Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Tehát írj supportnak, ha még mindig baj van és a választ tedd fel ide. (mellékelj képet print screennel)
-
fantom922
aktív tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
Remélem Csirke nem az történt veled, mint pár hete velem... Nekem is ezt csinálta és kiírta, hogy Ismeretlen hiba! angolul. Nem keresett ellenfelet csak elhalványult a kapcsoló. Sajnos a modemem indult újra folyton és azt hitte az EA hogy kilépkedek pvp-ből, ha vesztésre állok,ezért bannoltak. Aztán megírtam nekik, hogy mi az ábra és visszaraktak. Mapok és rPvE is ment csak a ranked nem.
Veled is ez lehet sajnos. -
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Blight expert 4 fővel [link]
Nature és Frost t1 es játékosok is láthatók benne.
Régi, rep amit felpatcheltem, de sajna nem tökéletes, a végén bugzik.
a t4-re jutás látható végig, a rep annál a résznél hal be mikor be lenne támadva a középső bázis. -
kovsol
titán
Ez az rPvE egyre jobban tetszik, 7-es nehézségen már kezd kihívást jelenteni, de még marad így is 3-4 percem általában, holnap meglesem a 8-as fokozatot
-
LoLHunCsirke
tag
Elég furcsa problémám van.. tehát, felmentem úgy 3 kor és gondoltam szerzek egykis token-t 2v2 rankeden.. hátha jó társat fogok kapni, persze h egy alap firenature decku srácot kaptam 2x egymás után ráadasául ellenük mind a 2x, 2 aranyrangú..ugye egyedül mégsefogok 2-t megölni szal kiléptem minegyikbe.Jó hát akkor hívok egy havert, úgy biztos jobb lesz, be is hívtam csapiba, keresés indul. 5 perc elteltével semmi.. oké ő kilépett a csopiból, és mondta h unranked.. ekkor bezzeg egyből berakott harmadjára is ugyan abba a felállásba
.Jó kiléptem megin, mondtam havernak próbálkozzunk megin, próbálom indítani a kersést erre befagy és kidob lost connetal, visszamegyek.. próbálkozok, megin kidob.. Oké meguntam a 2v2-t megyek Zotya21 el 1v1 unrankedet az ment... aztán mondom neki h menjünk 2v2 rankedet ő a csopi vezető rányom a kersésre, és kifagyott.. hoppáá. Aztán megnéztük h 1v1 ranked megy-e mindekettőknek.. neki ment, NA ÉS akkor elszállt a rankedem vagyis .. nemtudtam elindítani a kersést 2v2 se 1v1 be.. ugyanis amikor elindítom, kiír valamit ( német nyelven van és így nemtom) és aztán kialszik a sárga fény a kerséséről(magyarul nemtok rákattintani) és nemtok ellenfelet kersni... Egyelőre várok holnapig hátha megjavul magától.. de azért nem szertnék ranked nélkül maradni
Jah és megnéztem a többi karimat, azoknál mind ment.. csak a főkarimnál nem 
-
ChromeX
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
Én szivesen tolnék veled expert mapokat mer a renegadesekhez hozzá se nagyon szagoltam anno tul szpatosak volt

amugy szerintem az amii-t tényleg nerfelni kéne mer angyon imba... de ne nagyon legyen egy alternativája az enlightnak (ami UR hozzá teszem...) mer igy fényévekkel jobb, az enlight meg vicc h 3ason 240power, 200al kiegyezek még az is nerf a régihez képest nem emlékszem mennyi vvolt pontosan.
mindig is az volt ennek a játéknak a baja hogy a pve/pvp ugy hat egymásra hogy nem tudják kibalanceolni meg egyre tobb a kártya egyre tobb a trükk, amit kitalálnak a playerek és igy egyik vagy másik rovására nerfelnek egy lapot ami sztema PVEre jobban hatással van 1. valos pénzt vesztesz egy egy nerfel... 2. a játékélmény és az amugyis szükos expert variálhatoság csokken. PVPben most max nem használod azt a lapot van más, sokkal szinesebb mint a pve
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
linekilleren kívül nem láttam másnál hogy használná, és őt is csak 2v2ben

-
Gyuri27
félisten
Jaj jaj. Hát a halat tanitjátok úszni!!!
Alapból 3 unitot "sebez" minden upal jön +1. Így van 6 összesen. Szóval aki nem tudta az 100bfp-t utaljon a kincstáramba!
-
Gyuri27
félisten
válasz
kovsol
üzenetére
Bonyolitod. Rányomod, fertőz. Ha az unit belepusztul megy másik cp-re és fertőzi azt. Persze az új cp-re szintén maxot fertöz. Ha az unit nem hal bele ráfertőzi a maxot és tovább áll.
Használata egyszerünek hangzik bár nem az. CC kell mellé rendesen és olyan dolgokra érdemes rányomni amit hamar megöl. Mert a cc lejárta előtt tovább terjed. Ha az ember ügyes 3 unitot is lefertőzhet. Nagy adok kapoknak kell lenni, hogy 6 unitot végig fertőzzön.
Alkalmas még egy erősebb unit gyegitésére is. Mert a 660 sebzést pikk-pakk beviszi. Ráadásul spel így nyomja a voidot (wildfire effektus). Valamint instant öli (jó körülmények között a skyfiredrakét). A legjobb dazzed unitokra, ott instant kill. -
fantom922
aktív tag
válasz
kovsol
üzenetére
Parasita: Epidemic – parazitával fertőzi meg az ellenséget, mely másodpercenként 60 életerőpont veszteséget okoz neki. 10 mp után a parazita átmegy egy másik célpontra 15 m-es távolságon belül. Összesen 4 egységet sebezhet meg, de a parazita eltűnik, ha nincs több célpont a közelben. 20 másodpercenként használható.
Az az egység nem sebződik tovább amiről átment, mindig csak 1-et sebez, ezzel még kiegészíteném OnSeT művét
(amiért még mindig nem tudunk elég hálásak lenni!) -
kovsol
titán
-
fantom922
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Szeva Jer1cho!
Én az egyik vagyok akinek megvan mindegyik map, szerintem nem 172 van, de ezt nem tudom. Lehet sokan abbahagyták, mert régen biztosan sok volt.
Mennyit szívtam haverokkal a Slave Masteren
Akkor még a Blight taktikája is kiforratlan volt
és persze nem volt rPvE sem. Ascension-hoz meg mindig jó társak kellettek.A többi vihető experten, de nagyon oda kell figyelni.
-
miking
csendes tag
sziasztok! azt olvastam valahol hogy aranyért lehet bfg pontot venni ,de nem találok ilyen lehetőséget a játékban sehol.segitene valaki ebbben?
-
TazLeacher
nagyúr
Mostanában PvP-ben ennyien nyomják Amiival, hogy téma lett?

Megint más.: Múltkor olvastam a BF statisztikákat, hogy összesen 172 ember van, aki megcsinálta az összes PvE map-ot mind3 szinten. (illetve 2, aki az rPvE-t is). Van itt valaki a 172-ből gondolom.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy ír valamit a játék, valami "CONGRATULATION" vagy ilyesmi? Vagy van valami lista ezekről, vagy egyszerűen a statban bent van, aztán ennyi?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
fantom922
üzenetére
Alapvetően ez úgyis PvE-re van kitalálva, tehát, ha meghúzzák még +100-al a költségét, akkor se fog nagyot változni a helyzet. Nem azért kell, mert olcsó, hanem azért kell, mert lényegében a T3 kimarad. Persze ennek meg megvan az ára, foglal 1 lapot a deckben, illetve a többszemélyes mapokon szopacs lehet.
Lényegében szerintem felesleges a nerf, mert:
- Ha nem használod, ígyse/úgyse, neked tökmind1.
- PvP-ben nem használják, csak nagyon ritkán, így Te nem szophatsz azért, mert más használja
- Ha P1-es PvE-ben ha más használja, neked aztán tökmind1, gondolom neked nem fáj, hogy más gyorsabban megcsinál egy map-ot ezzel
- Ha többszemélyes PvE-ben meg a csapattársad használja, azzal a közös sikerhez járul hozzáMás: továbbra is várnék Blight Expert 2 vagy 4 fős játékhoz tippeket, vagy méginkább rep-et.
-
OnSeT
őstag
válasz
fantom922
üzenetére
elég sok kötöttséggel jár az amii monu, pl próbálj meg vele lehívni egy batarielt pure nature paklival. ^^
másrészről könnyen visszanyalhat a fagyi ha vegyes paklival tolod
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
pl Shadow/Frost/Frost/Frost t4 amii monuval , ha kiütik pl a shadow orbod akkor annak az újraépítése 300 power a 100 helyett, és ekkor már el is ment előny.vagy b verzió amit senki nem játszik meg, kimegy shadow orb marad 3 frost, amii monu kikapcs (visszamész t2 re önként ^^ ) shadow orb megépít amii monu ismét aktivál.
ekkor nincs + power veszteség de pár percig t2n leszel, ami bőven elég idő arra hogy nyerjen az ellen.

-
fantom922
aktív tag
Na végre OnSeT megmondta a frankót, tehát mégis láma lap
és kéne neki nerf... A színhez kötöttség pedig nem nagy előny, úgyis úgy tervezed meg a paklid, hogy le tudd hozni a T4-et amit betettél. Szerintem Enlight-nek az előnye, hogy picit elöbb használható és visszamegy nagy része voidba. 230 + T4 ára, míg Amii 150+150+T4 ára ezek szerint. 300 powerből viszont simán lehozható, és egy earthshaker 100 power és a bázisának kampeca. -
fantom922
aktív tag
Instant T2-vel szerintem meg lehet szívni tree spirittel szemben is sajnos, ha az ellen nem hülye. Én, ha meglátnám, hogy T2-t húz nem hoznék le több tree spiritet, hanem építenék egy wellt, így nagy lenne az előnyöm. Majd utánna támadnék tovább. Sok tree spirit azért fel tud tartani T2-t is egy darabig. Bár még nem próbáltam őket, elég láma megoldás semmi stratégia...

-
OnSeT
őstag
válasz
Razuel
üzenetére
amii monun pontosítanék, 150 felépítés + u3-on 140 az orb választás (alatta 150), és a választás költsége visszamegy voidba, tehát csak 150 ezzel a t4re jutás.
ha normál módon lépsz t4re akkor az a 300 power végleg le lesz kötve
2v2ben sztem könnyen kivitelezhető a t4re jutás amii monuval főleg ha van som vagy sog támogatás a társ részéről.

enli drágább, de annak meg az az előnye hogy nem vagy kötve a szín követelménykehez.
-
fantom922
aktív tag
válasz
Razuel
üzenetére
Oh
ezt nem tudtam. Még sosem használtam, köszi a kiigazítást. Akkor azt nem értem miért használják pvp-be, hiszen nem éri meg. Az már 450, abból lehozok 2 mindentverő T3-as lapot és még marad is. És akkor még T4-es egységet le sem hozott... Jobban megéri felépíteni simán a T4-et... Hogy volt erre powere Linekillernek abban a replayben?
...persze sok mindent nem tudok amit ő igen 
Azért Enlivel kötekednék, hogy nem éri meg
2v2-ban van Shrine of Greedem azzal Harvit simán lehozok ami 300 és még csak T2, naturos társsal ő pedig kijátszhatja az Enlight-et + Bloodhorn 
-
Razuel
aktív tag
válasz
fantom922
üzenetére
Enli: 230 + a t4-es egység ára.
Amii Monu: 150 a felépítés, 300 az orb kiválasztása + az egységek.Szóval nem olyan olcsó az mint ahogy leírtad. Enlivel pvp-be max akkor tudsz elérni 500 energyt ha nagyon balfasz az ellen (tapasztalat). Amii monut se nagyon tudsz pvp-be használni. Pve-be meg mind a hasznos tud lenni.

-
fantom922
aktív tag
Ja, ez az Amii monu / enlightenment eléggé el lett szarva. Enlight 3-as fejlesztésen 230 és lehozhatsz 1 T4-est. Amii-vel 150 felépíteni és bármennyi T4-et lehozhatsz. Ráférne Amii monura egy hatalmas nerf. Kerüljön annyiba mint a T4 vagy 10-20 powerrel kevesebbe... és legyen arra jó, ha valaki nem éri el a T4 helyet építhet ilyet... Amúgy egy láma lap

-
fantom922
aktív tag
Császtok!
Ja jót toltunk 2v2-ba. Legközelebb majd váltom a deckeket. Naturost tudok neked OnSeT dryad-val és frostom is van mindennel ami kell. Pl. fire ellen elég hatásos az Avatar

Tree Spirit-et nem ismertem és 2x kinyírt vele egy tag. T1-en próbáltam megfogni unitokkal. Murdeer és többiek T1-en fogtam meg harmadjára
tree+dryad+shaman és megfogtam. Ekkor már készültem rá és well csak akkor ha ő is húzott mert így tudod kevesebb a powere unitokra. Majd gyorsan betámadni dread chargel + íjász volt nálam ezzel lelassítod és void powered sokat ad vissza, ha leszedik az egységeidet. Dread nasty + íjász és leszedsz 1 tree spiritet shamannal is. Majd ha ez megvolt leteszed a 3. phase toweredet is. eltávolodsz velük a bázistól. Vársz, egységet nem hozol le. Jönnek a spiritek dryáddal és shamannal. Mikor közel jönnek beállni lehozol 1 dread-et és robbantás, majd (gyors kézzel) a 3 tornyot 1 spiritre irányítod és szépen leszedegeted őket. Nem tudja rögtön visszahúzni őket, mert be kell állniuk és vissza. Ha visszavonul és csak 1 spirit volt meg tornyokkal picit közelebb araszolsz. Végül a welljéig elérterm és már ment a T2. Neki nem mert ő a spiriteket hozogatta le. T2-n a wellje mellé teleportáltam a towereket, persze betámadta őket. Ekkor már nagy szivatást lehet rajta véghezvinni, mert betoltam egy aurát és az egységeinek gyorsan vége lett. A wellje körül 3 phase tower maradt
Nála well bukta, nálam +1 well. Egységet nem hozott le, hiszen aurával csak magát szivatná. Végül felment T2-re, de ott már simán letoltam.
Tehát így fogható tree spirit T1-en sadóval
Tanultam az 1. vereségből OnSeT és Murdeer ellen. Az a spell amit Murdeer segítségül lehívott ölte meg a Harvimat
Nem ismertem. OnSeT-nek sok egysége volt a Harvi körül, ráadásul én buffoltam a harvit az még szedett le a spell miatt + OnSeT alágyújtott
...2 könnyű, szegény harvi
még mindig fáj a talpa... persze ez azért 2v2 
-
Razuel
aktív tag
válasz
mikloska007
üzenetére
"My Documents\BattleForge\config.xml"-be a maxshader-t állítsd 768-ra.
-
mikloska007
csendes tag
sziasztok !
segítség kellene mert nem tudok játszani és a fanok azok tudják hogy ez súlyos elvonási tünetekkel jár
Szóval win 7 környezetben szeretném futtatni a gamet de nem indul el. se hiba üzi se semmi csak egyszerűen kilép.a hardver megfelelő környezetű de már ötletem sincs ja és lap top.
Elöre is köszönöm mindenkinek akinek van valami ötlete. -
-
IHyoutonI
csendes tag
Jó Estét!
A reffereles promót mikor fogják cserélni nem tudja valaki???
-
G4ga
őstag
válasz
kovsol
üzenetére
azet soxor fordult az elo velem is hogy random playerekkel toltam mapot adv es experten. crusaden pl anno nagyon sokat toltam experten token farmot. mivel rovid paja ( fix idon belul bekell fejezni ). belepet egy kezdo jatekos, nem basztam ki ahogy alt masok. leirtam mit csinaljon azt go. ijen meg bad harvest is. par nappal ezelott egy egy 4fos random brigaddal vegig toltam a 3szintet. mikor meglattak hogy dreadchargerrel elfutok a hajohoz, irtam nekik hogy vedjek a bazist engedelmeskedtek mint a pinty. persze vannak neha ertetlenek.
-
Zotya21
senior tag
nah megnéztem most volt

Azért durva a piros 30 volt a kék meg 105 előbb mondom akkor 80 ból nemjön ki leis mondtam róla aztán jött levél megint eladtam egy zöld dryadet kék árán
menyi pancser van ez már a 6. amit igy elvittek 
Már csak egy firedancer kell meg mine meg disenchant
-
ChromeX
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
hát azér ha mákod van kaphatsz egy olyat aki tudja mit kell csinálni advon lehet nem de expertre oylan megy aki azért vágja. az abaj hogy látod két emberbol az egyik pihen mer nincs mit csinálni semmi értelme nem lenne hogy mind2 ember t2 lenne.
sok iylen map van sajna(?). de régen emlékszem amikor én voltam az aki nézte én is élveztem 
-
OnSeT
őstag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Volt. A képessége reloadját növelték meg, így most már csak 60 mp-ként tud unitokat lehívni a korábbi 30 mp helyett. Valamivel nehezebb, de még így is szólózható.
itt egy vidi, ami a corsair és az enli nerf után készült. [link]
(#12534) Zotya21 már megjelent mind2ő, valszeg bevásárolt vki azért nem találod ah-ban.

-
TazLeacher
nagyúr
Mintha anno szó lett volna Corsair nerfről. Volt ilyen? Attól a Titans még solózható? Vagy már kilőtték ezzel?
-
Zotya21
senior tag
ma végig vittem pár kampányt köztük az oracle-t is
És megtetszett bent a warlock ugyhogy vettem is egyet aztán nekiáltam kicsit fire paklit igazgatni
és arra jutottam hogy jó kis lapocska
Különben kijött a kék is ? Mert csak pirosat találtam piacon
Popiika --------->
A bf kliensel lehet leszedni ahol bejelentkezel alatta a jobboldali fülön lesz map editor néven pipa leszed használ
-
popiika
csendes tag
Mapot hogy lehet cfsinálni azaz milyen program vagy fizetős ??
-
Murder3
addikt
vi ellen előfordult már egy ua-ra kijátszott life weaving?
vagy renevantra?
úgy h nem volt ott az ellenfél?
vagy bármi ground presence-el nem rendelkező egységre? -
Volgafan
senior tag
Még jó,hogy rájöttem magamtól is
-
Volgafan
senior tag
Nekem nincs Map könytáram...hozzam létre?vagy más megoldás?
-
OnSeT
őstag
az összes spectatormap egy csomagban. [link]
az alap pályák mellett murexa, nyasad, river crossings, yrmia winter edition spectator verziójával.1v1 mapok kiegészítve 2 megfigyelő pozícióval. 1. és 3. poz. játszik, 2. és 4. nézi.

kitömörítés után szintén a Dokumentumok / Battleforge / Map mapába kell bemásolni a fájlokat.
-
OnSeT
őstag
Összegyűjtöttem egy csokor userek állal készített /módosított pvp mapot.
Este tesztelhetnénk őket.
1v1, 2v2, és fun mapok is vannak benne.
random unit 2v2 , battlearena, sandbox, skjal, yrmia winter edition,
uro, haladur és simai 2v2 verzióban.letöltés: [link]
kitömörítés után a Dokumentumok / Battleforge / Map mapába kell bemásolni a fájlokat.
ha még nincs letöltött mapotok akkor a "Map" mappát létre kell hozni. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
ChromeX
üzenetére
Mint tegnap is mondtam a Blight az én mumusom. Kedvenc 4P-s Map-om Experten a Bad Harvest. 1 (solo) vagy 2 játékossal feszes, de 4 játékossal simán meg lehet csinálni...A héten még befejezem a 2 db 1P-s mapot (Oracle, Ocean), aztán egy kis tokenfarm 1 hétig, kicsit felhúzom a deck-et, aztán mehetünk tovább. Remélem 1 hét kihagyás még bele fér a brigádnak...

Ja, igen, még a 2 db 12P-s map is kell Standard-en.
-
ChromeX
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Nincs mit jo volt az Empire
kéne egy 3-4 ember akikkel lehet iylen nehezebb expert mapokat is tolni ugyhogy fejlodjetek csak, segitek ma nem leszek sztem meg hnap se, de majd jovohéten, ujra lehet. A blightot kicsit elszámoltam a pure firel de meglett
érdekes hogy standaron éppenhogy csak mukodik ez a pure felállás. advon már elképzelhetetlen nature nélkül. -
TazLeacher
nagyúr
-
kovsol
titán
válasz
TazLeacher
üzenetére
gondolhatod én is milyen örömmel keltem fel 8kor a 2 órás lefekvés után
de közben én már kocsival kijöttem falura, aztán úgy néz ki kukorica vetés lesz a program mára
és ment egy privát(#12522) LoLHunCsirke én is csak benéztem meglesni pár lap árát azt léptem is
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
kovsol
üzenetére
Jó neked, kár h reggelente nemtudok játszani

Tegnap este se tudtam sokat lenni, de azért tudtam játszani Onsetel persze meg is ölt a rageclawoskkal, ááá most azokat gyűlölöm a legjobban
Aztán próbáltunk volna 2v2-t én+Onset vs Gyuriba + MrBonsai(vagy kicsoda) Onsetet kidobta a játék,végül Gyuribaval 1v1ztem persze meghaltam, remélem legközelebb máshogy lesz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egy kicsit korábban pedig rankeden összerakott én+Zotya21 vs Poppiiiika + Szufla ( én akkor egy másik karival voltam,pure fire) -
kovsol
titán
reggel érdemes benézni marketbe, ma is leltem két lost spirit ship zöld 50bfp/db áron

-
Gyuri27
félisten
-
ChromeX
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Fenn vagyok, ha vagytok keresettek!
-
Murder3
addikt
Meg jött Ovóbácsi, de hívjuk fantomnak az jobban hangzik

-
Zotya21
senior tag
nah elintéztük a pvp -ket beigazolódott a félelmem vhogy kicsi az esélyem onset ellent aztán jött murder meg ööö majd mingyárt hosszászól hogy ki votl a 4.

jah ovobácsii
aza lényeg még rengeteget kell gyakorolnom
még felkell nőnöm hozzájuk pakliba is dupláznom kéne figyelembe meg erőszakosságba meg tripláznom
-
OnSeT
őstag
3 lost connect alig 40 perc alatt....
-
Murder3
addikt
Gyuri:
Majd gyakorolhatnánk mert amilyen gyakran találkozok nature-vel nem sok tapasztalat születik ellene.
mondjuk igaz ez frostra meg shadowra is bár shadow t1-el azért többet találkozok de még mindig 90% fire t1 és nagy része pure is
a -
ChromeX
addikt
válasz
TazLeacher
üzenetére
Hát nem kezditek korán
nem garantálom hogy fél3ig leszek 1ig vagy utana valamivel az játszik, de ha korabban kezdenénk még jobb lenne.
fel akartam hnap kelni f1et ézni nemtom mi lesz belole 
-
Murder3
addikt
treespirit+driád kezdésnél van lap ami megtudja fogni?
vagy ennél a kombónál csak az instant t2 segít? -
kovsol
titán
[link] így néz ki nálam a térkép, bekarikáztam azt amit még nem csináltam meg, de mégis azt írja, hogy 9 standard mappot még nem teljesítettem, szóval ha ezt a hármat megcsinálom kapok még újat ? vagy hogy megy ez
advanced térképnél a Bladestorm feliratnál van még +3 küldetés ami standardon nincs

Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Trollok komolyan
- Horgász topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Háztartási gépek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Inkább az eleje érdekelne, a vége már nem nagy szám, ha T2-T3 megvan, onnantól már gyerekjáték, csak az első 10 percet kell túlélni.
azt hittem youtube. Ezt majd este otthon.
A játék nem szakad meg csak nem keres ellenfelet.
.Jó kiléptem megin, mondtam havernak próbálkozzunk megin, próbálom indítani a kersést erre befagy és kidob lost connetal, visszamegyek.. próbálkozok, megin kidob.. Oké meguntam a 2v2-t megyek Zotya21 el 1v1 unrankedet az ment... aztán mondom neki h menjünk 2v2 rankedet ő a csopi vezető rányom a kersésre, és kifagyott.. hoppáá. Aztán megnéztük h 1v1 ranked megy-e mindekettőknek.. neki ment, NA ÉS akkor elszállt a rankedem vagyis .. nemtudtam elindítani a kersést 2v2 se 1v1 be.. ugyanis amikor elindítom, kiír valamit ( német nyelven van és így nemtom) és aztán kialszik a sárga fény a kerséséről(magyarul nemtok rákattintani) és nemtok ellenfelet kersni... Egyelőre várok holnapig hátha megjavul magától.. de azért nem szertnék ranked nélkül maradni
Jah és megnéztem a többi karimat, azoknál mind ment.. csak a főkarimnál nem 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

én most két nap alatt 130bf pluszban vagyok kis kereskedéssel
érdekes hogy standaron éppenhogy csak mukodik ez a pure felállás. advon már elképzelhetetlen nature nélkül.