Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
fantom922
aktív tag
Segítsetek már, hogy a moloch a világ térképen hogy jelenik meg, mert én egyet se találtam!

-
MZsoltee
veterán
Mi ez az építgetős cucc, régen nem játszottam ,hogyan kell ezt aktiválni?
Vagyis Lord of Ultima a Phenomic játék vagy mi... Tud nekem adni valaki erről valami összefoglalót majd' egy éve nem játszottam... -
Sousuke90
aktív tag
válasz
Volgafan
üzenetére
stonekin, lehív abból a powerből egy másik warriort - max fire splashel tudja megmenteni
a többi eset ahogy én látom (más megoldások is vannak szép számmal amúgy)
fire, majdnem 5 giant slayert hoz belőle
shadow, AoC+nagy dög/satanael+bloodheal
frost, számold ki hány lyrish, esetleg még egy northern star is mehet mellé ha a bázisban van
lost, grigori
twilight, giant slayer/fathom, bár a fathom nem a legszerencsésebb méret, de bónusz nála is megvan
bandit, soulhunter -
-
Volgafan
senior tag
Igen,befagyasztva szétcsapja,ezt írtam én is....de szted nem fogja bemalacozni?????utána meg csak surge-surge-surge......
-
ChromeX
addikt
Istenem a sok idiota már 750ért is van fenn... mire nekem meglesz semmit nem fog érni

-
kovsol
titán
válasz
ChromeX
üzenetére
told végig a tutorialt, majd hogy legyen elég vasad gyárts sok bányát a vasérc mellé, utána a barackot kell feljebb upgradelni, hogy több egységet tudj csinálni, érdemes a város házát level 5 re feltolni mert akkor egy küldetés ad 1500 vasat, és az itemeknél van a reward amit ha usols akkor kapod meg, és az elején amit választottál fejsze is rewardnak az is ott lesz az ad 5000 fát, és sok bányát kell építeni, hogy hamarabb legyen nyersanyagod
a világtárképnél a szőrőknél úgy tedd be a pipákat, hogy csak az Epic Creaturs látszódjon meg a saját városod és a legközelebbi molochot keresd meg, ha nincs a saját szigeteden akkor várni kell és idővel oda is születik egy
-
ChromeX
addikt
Én nem értem ezt a lord of ultimat
nem enged berserketrt csinálni valamiért
meg a molochra is azt irja hogy cannot be reached
jo nektek h meglett -
Razuel
aktív tag
-
Volgafan
senior tag
Azért jóval erősebb,mint a Mo.........lehet kezdők teszik be,de mivel nyírod ki?MO:4700-5000;Lord:5250-5250....
-
kovsol
titán
válasz
Sousuke90
üzenetére
csak akik hamar megszerezték azok jó pénzért el tudják adni több ezer bfp, úgy éri meg ha legalább kettőt csinál az ember, egyet elad másikat megtartja
engem 14 óra 22 percre rakott tőle, így majd csak délután ér oda a sereg, de most a második regemnél a szigeten nekem sincs egy darab moloch se, várom jelenjen meg egy, addig épül a sereg még -
Sousuke90
aktív tag
válasz
kovsol
üzenetére
én úgy fogalmaznék, hogy változó, hogy épp melyiken van
amire engem, meg még egy jó pár BF játékost tett, azon épp nincs, most reggel jött az első hydra
vagyis csak később tudjuk megszerezni, mint azok akiket szerencsésebb helyre tettez persze nem változtat azon, hogy ingyen lap XD
-
fantom922
aktív tag
Sziasztok!
Beléptem a játékba, de nem találom hova kell menni, hogy elkezdjem a játékot Moloch megölését... Help!!!
De én nem BF-ból léptem át, hanem közvetlen beloggoltam.
-
Murder3
addikt
Itt a lista:
Number of units required to guarantee killing Molochs without research
Troop type 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Berserkers 50 300 2000 4000 10000 15000 20000 30000 45000 60000
Rangers 84 500 3334 6667 16667 25000 33334 50000 75000 100000
Guardians 250 1500 10000 20000 50000 75000 100000 150000 225000 300000
Crossbowmen 63 375 2500 5000 12500 18750 25000 37500 56250 75000
Knights 28 167 1112 2223 5556 8334 11112 16667 25000 33334
Mages 24 143 972 1886 4743 7143 9715 14286 21429 28572
Warlocks 14 84 567 1100 2767 4167 5667 8334 12500 16667
Templars 100 600 4000 8000 20000 30000 40000 60000 90000 120000
Paladins 42 250 1667 3334 8334 12500 16667 25000 37500 50000 -
Sousuke90
aktív tag
engem nem jó kontinensre tett, úgyhogy most várhatok, mire végre meglesz a kikötőm ... amúgy 380-ért tényleg nem fogják lehozni, maximum FoF+Embalmerrel, mert különben míg gyűjtöd a powert lemennek a bázisaid
-
Razuel
aktív tag
Megvan Lord Cyrian!!! Beírtam chatre, hogy WTT Cyrian egyből vagy 5en írtak rám. A legjobb ajánlat Soulhunter + Sunderer volt.

Eladtam 3k-ért. Holnap 13ra ér oda molochhoz a másik accom és jön a kövi..

-
BladeHero
tag
Nah és ezt a moloch valakit mikor lehet kinyírni mennyi idő mire ezzel ki állhatunk?
-
-
Neró
őstag
Most én is elkezdtem ezt a csodálatos játékot. Egyenlőre csak építgetek, de nem nagyon tudom, hogy mit is csinálok...

-
Volgafan
senior tag
Az a baj,én is azt látom,hogy ha nature lehívja ezt a szart,nem lesz semmi ami megállítja.......egyetlen esély aurával,vagy fagyival és szétütni,kül semmi....remélem hamar be nerfelik....
-
popiika
csendes tag
ebbe a játékba hogy kell 50 szart csinálni mert csak 10-et enged és 5-ös a váosházám :S?
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
de hol van aza majom ?

-
kovsol
titán
válasz
Zotya21
üzenetére
lehet olyanoknak van meg akik már előtte is játszottak a játékkal, ilyenre nem gondtál ? ...
#13162) LoLHunCsirke nekem csak 14 óra 48perc mire odaérnek a seregek, és eddig van 12 egységem és ha kész a level 5 főház akkor lesz még 10, meg óránként még több mint tízre jön be nyersanyag, és ugye min 50 kell, mire ez meglesz és oda is érnek lehet már nem is lehet megölni majd

-
popiika
csendes tag
ez a kártya kicsit túlzás egy natur lerak egyet soha az életbe nem öli meg semmi -_-"
-
Volgafan
senior tag
De milyen játékba????
-
kovsol
titán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
látom van Aliance
-
Volgafan
senior tag
De tudod,hogy lehet megszerezni???
-
kovsol
titán
válasz
Zotya21
üzenetére
gondolom csak ideiglenesen jár és örökké nem él az akció, de ahogy nézem nem két perce téma a megszerzése, szóval lehet sokan meg se fogják csinálni, vagy nem is vágják mi is ez.
kb olyan mint a travian ez a játék és egy 50 fős sereggel lehet kb megölni molochot azt írják a játékon belüli chaten
-
Volgafan
senior tag
De ez melyik boosterbe van?vagy hogy lehet megvenni?
-
Zotya21
senior tag
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
nee mér kellett aza csámpás majom a játékba xD
Egész eddig abban reménykedtem hogy az nem jön ki
Én még nem jutottam géphez de mondtam hogy miattam volt a frissítés

Különben ha ez jár abba a játékba akkor hamar elértéktelenedik mint a razorshard
-
LoLHunCsirke
tag
van ez a Lordultima oldal, most regiztem rá.. pontosan mit is kell tolni h megkapd?? nekem nincsmeg.. még

na már elkezdtem vele játszani, de nem vágom még akkor se mikor kapom érte azt a 4 kezű majmot xD -
Volgafan
senior tag
De ezt a lordot honnan tudták ilyen gyorsan megvenni???
-
kovsol
titán
válasz
LoLHunCsirke
üzenetére
hmm lehet ez jár azért a játékért amit most lehet tolni ? mert king of the molock a neve annak amit lehívsz
-
LoLHunCsirke
tag
Király! jó a ranked
és még valami, bejött Lord Cyrian vagy kicsoda.. AH ba van 1 db
3 orbos,380 lehozni, a statja olyan 5000(támadás),4000(élet) körül.. nem néztem meg jobban
de meglehet nézni.5000 bfp
aki megakarja venni XD -
-
Sousuke90
aktív tag
kovsol, te állandóan 2 perccel előzöl meg XD
amúgy legalább a SoM-problémát legalább végre megoldották ... kíváncsi vagyok hogy alakul majd át a 2v2 XD
-
kovsol
titán
válasz
ChromeX
üzenetére
nálam van megint szerver és 36MB -t töltött le
UPDATE NOTES, 3rd of May 2011
General
Play Lord of Ultima (www.lordofultima.com) with your EA account and solve the BattleForge quest to get a special card in BattleForge.
Cards
Stormsinger: Active Special costs was reduced (65->40 on upgrade level 0 and 1, 60->30 on upgrade level 2 and 3)
Disenchant (Nature Affinity): Debuff immunity reduced from 10sec/12sec/15sec to 5sec/7sec/10sec
Lifestream: Units in target area only receive 20% damage (used to be 30%); transfer to Lifestream has been reduced significant (80% -> 20% on upgrade level 3)
Shrine of Memory: Now only affects the player who owns the shrine.
Girlpower (Frost) female entity gets bonus unconditionally, not only against male units. Now requires 1 fire and 1 neutral orb. Power costs reduced (80 -> 50) -
G4ga
őstag
válasz
Zotya21
üzenetére
hmmm... akkor nem biztos hogy megeri?mondjuk ezt a sarkanyos nemtudok loni izet eddig eszre se vettem... tgnap tunt fel, hogy a bekuldott spippek semmit nem csinalnak... ( eddig lehet azert nem tunt fel mert sokan voltak - most a whell miat viszont keesebbet kuldok )
jogos... most olvasom ollie oldalan... mondjuk most mar tudom mi szabit benitasnak es mi debuffnak

-
Van már olyan lap is, hogy Mo szobor? Mo Statue?
(#13133) krómX: szerver maintenance van
-
Zotya21
senior tag
hát aza baj hogy arra pont nemjó először énis azt hittem mer ráis van irva a mo szoborra de nem
arra jó amit a lost soul sárkányok eregetnek hogy nemtudsz lőni rendesen
meg a twilight timeshifterek amikor rád dobják aza fényes izét vakítás hogy akorse tudsz lőni
meg pl Mora-nál nincsen rootsmeg talán spellblokkoló ellenis hat a twilighton nemtom aztmár azmeg a kis dinokon van meg lostba azok a kristály tornyok majd aztis kipróbálom nemfigyeltem lveszi e azt

-
G4ga
őstag
válasz
Zotya21
üzenetére
vagasi.
irtad, hogy a mo szobor sarga izejet is szoktad hasznalni... elvileg akkor az jo mondjuk a willzipper paralizalasara is? kivagyok attol hogy neha beuthetettlen egy base, mert lefoja az egysegeket az abok meg szetkapjak oket. nem tudom nyultak e az rpve reszhez is, de talakoztam uj elrendezesu pajaval is. tegnap tobbszor is elofordult hogy mar a masodik monut se tudta senki beutni ls map alatt. vigil + faember... -
ChromeX
addikt
Nincsen szerver
Nem tudom lenyomni a napi bk-ket, lehet jön az amii? 
-
fantom922
aktív tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
Nem tudom Gyuri. Az általad felsorolt sadó egységek meghalnak, nem maradnak életben. Ráadásul phoenix 100 power és nagyon ritkán éri meg használni. Shadow mage pár lövés után hal. Warp nem instant heal hanem lassan fokozatosan. Volt olyan meccsem, hogy a harvim nem tudtam felgyógyítani vele, leölték (gonosz OnSeT is
). Harvi 300 power. Wellt melyik egységgel bontsak olyan hatékonyan, mint a DO úgy hogy életben is maradjon 120 powerért + 1 healért (200 power)? Aura 1 DO-ra még csak-csak megéri, de 2-vel már nem bír el a heal miatt, ergó kidobott pénz.Az a naturos aki profin rusholt is a heal-re alapozott. Nem volt ügyesebb nálam, sőtt! Mégis simán vert T1-en... Ezért mondják, hogy nerfelni kéne.
De ne érts félre, nekem jó így ahogy van. Kihívás!
A játék az elején is tetszett, mikor még nem voltak nerfek... -
Gyuri27
félisten
-
Zotya21
senior tag
hát jah énis piróóval nyomom a 9 est wheel mellé

jóaz mindent szétszed meg egy egység egyszerre több cuccot is sebez
de azért rakok védelmet mer pl banditnál fellöki őket az ágyú és akor ölik őket
meg twilightnál a wakítás bár azt az incredible mo sárga cucca megoldja
lostnál meg a sárkány miatt kell megint incredible mo
G4ga
hát nemtom hat e rá lehet mer a piróó is regenerálódik ugy gyógyul ugy hogy sztem hat

-
OnSeT
őstag
ha nem akarsz t4re menni és a gift+ashbone spammes taktikát akarod akkor, pl grimvine helyére dobd be a shadow insectet.
az is 100 power mint ashbone és ennek is csak 1 shadow orb kell.
viszont ha erre dobod offeringet akkor egyszerre tudod whellt és ashbonet is spammelni. -
G4ga
őstag
válasz
Zotya21
üzenetére
mindkettotoknek koszi a gyors valaszt...
Mit szedjek akkor ki? minek nincs nagy ertelme?
Lanceren en is gondolkodtam, legolcsobb lenne t3-on offeringolni vele, de ahhoz kell a t4.
igy hagytam az asbont csak...
construction is t4re csuszna... sajna a lila orb kell az offering miatt! -
OnSeT
őstag
juv. whellből elég egy azt nem lehet stackolni, viszont a rev és attack welleket igen.
van-e értelme? van.
attack whell spam ashboneval kombózva. magasabb diff rpve-kett is le lehet így tolni annélkül hogy t4re mene bárki is a 4 főből.
én bedobnék egy lancers t3ra, amire lehet küldeni offeringet a whell charge miatt.

-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
ha figyelnél ezt már javasolták az előző topiknál, pont hogy épp azért mert az a probléma gyökere hogy instant fegyógyít több olyan nagy erejű egységet is mint a deep one, így a leölésébe invesztált power több lesz mint amennyiért felgyógyul.
másik meg az s egységeklnél probléma a surge.
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
Egy kerdes: sok random map kozepette latom hogy van aki tobb Wheel of Gift et hoz le is mind ugyan azt tudja... sokaig lovesem nem volt, de most mar tudom hogy kell

- ( gyorsan egymas utan aktivaljak ugyan azt a kepesseget ) - ha valaki nem tudta volna rajtam kivul
Kérdés a következö... van ennek ertelme? tehat az a 20% hatvanyozodik? gondolom ojan nem lesz hogy instant legyakja mert annyit hatvanyozodik...
csak azert kerdezem, mert ossze dobtam egy supporter decket ( amit esetleg le is velemnyezhetnetek )Gondolom azt a szerepet nehez felvalalni, hogy mindent te csinalj, charge hijan ez lehetetlen, de szerintem jol sikerult

Tanacsokat elore is koszi!
-
Gyuri27
félisten
válasz
Sousuke90
üzenetére
Ehh. Megint nature nerf.
Nem jó. Egyedül a do-nál lenne ez bármire is hatással. Akkor ha egy do megy. Ha megy még valami akkor már többet is gyógyit.
Csak az a bibi, hogy pure shadow, lost ellen kell a do.
Az a helyzet, hogy nincs instant do. Ugyanis az 120 power. Ebből az ellen 2 unitot hiv simán.
Meg kellene tanulni mikrózni egyeseknek. Meg folyamatosan nyomás alatt tartani az ellenfelet.
Ha meg nerfelik a surgét majd mindenki használ ray of-t. Akkor lesz majd sirás, hogy nem lehet leütni.Annó javasoltam és kiröhögtek. A surge a mostani értékeinek a 60-70%-t gyógyitsa isntant. A többit meg 10-15 sec alatt mint a ray of. Ennek lenne értelme.
-
Sousuke90
aktív tag
@Gyuri: figyelmedbe ajánlom ezt a topikot, mert kint valaki megint felhozta a surge módosítását, csak kicsit másképp. kíváncsi vagyok mit gondolsz róla ...
-
-
fantom922
aktív tag
Közben ránéztem egyikre és látom az pl. 2v2 pvp. Mindegyik pvp map?
-
kovsol
titán
válasz
popiika
üzenetére
goldból bfp -t értsd rá
(#13104) ricshard444 akkor kapsz egy promo grindert ha 3db barátot meghívsz, ők felhuzzák level 4-re a karaktert és játszol is velük egy játékot. De ha te csinálsz három accountot és saját magadhoz regisztrálod, és után felhúzod level 4-re, majd ha van két géped akkor tudsz magaddal is játszani egyet, vagy egy barátot megkérsz, hogy lépjen be azzal az accounttal amit külön regeltél a farm miatt
-
kovsol
titán
válasz
ricshard444
üzenetére
szerintem még mindig gyorsabb egy promo grindert kifarmolni mint goldból aranyat venni
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Jövedelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Filmgyűjtés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPad 8 32GB Wifi Space Grey Színben 6 Hónap Jótállással
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

engem 14 óra 22 percre rakott tőle, így majd csak délután ér oda a sereg, de most a második regemnél a szigeten nekem sincs egy darab moloch se, várom jelenjen meg egy, addig épül a sereg még

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)