Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2013-03-19 12:57:36

LOGOUT.hu

Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11318) Peak válasza kmarci25 (#11317) üzenetére


Peak
addikt

Igy történt nálam is, neten rendeltem tőlük, 2 hét után jött meg, aztán nem is vettem át 1,5-2 hónapig, mert nem volt meg rá a zsém sem, meg a késztetés sem. Aztán átvettem személyesen, 72 órán belül visszavittem, nem azért, mert nem tetszett a szine, hanem mert bizonyos, joggal elvárt működésre képtelen volt a készülék, azaz nem teljesítette az igényeimet, visszavették. Nekik meg joguk van 30 napig használni a pénzemet a jogszabályok szerint, amit a legtöbb internetes cég meg is tesz, még ha nekem mint vásárlónak ez kényelmetlenséget is okoz.
Azt is meg kell érteni, hogy egy ilyen cégnek az, hogy egy gépet bontottan visszaviszel kényelmetlenséget okoz, még ha fullosan 100%os kondicióban is van, ezért - mivel jómagam is hasonló területen dolgozom, és még kereskedés is van benne - megértem.
Nem is pattogok nekik miatta, elfogadom az állapotot, csak érdeklődtem, hogy hogy is megy ez náluk. Remélem tényleg nem fognak 30 napot várni, legalábbis az ügyvezető ezt írta. :)

Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  Milyen asztali médialejátszót? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.