Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#60040) harry


harry
veterán

Koszi a valaszokat! :)

Merulo furesz: neztem ezeket is, csak en ugy ertelmeztem ez akkor jobb, ha sok hosszu / tablas anyag vagasahoz akarnam hasznalni, amit egyreszt nem annyira tervezek, masreszt lehetne egy korfuresz + vezeto sin kombinaciot is hasznalni gondolom.
Viszont mivel 'merul', ezert talan lehetne valamelyest a gervagohoz hasonloan hasznalni darabolashoz / szal anyaghoz...? Ezt nem tudom.
Amiben viszont 'kevesebb' (?), hogy ehhez mindenkepp kene egy vezetosin, igaz? Avagy szabadkezzel / szemmel lehet ezt a gepet hasznalni (a sin nelkul)? Vagy inkabb ugy kerdem, hogy a sajat hosszu sinje helyett egy barmilyen kisebb vezeto (pl 30cm vonalzo) mellett vezetve?

Szoval nekem ez kicsit inkabb celszerszamnak tunik, mig lehet nekem a korfuresz egy univerzalisabb s igy jobb megoldas lenne...? De szoljatok ha rosszul gondolom :)

Zaj: igen tarsashaz, de ha ilyesmi melot csinalok, azt jellemzoen igyekszem munkaidoben megoldani aprankent, nem keso este / vasarnap. Raadasul par vagast csinalni talan annyira nem hosszantarto zajongas, mint mondjuk egy csiszolas (vagy akar egy sima porszivozas az egesz lakasban). Illetve talan 1-2 havonta van valami hobbi otlet amivel jatszok, szoval nem heti rendszeressegrol van szo.

Tudom sokat segitene ha konkretizalnam hogy 'mihez' kell, de ezt nem tudom megmondani... Csinaltam eddig madaretetot, polcot / allvanyt, de pl. ketlem, hogy szekreny / (nagyobb)butor keszitesbe kezdenek. Tetszik a gondolat, de az kicsit tenyleg sok lenne mar lakasba.

Theoretically, this damn thing oughta work now.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.