Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
Sziasztok!
Ezer éve nem játszottam mára játékkal, de most hazalátogattam, és az otthoni gépen megpillantottam, és még mindig marha jó game.

Viszont van egy problémám: Látom, hogy áprilisban jött ki 3 új lap, amit elvileg a legrégebbi játékosok meg is kaptak. Neken majdnem a játék indulása óta megvan az acc-om, rengeteg lappal, de most a 3 új kártya nem érkezett meg.
Valaki esetleg tudja, hogy ennek mi lehet az oka?
Előre is köszönöm!
-
Zotya21
senior tag
hát jah de mondjuk feltöltés nekem nem nehéz pedig lassú a netem rárakom telóra aztán rooteren éjjel feltölti

De msot az ezzel a hülye youtube-al a probléma hogy nemjó a sorrend előbb kell úgy látszik a 2/2 őt rakni és utána az 1/2 őt mer az elsőt megnézi vki akkor nem a másik felét adja kövinek XD
de ha a másikfelét kezded akor beadja kövinek az elsőt és nem találom hogy hol lehetne sorrendet váltani
hát én multkor akartam 2v2 őt az jó is volt csak 20 perc volt és 15 öt enged aztán megkinlódtam vele meg a sony vegas is beszólt az 1óra 50p konvertálás vége előtt 2 percel úgy hogy lehúztam a wc-n XD
ja meg 2v2 be vhogy mnidig magamat rakom be többet
de ha érdekes a múúvi akor sztem azé megnézik a hosszút is

Murdeer: hát jah a hely igény ez olyan 46 gigát foglalt XD
youtubera is 1.8
-
Murder3
addikt
azt is lehet gyorsabban csak lassítani,gyorsítani kell időnként attól függ.
legjobb módszer az ha külön felveszed mind2 játékost personalba aztán osztott képernyőn egyszere megy midn2
igaz ez baszott hosszú lenne
tán egyszer kéne egy ilyet csinálnom...csak sok helyt igényel. -
OnSeT
őstag
válasz
Zotya21
üzenetére
de 1v1be azért még mehetne 2esen ^^
2v2ben viszont tényleg gyors már a 2xes is, ill. ott nehéz megtalálni az egyensúlyt hogy mindenki kb. egyenlő arányban szerepeljen, de 1xresen meg nagyon hosszú a movi ,
feltölteni meg megnézni is
ezért van mindössze 1db 2v2es videóm feltöltve ^^
-
Zotya21
senior tag
hát igen viszakellett térnie már nagyon hiányzott a kicsikém

hát anyit csináltam vegasal hogy egy közepes élességet adtam neki meg egy pici fényt
nah meg az introt persze de az nem a minőségbe számít XDátkéne de úgymeg túl gyors nehéz követni főleg 2v2 be XD
különben ugy terveztem majd vegasba rányomok egy 1.5 ös sebességet de elfelejtettem hogy a hang attól még ugyanolyan lassu és ugy csuszik xD -
Zotya21
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
dread el szoktam kezdeni csak utóbbi meccseken hiányzott a nightguard aztán akor beraktam most kcisit a helyére mert nemtok kirakni semmit minden kell vmire

hát tudom hogy őse volt vmi nagy szám de hát hvhol nekemis elkell kinlódnom hamár nemjutok sehova
különben nekektek tölt rendesen a youtube ? mer nagyon idegesítő nekem már pár hónapja olyan 130 al tölt max de az már nagydolog
-
-
Szajo
őstag
Mennyibe kerül most egy kártyapack?
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
nah megihlettél én is rakok fel ma éjjel egy vidit
most készülget 0 orbról verem vissza a gyereket mer sajna hagytam hogy egyik oldalt mellém falazzon asszem lajes map mindjárt megnézem melyik is volt XD csak 3 juggit hozott le nekem egyiket t2 őn 
jah és fraps en ne felejtsd el benyomni a full méretet mer allapba felén van

párszor már megviszatott -
Murder3
addikt
-
OnSeT
őstag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
én frapsal veszek fel és virtualdub -al csinálom a tömörítést. [link]
File > Open video file
ha több darabból áll append video segmenttel megnyitod a többi részt isutána
Video> Compressionkiválsztod a codeket pl: xvid
majd mentés a kiválasztott helyre
File> Save AVI -
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
énis frapsel veszem fel de bazinagyot csinál
aztán utána sony vegas-al konvertálom le meg adok rá kis élességet meg fényt
de virtual dub-al is átlehet konvertálni az szegényebb progiit alul benéztek a youtube fiókomba ott van 3 battleforge-os vidi azok sony vegas-osok sztem egész jó minőség lett ha érdekel akor elmondom mibe konvertáltam részletesen nektek
-
Deathson
csendes tag
Sziasztok tud valaki valami jó kis progit amivel a replay videómat fel tudom venni ???
tegnap megvertem rakosniceket (34-ik helyezett
)unranked pvp-n feltenném nektek -
G4ga
őstag
Nem volt online, felneztem masik karakterrel es nem talalt ojan nevu jatekost.
Olvastam kinti forumon, h tobben jartak mar igy, van is kint egy topik, de gondoltam elotte megkerdezem, hatha talalkozott e mar vki ijennel.
Meggyogyult ido kozben
az az egy ket perc delutan 3 ota volt 
Pedig rendesen kileptem.
Mindenesetre köszönöm a tanacsot, jobban oda figyelek akkor
-
OnSeT
őstag
ezt akkor csinál(hat)ja ha nem normál mód lépsz ki játékból.
(pl hibaüzenettel lefagy bf) és az acc online marad.ekkor kell várni pár percet amíg ledobja ténylegesen szeró és csak utána megy login.
vagy rosszabbik esetben egy szerver restratra ( már előfordult hogy tömegével maradtak online az accok, kilépés ellenére, s utána nem engedte az újbpli belépést a restartig.)viszont ezekben az esetekben online jelzi a karaktert, tehát ha erről van szó akkor a tiednek is online kellene látszódni.
-
G4ga
őstag
Segitsegeteket kernem:
Mit tudok tenni, ha nem tudok belepni a jatekba Account in use hiba uzenettel?
Nincs online a karakterem, mert megneztem masikrol.
Ugye nem rabolnak ki?Mit kell ijenkor tennem?
-
Zotya21
senior tag
válasz
Murder3
üzenetére
hát neked van hozzá tehetséged

én igazából egy játékba se tudtam sokmindent elérni
engem még a flend is sokszr elver 10 ből 7 szer biztos
pl amikor huzok wellt akor ő nem huz hanem mellémpakolja a forsakent vagy amije éppen van az adott szinbe és ugy ledarálja a wellem meg engem is mint a franc mer nicns power kivédeni -
Murder3
addikt
válasz
Zotya21
üzenetére
fury alatt iagzából lol szint.
én az eggyik arnyék accoomal csináltam azt hogy vettem 3 booster és abból raktam össze decket.
t1-re volt frost amge,sorcerer,lassító spellem,glacier,defence tower.
instant t2 és burrower+sorcerer+spirittel az ilyen ezüst szintűeket megettem mikróba.
de csináltam ezt egy csak free lapokból is azok még gybnegébbek ennél is ott is ez volt a helyzetnyersz 1-2-t és már fury is vagy bane se nagyon nehéz elérni.
-
Zotya21
senior tag
de ilyen nincs má komolyan jön egy archflend reaper létemre vissza szorítottam 2 wellre meg 2 orbra miközbe nekem volt má 4 well meg 2 orb erre lerakom az orbja mellé a phase towert azonnal szinkronizációs fasság igy ssoe leszek flend XD
a következő meg megint fury lessz aki ugy csépel mint a franc -
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Hát szerintem hiába vitázunk, ügyesség kérdése. Egyébként Mauler m unit, Wrath XL unit ergó, ha megütöd elütöm
és távolodok. Kutyagolhatsz utánna amíg el nem múlik a hatás... amely nem tart sokáig és akkor te veszítesz maulert
A lényeg, hogy több powert költesz arra, hogy megállítsd mint 220 power. Ez a lényeg!!!Ha elindulok a vakvilágba a maulerrel a nyomában, az elhagyott well körüli egységeket nem sebzi az átirányított sebzés. Leütni meg nem olyan egyszerű, mert extra nagy védelme van ezért kapta a sebzés kisugárzást hátránynak. (Resilient -30% sebzés)
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
akor ellened semmit nem hozok le XD
csak a soulhuntert semi mást XD
temajd kivárod megbeszéljük
vagy várjá menyi is a parazite swarm ?

nightguard lehet elkapja XD -
LoLHunCsirke
tag
válasz
Zotya21
üzenetére
ha nincs rajta upgrade akkor 2 orbig és 150 power, 70 a foglalós képessége, 3as uppon 3 orbig tud,150powerig (a foglalós képessége 50), tehát féltheted az ashbonet XD, am ja azt írja h nem tud extra-large unitot foglalni, tehát biztonságba lenne akkor is a warhtgadzer vagy mi a franc az
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Na azért sosem ilyen egyszerű
Te több dologgal támadod, hogy leszedd, de azt ne feledd el, hogy addig én sem vagyok tétlen ám
Lehozol maulert én lehozok cultist mastert 
A lényege nem is az, hogy naturt vagy frostot megfogjam vele, hanem fire jugger vagy sadó egységek ellen pöpec. Sadónál ott a teleport ami megszakítja, de az nem állítja meg, csak nekem segítesz hiszen visszatöltöd az életét miközben desintegrál. Szóval Murder pure fire és pure sadó ellen op, nyerő lap lehet.
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
mivel nem tudsz épületet támadni vele már feleeslegesen költesz 220 pwoert bele.
hamar meghal és cserébe az ért támadás 100%-át mindn saját lényed elszenvedi.legyűrni meg nem nehéz
oink+mauler de elég egy jól spawnolt mauler időbe nem tudja elkezdeni támadni tehát megvárhatod míg szépen kiütik
már oda a 220 powered amit még használni se tudsz. -
Murder3
addikt
válasz
Sousuke90
üzenetére
persze nihille is lehet használni, csak ugye feleslegesen csinálsz amgadank nehezebb feladatot amivel semmit nem nyersz.
épületet nem tudo támadni tehát már ezért elég nehéz neki helyet csinálni+kell hozzá evocator vagy nihil(ami megint totál értemetlen helyfoglaló,szinte semmire nem jó lap)
counterelni jó lenne ha nem tudnámindenki egy 55 poweres oinkal közbetúrni az meg hogy sebzést kioszt a saját lényeidre már csak hab a tortán.
ráadásul még közel se magas életpontú mint mondjuk a grigori h sokáig túlélje vagy kombinatv legyen nastyval.... -
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922
üzenetére
jah akor negyere :-P
énis ugy vok vele sok lapot megnéznék de mit vesgyek ki helyette

előbb mentem egy rankedet firees csávót a saját drake jével öltem meg
elkaptam nightguardal aztán unholy life weaving ravage és mentem vele körbe XD
mnodjuk nemvolt vmi nasssszám a gyerek
jah a parasiten énis elcsodálkoztam hogy mnitha csak 2 orbig müködne 150 poweresig
de mondom meghagyom nektek
meg majd egyszer irok egy olyan hozzászólást is amit nem szerkesztek

-
fantom922
aktív tag
Még valami. A Wrathgazer XL méretű, tehát power költségtől függetlenül nem lehet parasita swarmmal elfoglalni Csirke
Asszem nem csak power van a swarmnak megszabva, hanem egység mérete is, sőtt csak 2 orbnál műxik
a Wrath 3 orbos.Legyűrni nagyon nehéz, tehát szerintem evocator nélkül is elég nagy fegyvertény. Mindig spelleket kell rá dobálni.
-
fantom922
aktív tag
Zotya mikor ilyen nagy a pofám és nemhogy "mindent tudok", de "mindenkinél mindent jobban tudok"
olyankor dolgozok és néha írok csak, tehát nem tudok feljönni sajnos
17 óra felé leszek fent ma.Várok mindenkit szeretettel

Ezzel a Wrathgazerrel elgondolkodtattatok (ami valljuk be nehéz
) Lehet beteszem. A többi szín is csak spellel tudja megállítani ami powerbe kerül. 1v1-ba nagyon jól jöhet. Ráadásul mobil, nem úgy mint a church. Kipróbálom! Csak érjek haza. Ja betettem a motivat-ot, még azt se próbáltam. Wrathgazerrel 1 gond van, mit tegyek ki? 
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zotya21
üzenetére
ha csak közepes képességgel rendelkezik a pure fire játékos, akkor már nem tudod megállítani, se glyphel, se coldsnappel a stampedet, disench meg úgyis ott van minden más ellen is
a wrathgazer meg igenis lehet jó cc színek ellen is, csak kell egy evocator. ha meg esetleg úgyis cultist+evocator a t3, akkor onnan már csak egy lépés a wrathgazer. bár ez nem változtat azon, hogy nehezen nevezhető versenyképes t3-nak szegény ^^'
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
akkor 160
vagy maradna a mostani power költségen de minden spellre immunis lenne. -
Murder3
addikt
wratti csak 150 powernél lenne olyan h beférne a decke mert akkor a nature és frost ellen se lenne haszontalan.
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922
üzenetére
hát nemtom én juggert öltem nem egyszer ugy hogy közberaktam shadow mage el hogy ne tudta őket felégetni se igaz akoris má kiüti addig az orbot de legalább megdöglik
.
De mondjuk profi megoldja aztis biztos
viszont az engmeis zavar a sadóóba hogy nincs téleg a warpon kivül amivel meglehetne kicsit állítani a jugger vagy akármit mint a naturebe root coca creeping meg a fagyisba coldsnap meg aza másik fagyis aa gylph vagy mi régen láttam már
XDde igaz firebe se emlékszek egy iylenre se sztem kéne a sadóba is meg a firebe is lgaláb egy ilyen vagy épület védelem még ha támadó szin is

-
fantom922
aktív tag
Ok nem akarok nerfet
Inkább hagyjatok nyerni mindig 
-
fantom922
aktív tag
Tudom, szar
Használom és mire visszatölt ott van a másik monumnál és lerombolja... szóval próbáltam már 1000-szer ne aggódj 
Ráadásul nether warp T2 már rég nincs charge benne mire T3 jön. Egyáltalán nem jó megoldás. + T2-es unit kell, hogy kellő távolságra portoljam ami ugye betesz, hogy lehozhassak valami T3-at jugger ellen...
Akkor jó megoldás lenne, ha a Jugger képességét sokkal több töltődési időre nerfelnék

...egyébként nem vitázni akarok, ez a véleményem, ha tetszik, ha nem

Nehogy félreértsétek, ha nem nerfelik így veszem fel a kesztyűt. aki ismer tudja, hogy nem szoktam sírni és amíg tudok harcolok!
-
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Glaciert inkább ne bannolják
több deckembe az egyetlen védelem a Jugger ellen. És a védelmek listája ezzel ki is fújt ellene... Tehát én a kövi nerfet a Juggernak kérném, de ezt már mondtam...
(bocs OnSeT)Hogy miért? Power előnybe voltam, elöbb mentem T3-ra és 1 jugger lerombolta a T3-at persze disenchanttal. Én pure shadow voltam ő pure fire. Egyáltalán nem igazságos. Miért ne a disenchantot nerfeljék? Mert a pure sadónak nincs mivel megállítani a Juggert disenchant nélkül sem.
-
Murder3
addikt
hát figylejetek most egy nagyon jó ötlet jutott az szembe.
ha végre valahára a kobold tricket és a glaciert balanszolnák azzal megnyílna egy nagyon jó kis lap előtt az út.kobold tricket prévé kéne tenni.
glaciert lenerfelni csak 50%-os dmg reducéra és hogy minimum 60-be kerüljön.
ezzel emgoldanáka frost spalsh unbalanced részét és utat nyitnának egy nagszerű ámde elfeledet lap előtt a Kobold laboratory előtt.sokkal jobb lenne csak 50 power u3-on jobb dmg reducét nyújt a glaciernél igaz korlátolt 20mp-ig csak.
és 25 m-es körzetébe minden épület repair költsége 70%-al lecsökken.
ez már msot is sokkalta balancoltabb lenne a frost splashekbe mint a trick meg a glacier állandóan, igaz több skill kéne hozzá, mint msot a mortarhoz. -
Murder3
addikt
Kezdem felfedezni a többi színt is pvp-be lassa

msot épp egy twilight deckre éheztem ki.
még csak pár meccset mentem vele de már ezek alapján is sokkalta könnyebb mitn a shadow....
a sok cc főleg ha chargos is lenne nagyon könnyűvé teszik a mikrót.és még nem is a klasszikus vileblood rohamot próbálgatom....
Twilight Minionok nagyon jók

egy baj van velük, hogy a képességük csak transform után aktiválódik amit meg soha nem használsz.....ray of light lenne még jó bele csak az meg burrower és minionokra,spiritekre nem túl jó mert azokhoz kevés.
Slaver megint jó kis l sebzés és ha meghal +450 dmg a közeli egységekre.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
lehet volt benne szoktatlan, mai szemmel.
ezek nem mai videók feagul régóta nem játszik már úgy tudom +régebben más taktikák voltak más szokások....
lehet nála pl más meccseken bejött shadow t1 ellen.
am ekkortájt nem volt menő a phase
annó bejingguy is így rusholt swift nyilasok shámán, mindezt az ellenfél bázisánál közel így nem volt időd rá készülni.nézd meg a fire t1 elleni meccset, manapság kitől látsz olyat hogy fire t1-et rushol dazed wratbladesekkel?
vagy fire nature rageclaws+firestalekrrekkel.
t2-n tartotta a t3-as ellenfelét olyan lapokkal amikkel nem sokan számolnak.
akkor a stonekines repet amit modntam, spirit spam,mountaienr meg crystal fiend és ezzel nyomást gyakorolt az ellenfélre vagy 10 percig. -
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3
üzenetére
Nem akarom fényezni magam de ha ezt a mecset nézem elenditől jobban rusholok.
Minek hivott swiftet? Ha már hivta miért nem ment vele középre? Egy nyilasra minek hurrikán? Noxok elé minek hiv dazzed shamant? Miért nem használt rootst?
Naturénál alap a fal bontás.
T1-n csúnyán el lett bakterolva. -
Deathson
csendes tag
azt már láttam elég kemény kis meccs volt az tuti
-
Murder3
addikt
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
ááá hidd el lehet dekka jó naturés de feagul meg sokkal univerzálisabb volt.
jó akkor néhány gyögyzsem.
Shadow vs fire rush középen wratbladsekkel+nasty orgia

nature t1 rush kivédése phase nélkül shadow t1-el -
ChromeX
addikt
válasz
popiika
üzenetére
Attol függ hol. PVE mapokon általban ez a legjobb kezdés a sámán+ windweavers combo olcso és az egyik legeffektivebb. mostmár a dryad egy jo kis support szerintem t1en bármilyen deckbe, igazábol bfp függő ha akrsz játszhatsz szép, nemtudom mennyire hasznos treespirittel az amiibol ha van rá pontod

-
popiika
csendes tag
mivel érdemes naturba kezdeni?
-
Deathson
csendes tag
Mert mintha a németek olyan jól játszanának mi??
mondj egyet aki ügyes valamennyire
nah ugye -
Deathson
csendes tag
de persze ehhez nem árt a t1 harcot minél tovább húzni vagy well előnybe kerülni mert sok pontot igényel
-
Deathson
csendes tag
hát én jobb szeretem a war eagle lyrish knight ice barrier home soil kombót
ez egyrészt irdatlan nagy sebzés másrészt ha az ellenfél a para swarrmal vagy egyéb levegőből támadó egységgel akar jönni akkor lehet nyomni a gravity surge-ot rögtön -
popiika
csendes tag
mit lehett csinálni natural ha az ellen folyton 2 war eagle-val jön és area ice shield mihelyst lerakok vmit?
-
Murder3
addikt
van valakinek ekdve segíteni feloldani az accjaimat?
randonmot mennénk egy full lost shipes tápolt deckel a 6-osokat is hamar le tudnéáánk zavarni. -
OnSeT
őstag
válasz
Winzsolt
üzenetére
egy acc alá korlátlanul lehet újakat regelni, de csak a 3. után ad promo lapot.
a többiért token jár, a 4+ accokért is.
ha egy ilyen új acc alá regeled a további accokat (tehát ezt adod meg referrerként) akkor viszont megkapod ismét a promót.
remélem érthető
viszont ha cserélik a promot akkor restartol a rendszer, a fő acc, amivel már szereztél promo grindert, 3 további reg után megkapja az új promót.
cseréről nincs infó, az aktuális promo lapról igen.
még mindig grinder, már több mint egy éve.
de most lehet kombózni a lord of ultima-s küldetésért járó lord cyriannal. ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

de nem lesz valami nagy szám