- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
Evocator s Woe is elég jónak tűnik. Ha harvira ráhívom támadás közben, akkor nyugodtan szedheti az orbot.
Kár, hogy 3 orbos, gondlom addig el is kell valahogy jutni. -
fantom922
aktív tag
Igen ezek szerint félre néztem
Sousuke lightbladet tudom, csak a koc-ból én nem a knight of chaosra gondoltam, sőtt észere se vettem Murdeer szövegében.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
fantom922 #13586 üzenetére
hidd el nekünk, hogy a life weaving kikerüli a pajzsot. és nem véletlenül ír murder is és én is olyan egységeket, ami tauntol, attól nem tudsz elmenekülni
shadow melletti orb színét tekintve:
frost - lightblade
shadow - koc
nature - roots (bár ez elkerülhető az animáció bugjával)
fire - banditot ki használ? XD -
OnSeT
őstag
így lehet harvival orbot ölni miközben fagyasztva van
[link]
nem, nem nastyzva ^^
elég egy szimpla life weaving -
zoli.22
tag
válasz
Volgafan #13577 üzenetére
300-ért akkor hozzám vághatnál egyet, kezet csókolnék érte.(persze csak virtuálisan)
A kérdésem viszont még mindig él, hogy az amii phantom miért ennyire drága? Két napja szerettem volna egyet venni, akkor 500 körül volt úgy emlékszek. Gondolom előbb utóbb lesz ebből olcsóbban is nem?
ja, még egy; AoC= Aura of Corruption ugye?
Nézzétek el nekem ezt a sok kérdést, teljesen elfelejtettem már kb mident ez alat a jó egy év kihagyás után.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #13585 üzenetére
Szerintem Life Weaving nem hat pajzs mögé, de ki fogom próbálni
...viszont külön sorba leírom még egyszer Murdeer.
Nem támadom az egységeidet, a welledet és a monumentedet ölöm le Avatarral. Ekkor a Life Weaving nem hat rá.
Régen többet nyomtam mint most és cáfolom amit írsz. 2 wellnél is le kellett rakni a boostert. Egyébként nem mondtam, hogy 1-et raktam le. 2 wellenként 1-et raktam le
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #13583 üzenetére
dehogynem életpontra hat, épületre is nemhiába.
life+koc 2-t cap beel már vége az avatarnak asszem kb.
veel kell húzni a welleekt azzal ki elhetett egyensúlyozni csak 4 welleknél volt op ahol 4-re is hatott na az olyanokat kellett olyan széthúzni.
így meg nevetséges használni.főleg ennyi slotnál. -
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #13582 üzenetére
sztem a válasz a lila spirit hunterben meg egy rootban vagy creepingben rejlik
mivel az avatar 500 hp -sMás:
most hogy nézegettem a lapokat rápillantottam az aura of painre lehet kipróbálom pvp -n mert épüetet is sebez vki szerint megéri 90 powerért a 40 damage/s 30 mp ig ?
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #13580 üzenetére
Life Weaving nem támad be a shield mögé nem? Egyébként ki mondta, hogy az egységre megyek rá. A monumentet ütöm. Ha nincs olyan egységed ami pajzs mögé lő cseszheted Avatar ellen.
De nem húzták szét a welleket
ezért volt op lap. Mikor régen letettem 1-et mindenki rohant lerombolni, mert tudták elöbb megyek T3-ra ha marad.
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
fantom922 #13570 üzenetére
Avatart a nature, és a shadow(mondjuk ha simán csak orbot ölsz vele, és az egységeket nemütöd vele akkor shadow ellen is jó
) elég könnyen kinyírja.. sajna
öcsém deckjébe benne van tehát tapasztaltból mondom. Most úgy 1000 bfp környékén van, szerintem jó árba ellehet most passzolni
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922 #13562 üzenetére
nem volt az annyira op lap.
csak a welleket keleltt volna széthúzni a mapokon h 4-re ne lehessen berakni.
így viszont nicns értelme már berakni a deckbe mert zértelmetlen és túl nagy hátrány akárhogy is nézzük.
SOG egy fos lap ami miatt jó mert bugos.
És nem várható h javítanák, mivel senki nem panaszkodik miatta a fórumon, ergó nem túl populáris még.
megaztán ott a windhunter bugja amit máig képtelenek fixelni. -
-
Volgafan
senior tag
Nethert sűrűn kell figyelni,én 251-ért szoktam zöldet venni
ez most nem azt jelenti,hogy mindenki azt lesse,mert nem lesz bf-em
-
Gyuri27
félisten
válasz
fantom922 #13557 üzenetére
Frostal legkönyebb leszedni. De a taktikot nem mondom el, mert megtanulod. Több is van.
Power egyenlőségnél a nature szintén leöli a harvit. A gond akkor van ha van némi power hátrány. De ezt a taktikot se mondom el (igaz ezt már leirtam).Az avatar gyilkolása a legkönnyebb naturéval.
-
zoli.22
tag
Most ez az Amii phantom tényleg ennyire jó? Már szinte nem is lehet látni belőle a piacon, és marha drága. Pedig jó lenne egy olyan lap. Vajon várható, hogy lentebb megy az ára?
Vagy van valakinek biznisszelésre szánt példánya? -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zotya21 #13567 üzenetére
ez azért nem ilyen egyszerű. védekezésre sokkal jobb a kék, akár AoC miatt, akár csak azért, hogy több időt nyerj, akár azért mert nem gyógyítja az ellent, stb.
a zöld akkor éri meg, ha harvestert és shadow mageket akarsz főleg támogatni támadásban, és kevésbé a védekezés a cél -
fantom922
aktív tag
-
zoli.22
tag
válasz
fantom922 #13557 üzenetére
Pár játék után rájöttem, hogy egyrészt nem szeretem a frost-ot(sem használni, sem ellensélként). Harvit elintézték állandóan azzal szar fagyasztással, úgyhogy egy warp tényleg jó lenne még mellé. Már csak az a kérdés, hogy a frost-os, vagy a nature képességű a jobb, mert árban úgy nézem elég sok a különbség a kettő között.
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #13564 üzenetére
hát jah megkel találni a pontot amikor az az 50 power már visszajött és tolja pluszba
hát nemtom majd kider játék közbe aztán vagy vesztek vagynemcsak legyen elég a well
hány perces egy well alalpba azt kéne tudni
mer pvpv wellbe mnidig kevesebb van mnit rpvebe asszem 600 van rpve be meg 1200 -
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #13560 üzenetére
Megvan!
Ez volt a régi, így azért már op lap
Power Flow - Own power wells in a 20m radius will produce 33% more power but will also consume 115%
more power than before.133%-ról mindössze 135-re nőtt és az energiaigény 100%-ról 285%-ra
U2-n. Magyarul korábban U2-n nem fogyasztott többet mint, ha nem lenne.
Durva lap volt...
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #13560 üzenetére
Hát mérget nem vennék rá, de ha jól emlékszem az energiafogyasztás alig volt több, mint amennyire felgyorsult a power termelés. A 300% nagyon sok U2-n 285% is az
Valamint U3-on is adott + power töltődés-gyorsítást.
...ha jól emlékszem.2 wellnél inkább ne rakd le, mert csak 35%-al jön gyorsabban a power, viszont egy közepes hosszúságú meccsnél 3x gyorsabban megeszed a powert ami nagyon nagy probléma lehet a vége felé
3-4 wellnél, főleg 4-nél nagyon jól jöhet. 1 bossterrel 4 wellt gyorsítasz 135%-ra. Azzal már nagy előnyre tehetsz szert.
1v1-be alakalmazd, mert 2v2-ba nem sokszor fordul elő, hogy 3-4 welled van egymás mellett.
-
Zotya21
senior tag
válasz
Sousuke90 #13559 üzenetére
mér a booster miylen volt ?
én csak anyit tudok róla hogy 35% ot ad a 30% helyett meg jobban eszi a wellt
én csak a nerf óta használom ugyhogy nemtomA Harvi meg sztemis ha letod hozni akor használható amíg odaérsz vele legalább life weavingre lesz power harc közbe meg unholyra is
-
fantom922
aktív tag
Még egy apróság zolinak... ha Harveszter tetszik mindenképpen kell hozzá szerezned valami olyan épületet ami a power-t megdobja neked. Úgy sokkal jobban használható. Pl. a shrine of greed vagy a resource booster. Még egy fontos resource booster akkor érdemes inkább használni, ha 3-4 well van egymás mellett. Sajnos a nerf óta ez a helyzet :/
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #13556 üzenetére
Jaja Harvester tényleg nagyon jól használható
...és szerintem nem könnyű leszedni, csak jól kell taktikázni. Cáfolom, hogy frost könnyen megállítja
mert nem. Gondolom itt a coldsnap-re gondoltál. Tegnap nyomtam 1 olyat ahol hiába fagyasztgatott. Egyszerű kivédeni, warp és ott se vagy. Nem olyan mint az oink, van neki felvezető animációja és csak utánna hat.
Tudom van még a home soil + lirysh knight, de ott ugyanez a taktik. Mikor látod, hogy ezeket hozza és ráteszi a spellt warp, el épületek közeléből és már el is veszített 2-3 lirysht. Egy annihilatort így ütöttem be tegnap.
Nagyon nagy taktikai húzás, ha valaki felmegy T3-ra és esetleg pure shadowval (mint nekem
) van shrine of greed-ed. Használod - lerombolod - Harvester - leszeded a T3-át még mielött felépülne.
Harvi nagy ellensége valóban a nature
Ott jó taktika, ha eljutsz valameddig, 1-3-at kb bele tudsz ütni a wellbe. Oinkol meg rootsol elötte de a harvinak kb a 3/4 élete még megvan ekkor, ha buffolod. Majd nasty
1 wellnek tuti annyi + egységeknek. A void power meg az egekbe szökik nálad, így lesz power védekezni, ha kell.
1 nagy bajom van. A koncentráció. Már rég arany pajzsos lehetnék, de hullámzik a teljesítményem. Mikor odateszem magam be tudok ütni nagyon erőseket is, aztán következőben elbénázom egy nálam jóval gyengébb ellen.
OnSeT-nek üzenem, hogy a 2. csatánkon is itt szúrtam el, warppal nem hoztam ki a harvit, hanem (én hülye) lehoztam még 1 harvit 600 power... a helyett hogy figyeltem volna az egyikre vagy felmentem volna T3-ra
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Murder3 #13553 üzenetére
az eredeti probléma ami miatt a nerfet elvileg kapta, hogy ne lehessen támadásra spammelni.
erre kapott egy olyan változtatást, hogy nature splash és esetleg pure deck kivételével védekezéskor már bőven van ideje széthúzni az egységeket a támadónak. ugyanakkor támadásra spammelni ugyanúgy lehet.
a deckhez visszatérve, zoli, nyugodtan alakítgasd ahogy jól esik (remélem amúgy pvphez kérted XD)
csirke, ha már hozol vigilt, akkor kéne barrier is, úgy tudod maximálisan kihasználni. az XL-ek általában veszítenek az L-ekkel szemben t3-ban, mert nem tudod egyszerre annyi helyre küldeni őket
volgafan, harvit nature(esetleg frost) tudja csak leszedni, mielőtt beütne egy wellt/orbot hála warpnak. akkor "könnyű" leszedni, ha olyan hozza le aki nem tudja használni és buffok nélkül próbál érvényesülni, aztán csodálkozik. buffokkal támogatva remekül használható. és a végére még küldheted a corpse explosiont is
-
zoli.22
tag
Vajon mennyire legális dolog a buybf.com-on bf-et venni? Próbaként vettem 1000-et, de nem érkezett még meg. Ha szerintetek nem legális, akkor nem is kergetem a pontjaimat, 1000ft nem a világ (többet ér annál az acc-om jóval).
-
Darkzbane
tag
Ascension map 2 solo[advanced] ,ha valakit érdekel.
-
Volgafan
senior tag
Akkor már én is belewauzok: ha shadowwal kezdes,2,nak nekem is,mint linenek:frost,3.megint shadow és kész is a lost soul....
amiket én használok:
T1:-dread
-nox
-phase
-forsaken
-motivate
-nasty
-life weaving
T2:-gravity(frost)
-reaver(fire)
-nightcrawler
-darkelf
-unholy power
-kobold trick
-glacier
-coldsnap
T3:vigil
-grigori
-pyro
-silerwind
-aura
2v2 re eddig igen bejött!!!jó légierő ellen,minden ellen...1v1re bár nem játszok pure shadowHarvit meg sztem nem érdemes lehívni,inkább go t3!!!!Harvit könnyű sztem leszedni...
-
Razuel
aktív tag
Mai alkotás:
1v1 Ranked Uro-n Stonekinnel, Pure Fire Battlemaster ellen. Majdnem 20perces pvp. Volt itt minden, mo-tól kezdve sok minden másig, sokadszori orb/well újrahúzás mind két oldalon stb. Akit érdekel az INNEN lekaphatja. Szerintem nagyon jó pvp volt.
-
zoli.22
tag
válasz
Sousuke90 #13547 üzenetére
Egyelőre azzal kezdtem játszani, amit összeraktál, + betettem még a promos harveszter, meg a Church of negation-t. Végül nature lapokat nem is használtam, hanem lehívtam a a harvestert, és végig gyalultam vele a pályát.
Tudom, nagyon noob dolog lehet, de egyelőre ez jött össze. -
Sousuke90
aktív tag
a félreértések elkerülése végett idéznék a saját posztomból: "én ezzel mennék, persze ízlés szerint bőségesen módosítható"
ha t3-omra valakinek kevés a lény, akkor nyugodtan mehet drones/stb. a pyro kellően op, hogy elég legyen, max akkor van para, ha elfogynak a chargeok
a phoenixet azért írtam be, mert bár szerintem is overnerf lett, de még lehet használni. akár AoC, akár a cc-k kíséretében elég hatékony tud lenni. bár ha valaki tényleg erősen akarja használni, akkor jól jöhet egy embalmer is
"légvédelemből csak DA van" ... ami elég, vagy ha nem akkor nasty és bármi, főleg crawler
az ok amiért én jobb szeretek t2-n spellekkel menni lények helyett az a powerkörforgás mechanikájában keresendő. t2 az ami a leginkább módosítható, nekem ami a deck-íráskor még fejemben volt, csak végül kihagytam az többek között a GS/mauler/parasite/soul hunter/stranglehold/envenom/és társaik
remélem ezzel sikerült a felmerült "kérdésekre" nagyjából válaszolni ... ha nem, akkor állok elébe XD
szerk: amúgy kíváncsi lennék a ti verziótokra is, az összehasonlítás végett, meg hogy zoli több verzióból tudjon választani
-
fantom922
aktív tag
válasz
Volgafan #13545 üzenetére
A T1 szerintem jó. T2-n tényleg sok a T1 natur spell, de még nem próbáltam. Lehet Sousuke-nak ez fekszik...
Na majd tesztelem.
Én személy szerint Gyuriba-val értek egyet T2-vel kapcs. Kevesebb spellt és több unitot
Pl. légvédelemből csak a darkelf van. Esetleg Mauler... Vagy ha már spell akkor parasita nagyon erős. T3-ra meg kéne még 2 valami
de minimum 1
...de ez az én véleményem, lehet Sousuke lenyomna ezzel is.
-
Volgafan
senior tag
nem értek 1-et teljesen a deck összerakásbanXDDD phoenix már semmirevaló(sajnos)és túl sok T1-es lapot tettél sztem t2re.... Nah majd egyszer csinálok én is vide(j)ókat...vannak szép győzelmek....
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #13543 üzenetére
Hát nemis tom lehet
Hát igen a figylemetlenség megmondták már amikor jogsiért mentem isIgazából aza baj hogy ha én egy helyet figyelek akkor mellettem akár kinyírhatják az egész szomszédot vagy 1v1 be a többi wellemet vagy orbomat amikor kiabál a csaj hogy támadnak akor veszem észre max XD én észre se veszem egyszerüen nemtok 2-3 helyre figyelni hamár egyiken birizgálnak
Meg pl amikor megyek akármivel és a fire begyújt a szoknyája alá meg aláhumpákol akkor elmegy tőle a kedvem hgoy akármivel is erőltessem
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #13541 üzenetére
hát jah ugy biztos jobb de ha látni hogy csak vile-ja van meg egyből 2 obra ment akor már lehet vmit sejteni csak nehogy legyen azza ööö fiend bogár
mer akor elkel a többi egység is
Ezaz köszi bácsi meg különben is elfér youtubon hát nem ? DE
mondjuk hogy jobb lehetek az kicsit tulzás max egy hangyaszanyit tok még fejlődni aztán vége
Én minden játékkal igy vok nemtok semibese elérni semit .
Meg másba se XD
DE vkinek kell lenni a rankba hátul is nem férhet be mindenki a top 10 be XD
Gondolj bele mind a 4000-5000 bennelenne a top 10 be -
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #13540 üzenetére
OnSeT megelőzött, de ne ölj le saját egységeket legközelebb
Ember előny még a power előnynél is jobb. Gondolj bele, ha 3 egységgel támadod 1 helyett. Darkelfek simán leszedik a gladit, mert mikrók + a képességük. Erősebb ellenfél lekapja, ha 1 unittal mész.
Skacok, szerintem nagyon jó, hogy videókat csinál. Minek kellett belekötni. Így ki lehet elemezni mit csinál rosszul és jobb lehet + szórakoztat minket
...ez az ellen tényleg nagyon kezdő volt. Viszont én mindenkit óva intenék a noob szó használatától. Azt ugyanis a bénákra mondjuk. Ő viszont kezdő volt, lehet később sokra viszi
Alig volt normálisan upgrédolt egysége.
Szóval Zotya sok vidit kérek! A többiek meg le vannak...
-
Zotya21
senior tag
hát csak azér öltem le őket hogy előbb legyen wellre power meg a saját egységével akartam megölni
majdnem sikerült maradt neki vagy 2 hp ja XD mer orbot gyikáltam anyira
mnodjuk az igazat megnyalva énse tudtam eddig pnototsan hogy mér oylan jó a gladiátriksz
aztán megnéztem amikor anyira sérült a vile aztán buff kerülőokés akor többet nem nyomok plusz 2 gombot a fény miatt, elég az élesség XD
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #13536 üzenetére
súlyosabb hiányosság hogy nem ismerte még kellően a lapjait.
draket pl. öngyilkosság beküldeni az aktivált képességű darkelf ellen, még ravangevel is, főleg ha már 2 is van a pályán.tényleg Zotya, azokat miért ölted le a drake leszedés után?
azt a NG-s manővert még vissza tudta volna hozni ha használja a gladja képességét, amint néztem pont shadow affosat hívott le, az meg kiváló a buffolt unitok ellen
jah igen, Zotya, sztem nem kell rá + fény
-
Murder3
addikt
Jó shadow nature paklihoz nézzetek pár feagul repet.
nature egység nélkül simán aláz mindent -
-
Zotya21
senior tag
nah ittvan a vidi 4 perc alatt elintéztem a kis gyerkőcöt
Ő Fiend volt XDnah és kérem a véleményt hogy kell e rá az a fény ami a többin van és ezen nincs vagy nemkell ?
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90 #13530 üzenetére
Jaja phoenixet én is kiszedtem, talán 1 deckben maradt benne. Viszont azt nem igazán használom. Sajnos a nerf óta lassan reagál és sok hulla kell, hogy visszajöjjön. Emlékszem régen 3 egységet leöltem vele és úgy jött vissza 1,5 egységből, hogy még 1,5 a földön maradt
...de adjunk teret az új kártyáknak...
...már ha lenne alternatíva adnék, de csak szedem ki a régi op lapokat és teszem be a régi gyengébb lapokat. Most ez a pakli összeállítási stratégia
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
zoli.22 #13524 üzenetére
elég sok paklihoz megvan majdnem minden lapod (pl. pure fire, fire/nature, pure shadow), de mivel a shadow/nature-t mondtad, gondolom leginkább azt szeretnéd, úgyhogy lássuk én mit raknék össze(a zárojelben lévők, amiket érdemes volna sztem beszerezned):
t1: shadow kezdést választottam, de akár nature is lehet, viszont akkor érdemes kék draydot venned
dread
forsaken
nox
phase
nasty
(life weaving)
(motivate)
((nightguard)nem feltétlen kell, de én szeretem)t2:
darkelf
crawler
phoenix (bár én nem vagyok a híve a nerf óta)
surge
roots
hurricane
oink
burrower
unholy power
(AoC)t3:
ashbone
soulshatterén ezzel mennék, persze ízlés szerint bőségesen módosítható ... nem éjfélkor kéne ezt összeírnom igazából, csak semmi kedvem tanulni XD
-
fantom922
aktív tag
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #13513 üzenetére
Csirke szervezte a csapatokat ^^
viszont nem mondhatod hogy nem kaptatok esélyt a győzelemre, hisz megkíméltünk a rushtol az elején.
bár ebben az is közrejátszott hogy tesztelni akartam egy kombót ^^
ha problémásnak találod az elosztást máskor szólj még meccs indítás előtt mert 2 nap után már nem tudunk mit tenni
-
Zotya21
senior tag
nah fiend lettem végre XD
kaptam egy kis majmot fel is vettem olyan jó volt elverni 4 perce
bezzeg előb meg 3 orbról verek el power hiány miatt meg ilyen cocás rootolós creepingelős majomgyerek volt XDmár konvertálom erre nem raktam fényt majd mondjátok meg melyik jobb ez vagy a többi
mer amióta új monitorom van másként látom vele a világot -
zoli.22
tag
válasz
fantom922 #13519 üzenetére
Lapjaim:
http://img715.imageshack.us/i/firej.jpg/
http://img684.imageshack.us/i/nautre.jpg/
http://img811.imageshack.us/i/shadowfd.jpg/Körülbelül ezek vannak.(A frost lapokat nem gyűjtöttem ki, mert azzal soha nem játszok.) Remélem jó, ha így felrakom ide.
Várom az ötleteket, persze szétnéztem azon az oldalon is, amit mondtál.
Ha vannak még hasznos lapok, amiket érdemes lehet beszerezni, akkor azt is várom szeretettel. -
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke #13521 üzenetére
Ja csak viccből írtam
nekem megfelel, ha kezdővel raknak össze az is. Szeretem a kihívásokat. Egyébként egy vereségből többet lehet tanulni, mint egy győzelemből
Ui.: tudom Csirkéről, hogy hogy lett Csirke
10 bfp-ért megmondom
-
-
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22 #13517 üzenetére
Én is inkább itt tudnék segíteni... de a te embered szerintem OnSeT lesz. A weboldalán voltál már? bfkartyak.fw.hu A deckek amiket javasol lehet régiek ebben majd ő nyilatkozik. Játékon belül mindnki a sajátjaival van elfoglalva, próbálgatja, üzletel... szerintem itt a legegyszerűbb. Képbe mentsd le simán print screen és linkeld ide. Itt nagyon sok magyar hozzá tud szólni azért előnyös. (pl. ha natur akkor smokegyuri, ha fire OnSeT, ha sadó/frost linekiller stb.)
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
zoli.22 #13517 üzenetére
Szívesen segítek, de most még csak nem is tudok belépni, nem hogy valami tartalmasat alakítani játékon belül (még 3 hónapig külföldön vagyok, de már jó rég lett utoljára szóba hozva, gondolom addig nem olvastál vissza), szóval én leginkább egy leírt lista alapján tudnék legtöbbet segíteni, vagy valami külső tárolóra feltöltve. Ha esetleg túl sok van, és nem akarod a fórumra írni, akkor akár pm-be is küldheted. Vagy maradnak a többiek, én meg majd max a már kész deck(ek)hez teszem hozzá a véleményem ^^
-
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22 #13514 üzenetére
Persze segítünk
viszont, ha a lapjaidból kéne deck összeállítás fel kéne tenned milyen lapjaid vannak és milyen színekből szeretnél decket. Kezdetnek Sadó vagy Fire lapokat ajánlanám T1-re eleinte. Naturral és frosttal nehezebb PvP-be, de ha ügyes vagy azzal is lehet sikereket elérni. (én és Gyuriba ződ rangú párost vertünk ugy hogy én frost voltam ami nekem nem full chargeos
) PvE-be tökre mindegy
egészen expert mapig. Csak kell minden szintre pár egység.
Oké kiszállok, megismételtem amit Sousuke mondott csak bonyolultabban, most látom...
-
zoli.22
tag
válasz
fantom922 #13511 üzenetére
Jaa, hogy ez nem teljesen hivatalos oldal? Pedig én annak idején ezek szerint nem biztos, hogy hivatalos oldalról vettem a bf-et, és soha semmit nem szóltak. Bár lehet, hogy az engedélyezett hely volt.Szerencsére direkt csak a legkisebb csomagot vettem olyan vagy-vagy alapon.
Viszont szeretnék egy kicsit visszazökkenni a játékba, amihez tapasztaltabb playerek segítségére lenne szükségem
Arra gondoltam, hogy mondjuk a lapjaimból összeállítani 1-2 használható PvP, vagy PvE paklit.Ha valaki affinitást érez rá, akkor szívesen fogadom.
-
fantom922
aktív tag
Legutóbb OnSeT-es találkozómon sparringot toltunk és Csirke meg OnSeT összeraktak egy kezdővel 2x. Innen üzenem, hogy nem volt szép
...nem mi nyertünkKözépre futós pályán persze falat húzott és beállt védekezni.
...de ki tudja, még kezdő lehet nagyon tehetséges és hamar belejön.
-
fantom922
aktív tag
válasz
zoli.22 #13509 üzenetére
Szia! Elvileg csak a hivatalos honlapról való vásárlás a legális. Vigyázz, mert visszakövetnek és baj van. Sokan vesztették már el a 3. uppokat e miatt + az aranyat + tokeneket... Ja és persze a bfp-ket is.
1x elején én is vettem az egyik nem hivatalos honlapról és megtaláltak. Szerencsére elköltöttem addigra így 40 bfp-t tiltottak le 3000 helyett
Ebben az időben még csak a bfp-t vették el uppot nem, ez volt a másik mákom. Ma már nem így van...
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3 #13467 üzenetére
Jaja Mauler nagyon jól használható. Bár itt a sadós nem volt atomfizikus
(Gyuri szavaival élve) Erőltette a T3-as ranger egységeit, a helyett, hogy lehozott volna T2-esket. 1 aura és T3, vagy sok T2 megoldotta volna ezt a problémát
Menekülni nem tudott volna olyan gyorsan aura elől a natur. Ráadásul nem szórta szét a welleket. Jól védhető volt.
Egyébként a sebességét kihagytam a számításból
Le fogom tesztelni... tényleg lassabb, mint a mauler? A mauler sem egy gyalogkakukk
-
zoli.22
tag
Esetleg valaki vett már a buyBF.com-on pontot? Mert tegnap próba ként vettem egy kicsit, de nem tudom, hogy hogy fogják rápakolni a pontokat a játékbeli számlámra.
Írtak valami mailt, de abban azt mondták, hogy nem tudták velem felvenni a kapcsolatot telefonon, és majd lépjek be a játékba, hogy megkapjam a pontokat.Segítséget előre is köszönöm!
-
BladeHero
tag
jaja én is 1 hete vettem észre
-
dokar
addikt
észrevette már valaki, hogy mit cipel a hátán a giant slayer?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!