Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BladeHero
tag
Van három videó is fent YouTube-on:
Szerintem tényleg komolyan gondolja, de, egyedül nehéz lesz megvalósítania. Legalább valaki elkezdte

Jah, a Jugger meg itt is jól néz ki

-
BladeHero
tag
Sziasztok!Én is ilyen játékot keresek, mint a bf, de hasonló sincs.Nem értem...Szinte naponta dobálják ki az ezerszer látott mmorpg-ket, de ha van egy egyedi játék akkor azzal nem foglalkoznak, mert nem hoz rögtön első nap dollár milliókat.Pedig, ha fordítanak rá egy kis időt és dobálnak ki kártyákat és frissítik, népszerűbb lett volna a starcraft-nal is és jött volna a bevétel.Manapság nem mernek ilyen játékokkal kockáztatni.
-
BladeHero
tag
Na benéztem újra a játékba.Mi volt ez a nagy patch?
-
BladeHero
tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
BladeHero
tag
Hali mindenkinek,van eladó bfp-m még akit érdekel szóljon

-
BladeHero
tag
Eladó 5000 bfp, ha valakit érdekel írjon.
-
BladeHero
tag
válasz
gergomester
üzenetére
A fejlesztők elfelejtették, hogy van battle forge.
-
BladeHero
tag
Eladó 4000 bfp!
Akit érdekel írjon privátot itt vagy levelet a játékba. -
BladeHero
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Milyen windows-od van?
-
BladeHero
tag
Persze, de 2 accon miért is nem megoldható?
-
BladeHero
tag
Hahó valki esetleg meg tudná mondani, mitől ez még mindig?
-
BladeHero
tag
Error while reading the http response header
ot foundÍgy kezdődött a mai nap bf-ba.Esetleg valakinek 5let?
-
-
BladeHero
tag
válasz
fantom922
üzenetére
Igen, az a baj, hogy azt a képességet nem éri meg használni.Kivéve ha a nomadod feleslegesen van lent és egy skyfire drake az ellenfeled akkor megéri mert le szeded 90 ért a 100 poweres madarat.De ez is olyan ritka mikor használni kel.Szóval nem olyan jó az a képessége azért.De én szeretem a nomadot, mert erős hiába 75 power.
-
BladeHero
tag
válasz
alpihun
üzenetére
Igen, sok ugyan olyan deck van, de azért nem csak az a két lap van ami változhat.A nomadot be sem szokták rakni, csak nekem van bent.Scorched earth, thugs,wallbreaker,inferno(Bár ez elég ritka),magma hurler,sun reaver,virtuoso,sunderer...stb.
Ezek azok a lapok amikkel játszanak is meg nem is.
Nekem most ennyi jutott eszembe.Szóval ha azt nézzük a többi szín sem sokkal változatosabb.Ööö...ezt a sorod em értem:
"A pure fire dekkbe újdonságot, változást csak egy t2es jugg vagy egy t3as thunder wagon hozhatna."
Változást?? -
BladeHero
tag
Grat, de nem tudok rá mit mondani, ha tetszik a fire akkor legyél továbbra is vele.Hiába mondunk bármit egyikünk véleménye sem fog változni.Most is csak azért írtam ricsinek, hogyha feljön egy kezdő, akkor ne azt lássa már, hogy ez a játék csak arról szól, hogy a fire a nyerő és kész.
-
BladeHero
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Szerintem meg nem

Azzal is ugyan annyira meg kel tanulni játszani, mint a többivel, ha nem hiszed járj utána(Csinálj egy fire decket és próbálj vele játszani). -
BladeHero
tag
Ricsi:Azért ezt nem kéne mindenkinek bemesélni...
tibi206:Szerintem az a jobb, amelyiket választod.Döntsd el melyik illik jobban a stílusodhoz.
-
BladeHero
tag
Valaki nem tudja, hogy a soulhunter lila mivel másabb, mint a kék?
-
BladeHero
tag
OnSet: Bizony így van ez, a fire semmit nem tud kezdeni a pure frostal.Lehet, hogy kevés pure forstos van, de nekem mindig sikerül ki fognom egyet.
LoLHunCsirke:Mióta belinkelted a képet nekem azóta mindig ez jut eszembe ha fecóra gondolok
-
BladeHero
tag
Hát jó, akkor elmondom, tegnap mikor játszottatok ellenem pontosabban a tesóm ellen akkor minden egységet egybe vittetek, és nagyon defenzivek voltatok, nem a counterét hoztátok az ellenfélnek stb..Az, hogy egyszer-kétszer megvernek egy színnel, nem jelenti, hogy már az a szín láma.Én is tudnám mondani a frostra, mert én az ellen vagyok a leggyengébb és a frostosok war eagle +skyelf templar kombóval simán megvernek.Most én is mondhatom nem kel hozzá ész mert le teszik a 2 lapot.De nem mondom, mert nagyjából azért átérzem, hogy a frostnak sem lehet könnyű.Ha a tegnapi meccsen annyira jók voltatok fire-el akkor próbálgassatok néha fire-el menni nem mondom, hogy mindig csak néha-néha próbáljátok ki még ha olyan unalmas is,és akkor rájöttök, hogy ez nem éppen így van, hogy az a szín csak unalom és pár kattintás, ahogy egyik szín sem ilyen...
-
BladeHero
tag
válasz
Murder3
üzenetére
De ha megteheti miért ne tegye meg?Ezt a lámulást mindig úgy veszed/itek mintha ez bűn lenne.Ha meg arra célzol, hogy ehhez semmi ész sem kell, akkor tévedsz.Szerintem mindegyik színhez kel tudás még a losthoz is.De nem is azért mondom mert pont a fire-t védem csak úgy összességébe.Én sem bántásból mondtam

Gyuriba:Lesz még a másik 2 vereségéből is videó?Lehet ezt mondtad, de nekem még ne csak tesómnak.
-
-
BladeHero
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Igen én is ezt szoktam csinálni mikor el olvasom a hozzászólását.Murder:jó volt vidi.Amit OnSet kirakott az oldalára azt is megnéztem.Az is tetszett, különösen azért mert a t3-as harc nagyon nagy volt.
-
BladeHero
tag
Szerintetek a Voidstorm ellen, hogy védekezzek pure fire deckel?Mert, már nagyon idegesítő, hogy ma is megvertek vele kétszer is.Előre is kösz.
-
BladeHero
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Grat,az egész jó!

-
BladeHero
tag
Ááá...annyira laggol az egész szerver.PvP 2-n is 7 oldal van és mindenkinek laggol.Hol az ellenfeleinket dobálja le, hol minket.Nem lehet így játszani.Ennek, hogy 2 szerverből 1 et csináltak semmi értelme nem volt.
-
BladeHero
tag
-
BladeHero
tag
Valami köszönöm vagy valami... ááá mindegy.
-
BladeHero
tag
válasz
fecotom
üzenetére
Most az teljesen mindegy, ki az erősebb, nem az számít, mert például, ha az számítana, akkor mindenki csak 4 orbos lapokat tenne be.Az a fontos, hogy milyen hasznos, és egyébként az is mindegy hogy common vagy rare vagy stb.
Egyrészt ez csak árát jelent(nem minden esetben)
Másrészt pedig, hogy milyen gyakori a lap.
Az a lényeg hasznos,jó lap legyen.Egyébként kérdésedre válaszolva a shaman jó lap. -
BladeHero
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Ok,semmi gond,így már más

-
BladeHero
tag
Predatorkill máskor jó lenne ha el is tudnál köszönni

-
BladeHero
tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
És meg is verted??

-
BladeHero
tag
Csúnya lenne,ha juggert megverné a harvi.
-
BladeHero
tag
Top lista miért nem tölt be?Csak egy szürke négyzetet mutat a patch óta.
-
BladeHero
tag
De a 4 alapszínből (fire,frost,shadow,nature) is lesznek új lapok?
-
BladeHero
tag
válasz
Murder3
üzenetére
Azért ne add fel.Ha ez vigasztal,elmondom az én történetem .Xryuogi meg vert kétszer egymás után,aztán hangfal egyszer a másodikat nem játszottam le,utána linekiller alázott le 2-0ra,végül még ovobacsi is bevert szintén kétszer.Elhiheted mennyire volt jó ennyiszer veszíteni egymás után.Na mindegy majd a következő jobban sikerül

UI.
ocs ha a neveket rosszul írtam,de lusta vagyok megnézni hogy kell írni. -
BladeHero
tag
Van valakinek skypja?
-
BladeHero
tag
Volgafan: Na akkor jó,csak nem hiszem,hogy mind szavazott,de ez nem derül ki.
Zotya21:hát én egy archfiend vagyok,és nem is játszok olyan jól.Ha gondolod mehetnénk együtt 2v2-ni is ha van kedved. -
BladeHero
tag
Néztem OnSeT oldalát,és észrevettem ezt:Szavazás:Ha indulna PvP verseny részt vennél benne? igen:40 szavazat
nem:8 szavazat
Ki lesz az a 48 játékos,aki szavazott?Mert összesen is alig van szerintem 48 játékos.Én kb.vagy 20-at ismerek,de persze azokból sem mind aktív. -
BladeHero
tag
Mi az a Longrage?
-
BladeHero
tag
válasz
phanzetomox
üzenetére
Erről csak annyit,hogy akkor cserélte ki mikor nem figyeltél.Vagyis mikor lapokat pakoltad be.Egyszer velem is eljátszották ezt,mikor egy harvi-t akartam venni 900-ért és mikor tettem be a pénzt ki cserélte egy forsaken-re.Szerencsére épp időben észre vettem és nem sikerült átvernie.
-
BladeHero
tag
Ma megint meglepett a játék.Egész nap laggolt!
De néztem netet és semmi gond vele,minden jól megy videót is megtudom nézni szaggatás nélkül de battle forge-ot nem tudok játszani és ma 3 valakivel találkoztam akinek ugyan ez volt a baja.értem már Predatorkill-t miért volt dühös. -
BladeHero
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Akkor ma még egyszer megpróbálom majd este leszedni.Ja és Predator, hogy-hogy én sose látlak fent mostanába?
-
BladeHero
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Ezt nem tudom pontosan,hogy mennyivel OnSeT mondta,hogy szerinte megéri leszedni.Ezt el is várom 2,7gb miatt.Én egyébként már egy este leszedtem volna de miért csak 600 mb-ket enged letölteni?Na mindegy remélem azért megéri majd.
-
BladeHero
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
high resolution textures a teljes neve.Szebbek lesznek a textúrák,amit optional components-ben állíthatsz be ha le akarod szedni.
-
BladeHero
tag
Ezt nem hiszem el megint egy 600 mb-os patch,de közbe észrevettem,hogy tegnap letöltöttem 600-at és a 2,7 gb-os patch-ből maradt 2,1.Vagyis akkor ez a high textura csomag,de én nem jelöltem be hogy le töltse,csak egyszer de akkor canceleltem mikormegláttam milyen nagy patch,és ki is X -eltem a high texturás négyzetet.
-
BladeHero
tag
Murder:köszi

Chimas:Én nem tudom,de biztos lesz valaki,aki megmondja

-
BladeHero
tag
Murder, az a videód mikor enisiyo és obesty küzd,és te kommentálod azt be tudnád linkelni megint?
-
BladeHero
tag
válasz
Predatorkill
üzenetére
Pedig nem jelöltem be semmit,se a textúra letöltést,se a map editor.Nem értem

-
BladeHero
tag
Ööö...csak nekem van egy több mint,600 mb-os patch??
-
BladeHero
tag
Na lenne egy kérdésem:shadow-nak van az a 3 épületes kombója,szerintem sokan ismerik,én pure fire vagyok,de egyszerűen nem tudom meg állítani.hogy ne húzza fel.Mit ajánlotok?
-
BladeHero
tag
Én is

-
BladeHero
tag
Ilyen levelet én is kaptam múltkor,sőt kaptam még anno egyet,mikor még keeper voltam,de tudtam már akkor is,hogy ez átverés mivel a support soha nem kérne semmire,senkitől jelszót.
-
BladeHero
tag
Hát,mostanába engem is sokszor ledob...
-
BladeHero
tag
De ha tudod,hogy ledob,akkor miért rankedezel?
-
BladeHero
tag
Hogy kel ezt a hirlevelet engedélyezni?
-
BladeHero
tag
Jah,bocs nem tudtam,meg kellet volna néznem mielőtt írtam,az ilyet hívják úgy,hogy a fagyi visszanyalt

Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ot found

ocs ha a neveket rosszul írtam,de lusta vagyok megnézni hogy kell írni.
De néztem netet és semmi gond vele,minden jól megy videót is megtudom nézni szaggatás nélkül de battle forge-ot nem tudok játszani és ma 3 valakivel találkoztam akinek ugyan ez volt a baja.értem már Predatorkill-t miért volt dühös.