Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Őskoczka
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen (sodimm asztali gépben 1. rész)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Hát, csak ha idén még kijön!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A játékomról ennyit mondanék: oké, hogy lámulok, meg hogy szar, szánalmas noob vagyok és még sorolhatnám miket kapok meg nap, mint nap, de azért ahhoz, hogy elérjem ezt, már szerintem kell valamennyi játéktudás is.
Bár biztos vagyok benne, hogy még így is lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy nulla a skillem...Emellett 2v2-ben Gergővel is alkottunk az éjszaka, Matost vertük a barátjával (BigOmar), Vietnamezee és Discpled párosát, meg a Rittercopper-Ixibutzi kettőst is, csak hogy az olyanokat ne említsem, ahol nem volt (full aktivitás mellett) egy platina rangú sem. Így vele is mostanra egy elég szép helyet szereztünk:

Új hozzászólás Aktív témák
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- FPS-gyilkos szörny I7 + RX 9060XT 16GB + prémium minden + garancia / számla
- Samgung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, 2 mag i5, 8/512GB, touch ID - garancia (14)
- Macbook Air 13" - 2019 gyártás, Intel i5, 8/128GB - garancia (118)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Amazfit GTR Mini okosóra
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bár biztos vagyok benne, hogy még így is lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy nulla a skillem...