- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
nagy kaki ez a Lord Cyrian, el is adtam 400-ért, vettem belőle egy moloch-ot, de ez is kaki. nem csak lassú, lassan is támad. inkább vettem volna még egy batarielt.
-
Winzsolt
aktív tag
üdv. Nekem is eltűntek az upgradek meg a gold. Ez jár annak aki csal, de nem csaltam. Van másnak is ilyen? bf fórumon sokan írták, de nem jutottak semmire a supportal.
-
Murder3
addikt
ááá gyerekek nekem kötelező lesz egy frost fire deck....
komolyan gondoltam eggyet és mondom játszok pár 2v2-t a totál alap nullás deckel.
mit ne mondjak destroyereket ide-oda szopattam full chargosokat
volt kemény 4 lapom t1-re persze nulla chargal 4 t2-re

oké low szint de akkor is azé mégis egy rohadt alap up és charg nélküli erősen hiányos deck egy fulos ellen madjenm.
-
Murder3
addikt
27-es szerós akrim elküldve molochoz.
meg a 29-esen is egy de sjana a többi is accom is ott van és 1 kontinensen és 1 moloch, ár elvileg elküdltem eggyet meg msot egy másiakt is engedi, remélem mind2 karinál megjön a quest
-
Murder3
addikt
figyu ah nicsn a szigeten molcoh akkor menj táamdj be dragonoakt,dydráakt ekvesebb berserker kell a elölésükhöz és egy millió loot van belőle amiből bőven kijön a hajógyár és nem kell véárni h ott jeelnjen emg a moloch.
nekem msot 4 van ami holnapra kész lesz a támadásra még csinálok am ennyit és holnap ismételten.
aztán szépen feloldogatom majd random diff 5-6-os mapokon az accokat így nem kell noob bad harvestelnem egyszerse
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3
üzenetére
hát elég meredeken esik az ára.

és még esni is fog mivel ezt könnyebb farmolni mint a refer promokat.de jó is lenne ha nem felejtettem volna el a grinder farmos accok belépési adatait ^^
ha minden igaz még 3 óra és a molochoz ér a seregem.
tegnap nem volt a szigeten moloch, ma meg 16órára rakta a legközelebbit xD -
Murder3
addikt
na nem is elért a bugság beszipatontta a market a viridiáamt és a cyriant....
felidegesített írtam a supportnak h elveszett a harvi promóm és kérném vissza mert sok pénzbe volt nekem.... -
Volgafan
senior tag
Hmmmm. ez érdekes,nálam offline....................ez érdekes,énis nyomtam anetnek 1 resit,és jó.....
-
Nálam sincs szerver. Akkor megint az lesz, mint múlt szombaton, hogy valakinek működött, valakinek nem.
-
kovsol
titán
válasz
ChromeX
üzenetére
nem vágom én most értem haza kb 20 perce eddig epret szedtem a folia sátorban a holnapi piacra, de Zotya is online van és a chat is pörög
amúgy ez a promo lap ára most feljebb mint 500 fölé megint, én meg eladtam délelőtt olcsóbban, na mind1 azért így is kaptam kb 2000 pontot értük a semmiért, szóval nem lehet ok a panaszra így se
-
BladeHero
tag
már megint nincs szerver

-
Murder3
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
fentebb sousuke idézte BlackOne-t h nem tervezik ebbe a pillanatba h vége lenne az náluk meg kb 1-2-3... hónapot jelent
-
ChromeX
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
ezt mibol gondolod? mer régebben valaki linket hogy egy dev mondta nem tervezik befejezni
-
ChromeX
addikt
Nem nagyon van moloch a kontinensemen csinalok még egy accot hatha ott lesz, gondoltam hogy addig megcsinalom a behind enemy lines expertet de nincs szero se

-
Murder3
addikt
válasz
Murder3
üzenetére
most én azt csinálom csinálok csomó karit megszerzem a molochot, amíg várok a városokra és a molochokra addig emg fel lehet húzni egy karit lvl4-re ahol már katív a marketplace sőt cyriannal emg könynbeb feloldani eggy egy accot is

így még ha 250-ért megy el 1 db akkor is megéri
de később tuti meg majd felfele sazl olyan lesz mitn a promo mo-volt. -
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Ja én nem adom el
Megtartzom és majd, mikor senki nem számít rá, akkor adom el jó sokért
...aztán kiveszem a kezem a biliből 
-
kovsol
titán
Twiligthos térképen mikor anti magices cuccokat tolnak az ellen a mo szobor harmadik képessége jó lehet? próbálta már valaki ?
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
én meg elakartam cserélni lost warlordra aztán nekem mondtak nemet

Aztán kaptam érte 2 rioter's reteratot amiből egy 500 ér volt kint
Megvettem aztán kiraktam a 3 mat 1500 ért és mára elvitték az egyiket

Szal még vihet vki 3 szoros áron xD -
fantom922
aktív tag
Eltűnt a Moloch aki felé elindultam :/ Most mit csináljak, hívjam vissza a harcosokat? ...és azt hogy kell? Help, ha valaki csinált ilyet pls.
-
ChromeX
addikt
válasz
Sousuke90
üzenetére
Ez várható volt általában mindig igy csinálták ha volt valami hasonlo dolog nem állitják le azért hogy kevesebb legyen én is megnéztem ma már 62db van fenn akkora mákom volt tegnap még eladtam pont az utolso pillanatban 900ért...
bár annak nagyobb mákja volt aki több ezerért adta el az elején...

amugy meg ez egy tök hasztalan lap... mire jo? pvpre nemhiszem pveben meg van jobb. kb szerintem a valos lap értéke 200nál nem több semmiképpse
kivácsni vagyok hányan buktak ezzel bfp-t. valaki tuti bizniszelt vele aztán most nemtudja eladni

-
Sousuke90
aktív tag
Ezt most olvastam a desync témával kapcsolatban, szintén TheBlackOne:
"You can not fix it technically. [...] In a 1vs1, the server cannot determine which game state is correct, and which is not. So it cannot say whether player 1 or player 2 caused the desync."... lol
-
kovsol
titán
válasz
Zotya21
üzenetére
mákod van, te jó sokat kerestél vele, én az első lappal sokat vesztettem, mert nagyon távolra rakott tőle, tegnap este még 900 ért el lehetett adni, na mondom berakom 888 pontért, erre most logolok be és már 400 ért is van bent és persze az enyémet nem vették meg, szóval én most már elrakom szerintem, aztán ki tudja pár hónap múlva megint jobb ára lesz
míg ezt megírtam már 380 az ára és csak rakják be dögivel, remélem hamar vége lesz az akciónak

-
Sousuke90
aktív tag
na, hozzánk is megjött végre a lvl1 moloch, bár tőlem 22 órára van, de legalább egyszer odaérnek.
kinti fórumon is előkerült az u3 elvesztése, TheBlackOne is azt mondta ott, hogy vagy csaltak az illetők, vagy írjanak a supportnak
-
kovsol
titán
az a nem mind1, hogy olyan accountra is elküldte a kártyát ami még nincs level 4 se, csak ugye nem tudom eladni, meg átküldeni amíg nem lesz meg a level 4
-
-
MZsoltee
veterán
Gyerkek Ezt hol játszátok? Én is akarok ilyent!
-
kovsol
titán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
gondolom egyre nehezebbek lesznek és így érik azt el, hogy egy idő után már nem farmolják az emberek
-
dokar
addikt
miért van az, hogy csak level 2-es molochokat látok a térképen? nekem level 1 kéne.
-
ChromeX
addikt
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Nem bug, csak egy idöutan elfogy/vagy nincs tudom hogy majd ujra jönnek de addig ki tudja hátha drágább lesz

-
Zotya21
senior tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Én ir küldtem magamnak meg nálam is volt előtte az első de még mindig megvan a 3-mas szerencsére
de a maradék hármat inkáb eladom a másik accon.
Más:
Tényleg elfogyott ?
Pedig egy még támadás alatt van 22:30 -ig remélem azt azért még megkapom meg van egy 35 bőrzekés acc
De akkor egyet megtartok és figyelem az árakat
-
Razuel
aktív tag
Lol mit kaptam.. Ez a Termite Hill iszonyat kurva op! Úgy szétkapja az épületeimet 40ért, hogy csak úgy pislogok..

-
Volgafan
senior tag
Akkor lehet azért buktam a III-as uppokat,mert Csensa átküldte ezt a szart megnézésre?Az looool Akinek elvették az upjait,az is kapott mástól lordot,vagy küldött másnak???
-
kovsol
titán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
én egy rPvE -t toltam vele négy főst dif9, ha csak üt akkor kb mint egy Mo, a képességeiben van eltérés, 90 powerbe kerül az amikor a földre csap és stunolja is az ellenfeleket, azt jónak mondom, mert elég nagy távolságra hat, de szerintem Mo hasznosabb egység már csak a sebzés növelő üvöltése miatt is érdemes lehozni és T4 re megtartani szerintem
mod: nálam megmaradtak a hármas uppok amúgy -
ChromeX
addikt
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Láttam már kovsolnál. amugy a Mo erösebb
de most a lordofultimaba elfogytak a molochok szoval most lehet feljebb megy az ára kicsit a BFbe, egy ideig. -
BladeHero
tag
na egy utolsó kérdés mennyi berserker kel lvl 1 Moloch legyőzéséhez?
-
LoLHunCsirke
tag
Valaki rakott már a deckjébe Lord Cyriant, vagyis használta már valaki pvp/pve deckben?
csak mert, valaki belerakta a deckjébe és mindene 2es lett :/ félek betenni, főleg h most tűnnek el a 3as uppok mindenkinél ÁÁÁ először a ranked volt szar, mostmeg ez.. hát jól megcsinálták azt mondhatom..

-
BladeHero
tag
oks thy
-
kovsol
titán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
nem kell megvárni, amint megölted a küldetés kész lesz és ott tudod elkérni a jutalmat, majd belogolsz és ott fog várni a levélben a lap
-
kovsol
titán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
oda fognak érni ne félj, nálam is ez volt
-
BladeHero
tag
Lenne egy kérdésem a City Guard tud támadni molochot mert ugye a neve az város őr és ez elbizonytalanított
-
Volgafan
senior tag
Úgy látom sokan jártunk ÍGY.
nekem is oda minden...Aki tud aranyat küldeni,annak megköszönném.......Bácsi:jöhetnél,bgfarm van...kellenél nagyon!!!! -
fantom922
aktív tag
Szasztok!
Hol lehet megnézni milyen épületből mennyi van éppen nálam... Már a Moloch-ölős gameban

-
Gyuri27
félisten
válasz
Clapaucius
üzenetére
Azt hiszem a pvp-ből kilépegetésért is ez jár. Ha ezt sem csináltad, hosszas levelezésnek nézel elébe.
-
LoLHunCsirke
tag
Ahova küldtem a seregem eltűnt moloch, de még mindig bandukolnak odafele,most mivan?

-
Clapaucius
tag
mi a...?!?!
Soha nem csaltam, trainert sem használtam, mi a rákért vették el a 3. up-jaimat, az összes aranyam, az összes tokenem? felháborító...
-
kovsol
titán
azt amúgy tudtátok, hogy a Mo és a Promo Mo egyszerre is lehívható ?
-
Murder3
addikt
na végre nálam is megjelent egy 1-es moloch.
estére elméletielg már le is küzdik. -
kovsol
titán
990 pontért sikerült eladnom az elsőt, de még éjfél előtt meglesz a második és a harmadik is

-
Volgafan
senior tag
Dehogy irok!!!!Törlöm a gecibe!!!!!Minek?senki nem ment még vele semmire.....
-
Volgafan
senior tag
Teljes accom eladó!!!!!!!!
-
Volgafan
senior tag
Csalt a gyíkom!!!Hogy csaltam volna???
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Volgafan
üzenetére
csaltál, büntetésből elvették az U3-aidat.
következőnél az U2-t is el fogják.fantom: igen, az 50 zerk 100% hogy megöli az 1-es molochot
a játék jobb alsó sarkában van egy help, valamint főmenüből is elérhető a wiki; ott le van írva minden, mihez mi kell (egységek, rangok, ellenfelek, stb.) -
Volgafan
senior tag
Nah hi.Látott már valaki ilyet?minden lapomról eltűnt a III-as upgrade.........
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Szeva Csirke! Rangerhez mi kell? Kezd megtetszeni ez a stratégiai játék is

-
fantom922
aktív tag
Skacok akkor a lvl 1-es Moloch-ot lesomom 50 Berserker-el?
-
LoLHunCsirke
tag
2 perce indítottam el 80 berserkert, 20 rangert 1 es Molochra, remélem kinyírom, ugye addig nemfog eltűnni? 5 óra most oda az út, viszonylag közel tette le
már amennyire.. -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Razuel nagyjából megválaszolta, de azért én is hozzáteszem a magamét:
1) Amiket én leírtam, azok ugyanannyi, vagy kevesebb powerből vannak, mint a 380-as idézés, ergo ha a nature támogat, akkor a másiknak is legalább ugyannnyi powere van támogatni.
2) A grigorira nem mint disintegratere gondoltam elsősorban, hanem a lilára a taunttal. De ettől függetlenül evocatorral a disintegrate is működik.@kovsol:azért nem hagyom bent, mert ugyan azt írjuk. akkor meg nem kell, hogy foglalja a plussz helyet, könnyebben áttekinthetővé válik így... legalábbis szerintem ^^'
-
-
Volgafan
senior tag
Sosuke ez mind így van,ezekkel megölhető,de gondolod Ő nem idéz?nem nyom malacot,fagyit,healt,semmit??vagy Ő lehívja ezt a lapot és annyi?grigorival pl,hogy ölöd meg?grigori rábasz 100 powert,Ő meg tol 1 malacot....
-
fantom922
aktív tag
Köszi, istenek vagytok!

Másik probléma... A Barrtackom lvl 2-es és azt mondja 30 egységem lehet már. Berserkerből mégis csak 1-et enged... :/ Méééééé?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Volt közelebbi, de az eltűnt és nem volt még elég egységem...