkkal jelzett játékosok pedig visszaléptek a további szerepléstől (feladták), vagy nem játszottak le egy meccset sem.

A második forduló elvileg ma este 8 órakor lesz rendezve. Továbbra is ajánlom Hirooo livestream közvetítését erre az időpontra, melyet ide kattintva érhettek el.

Szerk.: OnSet, hajnal 4-kor írtam meg ezt, csak belealudtam, szóval a változásról hamarabb tudtam :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés