Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr4Zy
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Phanze, igen, egy bizonyos szintig nagyképű vagyok e játékban, ezt beismerem, de az életet ne keverjük össze ezzel, csak egy játék! Amúgy meg nem egy "kocka külföldi spanom" mondta, hanem még melegében (nagyjából 3/4 4-kor) olvastam a fórumon, amit thesickaleon írt. Igaz, a barátlistámon mindig van legalább 2-3 ember online, s az sem ritka, mikor 20-30, de ez abból adódik, hogy fullon van a barátlistám (pontosan nem tudom, de 240 körül mozog ez a szám). És olyan embereket nem szokásom felvenni, akiket nem ismerek vagy nem szoktam velük beszélgetni.
Informatikusnak tanulok, szerinted megijedek egy kis vírustól? Az áramszünet pedig annyiban érint, hogy elmegy a net (amit kibírok, mert tanulni, beszélgetni, vagy elfoglalni magamat enélkül is tudok) mivel a laptop működik aksiról is. Bár már gondolkoztam egy szünetmentes táp beszerzésén.

Jah egyébként nem mindenem ez a játék, vagy a gép. Az egyetemet, családomat és a barátaimat sokkal fontosabbnak tartom! Jah és arról, hogy nem fognak túlságosan kedvelni, pedig az a véleményem, hogy akik ismernek, azok tudják milyen vagyok, akik meg ismeretség nélkül, csak előítéletek alapján határoznak meg egy embert, hát így jártak, max. eggyel kevesebb emberre számíthatnak, ha bajba kerülnek... Nem azt mondom, mindenkiben van egy bizonyos fokú előítéletesség (beleértve magamat is), de egy játékstílus és pár szóváltás alapján nem lehet megismerni egy embert.
De nagyon eltértünk a témától, a továbbiakban ha ilyen dolgot szeretnél közölni, légy szíves pm-ben mondd, hogy legalább ne szemeteljük tele a topicot.
(#20131) OnSeT: Nem bocsájtok meg!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Renault, Dacia topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- VR topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)