Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#13682) L.Szilárd válasza jimy_l (#13680) üzenetére


L.Szilárd
csendes tag

Üdv!

Erre én már rég rájöttem. Sajnos. :O Egyenlőre nálunk még az a lényeg, hogy olcsó legyen, az hogy utána esetleg két hónap múlva újat vehet a kedves kuncsaft nem számít neki. Sőt nekem sír, hogy az a másik milyen szarul csinálta meg, és még "drága" is volt. Ilyenkor mondom azt, hogy most lesz még drágább, mert még egyszer megveheti. Mert én ki nem javítom a másik gányolását.
Utána más hozzám jön, ha kell valami, de akkor is sír, hogy miért ennyi, meg annyi? Ilyenkor kérdezem még mindig olcsóbb mint kétszer megcsináltatni, és akkor már csendbe marad.

Vissza térve egy kicsit korábbi témához:
Gépi gyalukés élezés: magam soha nem állnék neki élezni. De most már azt, is meggondolom hová viszem a élezni a késeket. Szerencsére találtam egy jól élező műhelyt. Aminek örülök, mivel még a fordító lapkás Felder késeket is megtudják élezni, így az elméletileg egyszer használatos késeket általában 3-szor is tudom használni. Valóban jó kések nem kis mennyiségű faanyagot el lehet velük gyalulni mire élezni kell őket, ha az ember ésszel használja őket, és oda figyel a gyalulandó anyagra.

Csáó, Szilárd!

Csak faipari témában tudok segíteni. Sorry! :-) Nem vagyok programozó. Inkább majd én kérek SOS-t számítógépes ügyekben. :-P

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.