- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
válasz
Sousuke90
üzenetére
Jaja Harvester tényleg nagyon jól használható
...és szerintem nem könnyű leszedni, csak jól kell taktikázni. Cáfolom, hogy frost könnyen megállítja
mert nem. Gondolom itt a coldsnap-re gondoltál. Tegnap nyomtam 1 olyat ahol hiába fagyasztgatott. Egyszerű kivédeni, warp és ott se vagy. Nem olyan mint az oink, van neki felvezető animációja és csak utánna hat.
Tudom van még a home soil + lirysh knight, de ott ugyanez a taktik. Mikor látod, hogy ezeket hozza és ráteszi a spellt warp, el épületek közeléből és már el is veszített 2-3 lirysht. Egy annihilatort így ütöttem be tegnap.Nagyon nagy taktikai húzás, ha valaki felmegy T3-ra és esetleg pure shadowval (mint nekem
) van shrine of greed-ed. Használod - lerombolod - Harvester - leszeded a T3-át még mielött felépülne.Harvi nagy ellensége valóban a nature
Ott jó taktika, ha eljutsz valameddig, 1-3-at kb bele tudsz ütni a wellbe. Oinkol meg rootsol elötte de a harvinak kb a 3/4 élete még megvan ekkor, ha buffolod. Majd nasty
1 wellnek tuti annyi + egységeknek. A void power meg az egekbe szökik nálad, így lesz power védekezni, ha kell.1 nagy bajom van. A koncentráció. Már rég arany pajzsos lehetnék, de hullámzik a teljesítményem. Mikor odateszem magam be tudok ütni nagyon erőseket is, aztán következőben elbénázom egy nálam jóval gyengébb ellen.
OnSeT-nek üzenem, hogy a 2. csatánkon is itt szúrtam el, warppal nem hoztam ki a harvit, hanem (én hülye) lehoztam még 1 harvit 600 power... a helyett hogy figyeltem volna az egyikre vagy felmentem volna T3-ra

Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Parfüm topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- LG 49sm8600pla 49" és ok. odl 58920uh-dab 58" hibás TV-k
- Használt Bentech Smart bébigőr / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...és szerintem nem könnyű leszedni, csak jól kell taktikázni. Cáfolom, hogy frost könnyen megállítja
mert nem. Gondolom itt a coldsnap-re gondoltál. Tegnap nyomtam 1 olyat ahol hiába fagyasztgatott. Egyszerű kivédeni, warp és ott se vagy. Nem olyan mint az oink, van neki felvezető animációja és csak utánna hat.