- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Phanze, igen, egy bizonyos szintig nagyképű vagyok e játékban, ezt beismerem, de az életet ne keverjük össze ezzel, csak egy játék! Amúgy meg nem egy "kocka külföldi spanom" mondta, hanem még melegében (nagyjából 3/4 4-kor) olvastam a fórumon, amit thesickaleon írt. Igaz, a barátlistámon mindig van legalább 2-3 ember online, s az sem ritka, mikor 20-30, de ez abból adódik, hogy fullon van a barátlistám (pontosan nem tudom, de 240 körül mozog ez a szám). És olyan embereket nem szokásom felvenni, akiket nem ismerek vagy nem szoktam velük beszélgetni.
Informatikusnak tanulok, szerinted megijedek egy kis vírustól? Az áramszünet pedig annyiban érint, hogy elmegy a net (amit kibírok, mert tanulni, beszélgetni, vagy elfoglalni magamat enélkül is tudok) mivel a laptop működik aksiról is. Bár már gondolkoztam egy szünetmentes táp beszerzésén.

Jah egyébként nem mindenem ez a játék, vagy a gép. Az egyetemet, családomat és a barátaimat sokkal fontosabbnak tartom! Jah és arról, hogy nem fognak túlságosan kedvelni, pedig az a véleményem, hogy akik ismernek, azok tudják milyen vagyok, akik meg ismeretség nélkül, csak előítéletek alapján határoznak meg egy embert, hát így jártak, max. eggyel kevesebb emberre számíthatnak, ha bajba kerülnek... Nem azt mondom, mindenkiben van egy bizonyos fokú előítéletesség (beleértve magamat is), de egy játékstílus és pár szóváltás alapján nem lehet megismerni egy embert.
De nagyon eltértünk a témától, a továbbiakban ha ilyen dolgot szeretnél közölni, légy szíves pm-ben mondd, hogy legalább ne szemeteljük tele a topicot.
(#20131) OnSeT: Nem bocsájtok meg!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ASUS Vivobook Go E1504GA-NJ284TW Notebook
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)