Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1363) ladybug válasza Dany007 (#1354) üzenetére


ladybug
őstag

Emiatt nem küldhetik haza a gyerekedet. Az, hogy aludjon, illetve hogy nem alszik, nekik kell megoldaniuk. ha valakit felkereshetsz ez ügyben, akkor az a bölcsődevezető. Kutya kötelességük a gyerekedre addig vigyázni, amíg te nem jössz érte. Nem küldhetik el azzal az ürüggyel, hogy nem alszik és felkelti a többieket.
Ha egyébként a vezetőnp is ezt mondja, akkor az önkormányzat oktatásügyi biztosához kell menni.

Erre az lenne az okos megoldás, hogy külön helyek alszik a gyerek vagy később megy aludni. Sajnálom, hogy erre nincsen mód Magyarországon.
Itt kint külön van alvószoba, ami a csoportszobából nyílik. Ez azért is jó, mert a gyerek napközben akkor megy lefeküdni, amikor elfárad és, mert álmos vagy nyűgös. És azért is remek, mert nem kell az egész csoportot ebéd előtt átrendezni azért, hogy a gyerekek lefeküdhessenek. És hozzátenném nem sokkal nagyobbak a csoportszobák, mint Magyarországon.

V.Stryker: A bilire szoktatás bőven ráér még, ha most múlt egy éves. 2 éves kor körül kezdi a gyereket érdekelni a szobatisztaság. Amikor hajlandóságot mutat arra, hogy bilibe vagy WC-be akarja a dolgát végezni, akkor kell neki segíteni ez ügyben. De emellett a pelenkát nyugodtan rá lehet még adni. Szerintem nektek a jövő nyár lesz az ideális arra, hogy kipróbálja a gyermek. Olyankor gyorsan tud levetkőzni és felöltözni és akár a kertben is el tudja végezni a dolgát. A lényege ennek, hogy egyedül, önállóan próbálgathassa.

[ Szerkesztve ]

Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.