- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
A JPÉ az bizony a Józan Parasz Ész
De a kép alapján mégis ez lesz hogy jön de akkor frost/fire a színek sorrendjeja és tudja vki hol lehet megnézni hogy mikor regeltem bf-en ?
Mert amikor regeltem sztem még renegade edésön volt de nemtom pontosan
Meg most karácsonyig hanyagoltam szal azér kaphattam volna phantomot -
Zotya21
senior tag
Különben nekem a JPÉ azt sugallja hogy nem lesz fire/frost mivel két ellentétes erőkről beszélünk.
Sztem semmi értelme -
Zotya21
senior tag
hát akkor többet ér képesség szempontjából mint a night
De különben kitalálhatnának már vmi új modelleket. Mindből van 3-4 csak más színbe
Legjtöbb a juggerből van ott a mo, lesz twilight hulk , ott van szarv meg farok nélkül a colossus ,abomination , frankeinstein által szétműtve a juggiból meg a harvester meg a soulhunter
Lehetne pl pók , kígyó , bika , vagy pl natureba élő kaktusz meg hasonlókSzerintem
-
OnSeT
őstag
válasz
Zotya21 #12186 üzenetére
a fotó 1024x768ban készült minden min mellett.
többet ér-e mint nightguard ? bfpben igen.
egyébként meg nem lehet őket összehasonlítani mert csak a modell azonos a funkció teljesen más.
phantomnál elírtam ranged és spec blokkolás együtt, másik módban meg walk sebességre lassítja a célpontot
-
OnSeT
őstag
válasz
Gyuri27 #12188 üzenetére
egy kapcsolóval váltható a képessége mint ghostnál az s/m bónusz
egyik módban távolsági támadást blokkol másikban spec képességet.
dancert counterelni sztem nagyon jó, swift + m bónusz a block mellé, és csak 60 power a 70el szemben.lancer elég vicces ebben a formában , szólóban egy lovas, de legalább csak 60 power.
össze kéne rá dobni egy lámulos decket
lovassal berohan aztán sandstorm, s egy bázisnak annyi, de mivel olcsó így egyszerre lehet 2 bázist támadni, s ahol nincs védelem ott mehet a spell ^^slayerrel szokták ezt csinálni, aki viszont erre épiti a taktikáját az lancerst fog használni mivel egy 20assal olcsóbb
nature lesz a legrosszabb helyzetben a 100+os t3as unitjai miatt.
shard elég gyengének tűnik.
-
Gyuri27
félisten
Kezd ez jó lenni. Csak a bibi az, hogy ami repül az l unit.
De ne legyünk telhetetlenek. Már van nature-shadow dual. Ez is valami.
A slam képeségget forditanád? ThxSousuke90: a lancerben nem értünk egyet. Olcsó spam unit t3-n. Másrészt mivel olcsó minden buffot rá lehet tolni ami van. Aztán ha mégis kampec egy shatterel búcsúzni.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
Zotya21 #12186 üzenetére
szerintem a képet nem OnSet csinálta, mert nála jobb graf szokott lenni
amúgy első ránézésre meg van a remek t2-es ranged counter
razor szerintem max arra jó, hogy stonekinnek is legyen long range, mert ghostspears még mindig jobb s counter szerintem
a bandit lap meg t3, szerintem ott nem fog sok vizet zavarni -
Zotya21
senior tag
hát nemtom lapon 1000 szer szebb
gondolom grafikát nemtod maxra tenni
különben többet ér mint a nightguard ?
meg azt birom ezekkbe az iylen frissíéseket bese irját bootstrapper ablakba nehogy tudd más mit kapott
nah összeszedtem 6 db ot mnid a kettő lapból XD
ugylátszik 6 regem volt
csak lene bukjak xDkülönben most kipróbáltam a razorshadot rpve be diff 9 en azért hasznos jószág még ígyís hogy legyengítették ugy ha elöl lefogja pl egy két aggressor a rusholókat
persze ez ésszerű hogy lekell fognijah meg perse crystal fiend adja neki a hp -t
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #12183 üzenetére
50 ért mennek az amii phantom drágább gondolom de ahhoz nagyon régről kell reg.
-
Zotya21
senior tag
válasz
Murder3 #12179 üzenetére
ha tudtam volna XD
nekem megvan a regem már 2008 óta csak nemvoltam akvtív most karácsonyig
jah néztem azóta azta phantomot drágán adjákannak viszont örülök hogy nem rakták be promo referrernek azta 4 kezü majmot
azt a cryian-t vagy mitjah de most jut eszembe nekem van több regem is körül is nézek hátha jött vmi XD
-
Murder3
addikt
válasz
Zotya21 #12178 üzenetére
igen de ha már van egy kis tapasztalta befallen ellen akkor nem követnek el olyan hibákat h köré hoz egységet vagy megpróbálja healelni,buffolni a fertőzött egységeket.
és ha ezt nem teszi meg még meg is mentheti az egységét.Ha csak 100 pwoer lenen úgy legalább megénri minne esetbe.
Amúgy közbe lett shadow nature, Ami Phantom amit csak a 09.06-hó előtti játékosok kapnak meg az egy nightguard erősebb sebzéssel lassító képességel és egy swift mauler slammel, m counter egység.
-
Murder3
addikt
a korábbi témához, nox jó sundi ellen m counter létére is, guard se nagyon kell miatta.
inkább a war eagle ami miatt meg a deep one miatt kell mert azt máshogy nem nagyon elhet egynelően elverni. -
Zotya21
senior tag
Viszont szeretném őket egyben orrbavágni is mivel ha jobban megnézem akor a razorshard csak s600/m600 as stattal jött és 80 powerért lehet lehozni. ésmég a bombával is csak 120-at sebez egységeknek és 120-öt épületeknek egy 10 m sugarú körben, 300-at összesen.
A képesség ingyenes hála ég
egyből kérnék rá egy hp meg erő növelést még ha több power is lennebandit lancer meg l980/m770 el jött és 60 powerért jön le
-
Zotya21
senior tag
Jelentem a szerverek működnek jön lefele a frissítés
köszönööömm
küldtek egy bandit lancert és amire mióta várok már istenem
razorshardebből a zöld jött
ebből meg a piros
-
fantom922
aktív tag
Zotya a soul splicer nem védekezni jó, hanem támadni
2v2-ba ütős nagyon, mert ott fel tudod építeni míg a mate lefoglalja az ellent. Aztán beszállsz te is. Van aki erre épít T1-en, de mondom 2v2-ban!
OnSet egyet értek, nem feltétlen nerf kell jó a többi erősítése is. Viszont akkor nem csak nox ellen leszenk erősebbek, és többe fognak kerülni. egy szó mint 100
a sadó T1 eddig is fogható volt és ez után is fogható lesz, szerintem változtatni akkor kell, ha van olyan helyzet ami nem fogható (lásd sundi, mortar, deep one). Én olyat még nem hallottam, hogy jaj jön egy nox trooper ááááá
de nerf elött a sundi-tól és a deep one-tól mindenki össze... magát és fejvesztve rohantunk ha valaki mortart kezdett el építeni
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #12165 üzenetére
sundi már kapott egy nerfet, így már végképp nem nehéz fogni.
én sem a nox nerfet akarom, + hp lenne előnyösebb , az a+ hit meg igenis sokat számít, pár mp ami alatt le lehet szedni noxot.
a power viszonyok amik számítanak.
fire oldalon ez jól van balanszolva.worn 75 + képesség 40 vs sundi 110. = spec lövés + 1 hit
nomad 75 + spec 90 vs drake 100 power, instant öl de majdnem 2x annyi powerből.utóbbi valóban csak kényszermegoldás mert glad+ erupt olcsóbban végez drakkel.
a shadow t1 sztem elég jó, nem hiába van mindig 50% fölött, de erre nem a nerfelgetés a megoldás hanem a többi szín erősítése, ( nem kimondottan t1ben, mivel a shadow t1 arányra a lost souls népszerőség is jelentősen rátesz)
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #12162 üzenetére
első 4 és utolsó 2
Hülyék pedig, sajnos mindenhol vannak Zotya.
OnSet a példáim nem átgondoltak, csak annyit akartam, hogy a nox had maradjon olyan amilyen. Legyen már jó sadó T1-en. mondj a noxon kívül még 1-et. Dreadcharger meg jó drága, mert az egyetlen gyors tank T1-en. A többi egység csak a haláláig erős vagy ha adsz neki valami erősítést. A többi színnél sorolhatnám.
Ezzel az erővel a sunderer is túl erős mert az meg ingyen öli a gyenge egységeket egymás után... ha belegondolsz.Én már az elején is élveztem 4 színnel pedig akkor még semmi nem volt nerfelve
Most látom, hogy én mondtam még jókat
viszont nincs sok különbség 1 lövés és utánna képesség és az 1 lövés között. Annyi, hogy lövéssel kezdek és utánna jön a képesség. Fire swift unitot így ölöm
...ha nem eruptol a semmiből...
-
Zotya21
senior tag
fantom922 ----->hát jah énis először ugy gondoltam a shadow olcsó dolog aztán rájöttem hogy ami ér is vmit az drága dolog XD
igyí azért nagyon erős csak még mindíg nemtom rendesen használni a deckemet
meg még mnidig nics hely pár lapnak kevés aza 20 lap ami elférsztetek melyik a fontosabb ?
ezek a lehetőségek és van nekik 4 hely
nox trooper
nasty surprise
nightguard
soul splicer
phase tower
undead army
corpse explosion
darkelf assasins
life weavingOnSeT------>>
jah külöben ez van ha veszt akkor nyííg mnidig
de az jobban idegesít ha nyer és ő kezd nyomorékozni akor megy az ignorejah és hogy miylen kedves emberek vannak XD
3. vidimre komment : stupid noob game^^
még jóhyon vannak iylenek -
OnSeT
őstag
válasz
fantom922 #12146 üzenetére
pár helyen erősen csúsztatsz. ^^
nox 25 powerért 2 full hps unitot is leöl fire oldalon, egyik firesworn 75 power 480 hp, másik meg gladiatrix 70 power 450 hp.
ha már felhoztad a nerf ötletét akkor mondok is egy javaslatot
nox speciális képességnél a bónuszt kell módosítani M-ről L-re, így a 2 fire unitot nem öli instant és shadow t1nek is van egy jó countere sunderer ellen.
(nightguard nem fér be mindenkinek)szerk: belegondolva így csak rosszabb lenne, mert akkor a 100 poweres 450 hp-s draket ölné le 25 powerért.
a korrekt megoldás az lenne ha worn meg glad kapna annyi +hpt hogy a spec lövés mellé még egy +hit is kelljen.
az eruptionos példa meg ott hibádzik hogy te olyan példát hozol fel amikor dazed unitot öl instant, a nox képesség meg full hp-st
ez ekkor lenne ideillő ha az erupt a full hp-s noxokat ölné instant.
^^
bár Murdeer szerint az sem lenne probléma a mana wingre irt válasza szerint, ha jó a képesség mindegy menyi a hp. ^^ez nem sértésnek, de ha 5 dazed unitodat egy szem erupt leöli akkor meglehetősen rosszul spamelsz.
mondjuk én is beleszoktam néha szaladni ilyenbe a fire unitjaimmal. ^^
én nem szoktam magyarázkodni, ha vki sokat sír akkor ott az ignore
^^
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #12159 üzenetére
Szerintem azért csúsztak, mert már nem tartozik ez a játék az 1. számú kedvencek közé sajnos, mert nekem nagyon bejön így másodjára is
Azért 3 bfp-s lapokból össze lehet rakni egy jó sadó pvp decket... oké T3-on lenne baj csak, bár nem tom mennyi a pyro. Meg nem full sadó kell, lehet bele csempészni más színt ahogy te is csináltad.
Na jó jót nem hozol ki 3 bfp-sből csak közepeset...
-
Zotya21
senior tag
hát nemtom sztem vicc amit művelnek egy ekkora cég nembir időre elkészülni semmivel
ha szólinapja lenne a játékomnak meglenne minden 2 héttel előbbnah de nekiálltak talán nemjók a szerók
ritka ha az ember annak örül hogy nem megy a szerver(#12158) fantom922 ----->
hát jah ez sajna igy van csak igy meg eszméletlen menyiségü charge kel ami meg bf
-
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #12156 üzenetére
Szerintem sadót direkt ilyen önpusztítónak találták ki, abból kell előnyt kovácsolni, hogy a lapok egy ideig erősebbek mint az ellen aztán megdöglenek + a void power magasabb lessz a sok emberáldozat miatt.
eredetileg a védekező frost a támadó fire a kockázatos önpusztító shadow és a természetközeli öngyógyító nature voltak
Szeva OnSet!
Látom ma jön a patch, kíváncsi leszek. Holnap tudom megnézni, ma színház.
-
OnSeT
őstag
Server Maintenance 4th-April-2011 [link]
Hail fellow Skylords,We will be taking both servers offline shortly in order to carry out some maintenance work on our servers. The work will commence at 11:00 UTC and will last for approximately 1 hour. With that done, the servers will come back online and gameplay will once again be possible.
Silvanoshi
Az update eredetileg múlthéten jött volna csak közbejött vmi probléma. [link]
To get some small feedback tu you: We are preparing something to release soon. Originally, this was supposed to go live last week, but some last minute problems struck it down. We are sorry about how long we have you kept waiting. The next update is going through QA at this very moment, as soon as they give green light we can go ahead. I am not promising anything here, this is just how it goes: Sometimes there are last minute problems that screw everything, and yes, this sucks :-)
Stay tuned!
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #12155 üzenetére
hát énis shadós vagyok meg van mellé egy tüzes bogyó hogy lejöjjön a soulhunter
harvester meg sztem nem éri meg se bf re se powerre mondjuk bf re a soulse de az nagyon kellet nekem lila buffokkal ember legyen a talpán aki megölide a shadowwal mégis van egykis bajom hogy a knight of chaoson kivül semi normális nicns 2. orbon ami olcsó és massziv egység a nigtcrawler jó de csak frenzyvel ugymeg megdöglött XD
nekemis van twilight paklim is pvp re de inkáb a shadót nyomatom
pve meg stokenkin forever -
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #12154 üzenetére
Igen, de igaza van. Valami témát kéne feldobni
Én a sok nerffel nagyon élvezem a játékot a hosszabb pvp csaták miatt. Persze lehet az is közre játszik, hogy alapból sadós vagyok és azt még nem igazán nerfelgették
A másik kedvenc a frost. A kedvenc deckem a sadó/frost/sadó. De ne értsetek félre imádom a natur és a fire lapokat csak azokkal még gyakorolnom kell...
...merthogy sadóval kezdtem annó mikor még csak 4 szín volt kevéske lap
-
Zotya21
senior tag
nahlátod elis basszák az ember kis jókedvét is XD
töröld nyugodtan
-
Felhívnám az urak figyelmét, hogy ez nem chat.
-
fantom922
aktív tag
A netes hibára... Nekem is ez volt, ezért bannoltak mert a szar net miatt mindig kidobott pvp csatából és úgy érzékelte a rendszer, hogy kihúzom a kábelt. De most semmi problémám, úgyhogy neked is biztos a szolgáltatód lesz.
-
fantom922
aktív tag
Ja az előző hozzászólásomba a láma aki supportolt volna nem nature volt hanem fire
-
fantom922
aktív tag
Azért én is hozzászólok ehhez a "túl erős lap"-os kérdéshez. A nox képességén és a többién is (firesworm) azt kéne változtatni, hogy a célzó területen túl csak egy kevés távolságra működjön. Annál kijjebb ne. Ezzel ez a probléma megoldódna. Egyébként fire egységek közül csak a firesworn-t öli le egyből. De akkor már az eruptiont is nerfelhetjük, mert az meg engem idegesít. Íjászokat 5-öt leöl, ha nem monu vagy well mellett hívom le. ...és még sorolhatnám. Pl. Home Soilt is nerfelhetjük, mert T1-en legyőzhetetlen vele a frost tábor. Meg frost mage-et is... pl. kevesebb hp. Vagy (itteni Gyurinak nem fog tetszeni
a T1-es healjét a naturénak is nerfelhetjük, mert néha kikapok nature ellen miatta
Ja tegnap egy lámát leöltem (csirkének már mondtam) erre jött hogy ír a supportnak, mert túl sok volt a powerem biztos cheater vagyok
Elmagyaráztam neki, hogy ő 2 falat húzott én egyet se -75 power én sadó lapokkal vagyok 50-60 power ő naturral 60-70 power, aztán míg ő monut épített én wellt + power és én több egységet hoztam le és veztettem (persze több maradt
) ezárt a void power is több volt. Ha ebből nem esett le, hogy jobb vagyok nála akkor írjon tőlem
-
fantom922
aktív tag
Oké nem vagyok gyors reagálású
de tényleg Murder már T2-n voltál. Úgy azért már fogható a fal bárki ellen... talán fire lehet gond, de ő natur volt. Mage-ekkel és DeathKnight-al fogható. De még viccesebb a teleportos toronnyal
1 torony és a fal bevédve.
Csirkével nyomtam tegnap, meg Gyuri is rám írt... nem te Gyuri, hanem az általam ismert
Kérek jó videókat...
-
Murder3
addikt
válasz
phanzetomox #12143 üzenetére
háát...ööö...nem.
-
phanzetomox
őstag
Nincs kedvem végig olvasni, de van valami újdonság amiért érdemes felnézni ? Ha igen valaki írja le nekem röviden, köszi
-
popiika
csendes tag
-
popiika
csendes tag
most jó bf ?
mert én tegnap újra raktam a gépet és nem engedi felpachelni -
-
Murder3
addikt
beigazolódott félelmünk:
General :Two new decks are available in the in-game store. Check out the new decks featuring 2 brand new cards each. The first will contain lost soul cards, the eliminator and lost spirit ship will get new affinitys. The second, containing twilight cards will give you the twilight brute's new affinity and the new nature card, wheel of hits.
Since the mini-boosters were not enough used we decided to change it. You will now get 2 cards in it : 3/6 are comons, 2/6 are uncomons and 1/6 is a rare.
The daily reward was raised to 5 bf for 15 min played. Can be performed twice a day.
The referal promo as been changed to Lord Cryan.
A new element is available in the ingame store : The Element of Multiplication; it will allow you to multiply all your tokens by 5.Bugfixs :
Fixed a bug were deep one could die.
Fixed an issue were it was impossible to use twice the same gift with wheel of gift and all buffs had to be activated at the same time. The card was changed accordingly. Since the card wasn't used enough , we decided to make it a comon card.
Fixed a bug were firesworn couldn't aim at flying units.
The health of ashbone pyro wasn't healing as intended, we raised the regen rate.Watchlist changes :
Shrine of memory : No changes
Stormsinger : Her abilty now costs 0 power.
Disenchant : The duration of the spell raised to 40 sec.
Thunderstorm : Now paralyses the units in the area.
Girl Power : Due to the fact some player were offended by the sexist connotation, the card has been changed to Boy Power.[OFF]02=01-1[/OFF]
-
Murder3
addikt
nox képessége bug mint minden támadó animáció.
mindegyik targetelős képesség támadás olyan"egyébként azokon a mapokon pont a mana wing miatt nincs légvédelem kiépítve."
pont csak 1 szín kap repülőt t1-re pont csak 1 egység van szánalams lapfelhúzó cselekedet ami kb semmire se teszi lehetővé csak lámulásra mert rá van éípotve kulcsfontosságú szerepre miközbe másra nem jó, de az adott mapokon kb insta easy win..blabla...
hol jó ez így?eruptos cucc meg nem igazán probléma,
mana ha egymagába hasznos lenne másra is akkor rögtön nem lenne olyan költséghatékony eruptolni."25 powerért instant öli a full hp-s worn-t meg gladot."
ez csak a hp miatt van ez se probléma mert direktalacsony a hp a fire egységeknél, efféle counterek nem bajok h vannak.
eruption vs mana-ra is értendő ez.az nem baj ha fogják kiadnak egy egységet ami mondjuk csak 1 valamire ahsznos mondjuk tankol csak, de ha ezt úgy teszik h bizonyos mapon azzal sokkalta könnyebb és ez dirket lépés az már inkább tetűség.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #12126 üzenetére
szvsz az upgrade lapok loot rendszere az unfair.
egyébként azokon a mapokon pont a mana wing miatt nincs légvédelem kiépítve.pvpben is van rengeteg unfair dolog amit orvosolni kéne.
pl. nox spec képesség 25 powerért instant öli a full hp-s worn-t meg gladot. ráadásul korlátlan távolságban célzás után.vagy az erupt vs mana wing.
nemrég összekerültem pvpben egy kezdő naturessel, 3 mana wing egy csoportban.
egy szem erupt instant ölte őket. 75 power a 180al szemben.
szal ez is unfair.hp növeléssel pvp kompatibilissé lehetne tenni ezt az egységet is.
ill nem a noxnak kellene a nerf hanem gladnak meg wornnak némi + hp. nem sok, csak annyi hogy kelljen még egy + hit a spec lövés mellé.
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27 #12127 üzenetére
mivel lényegébe 2 szín kombó eleve egymsára lett kitalálva kb mint a pure worm és az enlighment esete...
4 p mapok meg nem hiába 4 p-sek amúgy kings of giant esete a mana wingekkel vagy a nighmare sahdr eleje kb nincs rá védelem a mapon.de én őp,l mikor lementem pár expert 1 p mapot megse fordult a fejembe h újra nekimenjek más színnel is akár mert olyan szinten unalmas ai nélkül.
rá van az ember kényszerítve bizonyos dolgokra amik mindig ugyan úgy fognak megtörténni.
már itt halott a pve.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Murder3 #12126 üzenetére
Szerintem aki egyedül vagy másod magával megcsinál egy expert mapot. Bármilyen lapot is használjon nem lámaság. De mondok mást. Guns of lyr expert egyedül. Csávó egyedül tolta le shadowwal. Frostot csak azért hivott bele, hogy legyen engineer. Nyilván ő is láma. meg a negation is.
Áhh mindegy. -
Murder3
addikt
motk,wheel,enli,ami monu leetne sorolni.
eleve pl mana winges dolog is milyen unfair h eggyes pályákon auto win szintű.
de vannak még effélék főleg pl nature t4,lost spirit ship...ez pl különösen láma lap kb még giant wrym szintű skill se kell hozzá, bár ahhoz se kell igazán semmi....elég unalmas amúgy a pve rész a sciprtek miatt.
-
OnSeT
őstag
válasz
Murder3 #12124 üzenetére
a videó kb 12 perc 4xes sebességen felvéve, nyilván van más megoldás is, de az jóval hosszabb.
anno én is azért csináltam amii monuval a többszemélyes mapok egy részének soloját mert youtube- on még volt egy 15 perces limit a feltöltött videókra.
ill én 2xes sebességen csináltam/om a felvételeket.amii monu is sokak szerint lámulás, de ha tokent farmolok akkor egyértelmű hogy azzal tolom, ha a kihívás a cél akkor meg nélküle. ^^
-
LoLHunCsirke
tag
Most akkor lesz valami?
-
popiika
csendes tag
csak ez az egy szar lesz vagy még lesz vmi?
-
OnSeT
őstag
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #12111 üzenetére
hát án már amikor jáccottam vele amikor 2008 votl ráirva XD
csak aztán kimaradt 2 év és most kezdtem ujra karácsonykor
akor meg lehet nemis figyeltem az orbokat
meg különben már kezdem megunni mnidenenm megvan ami nagyon fontos volt
mondjuk kipróbálnák még egy forest eldert meg wheel of gifts et aztán ennyi -
fantom922
aktív tag
válasz
Zotya21 #12110 üzenetére
Hát Zotya akkor te eléggé új vagy
mikor én legutóbb abbahagytam kb. 6-8 hónapja (már akkor is évek óta toltam) még 1 frost és 2 bármilyen orb kellett hozzá.
A régi szép idők
Akkor még a grigori robbantás után megjelnő árny-grigori újra robbantható volt és lehetett mellette építeni is (imba lapnak számított). A fire tornya ami messze visz (nem jut eszembe) még frienly egység nélkül is tudott tüzelni stb.
...szóval más volt.
...de őszintén megmondom, bárki bármit mond a csaták most hosszabbak és így nekem jobban tetszenek.
-
Zotya21
senior tag
válasz
fantom922 #12108 üzenetére
hát nemtom a tremor orbjára énm mindig ugy emlékeztem hogy két db kék kell meg egy másmiylen
de viszont mostonába csökkentették az erejét sajna siegera is meg nemjut eszembe amikor lebasz a földre aztis felére meg 30 powerért mükszik az és kétszer gyorsabbban töltődik vissza
-
fantom922
aktív tag
Murder3 most néztem azt a vididet ahol az ellen mindenáron wallbreak-el akart nyerni. Nos azt simán beszívhattad volna
Szerencséd, hogy noob volt az ellen. Máskor ne hagyd, hogy falat emeljen... plána ne hagyd, hogy másodjára is odaérjen
Ha a falról az egységeidet öli az 1. alkalommal akkor nincs sok esélyed... Sajna fal ellen T1-en a sadó nem túl ütős
-
fantom922
aktív tag
Szeva everybody
Van sok PvP deckem és tegnap a régen használt lost souls-oshoz volt kedvem. T3-on be van rakva a Tremor... jól megszívtam
Mikor nerfelték? Merthogy sadó/frost/sadó a deckem és az meg kapott még egy frost orbot, hogy szivassanak
...na persze leöltem őket. Egy random noobbal öltem le 2 prot
hála a churchnek meg a kobold tricknek. Na meg a lost grigorinak és annak a messzehordósnak nem tom a nevét T3-on.
Szóval nagy volt. Közbe javítgattam a noob matem monuját, hogy ne tudják befoglalni T3-nak. Merthogy középen beékeltem magam és senki nem jutott át
Nem tudom felvenni, pedig jópár nagy csatám volt...
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #12104 üzenetére
hát először azért csináltam a modemes dolgot hátha akor nem veszi le a pontot de levette akoris utána meg csak hogyne látssák miylen béna vok háháá
nekem az első nemtetszett anyira vmiért -
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke #12102 üzenetére
hát jaja jókis meccs volt mindkettő de nekm igazából a 2. jobban tetszett XD
nem vettem fel egyiketsehát igen nemtom ki aza Zsotye21
Mondjuk én akkor szoktam kilépni ha duelba meglátom hogy bane rang és 120 as deck berakja ellenem amikor van 57 es deckem meg slayer rangom akor kinyomom a modemet XD
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
popiika #12100 üzenetére
Nemhinném hogy te kapnál, mert a gyerek csinálta háromszor, velem és haverommal ez 2v2 be volt, mindíg egy párost kaptunk és vagy ők is 3x desynek(persze csak ha már vesztésre álltak...) nemtudom azóta mivan velük,de te szerintem megnyugodhatsz
--------------
előzőbe nem Zsotye21 hanem Zotya21 bocs h elírtam, csak már nemtom módosítani sry
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged