Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4ga
őstag
Sziasztok!
Egy kerdes: sok random map kozepette latom hogy van aki tobb Wheel of Gift et hoz le is mind ugyan azt tudja... sokaig lovesem nem volt, de most mar tudom hogy kell

- ( gyorsan egymas utan aktivaljak ugyan azt a kepesseget ) - ha valaki nem tudta volna rajtam kivul
Kérdés a következö... van ennek ertelme? tehat az a 20% hatvanyozodik? gondolom ojan nem lesz hogy instant legyakja mert annyit hatvanyozodik...
csak azert kerdezem, mert ossze dobtam egy supporter decket ( amit esetleg le is velemnyezhetnetek )Gondolom azt a szerepet nehez felvalalni, hogy mindent te csinalj, charge hijan ez lehetetlen, de szerintem jol sikerult

Tanacsokat elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Flight Bolti ár:45k INGYEN FOXPOST
- HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB Zalman S2 TG DeepCool 400W
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs