Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Thesickaleon randomra változtatta a sorsolást, a versenyben, szóval eddig tök jó, hogy lelkiekben mrwN-re (aki shadow-nature-rel és shadow-frosttal játszik, ez utóbbit is t2-es L egység nélkül) készültem, erre drakonz-t kapom meg, aki meg pure fire... Az egyszer biztos, hogy nem lesz könnyebb dolgom vele, mint mrwN-el. Mondjuk szerencsémre jóban vagyok vele, ezért tudom, hogy fél a visszapörgetésemtől, és t1-en ha sundererekkel nem tud megfogni, akkor talán még nyerhetem is a meccset.
OnSet, ez téged nem érint a csoportkör utáni első fordulóban, így is RadicalX-el fogsz szembenézni... Ha esetleg viszont valamelyikőnk nyerne, akkor Te Verodiciával kerülhetsz össze, én meg YaBroo, vagy iRedy közül az egyikkel. Azt, hogy ki kivel csatázik itt találhatjátok meg.A csoportköröknek szerintem ma este vége is lesz, nem fognak várni az eddig nem lejátszott meccsekre. Ennek eredményeit itt keressétek. A csoportban való helyezéseket a fekete hátterű cellákban piros színnel írva találjátok. A piros háttérrel kiemelt cellák a le nem játszott meccseket, a szürke csíkkal jelzett játékosok pedig visszaléptek a további szerepléstől (feladták), vagy nem játszottak le egy meccset sem.
A második forduló elvileg ma este 8 órakor lesz rendezve. Továbbra is ajánlom Hirooo livestream közvetítését erre az időpontra, melyet ide kattintva érhettek el.
Szerk.: OnSet, hajnal 4-kor írtam meg ezt, csak belealudtam, szóval a változásról hamarabb tudtam

Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth-headsetekről általában
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- További aktív témák...
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 7 i5-8365U / 8GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" FHD / 12 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i5-1145G7 / 16GB RAM / 256GB NVMe SSD / 14" WUXGA / 12 hónap garanci
- Gtx 1080/ Intel I7 8700K/ 16GB Ram/ 256GB M2 SSD/ 1TB HDD/ Win11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Xiaomi 14T 12/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év garanciával
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest