Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
Meglested?
-
Volgafan
senior tag
Van 1 jó hírem nektek,ami nekem k.szar!Kezdem az elején:tegnap csináltam 1 vidit,youtubon fent is van,keressetek rá,most nem linkelek:Lolhuncsirke-Gyuribá VS Imonk-Solshepard...
Elég szarul sikerült,csináltam a kövit,hátha jobb lesz,renderelek és megfőtt a procim.....1 darabig nem fogtok látni....Megpróbálom hátha visszaveszik(2 hónapos sincs)Pedig a 2.rep már faca lett volna..Merdaroghhal mentünk 2v2-őt...Azért ha szar minőség is érdemes csirkés meccsünket megnézni,hangja sincs valamiértXDDDD Mondjuk annyi,hogy én firet alapból le akartam rusholni,frost nem ért volna oda,de csirke nem vállalta,de így is megcopattuk őket,pedig Imonk nem kezdő!!!!http://www.youtube.com/watch?v=4wcJdoTGYFQ
-
fantom922
aktív tag
Annyit hozzáfűznék, hogy smokegyuri-val nem jutottam el T3-ig, sőtt ő elöbb ment T2-re. Azt hiszem így más a helyzet... gondolkozzatok
...ezek szerint T2-ig linekillernek is láma deckje van. Az első támadásait T1-el vertem vissza, míg én felmentem.A másik. OnSeT T3-ig el is kell jutni ellened és fel kell építeni 3 churchöt 300 power...

A harmadik reakcióm, hogy sunstridert hoztál le, én azt hittem használod a speckóját
Egyébként olyankor szoktam aura + warp a másik church-höz
Az sem szokott jó megoldás lenni, ha már 2 church-öm van. + ott a Vigil is...És az igazsághoz hozzátartozik, hogy miután OnSeT kikapott tőlem (láma vagy nem láma nekem a játék számít) megvert egy fej-fej melletti küzdelemben mikor én pure sadó voltam. Az picin múlott
Csak elrontottam 2 harvi helyett 1+ T3 kellett volna... Azért pure sadóval fire/frost ellen nem egyszerű (hozzátenném, hogy fire/frosttal is lehet lámulni
) -
Murder3
addikt
Illetőleg egy újabb gyöngyszem a New Phyrexia tiszteletére

Phyrexian Obliterator
Egész jól sikerült lemodelleznem a képességeit átültetve a BF-be
és még nem is túl erős
(legalábbis a Gólemtől nem erősebb) -
Murder3
addikt
No újra keltem a rémeim

Kicsit elgondolkoztam mi lenne a 2 új kombó alap képességének a legjobb
Fire/Frost
Shadow/Naturemellé még 2 pajzsot is csináltam nekik

Fire/Frost
Shadow/Naturevélemény?
-
Murder3
addikt
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
ha ketten hárman benne vagytok h farmolunk cyrian+grinderből tőkét neki segítek szívesen ebbe.
úgy lehetne mert akkor komoly bfp-lenne a tét. -
Darkzbane
tag
próbáltam egy replayt csinálni de egy értelmes csapattárs nem akadt akivel mehettem volna.(holnap meglátom hátha)
Taktika:
Felfelé(kissé jobbra) elindulsz 4-5 nyilassal.
Leszeded az ott található ellenfelet.(mine és eruption használható remekül)
Ott lesz egy "csapda" ami folyamatosan visszaüti a nem L nagyságú egységeket,állj oda és kapd fel a feletted lévő kutat(power well).
Innentől szinte mindegy hogy csinálod,de amit javasolok sunstriders képessége vagy suppression a tornyokra és mehetsz előre az orbért.
Aztán elmész a kezdő orbodhoz balra felkapni az orbot ,meghúzod a tűz csapdát és akkor nem jöhetnek át az ellenfelek.
Ha támadsz arra figyelj hogy a "slave" ek életben maradjanak ,ha védekezel akkor Comet Catcherből 2-3 nem árt(előre kell kicsit gondolkozni a lövésnél mert van vagy 7-10 másodperc becsapódási ideje,de ha jól időzítesz elég erős védelem)Ez persze csak az én stratégiám: a lényeg hogy a védelem álljon készen mire Mo megjön, onnantól nem érhet nagy meglepetés
-
Darkzbane
tag
Nature majdhogynem esélytelen Chucrh of Negationnal szemben. Amit én használtam annak idején az enlightenment+earthshaker volt, nem lámáskodtam vele de ilyen helyzetekre amikor valaki bekempel az orbjához láma védelemmel akkor szíves örömest húztam elő earthshakert.
-
Murder3
addikt
Supression könynebb elleen mert az spell és nem tudja eltüntetni se teleportálni

bár az meg nem fér be pvp-be de church ellen jobb a sima íjásznál papíron.
Amúgy vettem végre még 1 chargot a magemra

már 9-es de drága sajan és nem aakrk költekezni
a cyrianokból most kiéltem magam booster ügyileg meg 1.2 egység is belefért.Más.
Utóbbi időbe nem tudom hogy, de kezde megszeretni a dred reaping képességét
korábbban mikor forsaken,nox spameltem nem nagyon tudtam elképzelni h miért lenne jó, de az utóbbi időbe már sikerül is jól használnom meg hasznos is...érdekes(bár főleg a skeletonos deckembe kurva jó
skeli+dredekre msot rákaptam, csak sajnos azokkal nem igen könnyű csak, forsanek és nox sajan kell pedig próbáltam nélküle....
executor a nox helyett, de sajna malee-knek nincs létjogosultságuk rangek ellen igazán
Én próbálok válltozatos deckeket de kulcs lapok nélkül sajna nem lehet

kár.a reaping recastját viszont le lehetne venni a frost sorcerer szintjére....
így túl hosszú és mivel nem nagyon lehet sok életpontos egységet elkapni így azért nem túl hatásos sok esetbe, főleg hogy baromi hosszú az animja is ami alatt simán sebzik
Megint más...
Emlékszem régen alig értem el a fiend szintet és amikor levertem egy fiended mennyire örültem h még soha... most meg megyek 2-őt és már archifiend vagyok...lol
-
Deathson
csendes tag
persze az jó ellene
dehát van ilyen sima természettel mondjuk nekem sincs ötletem -
OnSeT
őstag
válasz
fantom922
üzenetére
ismerem jah első 1v1es meccsünkön rögtön azzal indítottál, mondom kedves. ^^
egyébként én is egyetértek Gyurival elég jól összeválogattad a lámulós megoldásokat abba a deckbe. church of negation frost támogatással + warp, mellé lost vigil, bónuszként meg grigori bomba ^^és még láming nemtomminek is nevezted el decket xD
szal ezek után ne csodálkozz ha vki szóváteszi, ha magad is azt állítod róla.
még jó hogy fire/frosttal toltam így legalább védelmem megvolt grigori bomba ellen glacier, vigilre meg gravity. viszont így meg vmi jó t3as tank hiányozott amivel még az építkezésed megkezdése előtt ki tudtam volna ütni egy bázisod.
CoN-t egyébként nem tudom hogy lehetne natureval beütni, firevel én megoldottam úgy hogy az első 4et kiütöttem építés közben erupttal, de aztán vhogy felhúztál egyet.
nah mondom akkor támadom másik bázisát, erre mi történik?
beteleportálod unitokat a church hatósugarába ^^ (haladuron mentünk)utána church a másik bázishoz és onnan kezdve állóháború ^^
mondjuk nem egészen, mert te támadtál én védtem, amit kb. a 25-percben untam meg, és kb. 800powerből unitokat spemeltem, amiket megevett egy aktívan BP-elt church ^^
remélem sunstriders képessége nem tudja leállítani CoN-t, mert az nagy poén lenne hogy ott volt deckben egy jó counter s nem használtam, de akkor nem gondoltam rá hogy ki kéne próbálni

de ami késik nem múlik, majd letesztelem.

-
-
kovsol
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
saját magad alá beregelsz, és megkérsz valakit itt hogy lépjen be a kreált kis kamu accokkal, és egy rPvE dif1 -t letoltok 10 perc alatt, ha nem hamarabb, és annak olyan passt adsz meg amit bérkinek kiadhatsz, pl beírod hogy battleforge azt kész
-
ricshard444
veterán
Utánanéztem, szóval 3 embert kell meghívni akik a "barátaim" feltolni őket lvl4re és játszani velük egy meccset...ez elég necces mivel egy ismerősömnek se jön be a játék és 1 gépem van.

-
ricshard444
veterán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
És hogyan kell promo grindert szerezni? Mik a feladatok? Nem vagyok jártas ebben
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Egy nyári pvp bajnokság nem is lenne rossz
amúgy-e csinálj vagy 4-5 promo grindert igaz rámegy egy csomó idő, de ha ingyen kell a bfp.. ennél jobb nincs, vagy vadász AH ba pl: van valami ami 60 at ér, de valaki kirakja 45 ér mondjuk, akkor vedd meg és add el 55ér.. így is lehet nyerni valamennyi bfptha megengedheted magadnak akkor vehetsz 2250 bfpt a battleforge.com oldalról, vagy megrendelheted a doboz játékot,esetleg itt a fórumon is van aki árul kevesebbért mint ahogy az EA től vennéd
-
BladeHero
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
piacozz,vegyél meg olcsón egy lapot add el drágábban vagy vegyél igazi pénzért bfp-t
-
ricshard444
veterán
Ötlet,hogy hogyan csináljak sok pontot? Esetleg vmi bajnokságok vagy nemtudom, de kell a pont a paklira

-
dokar
addikt
slave master pure fire deckkel tipp? és stratégia? pl advancedre?
-
Darkzbane
tag
Blight Expert
Ascension Expert map 1
[link]Már csak Ptd Expert és ascension map 3 hiányzik az oldaladról ezekkel
-
Volgafan
senior tag
Teamwiewer kizárt,gépemnek bírnia kő......
-
Zotya21
senior tag
válasz
Volgafan
üzenetére
Hát jh Vegasba meg tudnám mutatni amit kell ha leszeded és felrakod

azzal csak az a baj hogy nagy a gépigénye
[Itt van hogy kel felrakni meg honnét meg mivel
leirásban a link ]De van aza izé teamviewer azzal lehet segíteni meg mutogatni
-
Murder3
addikt
válasz
fantom922
üzenetére
A SOG már régóta úgy van nerfelve h használhatatlan....
ez csak egy BUG de nem hinném h fixálják mivel még senki eg se említette a fórumon és lásd a windhuntert amit már régóta megemlítettek mégis szartak rá...az meg azért lehetett mert a vodija megdobta a powertjét

egy idő után olyan szintű voidod lesz h szinte folyamatosan maxal jön
az állandó spellezeés és egysgévesztés miatt

-
Volgafan
senior tag
Akkor vannak cod4-es movie maker ismijeim basztatom majd őketXDDD
Sztem se vegyél új lapokat,mert ha tényleg kijönnek az amii-k a mostaniaknak szinte mindnek le fog menni az ára.....
-
OnSeT
őstag
válasz
Volgafan
üzenetére
fülesem van, csak nincs rajt mikrofon ^^
de ha elakadsz itt válaszolok, vagy PM.bár én se mélyedtem nagyon bele a szerkesztésbe csak az alap funkcióit hazsnálom a programnak, ha vmi spéci beállítás érdekel akkor Zotya az embered, ő vegasban tolja
de csak a gépén lévő vegasban, asszem ^^ -
Volgafan
senior tag
Oksa.ez lesz az!!!Onset:neked nincs fülesed?Ts-en elkélne majd sztem a segítség....
Nem is baj,ha nem jön még ki semmi,k.sok bf-em van most lapokba és azok csúnyát esnek majd........
-
Volgafan
senior tag
Onset!
Segíthetnél,hogy kell megcsinálni a videjokat.Odáig már eljutottam,hogy frapssal megvágtam...Meg a kövi lépés is megvolt,csak rég csináltam és elfeledtem......vannak nem rossz repjeim!!!Lehetne csemegézni....Ugye Csikre,Bácsi??Épp hétvégén aláztuk Be Imonkékat is Csirkusszal....... -
fantom922
aktív tag
SOG-ot ne nerfeljék
Ha nerfelik nem marad semmi épülete a sadónak amit normálisan lehet használni power alakítására pvp-ben... Akkor lemegy majd a sadók száma. Pure sadónak így is elég nehéz 
Egyik meccsen így is beszívtam. Nem is értettem... Én támadtam folyamatosan, ő várt és védekezett. Aztán mikor sok egységet leölt már letettem egy sog-ot... erre ő leheozott egy harvestert sog nélkül. Csak néztem... Valószínű nem figyeltem oda, hogy mennyi egységet veszítek én és ő. Ezek szerint ő jobban spórolt.
Aktiváltam a sogot és a 2 harvi enyém és ővé levitte mindkettőnk szintjét T1-re és 2 wellre
Aztán kikpatam, de csak azon múlt, hogy ő elöbb lehozta a harvestert. 
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
az 1p cd nem jelent nagy problémát, somon is annyi van, 2v2ben jól használható.
1v1ben viszont mint Ovobacsi is írja, csak akkor tudod megépíteni ha már power előnyben vagy, akkor meg inkább bázis attack.
ill. sow powert csak akkor dobja ált. power poolba ha megölsz min egy ellent az aktiválás ideje alatt. az meg könnyen kivédhető fölég ha nature az ellen és egy xl tankkal jön.

rpveben én is használtam jobb mint som ( som nerf előtti állapotok szerint, most meg pláne) ill. az hogy csak 1 orb van kötve, somnál 2
de gyanítom hogy 2v2ben átveszi majd som helyét ( és kap egy uo nerfet, hogy csak arra hasson aki megépíti) és hamarosan nem pure nature társsal megy mindenki a top200 elején hanem olyannal akinek van min 1 fire orbja. ami valljuk be könnyen kivitelezhető.
bár sow nerf előtt sztem a sog bugot fogják fixálni, mert az már t2n betölti azt a funkciót amit sow t3on)
som: shrine of memory t2pure nature
sog: shrine of greed t2pure shadow
sow: shrine of war t3 1fire+2 tetszőleges -
fantom922
aktív tag
válasz
Murder3
üzenetére
Igen, már másodjára játszottunk és utánna... Annyi, hogy nem tetszett neki az akkor képviselt stílusom, épp losttal voltam. És védekezős, építgetős taktikát folytattam OnSeT is ismeri

Aztán beszólt, hogy láma taktika én meg visszapofáztam... Erre ő, hogy hanyagoljuk egymást...
Azt persze nem tudja, hogy pvp-ben váltogatom a deckjeimet. Merthogy sok van
és éppen ez jött ki neki.Már mindegy. Azért tettem itt szóvá, mert nem szeretek rosszban lenni senkivel.
...de mint mondottam vala
nem lehetek jóban mindenkivel. -
fantom922
aktív tag
OnSeT által feltett videók alapján (amit ezúton is köszönünk
) megállapítottam, hogy Csirke egyre jobb. Gratulálok neki! Ha ellenem leszel most már van félni valóm, mint mindenkinek. Naturral nagyon nehéz a drága egységek miatt mégis Csirkének megy vele. A baj az, hogy ha megy vele valakinek a deck jóval erősebb mint a sadó
Ha az egységeket meg tudja őrizni esélyem sincs ellene.Na majd meglássuk, biztos találkozunk néha. Bár én 2v2-zok inkább meg bg. Bg azért mert a sok lapom miatt még mindig sok 2 uppos van benne

Már annyi emberrel sparringoznék, hogy elfelejtettem kinek mondtam legelőször

-
Deathson
csendes tag
áhh én már beszéltem a minap a nagyfőnökkel odafent (tudod rokon) azt mondta a világvége technikai okok miatt elmarad
-
Deathson
csendes tag
ez viszont elképzelhető mert erre tényleg nem szoktam figyelni tűznél és tényleg nem is találkoztam ezzel a lappal eddig pvp-ben
-
ChromeX
addikt
-
LoLHunCsirke
tag
válasz
Deathson
üzenetére
nem SOG hanem SOW
ahoz pedig: Orbok (3) 1 Fire + 2 Tetszőleges
Energia 150
Típus Épület (Shrine)
Lehívható 1
Gyakoriság R (ritka)
Kiadás Twilight
Védekezés 1600
Jelenlegi ára 40 BFPSong of Battle – Ha egy ellenség elpusztul, az aktuális void power 12%-a hozzáadódik a power pool-hoz. 20 másodpercig tart a hatása. Megépülés után 60 másodperccel használható először, majd a későbbiekben is ilyen időközönként lehet aktiválni.
I. Upgrade: +50 életerő
I. Upgrade: Song of Battle +10 másodperccel tovább tart
Looted: Nightmare Shard (Standard)
II. Upgrade: +50 életerő
II. Upgrade: Song of Battle +1% -al megnöveli a void power újrahasznosítást
Looted: The Insane God (Advanced)
III. Upgrade: +50 életerő
III. Upgrade: Song of Battle +2% -al megnöveli a void power újrahasznosítást
Looted: The Insane God (Expert)
Onset oldaláról van.. de ha megnézed azt a rep et amit most linkelt, látszik milyen durván adja a powert -
Deathson
csendes tag
nem lehetett nála SOG ugyanis tűz tűz árnyékkal ment a rep hiányra nekem van ötletem az hogy valahogy ő tiltotta le hogy a meccseit ne lehessen felvenni dehát ez meg ugye meg már inkább összeesküvés elmélet

-
Darkzbane
tag
Onset : szép munka, köszönöm ! Bár inkább mazthebrave haverom dominált a pályán

ricssard: ncore.cc re van meghívód?
-
ricshard444
veterán
Akinek van pár fölös bf pontja,annak cserébe adnék Magyarország legnevesebb torrent oldalára meghívót(Ncore) Pénzt már nem szeretnék a játékra költeni ezért tudom ezt adni. Nagyon nehéz ide bekerülni.Akit érdekel PM

-
OnSeT
őstag
válasz
Deathson
üzenetére
nem volt sow a deckjében?
az megmagyarázná a poweres részt.mint ebben a 2v2es meccsemben csirkével: [link]
az érdekes rész a végén van, mikor csirke betámadja abyval a kezdőket én meg nyomom mellé a dd-t ^^sow úgy megdobta powert hogy lényegében csak a spellek reloadjára kellet várni

mivel egyenlőre sow még ritka pvpben, ha valaki először fut bele, csalásnak is vélheti a folyamatos spell spamet, vagy willzapper esetén azt hogy nincs powere.
viszont a rep hiányra nincs 5letem

-
kovsol
titán
válasz
popiika
üzenetére
ilyet én is elfogadok

ha esetleg valaki tud küldeni Darkelf Assassins-t ha van fölös neki akkor megköszönném, megtetszett a shadow mostanában
nevem a játékban: kovsol postán szerintem egyszerűbb(#13935) gamer1567HUN Lost Dancer vagy Lost Wanderer ha érdekel azt tudok küldeni az van fölös
-
Zotya21
senior tag
válasz
gamer1567HUN
üzenetére
mint pl lost dragon ? ^ ^
Küldtem a darkelfet jobb későn mint soha

-
gamer1567HUN
csendes tag
Valaki tudna küldeni lost soul kártyát rám gamerHUN cimre email ban vagy megbeszéljük. Mgköszöném

-
Deathson
csendes tag
hát én valamelyik nap pvp-ben pedig összeakadtam egy felettébb érdekes taggal,
nem vagyok már annyira kezdő lassan egy éve tolom ezt a játékot, de én még ilyet nem láttam,
ugyanannyi kutunk volt én jéggel ő tűzzel, de olyan szinten power előnybe került úgy hogy én folyamatosan támadtam welljét 4-szer romboltam le egymásután erre ő t3 nekem kb 10 pontom volt, oké volt seregem is tehát ez még érthető is lenne de mikor rusholtam rá látva hogy nincs esélyem t3 ra követni kb kétszer akkora sereget idézett mint az enyém, tehát 5 skyfire 6 enforcer ilyesmi aztán t3 felépült neki rögtön 7 mondom 7!!! ashbone pyro és tényleg nem volt előnyben sőt!!! tehát egy teljesen uralt meccset buktam be fogalmam sincs hogy hogyan, jah igen és utána a listában a replay nem volt ott!! mert ugye rögtön küldeni akartam a suppportnak,
szóval azért vannak csalók bár nekem is 1 év után ő volt az első -
Darkzbane
tag
ja én úgy értettem gold és bfp között : D
replayek amik hiányoznak
Bad harvest expert
Empire Expert
Ascension Expert map 2 -
OnSeT
őstag
yugioh? ammegmi

BF valóban egyedi stílust képvisel, s nem egy n+1edik rókabőr vmi népszerű játékról.
kb. ezért játsszák viszonylag kevesen ( nem jön be mindenkinek ez a műfaj)a mikrotranzakciós megoldásban pont az a jó hogy annyit fizetsz a játékért amennyit akarsz, nem a kiadó szabja meg az árát. egy alap 3k-s csomagot érdemes megvenni, s ha rászánsz egy kis időt AH-n, azt lehet fialtatni

vagy ha felettébb ráérsz pénz befektetés nélkül is össze lehet hozni jó paklikat a promóciós akciókat kihasználva ^^
amiket felhoztál példának azokkal nem játszottam, mondjuk nem is tervezem, sztem ezekben sem jobb a helyzet mint a többi fpsben.
többek között a cod szériából játszottam több résszel is, singlet egyszer végigtolja az ember, utána jön a multi, ami nem lenne rossz feltéve ha nem futna bele nap mint nap csalókba az ember.

kb. ez az ok hogy egyik se maradt 1-2 hónapnál tovább a gépemen.zárt szerverek világa már más tészta, az garantáltan csalás mentes, viszont oda illik gyakran feljárni

ami nekem már nem fér bele az időmbe.
BF-ben ez viszont pozitívum, hogy nem lehet csalással nyerni a pvp részben, mivel ha vki próbálkozik vele jön a desync

-
ChromeX
addikt
Mennyi most az aktuális reális, bfp/ HUF árfolyam
1 BFP-re
-
Zotya21
senior tag
válasz
gamer1567HUN
üzenetére
Adok még necrofury nélkül is mondj játékosnevet aztán majd találkozunk vagy csak elküldöm levélben
Az én ING-m: SlayerZotya -
gamer1567HUN
csendes tag
Valaki tudna velem cserélni necrofuryt dark elf assins ért?
-
zoli.22
tag
Azért szerintem ízlések és pofonok, mert én pl a cs-t unom meg gyorsan, viszont a stratégiai játékokkal szinte a végtelenségig elvagyok. Ráadásul a BattleForge kb egyedülálló ezzel a megoldással, hogy kártyákból idézhetők a lények. A sok lap szerintem pont, hogy megunhatatlanná teszi a játékot. Az is nyilvánvaló, hogy a játék készítői sem ajándéknak szánták a game-t, és tetszik, hogy mindenki saját maga döntheti el mennyit fektet bele.
É rengeteg Játéknál alkalmazzák azt a mikrotranzakciós megoldást, hogy veszel mindig egy kicsi pontot, és ez bizonyos fokig előnyökhöz juttat. Bár rengeteg embert hallottam régebben is, akik bizony nem áldoztak semmit a játékra, még is egész jó kis kártyákat ügyeskedtek ki maguknak.Abbahagyom, mert már nagyon nem is látom mit írok, de a lényeg, hogy ingyen ki tudod próbálni, ha tetszik, akkor van lehetőséged bfp vásárlásra, amiből érdekesebbnél érdekesebb lényeket vehetsz magadnak.
-
Pampo
csendes tag
Azt hozta fel érvként, hogy olyan, mint a a yugioh, és senkit se érdekel. Aztán mentünk cs1.6-ra mixelni
Igazából ebben van is igazság, mert reklámoztam a játékot 2 fórumon, egyiken 160 megtekintés, másikon 500 körül, és ebből volt 5 komment, 5kommentből pedig 1 kapcsolódik a játékhoz, a többi pedig off. Nekem tetszett ez a kártyás megoldás, de valóban ez olyan, hogy TréyMerFrí(play4free). Aha, aztán a sok újgazdag kölöknek bentvan a paklijában vagy 30k ezer forint. Ezért nem szerettem sose az "ingyenes" gémeket. Vagy sz*r, vagy pedig hogy megtudj élni fizethetsz havi 10k forintot. Ennyi pénzből pedig tudsz venni egy dobozos játékot, mondjuk cs1.6, bfbc2, vagy kinek mi tetszik, és sokkal több ideig el lesz vele... De félre értés ne essék, ezt a játékot is sokára unjátok meg (ha megunjátok), mert ha csináltál egy dekket, és meguntad, akkor elcseréled, elcseréled, elcseréled (körforgás), és ennyi. Na mindegy, énse tudom miért írtam ennyit. Jónyolcszakát! Csaó. -
zoli.22
tag
válasz
kovsol
üzenetére
Jövő héten szerintem minden nap leszek hét közben.
12 körül szoktam felmenni, és 18-20:00-ig tudok lenni, persze nem egyfolytában. Ha itt, vagy a játékban rám írsz, akkor azt nagy valószínűséggel észre fogom venni ebben az időben. Sokat üzletelgetek a kártyákkal, szóval legfeljebb le van téve tálcára a játék.Nevem a játékban: HZoli
(Emberek, nem gondoltam volna, hogy valamikor én 6000 bfp-t kapok a promo harvesteremért, és állítólag még így is olcsón adtam! ha belegondolok, hogy anno mennyibe voltak ezek a lapok.
) -
Darkzbane
tag
Upsz, azt nem vettem észre
amivel most tudok szolgálni az a fentebbi Nightmares ends speedrun (25:06)
van még ascension advanced map 2 szóló de az vagy 50 perc hosszú nem tudom érdemes e feltölteni .
ja igen, hogy ne a legkönnyebb vagy leghagyományosabb replayek legyenek már lehet kérni pl pure fire King of Giants Experten vagy ilyesmi. egyben segítek is ha kell stratégiához. /nagyjából mindenféle paklit össze tudok rakni./
-
OnSeT
őstag
válasz
Deathson
üzenetére
korábban 576 és galaxis is 4k-ért adta akcióban, de ők már visszatértek a normál árra. sztem itt még maradt az akciós készletből.
bár most hogy nézem csak a feltöltő pont van náluk raktáron, az alapjáték meg csak megrendelhető státuszú.
Pampo a te rendelésed már megérkezett?
-
Deathson
csendes tag
múltkor valaki linkelt be egy honlapot: [link]
ahonnan ugye meg lehet venni kicsit kedvezményesebben a játékot mint máshol és tekintettel arra hogy ez is hivatalos webshop akarna lenni nem igazán értem hogy az alapjáték ami ugye 3000 pontot és 64 kártyát tartalmaz 3990-é árulják míg a sima feltöltőt ami 2000+250 ajándék pontot foglal magában 5090-é nah most megvegyem vagy ne vegyem ez itt a kérdés félek átvernek ha már valaki vett innen tájékoztathatna megköszönném
-
Darkzbane
tag
megnéztem a bfkártyás weboldalatat, nagyon pöpec )
egy ötlet: Loot listát nem tervezel hozzáadni?
A PvE pályákhoz ha van rá igény csinálhatok replayeket,viszont youtube videót belőle nem csináltam még életemben : D A nightmares end speedrunt amit nemrég linkeltem esetleg fel tudnád tölteni youtubera valamikor ha nem nagy probléma? -
OnSeT
őstag
-
zoli.22
tag
Mondjuk én eléggé örülnék annak, ha valakivel tudnák PvE-t játszani, és nem kellene attól tartanom, hogy standard fokozaton is vagy lelép, vagy nekem kell az ő térfelét is kitisztítani.
-
OnSeT
őstag
válasz
ChromeX
üzenetére
napközben valóban kevesen vannak, ezért időzítem én az esti órákra a logint

pvp-ben (én már csak azt játszom), az esti órákban elég gyakran pvp2-es listára rak fel, mivel össz. 12-13 oldalra vannak kilistázva a játékosok.mindenesetre nem lenne rossz ha összevonnák a 2 szerót, vagy legalább napközben lenne lekapcsolva razor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Zsír DELL XPS 13 Plus 9320 Ultrabook laptop, -70% 13,4" i7-1260P 12Mag 16/512 FHD+ /Millió! Ft/
- AMD Ryzen 5 8500G 6-Core 3.5GHz AM5 Box - PCX garancia 2028.10.06.
- FELÚJÍTOTT (Refubished) Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti Golyóálló Laptop -50% Ryzen 5 PRO 16/256 FHD
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

...ezek szerint T2-ig linekillernek is láma deckje van. Az első támadásait T1-el vertem vissza, míg én felmentem.
Egyébként olyankor szoktam aura + warp a másik church-höz

dehát van ilyen sima természettel mondjuk nekem sincs ötletem

és ha enm jön ki akor elköltöm a maradék kis bfp-m et

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

amúgy mostanában a munka miatt nem voltam online