- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
kovsol #12394 üzenetére
grinder promot már 250-300 körül kapni, s így kapsz rá 4 charget.
de ha nem akarsz ennyit rákölteni akkor jó az alap is az volt már fent ah-n 80 alatt is, de ez esetben várnod kell a reloadokra.ha maxra akarod chargolni akkor jobban jársz a promoval.
de ha van türelmed a promo verziót ingyen is be tudod szerezni egy kis farmmal.
amint látom Ovobacsi már írta is.
-
fantom922
aktív tag
válasz
kovsol #12394 üzenetére
Ravenhart erős, de lassú és egyszerre 1-et tudsz lehozni. PvE-re nem ajánlom. Giant Wyrm jó amit OnSeT mondott. 3 bfp 1, vagy ingyen vágják hozzád, mert jár alap paklihoz.
70-80 pontért kapni Grindert is, nem promót. Inkább azt...
...vagy vársz 140 napot és összegyűlik promora
-
fantom922
aktív tag
Jaja ollie tudom, sajnos ez így van csak meséltem. De látom te is megjártad. Nekem szerencsém volt enlightenment-vel, mert boosterből jött 1
Ha ezek vannak, akkor Spore Launcher PvE-be nagyon jó és Battleship-el tudod használni. Gemeye befér, és Grinder tökéletes Colossus helyett. Élet töltődés + stone kin...
Jaja OnSeT jól mondja promo legyűrhetetlen, ha 3-4 van
és vigyázol...
-
kovsol
titán
és PvE T4 -re még nem tudom mit használjak: van Battleship, Colossus, Gemeye(lila), Spore Launcher, ugye a Battleship és a Colossus együtt nem használható, Grinder nem tudom mennyire jó vagy mi van még amit NF kezdő mellé tudok használni
(#12390) ollie most 700 körül már látni marketben ebből amit mondasz
-
válasz
fantom922 #12389 üzenetére
Szokj hozzá ehhez. A régi lapok árai idővel csökkenek, részben nerfek, részben új, erősebb lapok megjelenése miatt. Én csak 4db Enlightenment-en buktam kb. 4000 BFP-t, mert 2300-2400 körül vettem azokat, és csak 1200 körül tudtam eladni. Valszeg most még kevesebbet ér.
-
fantom922
aktív tag
Amazont egyébként megszívtam. Jó drágán vettem a zöldet, mert kezdetben az swift volt a frost meg nem. Erre behozták, hogy a frost is swift lett és lapátoltam egy csomó bfp-t ki az ablakon
-
fantom922
aktív tag
válasz
kovsol #12386 üzenetére
Ha PvP-re kell akkor jó a Fire is, ha nem alapozol védelemre és épületre tökre mindegy tapasztalataim szerint. PvE-be jön ki inkább a különbség map-oknál, mert ott sok a védelmi épület.
Ja Amazonból fropst-os a jobb. (Frost) Wildfire Affection –az egység 50%-al kevesebb kárt szenved el ha beast vagy forestkin lény támadja meg. A másik csak a regenerálódást gyorsítja az pedig csata közben csak a Werebeast-nek van.
-
Blacki
tag
válasz
kovsol #12383 üzenetére
Hay RageFlame
Ez a külömbség.
(Frost)
Blessed Frostshower – Infused Frostshower –65 sebzést okoz az ellenségeknek a célterületen mp-ként, továbbá 7 mp- után 10 mp-ig megfagyasztja azokat. A hatás után a célpont immunis lesz az ismételt fagyasztásra 10 mp-ig. Továbbá az épület a fogyasztott célpontoknak teljes sebzést visz be, figyelmen kívül hagyva az ilyenkor szokásos sebzéscsökkentést.(Fire)
Infused Frostshower –65 sebzést okoz az ellenségeknek a célterületen mp-ként, továbbá 7 mp- után 10 mp-ig megfagyasztja azokat. A hatás után a célpont immunis lesz az ismételt fagyasztásra 10 mp-ig.
De ha érdekel itt a magyar oldal amin elég jól leírnak mindentl.
[Battleforge]
Üdv Blacki -
Volgafan
senior tag
Hát a Home kihagyhatatlan szinte!!!!
-
kovsol
titán
Amazonból a zöld vagy a kéket érdemesebb megszerezni ? Rageflamenél a kék és a piros közt gyakorlatban mennyi az eltérés, mert árban nagyon nagy, de nem tudom az a kis többlet mennyit jelent játék közben.
Nature-Frost pvp pakliba Ensnaring Roots, Hurricant gondolom alap, hogy bele kell rakni, Home Soil az mennyire fontos ? -
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #12376 üzenetére
Nah azért csak megoldódott.
A support jött rá vagy megoldottad nélkülük?Holnap lesz egy 2 órás leállás, nem patch jön, hanem egy ea központi szerver karbantartás lesz.
-
Zotya21
senior tag
nah mentem még 2 őt érdekes mindenki pure fire volt nemtom mi olyan jó benn megse kottyant hála a wildfire hiányának
mondjuk nem nagyon tudták kezelni
meg most énis eszemnél voltam -
Zotya21
senior tag
nah gyerekek mentem egy ranked pvp -t azátn a gyerek akit elvertem kicsit ideges lett aztán ezt irta
pure fire el volt énmeg shadow és a shadow mage nemtetszett neki xDyou hackk you get reported at ea have fun with acc
érdekes emberek vannk hogy nmetudnak veszteni
-
TazLeacher
nagyúr
Még valami, új IGN: TazLeacher
-
TazLeacher
nagyúr
Akiét érdekel, megvan a probléma oka, és a megoldás:
Annó a jelenleg használt mailcímet regisztráltam egy fake accounthoz. Mivel szükségem volt később a mailcímre, a fake accounban megváltoztattam egy másik e-mailcímre, így a mailcím újra szabad lett, lehett vele újat regisztrálni. ELVILEG.
A gyakorlat viszont azt mutatja, hogy NEM. Ugyanis:
1. Csináltam egy új accountot egy freemailes e-mailre.
2. Megcsináltam hozzá a battleforge accountot, majd beléptem, működött.
3. Megváltoztattam a freemailes e-mailcímet a sajátomra.
4. Működik.Ha a sajátommal csináltam, akkor nem működik, mert valamiért beleég a BF rendszerébe, hogy ez az emailcím már valaha valahol regisztrálva volt. Nem számít, hogy meg lett változtatva, nem számít, hogy már nincs semmihez kötve, a lényeg, hogy egy regisztráció ezzel lett megnyitva. Tehát a bibi ez.
-
kovsol
titán
XSplit Broadcaster:elég jó, de csak ablakban futtatott játék közvetíthető, de a starcraft2 -t ezzel szokták közvetíteni, mert ott van olyan hogy windowed fullscreen
Livestream Procaster: itt be kell nyomni azt a kis gamepad ikont, azzal állítod be, hogy játékok közvetítesz, sokszor vibrál a kép játék közben, de valahogy be lehet állítani
Dyyno Broadcaster ez 10 használat után fizetős, de teljes képernyőn is jól megy
itt a program a lényeg nem pedig a honlap, mert van olyan program ami bármelyik livestream oldalt támogat
ide vágó: az Ice Berrier az mire való amúgy ?
-
Neró
őstag
Úgy látom ezek a közvetítő progik nem nagyon szeretik a Win7-et. 3 fajtát is kipróbáltam egyik se ment. Lehet, hogy én szurok el mindig valamit. A justin.tv viszont megy (mármint úgy, hogy veszi az asztalt) viszont amikor a BF-en belül indítanám akkor valamiért nem reagál. A másik (XP) gépen viszont megy. Amiket kipróbáltam - LiveStream progival és Xfire-el is - nem ment. Own3d.tv - nem igazodtam el nagyon rajta és a justin.tv - ez meg félig megy.
-
OnSeT
őstag
ez az a meccs amiről meséltem neked Murdeer
OnSet (Fire/Fire/Fire) vs Aaaaaaaabama (Shadow/Shadow/Frost)
ami valójában Pure Fire vs Pure Shadow volt, mivel nem volt lehetősége egy szem Frost vagy Lost Souls lap kijátszására sem.
ez is egy Fire Dancer nélküli kör volt a részemről, aminek legfőbb oka hogy most különösen defenzíven játszottam a t2-t , számítva pár harvis támadásra, amit meg is kaptam.
Shrine of Greed + Harvester abban a formában ahogy megjátszotta kemény kombó,
4 ből 3 látható a vidin, 4. aktiválás akkor volt mikor juggival kiütöttem t3át, abból került a kezdőjéhez a harvi.Shrine of Greed u3on rögtön aktiválható megépülés után, ekkor a void 50% instant megy vissza a power poolba. ezután viszont van egy 30 mp-s időszak amikor nincs power visszatérítés, de ezt ki lehet játszani ha aktiválás után lerombolja az épületet.
1 welljét kiütöttem és volt +2wellem mire sor került az első aktiválásra.
így voltunk kb egálban, power előny nélkül nem sok esély van védeni. -
fantom922
aktív tag
Nekem is vannak ilyen nevek, de valószínű én vettem fel őket valamikor... néhányat már töröltem is... mivel pasi vagyok ez nem meglepő, már a feledékenység. A telefonomban is van olyan csajnak a telószáma akiről fingom sincs kicsoda
(biztos a sok szesz... nem szex bár az is jó
)
...de a tréfát félre téve sajna a másiknak is fel kell vennie. Nálam nem vagy fönt még! De levadászlak majd és mindenképpen kipróbálnék veled egy 2v2-t ha te is szeretnéd OnSeT. Mint mindenkivel... Gyuriba-val, Csirkével és Robo-val már megvolt
Én még dolgozok
6-ig... aztán nem tom még. Szeretnék felmenni...
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #12356 üzenetére
np, jött közbe Murder és betörtem vele is a top200ba .
nálam már bent vagy a listbe.friend listben én úgy tudtam hogy csak egyik félnek kell megejtenie a felvételt a másik oldalon automatikusan bekerül. de ezek szerint nem. ezt csak abból gondoltam hogy van pár nick a listámban amiket nem tudok hova tenni .
(#12363) fantom922 most pl. online vagyok
-
Murder3
addikt
válasz
Clapaucius #12360 üzenetére
nem próbáltma de tuti h nem mert a script alapján jön ki ez meg egy egység kijátszását blokkolja.
-
Clapaucius
tag
hello!
Nem tudjátok, az evocator's woe (lila) használható pve-ben is, azaz ha eltolom, akkor az ellenséges épületből nem tudnak kijönni?
köszi
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #12358 üzenetére
nagy eséllyel amúgy is hozzá nem értők vannak ott a supportnál és csak a saplon válaszokat nyomkodják vissza
-
fantom922
aktív tag
Úgy néz ki most az EA szervere szarakszik, ha senkinek nem megy a support. Merthogy nekem se ment, próbáltam. Viszont a játékkal tegnap sem volt gondom.
OnSeT sajnálom, hogy nem tudtunk játszani PvP-t. Éppen Csensa-val toltam 2v2-t (asszem itteni neve Robo Rumble... vagy ilyesmi
) Elfelejtettelek felvenni friend-nek. Azt akkor is meg tudom csinálni, ha nem vagy online?
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #12353 üzenetére
nálam be se töltődik az oldal
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #12353 üzenetére
Komolyan mondom kiborít ez a sz@r. Most már reagálni se tudok a support válaszára. Bejelentkezek a Battleforge oldalon, ott rámegyek a Supportra, majd a My Questions-re kér megint egy felhasználóneve+jelszót, beírom, OK, tölt, majd visszajön ugyan az a login képernyő, semmi hibaüzenet, csak nincs beírva se a mailcím, se a jelszó. Mindegyik felhasználómmal ezt csinálja, és nem csak akkor, ha a BF support-ra írok, hanem a nromál EA supporton is.
-
TazLeacher
nagyúr
Komolyan mondom, ez az egész EA egy vicc úgy, ahogy van.
2 napja nem tudok bejelentkezni a Support oldalra. Beírom a nevet, a jelszót, tölt, nem ír semmit, csak nem jelentkezik be. Valaki ránézne, hogy be tud-e itt jelentkezni?
-
TazLeacher
nagyúr
Nem ezeket a regeket, hanem más EA játékokét. Szerettem volna, ha mindenhol ugyan az a felhasználónevem, így csináltam egy új EA accountot, és erre regelném be a játékokat. De várok, mert nem tudom mi lesz ezzel (meg ugyan erre az account névre csináltam a PSN, UPlay, Rockstar Social accountokat is), csak szerettem volna, ha mindenhol ugyan az a nevem.
Eddig más volt a nevem az EA-ben, a Bioware-en is, meg még sok helyen. Most gondoltam egyesítem. Jól jártam...
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher #12350 üzenetére
ez érdekes hogy csak egy accodnál jelentkezik ez, így kiesik jó pár lehetőség, hogy a többi működik.
regeket hogy pakoltad egy accra?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #12321 üzenetére
Nem tudom érdekel-e valakit, de a helyzet változatlan.
Vagyis az acc-ommal elindul a játék, de bent a játékban login faild fogad. Próbáltam otthon vagy 100x, illetve másik gépen is vagy 20x. Sehogy sem működik. Viszont az itthoni gépemen az összes régi acc-om működik, és havernál is megy minden rendesen, csak az én új acc-om nem. Normális esetben ban nem lehet, mert még karaktert se csináltam. Napi levélváltásban vagyok a supporttal, hogy mi lehet a baj, de csak a szokásos köröket futjuk (telepítsd újra, meg ilyenek). De ha a játékkal lenne baj, akkor másik gépen működne, illetve akkor az itthoni gépen nem menne másik acc.
Szóval ha van valakinek tippje, várom szeretettel.
U.I..: az új reg nem megoldás, most direkt összehoztam a regeket erre az acc-ra, pont ez volt a cél. Csak közbe jött ez a sz@rság.
-
Volgafan
senior tag
hY!
xfirenek csak xp alatt van gondja....win7 alatt már tökéletes!!!!!! -
kovsol
titán
a root network mennyi bonust ad mikor össze vannak kapcsolódva az egységek ?
-
Neró
őstag
válasz
Volgafan #12340 üzenetére
Xfire-en megoldható lenne. Meg már közvetítettem is, más játékot.
Nálam az a probléma, hogy hiába jelzi az X, hogy megy a Battleforge viszont nem "engedélyezi" - nem írja ki így nem tudok se fényképezni, se videót felvenni. Más játékoknál, Aion, CoD2, WoW, működik rendesen. Azt még megpróbálom, hogy újra rakom az X-et, hátha.
-
Volgafan
senior tag
hY!
Nem tudom,hogy műkszik-e bfel,de cod4-el igen a xfire,próbáld meg azzal,hátha..nekem ez a tippem
-
Gyuri27
félisten
Uraim. Hogyan lehetne élőben közvetiteni néhány pvp-t?
Ötleteket, leirásokat magyar nyelvű szakirodalmat szivesen látok. Thx -
Murder3
addikt
no bent vagyunk onsettel már én is a top 200-ba ez az első h benn vagyok
amikor írom 185. helyen vagyunk -1-es stattal. -
kovsol
titán
Az mitől van, hogy regeltem egy új accountot gondoltam az ottani 15 perces játékidő utáni 1bfd -t beszedem és átküldöm ha jó lapot nyitok, sikerül is egy olyat nyitnom ott ami nem volt még meg, de azt írja free userek nem küldhetnek lapot, se semmilyen csatolt dolgot a levélhez. Na meglestem azt amit szoktam használni ott meg engedi
pedig ez is free useres, de mondjuk már több mint egy éves.
Megvolt az első DC is, advanced térkép bejezése előtt 5 percel, na mondom remek fél óra game elveszett. Nem gond nekiálltam megint, aztán a végén beváltottam az 1bfd -t, egy Spore Launchert nyitottam(persze pont T4-es lap amiből már van dögivel a nat-frost paklimhoz). -
Volgafan
senior tag
hY!
Akinek van kedve:lesse meg:2v2 139.hely!!!!olyan bütke vokXDDD
-
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90 #12331 üzenetére
azt nem tudom h a targeted képeségeket mért nem lehet végrehajatni egyszerre pedig ez se lenne bonyolult, midnig csak annyit indítana el amennyire van power...
nightguardal nem szeded le
darkelfek jók rá bizonyios esetbe néha nem, de befallen jól szopatja ha több van pl 3 akkor azzal nem tudja shieldelni.
és lazán le lehet szedni magekkel vagy darkelfel.
de koc+nasty is jó rá ha nincs pajzsolva.
illetve ha van földi egysége a koc képességével lehet kicsit aprítani de mivel nem sebziik az eagle légi egységet egymásra nem jók.
nighguardal átveheted, de jó frost játékostóél nem fogod átvenni. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
kovsol #12328 üzenetére
és reméljük, hogy te is sokáig tagja maradsz
@murder: ha nem célzott képesség (pl. tremor) akkor 'Y'-nal egyszerre hajtják végre; ha powerigényes a képesség, akkor csak annyi, amennyire van powered
ha célzott képesség, akkor shortcuttal is csak egyenként lehet@Volgafan: én Nightguardot mondanám
-
Volgafan
senior tag
hY!
nekem abba kéne segítség,ált vagy pure shadow,vagy lost soul varriálva,hogy kibaszott war eaglet mivel tudnám leszedni...az legtöbb esetben beszopat.Köszy néktek
-
Murder3
addikt
olyat valahogy enm elhet csinálni h a groupba lévő egységek egyszerre hajtsák végre a képességet?
ne ülön kelljen jelölgetni? -
kovsol
titán
válasz
Gyuri27 #12327 üzenetére
örülök, mert most már van annyi lapom, hogy advanced térképeknek is neki merek majd látni, és most már több decket is össze tudok rakni, oké nem olyan jó mint amihez ti hozzá vagytok szokva, de én örülök nagyon
szóval köszönök minden segítséget, sajnos a múltkori vihar elég nagy kárt csinált az eper ültetvényen így nem tudok szerintem kb egy hónapon át venni pontokat, de jó látni, hogy azért vannak még jólelkű segítőkész emberek, de ahogy eddig tapasztaltam erre a fórumra nagyon sok jó ember jár és elég jó közösség alakult ki
-
kovsol
titán
válasz
Gyuri27 #12325 üzenetére
tucat számra kaptam minden féle színhez common lapokat azt nem írom le, ebben most bent lesz az is amit esetleg te adtá és OnSeT is küldött egy jó csokornyi common lapot
UC: Makeshift Tower, Shaman, Darkelf Assasins, Furnace of Flesh, Corpse Explosion, Kobold Laboratory, Coldsnap, Razorshard, Living Tower, Stone Huler, Tower of Flames, Infernal Machine, Aura of Pain, Dying Breed, Bandit Lancer, Unstable Demon, Kobold Engineer, Armored Tower, Retreating Circle, Stone Warrior, Thornbark, Healing Gardens, Thunerstorm, Fire Dragon, Bloodthirst, Necrofury, Maelsrom, Grimvine, Gemeye (itt van amiből egy van amiből 5 is van)Rare: War Eagle, Spikeroot, Virtuoso, Inferno, Soulshatter, Battleship, Colossus
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #12322 üzenetére
még1x köszönöm a lapokat, elmúlt 15 percben még csak lehívtam őket, lássam hogyan néznek ki
a battleship elég vicces, azt hittem valami batár nagy hajó lesz, erre kis rövid cukifalat
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
TazLeacher #12321 üzenetére
Azt hiszem megvan, valamit csúnyán elb...agatelizáltam, saját magamnak köszönhetem. Ha a support kibogzza, örök hálám lesz feléjük.
-
TazLeacher
nagyúr
Továbbra sem tudok belépni. Ha valaki banolnak, akkor a játékba be tud lépni (tehát a szerverre beengedi)? Mert az indítóképernyőn elfogadja az e-mailem, elfogadja a jelszót, keres update-et, majd elindítja a játékot, bejön az intro, majd ahol betöltené a karaktert (ami ugye nekem még nincs), ott login faild, és az a képernyő fogad, mint amikor Logout-olsz, és másik felhasználóval akarsz bejelentkezni. Ha itt beírom újra az adatokat, amivel indítottam a játékot, már nem fogadja el, Login Faild, de ha a régi accountom adatait írom, akkor simán belép, és megjelenik a régi karakterem...írtam a Supportnak, csak gondolom hétvégén b@sznak majd válaszolni, így várhatok a messiásra...
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher #12316 üzenetére
ott volt a három kis csík az emberei felett, gondom az jelzi, mert nekem is ott van az 1 meg 2 csík attól függően milyen up van az adott lapon
-
kovsol
titán
azért arra kíváncsi lennék hogy kapok level 1-en olyan embereket be akiknek minden lapja hármas upgraden van, és úgy foglalja meg úgy ismeri a pályát mintha sok századik játéka lenne és akkor kiírja a deckjére hogy level 0
őrá meg level 1
-
OnSeT
őstag
A tegnapi patch tartalma: [link]
The patch crushed a few bugs, added the new Shadow/Nature filter, and set up a system whereby the game client will flash if a match starts while the game is in the background.
Silvanoshi
de hogy ezt miért nem közlik a megszokott helyeken...
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #12310 üzenetére
wrattblades sztem abból jobb a dreadnél h több charge van rajta nem fogy ki olyan hamar.
némely esetbe a dmg szétosztódás miatt jobb mint a dread.viszont régen láttam mass noxokat a MA ellen dread volt tanknak elől.
-
kovsol
titán
megjött az első átverős levél is, elkezdi adjam meg az email címem és a jelszómat és ingyen ad bfp -t és cardokat, hülyének nézik az embert komolyan
toltam egy advanced Sunbridge -t, na igen itt már oda kellett figyelnem rendesen, de sikerült megcsinálni
de szerencsére a társam azért erősebb paklival rendelkezett mint én
-
linekiller
tag
válasz
Murder3 #12309 üzenetére
Archerek ellen a legjobb counter nem a nox (m/m counter) hanem a dreadcharger (s/m counter plusz trample képesség)
a wrathblades és a skeleton warior nagyon jó lapok de tök fölöslegesek egy- két kísérletező profi használja csak azokat.
dread, nox, forsaken, motivate, nasty, life weaving, phase nekem ez a t1-em és még nagyon sok shadow t1 pro-nak mindent lehet vele ütni és ez a felállás alkalmas is egy hosszabb t1-re.
a witchclawt nem véletlenül nem használja senki top 100 fölött nem tudja helyettesíteni a dreadchargert.
-
Murder3
addikt
válasz
linekiller #12308 üzenetére
szóval phase nélkül csak az első a leginkább kivitelezhető?
de ott elég rizikó ha nem húz 2 wellt csak eggyet és spammel, de a mass nox a leginkább alkalmas a mass MA ellen.
ma-k ellen a witchclow kellene, de az meg akkor csak a wrathblades helyére mehetne az meg az eggyik legjobb male s counter.
a witch az meg drága a 65 powerével.jöhetne már t2-re valami jó attacker unit, a koc az jó lenne ha kicsit gyorsabb lenne, de nem mindig jó pont a lassúsága miatt.
nighcrawler már unalams és igazából jöhetne valami ami kiválthatná a pure pakliba ne spalsh lapok legyenek a base lapok benne.. -
linekiller
tag
válasz
Murder3 #12301 üzenetére
Szeva
Most nincs lehetőségem megnézni a meccset de igazándiból mindegy is.
Én kifejezetten szeretek frost t1 ellen menni ( elég sokat játszottan MaronV barátommal)
3 jól működő taktika van frost t1 ellen.1. a Bug rush amit annó Ninja mutatott még, erről van is rep (Onsetnek köszönhetően
)
a taktika abból áll hogy megvárod amíg a frost felhúz minimum 2 wellt és egy 200 poweres disadvantiggel (mármint a frostnak) berusholod, ehez kell 1 dreadcharger, rengeteg nox és 1 max 2 forsaken, motivate. Ez a legrizikósabb de egyben a legkevesebb skillt igénylő taktika.2. a defenzív kivárás ez már jóval több skillt igényel de ha jól csinálod szép előnyre tehetsz szert. A taktika lényege, hogy csak akkor húzol fel wellt miután a frost is felhúzott közbe szépen lassan építed a t1 sereged és lesz egy nagy t1 harc kb 3-5 perc körül.
Itt azért kell sokkal több skill mert nem lesz disadvantige a frostnak sőt lesz kb 5-10 power előnye azért mert mindig utána húzod a saját welljeidet.
Egységek amik kellenek ehhez ( itt sokban függ attól hogy az ellenfeled mit hív de mondjuk legyen egy master archer,guardian combo egy support lightblade-el és 1 mage-el)
neked kell minimum 2 dreadcharger, nox spam, 1 de inkább 2 phase tower, motivate és ha már halott a mage akkor 1 forsaken.
Hogyan kell itt microzni: a dreadchargerek fókuszálnak az archerekre, a towerek és a nox-ok először a 2 support egységre( light, mage) fókuszálnak, na és a legnehezebb a guardian.
Ha a guardianok ráfókuszálnak 1 noxra akkor azt a noxot vissza kell húzni és amíg a guardianok azt követik a towerek és a noxok tudják támadni azokat a jobb playerek 2 "ingyen lövés" után noxot váltanak de nem gond megismétled ugyan ezt azzal is és ezt addig csinálod amíg kijön az unit advantige 3-4 plusz egység és akkor lekapod a welljét.3. a masszív turtle (map függő) berohasz középre felhúzol 2 phase towert és addig védekezel amíg megunja a t1 harcot ez a taktika is sokkal nehezebb mint ahogy hangzik ehez is sok micró kell ( lásd 2. pont)
Ezek a taktikák természetesen csak kicsi és közepes mapokon működnek nagy random mapokon nincs t1 harc.
Ui.: sry ez egy kicsit hosszúra sikeredett
-
OnSeT
őstag
Ha vki fire/frost deck építésében gondolkodik itt egy ajánlott videó amiből érdemes összeírni a lapokat: a deck nem volt kimaxolva és unitshieldelés se volt de még így is ütős felállás.
OnSet (Fire/Fire/Fire) vs Montezuma (Fire/Frost/Frost)
a juggis támadást rendesen benéztem, nem vettem észre időben a kezdőm felé haladó 2 tremort, amik sikeresen leredukáltak t1ig.
de wornnak köszönhetően sikerült visszamászni ismét t3ra.firedancer és zöld dis nélkül.
20 perces meccs, amiből 10 perc t3on ment.
pár lapról lefogyott a charge a végére. -
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #12305 üzenetére
Én nem látok rá sok esélyt, mivel mikor mi legutóbb szerveztünk kb. 0 volt az aktivitás a játékosok részéről.
worep nemrég indított versenyeket, 1 lefutott a többi érdeklődés hiányában behalt. [link]
worep néven megtalálod ingame esetleg kérdezz rá hogy szervez-e mostanában, de sztem először az érdeklődést kellene felmérni, addig felesleges a szervezéssel foglalkozni.
-
fantom922
aktív tag
OnSeT megnéztem azt az oldalt ahol a PvP bajnokságokat hirdetitek Linekillerrel. Még lesz ilyen bajnokság, vagy egyáltalán nem?
-
Murder3
addikt
Volt egy érdekes meccsem 2x is ugyan az ellen mindkétszer bedöntötte dancerral az orbom, de megfordítottam undead army-val a meccset
elsőn egy nagyon elszúrt t1 harc után sikerült buknom a második meccsen már nem erőltete a t1 harcot ő se.
első meccsen a koc volt a végzete a másodikon a sok makeshift miatt került hátrányba igaz h orbot ott is sikerült beütnie illetve elodázta a rusht. -
kovsol
titán
nekem még ennyire nincs tele a térkép
de előbb mentem standardon 2 és 4 fős térképet is, írja a deck levelt és meglepődtem, hogy itt még a legtöbb embernek 10 alatt van
nekem most level 25, mondjuk minden használt lapon van már 1-es upgrade. Toltam advanced mappot is kettőt, kicsit nehezebb volt, de ilyen gyenge lapokkal is simán vettem az akadályt
-
Murder3
addikt
Linekiller:
Frost ellen hogy kéne művelni a dolgokat?
pl itt az elején mit kellett volna csinálnom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kés topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest