Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
Thesickaleon randomra változtatta a sorsolást, a versenyben, szóval eddig tök jó, hogy lelkiekben mrwN-re (aki shadow-nature-rel és shadow-frosttal játszik, ez utóbbit is t2-es L egység nélkül) készültem, erre drakonz-t kapom meg, aki meg pure fire... Az egyszer biztos, hogy nem lesz könnyebb dolgom vele, mint mrwN-el. Mondjuk szerencsémre jóban vagyok vele, ezért tudom, hogy fél a visszapörgetésemtől, és t1-en ha sundererekkel nem tud megfogni, akkor talán még nyerhetem is a meccset.
OnSet, ez téged nem érint a csoportkör utáni első fordulóban, így is RadicalX-el fogsz szembenézni... Ha esetleg viszont valamelyikőnk nyerne, akkor Te Verodiciával kerülhetsz össze, én meg YaBroo, vagy iRedy közül az egyikkel. Azt, hogy ki kivel csatázik itt találhatjátok meg.A csoportköröknek szerintem ma este vége is lesz, nem fognak várni az eddig nem lejátszott meccsekre. Ennek eredményeit itt keressétek. A csoportban való helyezéseket a fekete hátterű cellákban piros színnel írva találjátok. A piros háttérrel kiemelt cellák a le nem játszott meccseket, a szürke csíkkal jelzett játékosok pedig visszaléptek a további szerepléstől (feladták), vagy nem játszottak le egy meccset sem.
A második forduló elvileg ma este 8 órakor lesz rendezve. Továbbra is ajánlom Hirooo livestream közvetítését erre az időpontra, melyet ide kattintva érhettek el.
Szerk.: OnSet, hajnal 4-kor írtam meg ezt, csak belealudtam, szóval a változásról hamarabb tudtam

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- BMW topik
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Le Mans Ultimate
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest