Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Samus

    addikt

    Jön a Karácsony. Bár semmi köze hozzá, de gondoltam meglepem magam egy új fejegységgel, amit már egyébként elég régóta tervezek. Ha lesz rá keret (mármint marad a fizetésből)...Ami érdekel: felsorolok pár márkát, kinek mi a véleménye. Fontos lenne, hogy CD-s legyen (tudom, tudom), előlapi AUX kötelező (bár ez lassan alap), RCA kimenet szükséges lenne (később egy szubcsővel bővül a helyzet reményeim szerint), USB nem hátrány. CD-text és ID3 tag ismeret is jó, bár ez is lassan alap. Levehető előlap kötelező, mert egy 16 éves Suzukit simán feltörnének egy ilyen fejegység miatt...

    Ami eddig szóba jöhet:

    LG LAC-2900RN (legolcsóbb, nincs RCA és USB)
    JVC KD-R311 (nincs USB, cserébe 2 év garancia van), ezt 19990ért adják. Ennek USB-s verziója az R35, ami olyan 23000ért jön házhoz.
    KENWOOD KDC-4047UA (24.900)
    Illetve egy Pioneer DEH-2200UB, ami 21600.

    Egy munkatársam a JVC helyett LG-t ajánl...Ki mit gondol (főképp a Kenwood-ról)? Nem nagyon akarok 23000 felé menni, és jó lenne, ha mindent feltétel teljesülne. Jelenleg elől a gyári, hátul 16.5 cm-es Ground Zero Iridium szett van, előre ennek 10cm-es változatát tervezem, a cső pedig egy SAL XB-10/A van tervben (igen, ismerem a márkát...).

    Amire nem vagyok kíváncsi: tudom, milyen sz@r már, hogy nem félmilliós hangcucc van az autóban, nem komponens szett, hanem három utas, meg SAL, meg hasonlók. Ezt fogja meghajtani, külön erősítő nem lesz. A kérdés a fejegység. Melyik a jobb, melyik márka megbízhatóbb, vannak-e ismert problémák (emlékeim szerint a Pioneer RDS-ből állítja az órát, kézzel nem nyúlhatok bele). Vagyis melyiket szeressem? Köszönöm.

    '' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés