Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Thesickaleon randomra változtatta a sorsolást, a versenyben, szóval eddig tök jó, hogy lelkiekben mrwN-re (aki shadow-nature-rel és shadow-frosttal játszik, ez utóbbit is t2-es L egység nélkül) készültem, erre drakonz-t kapom meg, aki meg pure fire... Az egyszer biztos, hogy nem lesz könnyebb dolgom vele, mint mrwN-el. Mondjuk szerencsémre jóban vagyok vele, ezért tudom, hogy fél a visszapörgetésemtől, és t1-en ha sundererekkel nem tud megfogni, akkor talán még nyerhetem is a meccset.
OnSet, ez téged nem érint a csoportkör utáni első fordulóban, így is RadicalX-el fogsz szembenézni... Ha esetleg viszont valamelyikőnk nyerne, akkor Te Verodiciával kerülhetsz össze, én meg YaBroo, vagy iRedy közül az egyikkel. Azt, hogy ki kivel csatázik itt találhatjátok meg.A csoportköröknek szerintem ma este vége is lesz, nem fognak várni az eddig nem lejátszott meccsekre. Ennek eredményeit itt keressétek. A csoportban való helyezéseket a fekete hátterű cellákban piros színnel írva találjátok. A piros háttérrel kiemelt cellák a le nem játszott meccseket, a szürke csíkkal jelzett játékosok pedig visszaléptek a további szerepléstől (feladták), vagy nem játszottak le egy meccset sem.
A második forduló elvileg ma este 8 órakor lesz rendezve. Továbbra is ajánlom Hirooo livestream közvetítését erre az időpontra, melyet ide kattintva érhettek el.
Szerk.: OnSet, hajnal 4-kor írtam meg ezt, csak belealudtam, szóval a változásról hamarabb tudtam

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Garanciás Zalman házak!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest