Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
vilma27
tag
100#
Próbáltam keresni idézetet, történetet a macskáról, hiába. A legtöbb hazugság... legalábbis számomra.
Emlékszel még Mester? Megszülettél 6testvérrel együtt te voltál a leg"pocakosabb" mindközül. Vicces volt, nagy kerek hasad... De ketten maradtatok. Pedig nyár volt. Sajnos az anyukátok annak ellenére, hogy nagyon jó anya nehezen szült meg titeket. De sikerült életben maradnotok. A neveteket is így kapták. Jucus & Mucus. Nagyon megszerettem titeket. Mindig ott voltatok ahol én. Nyáron esténként kiültünk a hintaágyra és csak nézegettem a csillagokat. Gondolkodtam, és egyszercsak megjelentek. Emlékszel Mester? Mindketten ráfeküdtek a lábamra, hasamra, mikor hova. És így volt szinte minden egyes napon, főleg augusztusban, mikor a hullócsillagokat kerestem és így együtt néztük. Mindig ott voltatok. Jucus kifejezetten szeretett a nyakamban aludni, és ha le is hűlt a levegő ők ott voltak, és felmelegítetteknagyon jólesett és sokszor segítettek lenyugodni. Emlékszel Mester? Mikor ki volt írva a hónap végén, hogy ezen az éjszakán nagy hullócsillag "eső" várható, anyával kipakoltuk a cuccunkat, vittem plédet, kispárnát, és a betonra lefeküdtünk és szemmel az égnek csak bámultuk a végtelen űrt. Csendben, néha fel-fel jött 1-1 téma, de többnyire ez hangzott el: - gyaaa láttad mekkora volt?
. Egyszercsak mögöttem a kis virágbokorból előugrott az egyikőtök, talán Jucus volt az és "megtámadott" elkezdett játszani a hajammal, jaahj az nagyon vicces volt, úgy megijedtem, persze nem tudott kárt tenni bennem. Emlékszel Mester? Te addig szokásosan a hasamnál szétterültél és a doromboltál míg majdnem el is aludtam közben, mert az idő is kellemes volt. Aztán ősszel mikor visszajöttem Olaszországból, már csak Te maradtál meg, a testvéred valamerre elkóborolt, vagy valaki befogadta, nem tudom, de a mai napig nem jött haza. Emlékszel Mester?... Teltek a hetek, sokszor csempéztelek be, fel a szobámba, hogy jáccak veled, és kicsit szokj a "benthez"... Nagyon jó volt, és a kutyám Tessy is egészen kijött veled. Aztán egy idő múlva kiderült, hogy fiú vagy XD és kaptál egy új nevet: Mester, hogy az "M" maradjon, és amúgy is olyan hihetetlenül ügyes voltál, csak úgy mászták fel a fára, át a tetőn át, le a kerítésre... Sosem feledem el azokat a fürge, nesztelen lépéseid, mikor mentem a hintaágyra olvasni, tanulni egyből futottál oda az ölembe, hogy kényeztesselek még egy picit. És cserébe olyan meleg dorombolást kaptam tőled, ami sokszor megnyugtatott...Emlékszel Mester?
De aztán egy reggel... megyek, nyitom a kaput, megláttam az úton egy macskát, amit elütött az autó. Ilyen közel soha nem is láttam még, nagyon rossz látvány volt. Eszembe jutott, hogy nem láttam Mestert akkor reggel, de anya mondta, hogy nyugodjak le, mikor etette az állatokat ott volt, jóllakott és elment. Akkor megnyugodtam, illetve nem egészen. Féltem... valahogy nem hittem anya szavainak, a saját szememmel akartam meggyőződni arról, hogy él. A következő napokban úgyanígy zajlott le a nap, mikor kerestem volna, anya mondta, hogy lent van a pincébe, mert hideg van. Akkor se hittem, mert ha hívtam mindig jött oda hozzám. Azok után amit láttam az úton, nagyon hasonlított rá, és rettegtem a gondolattól, hogy ő volt-e. Igen, tényleg ő volt az, ahogy keresztbe átgázolt egy kocsi rajta ilyen kegyetlenül. Ártalmatlan lény, Mindig, amikor hazajöttem a suliból, a szokásos helyen várt higgadt nyugalommal, és mikor meglátott egyből rohant felém. Várta, mikor viszem be a szobámba, mikor csempészek ki neki egy kis parizert, tejet. Egyszerűen szörnyű, milyen embereknek van jogsija. Teljes mértékben őt hibáztatom a történtek miatt. Ha valaki más részről megvilágítja a dolgot, azt szívesen meghallgatom. De csak tudjam meg ki volt az és...
Még mondtam anyáéknak, hogy másfél évig lesznek itt a cicák, és felviszem magamhoz pestre, olyan albérletet keresek ahol lehet állatot tartani. Ez a legfájóbb, tervezek, örülök és így beleszól az élet. De akkor miért pont Őt? Annyi boldog percünk volt, és még akartam, akarom, vissza akarom szerezni, holott tudom, hogy nem lehet. Állandóan becsap az élet. Mert ez nem a sors, nem hiszek a sorsban, szerintem nincsen olyan. Élet van és halál, öröm és bánat. A sorsnak van ellentéte? nem, számomra ilyen mint fogalom, amiben millió ember hisz, én nem, nem tartozok bele és nem is fogok. Magam alakítom az életem. Nem tudom, hogy az a kiscica mivel érdemelte ki és énis miért vagyok benne ebben a körben?Mester emlékére...
gyere vissza...semmit nem törlök ki, így jött, lendületből...sokan nem értitek, de nekem ez kellett most...tudom, hogy tele van érzelemmel, és általában nem mutatom ki, sőt, de ez most...
-
vilma27
tag
(P
)otter and the Deathly Hallows(/P)
ne haragudjatok a zenék miatt, hogy folyamatosan HP-s számokat teszek be de nem tehetek róla, nagyon megtetszettek
Azt hiszem újabb baráttal bővült a PH-s listám. puttputt
köszönöm, és Művésznőmnek is külön köszönöm, az ajánlást
eddig érdekesnek alakul a dolog
-
vilma27
tag
Harry Potter and the Deathly Hallows
Szokásos HP zene, de amúgy kivételesen jóra sikerült most
nagyon tetszenek. A mai napra nagyon jól estek. Egyébként nagyon elmennék egy ilyen koncertre, akár külföldre, szerintem megérné, vagy Gyűrűkurás koncertre, vagy nemtom. Régebben jártam sokszor de mostanában nincs időm. Pedig nagyon rámférne már egy kis lazítás...
Utólag meg annyit, hogy olyan furcsa volt a mai nap, nem tudom megmondani miért? vagy hogy mitől? De olyan érzések fogalmazódtak, meg bennem, ami eddig soha. Ezek nem gondolatok, hanem érzések. És ezt most biztosan állíthatom, hogy olyan amire még énse tudom a választ, nem abba a kategóriába tartozik amire azt mondanám, hogy "magamnak se merem bevallani". Mert nem tudom, és szeretném tudni az okát. Furcsa mód, se nem negatív, se nem pozitív érzes. Csak van itt körülöttem, bennem.
Háá nah majd gondolkodom ezeken.Holnap lesz a Tv-ben a HP 5.része... már nagyon várom, viszont lehet jövőhéten csinálok egy olyat, hogy minden este megnézek egy részt. De nem is tudom igazából, mert annyi minden van és nem tudom, hogy be tudnám-e szorítani a programomba.
De majdcsak túl leszünk mindezeken és eljön végre a várva várt téliszünet, hogy nagymamámhoz tudjak menni, nagyon hiányzik már
És még amit Olaszból hoztam neki, azt is elakarom vinni neki, mert azóta nem voltam lent, és már nagyon szeretnék. Sokszor, ha volt valami problémám mindig elakartam szökni, fel az első pesti vonatra és onnan tovább zalába, hogy csak egy pillantásra és ölelésre ott lehessek mamánál. Ahogy nekem is szükségem van rá, neki is miránk. Mióta papa nincs közöttünk próbálja mutatni, de nagyon hiányzik neki, és most mégjobban szüksége van a családra, mint eddig bármikor. És lassan ez így megy majd egy éve.
-
vilma27
tag
Közeledik
Harry Potter és a Halál ereklyéi - 1. rész
bele-bele hallgattgattam a zenéibe, és fúú, mér látom, hogy nagyon jó lesz a film... Lassan majd foglalok jegyet rá. Nagyon jó, ez az egyik, ami fúúú bele is borsódzik a hátam. Főleg, hogy az öcsémnél az erősítővel hallgattam, és wáááá
Harry Potter and the Deathly Hallows
és szerintem ilyenekre kell számítani, zene terén
Ahogy egyre több rész lett kész, a zene is fokozatosan jobb lett és ahogy nőtt a kis Harry a filmvásznon, úgy komolyodott vele együtt a zene is. De ez persze nem azt jelenti, hogy pl. az első rész zenéi nem jók, nem dehogy ellenkezőleg, de a mérce is mindig felvan adva, hogy túlszárnyalja az előző részt mind a film, mind az egész produkció, a látvány, zene, és ez annak is az eredménye, hogy majd mindegyiket más rendező rendezte és szerintem ez csak a javára vált az egésznek
De úgy röviden ennyi, a lényeg, hogy már nagyon várom, az új részét. Viszont, nekem ha izgis résznél vágják le... és a köv. részlet meg nyáron lesz, addig még rengeteg hónap van hátraés ki kellene bírni, mert tényleg az előzetes alapján nagyon jó film lesz
-
vilma27
tag
erről én miért nem hallottam?
Herceg ha olvasod, lenne egy kérésem
nekem kell, nagyon jó ez előzetese, és rendező, hangok is minden wáááááá.
-
vilma27
tag
Ma elkaptam egy legyet
tényleg, van tanum is rá, ráadásul olyan vicces szituban... "B" épp hátrafordult, mert elkezdi:
-az a kurva légy
jön hátra, mondom magamban nah elkapom...
-figyelj "B" hopp
és elkaptam a kezemmel XD olyan képet vágott mikot kinyitottam a kezemet, elkezdi waaaooo XD jó volt -
vilma27
tag
Van egy ötletem, amit megpróbálok megvalósítani. Van benne tanulás, kikapcsolódás és minden ami ahhoz kell, hogy pihenjek is de haladjak is a tennivalóval...
Most ezek-után először is megyek takarítani a szobámba, mert ha nincs rend valahogy nem megy semmi. Nekikezdek válogatni, mert már régóta megvan egy kirakóm, és azt ki szeretném rakni. Mára így ennyit terveztem. Nem többet. Ha van írásbeli azt holnap délelőtt megcsinálom, utána egy kép alapját megfestem. Délután német este x-factpr közben szintén kirakó. Vasárnap meg a többi irci-töri tanulás, és a művtöri versenyre is készülni.
A matekot és a nyelvtant azt hagyom szerintem a köv7re így majd mindent fokozatosan. Mert 6tól este meg Zummba lesz, de nem tudom, hogy lesz időm, nahjó az még csak-csak lesz meg kedvem is de erőt meg addig gyűjtök...
Még gyorsan így ennyi... na csók (K) magamnak -
vilma27
tag
de rég hallgattam a számait, és mind jó (L)
imádom a hangját
Megvan, amit hétvégén agyon fogok hallgatni -
vilma27
tag
Jahhhj ezis, olyan egyszerű, hogy azmár nagyszerű
Kicsit most hangulatomhoz is illik, annyira sokminden összejött tényleg, hogy az most hihetetlen. De márcsak azért is megcsinálok mindent és nem hagyom magam. Ilyenkor szokott lenni, hogy a tanulás szó szerint hajszol bennünket, ami szerintem jövőre csak még rosszabb lesz. De megcsinálom törik, ha szakad.
Ma több dolog is volt... hol is kezdjem?
Na a tegnappal XD elolvastam Az adáshibát, ahogy Tanárnő kérte és már csakazért is végigolvastam és olyan éjfél után pár perccel kerültem az ágyba. De ezt is furcsállom tanárnál, hogy ha nálam maradna netalán a könyv, nem sikerül elolvasni akkor én ugyanúgy felelek irci-töriből, de ha eltudom olvasni, továbbadom, ő meg fel van mentve? (nem a másikkal van bajom, ne hogy félreértés legyen) De ez így igazságtalan velem szemben, és csak azért is elolvastam, mert nem akarok ártani a csapatnak (mert mellesleg ez még mindig a pályázat, a 2.fordulóra készülünk) De ez a szervezés is jaaaahjszörnyű, ilyen nincs érted? Azt se tudják ezek, hogy miből vannak. Vagy lehet direkt szívatják a csapatokat...
tovább...Mai jegyek eléggé vegyesek: matek5, biosz3, föci 4/5,4, német5,5.
De jövőhéten a dupláját fogom megkapni, annyi mindenből írom, most így ennyi jut eszembe meg fel is írom, el ne felejtsem:
Művtöri-romantika; Matek-témazáró(sin,cos...tól a vektorokon át a kosz.tételig); Nyelvtanból is valami témazáró féleség; Irodalom-nagy felelések; ahogy Történelemből is; Német szokásos levelek, nyelvtan; Kül.Németből is szokásos, ismételni...; Rajzot be kellett volna fejezni, de majd szerintem jöv7végére marad... Így nagyjából ennyi jut az eszembe, aztán ki tudja mit találnak ki a tanárok még, de sebaj, megkell csinálni és nem nyavalyogni.Hát az emberekkel szokás szerint megint bajom volt ma, de nem tehetek róla ha szétcincálnak szó szerint, de komolyan írtam, mondtam hogy innentől fogva bunkó, állat egoista, öntelt ember leszek. A teljes 180°os fordulatot veszek, és mindenkinek megmondom, hogy mi a bajom, és tudom sok kapcsolatomra ez rosszat fog tenni, de nem tehetek mást, ha valaki tudja a jó utat annak várom az üzenetét és nagyon megköszönném, mert nem nagyon vagyok rászorulva a segítségre, mert többnyire, illetve idáig mindig magam oldottam meg a problémáimat, és igazság szerint ezt is megtudom oldani de mondom hogy így, ha elfordulok az emberektől és csak magamnak fogok élni, ami nem tudom nem vonz. Mindig a nagy szívemmel járom meg a végén mert azzal gondolkodok, de mostantól fogva lehet, hogy rosszul teszem, de muszáj kipróbálnom, hogy az eszemmel éljem a minden napjaimat és vele döntsek sok mindenbe. Ez számomra nagyon nehéz lesz, mindig is szíves ember voltam, "ami a szívemen, az a szémon" alapon éltem mindennapjaimat, és ezt lehet el kell felejtenem. "Amit kérsz tőlem, azt leszarom" alapra kellene átállnom, de nem tudom. Olyan rossz ezeket leírnom, mert egyszerűen az nem én vagyok. Viszont ahhoz meg kell, hogy "talpon" tudjak maradni.
Pl., (*) is odajött egyik szünetbe, és mondta, hogy neki is lelkiismeret furdalása volt a csütörtök miatt, de tőled is csak azt kérem, hogy ne olyat kérj tőlem, ami délutáni dolog, kivéve ha 1óra matek, de szerintem ennyit fogok tudni érted is tenni, és ezért is megszakad a szívem, de ahogy erőm bírja és engedi melletted leszek
A másik (/), mindig úgy jön oda hozzám, hogy szívem, kincsem, drága stb... így hogy mondjak rosszat? Ő is a lelkemre hat ezekkel a kedves szavakkal, és nem szándékosan, mert tudom, hogy szeret, meg minden de így olyan rossz a szemébe mondani, mikor szeretne valmitwááááááááá
Jaaahj Művésznőm de drága voltál ma (L)
- jahhj úgy hiányzik nekem otthon az én Vilmóóóóóm, suliban haza akarok menni, de ha otthon vagyok olyan rossz hogy nem vagy ott.
Jaahj te Nő...♥♥♥
Mondjak egy titkot? gyere közelebb a monitorhoz, közelebb, mégközelebb, itt vagy? nah? márcsak egy picit? Ezaz így jó lesz. Ne mozduljnekem kellesz, úgy ahogy vagy és maradj meg ilyennek amilyennek vagy, és bárki bármit mondd, ne hidd el. Csak én szekálhatlak a tudodmi miatt, csakis én.
Kell egy lelki támasz, akit úgy érzek, hogy benned megtaláltam így az évek során. A kerek-e világban szerintem Te tudsz a legtöbbet rólam. Köszönök mindent amit eddig tettél értem
köszönöm
ilyenek vagyunk:
és remélem ezt is megérjük:
de hirtelen elkanyarodtam a témától, de mind1, nem írok többet, megyek pihenni, vagy valamit csinálni. Lekötöm magam. De lehet még 1bejegyzést írok gyorsan.
-
vilma27
tag
Ma reggel a kocsiban ezt hallgattuk és eszembe jutott, hogy milyen régen hallottam már Seal számokat, pedig nagyon szerettem/szeretem. Több száma is van ami nagyon jó
aza tipikus egyszerű de hatásos hangja van
És témákban is, vannak lassú-gyors, vidám-szomorú, szerelmes-nem szerelmes. Azt hiszem sokszor fogok linkelgetni majd a zenéi közül, már mentettem le párat youtube-on
-
vilma27
tag
kicsit 5percre kitérnék Wic a bejegyzésedre. Illetve nagyon jól összeszedted a dolgokat. Arról az oldalról ami mellett Te állsz nagyon szépen leírva. Csak én nem ott állok, nagyon a part másik részén foglalok helyet, és a hidat is elvágtam
Számomra sokszor többet jelentenek a fiúkkal kötött barátságaim mint az ellenkező neműekkel. Nem tudom miből fakad ez nálam. Nah jó megint tudom, de ezt hosszadalmas lenne leírnom, majd 7végén szakítok rá időt. Ezt egyedül Hercegnek mondtam el, és ha jól emlékszem Neked is elszórtam 1-2 gondolatot ez ügyben még régebben. Nem tudom mi lenne velem néha, ha nem lennének, és nagyon örülök, hogy vannak nekem
ez furcsa pl lesz de annak is nagyon örülök, hogy Herceg is "lekeveredett" hozzánk. Szóval a lényeg az, hogy szerintem meg pont azért jó a férfi-női barátság, mert teljesen mást lát mindkettő és ezáltal sokkal jobban össze tudják hozni a dolgokat, és nem feltétlenül csak a szerelembe, a mélyebb kapcsolatokra gondolok. A barátság is ugyanolyan fontos egy ember életében mint a szerelemnek nevezett érzés. Mondjuk nekem a barátságról is megvan a véleményem, akkor majd ezt is kifejtem, de minderre csak a 7végén, az tuti. És ezt is azért írtam, mert ahogy olvastam muszáj volt elmondanom kicsit a véleményemet is erről a témáról. Néha már sokkal többre tartom a fiú barátaimat, aminek persze ahogy ígértem leírom az okát...
így röviden ennyi... -
vilma27
tag
wáááááááá
meghalok....
az utóbbi napokban nagyon ki vagyok merülve és, lehet, hogy ez furcsán hangzik, de a többiek veszik el az energiám. Jó énis hozzáteszek, de mondjuk, nem is igazán teszek hozzá, mert az az enyém, és megszoktak. De legyen az tanár, osztálytárs, barát vagy akárki. Mindenki akar valamit tőlem, és én ezt sokszor nem bírom. Most ezt csinálja, most meg azt, ez így nem mehet tovább, tudok "nem"et mondani, de mostmár nem csak tudni kell, szeretem-nemszeretem az illetőt, rosszul esik, mert biztos, hogy neki is és ugyanúgy nekem is de muszáj. Kell, akarok kicsit egoistának lenni. Nem az én stílusom. Az enyém meg biztos nem, eddig nem volt egyáltalán rám jellemző ez a tulajdonság, de ÁLLJ. Ha "talpon" akarok maradni és végig csinálni azokat amiket elkezdtem akkor egy-két, vagy inkább 10-20 embernek nemet kell mondjak. És meg is fogom tenni, mert ez így nem fog menni. De tényleg, nem fogadalom ez a részemről, hanem egyfajta kötelesség a saját érdekemben.Szerintem ez a dal most nagyon ide illik. Egyszer és mindenkor be kell fejeznem és komolyan mondtam a fentiekben leírtakat, és ehhez tartom magam. De egy példát a sok közül azért leírok. Valaki... szeretem, szeretem ahogy mosolyog, ahogy ökörködünk órán, mindenből a viccet nézzük. Komolyan nagyon jó meg minden, szívem csücske. De a kényelemnek is van határa, ami komolyan ahogy elmondom neki a bajom, egyik fülén be a másikon suhan kifele...
ha mondom újra, talál egy harmadik fület is a mondandóm... Ez hogy van most?
és tudom, hogy neki is sokminden van, de könyörgöm kinek nincs? És ezt nem tudja tiszteletben tartani. Részben már zavar, mert azt mondom, hogy 1x2x elmennek a szívességek, mert megteszem, dehogy naponta, ez mér részemről mintha átmenne egyfajta kihasználásba, de valahogy nem tudom mire vélni. Konkrét esetet nem mondom, mert van több is, nem csak 1-2. De nem is akarok én tudom miről van szó az a lényeg...
Ha beis adok egy illetőnek egy "forró drótot", hogy elég, nem veszik a lapot, hiába mondom, nem 1x, nemis 2x...Alapjáraton tudjátok, hogy életvidám, hülyeségre fogékony ember vagyok. De EMBEREK HAGYJATOK!!!! wááááwáwáwáááá
senkinek egy dbig nem akarok elérhető lenni. Nem akarok panaszkodni ezzel, de valahogy visszanézve eléggé annak sikerült. De lényegtelen, ez jó szó, olyan lényegtelen dolgokkal foglalkozok "általatok" hogy az valami röhej, és szánalmas néha hogy mikre nem vagytok képesek és használhatóak. Komolyan a nagybetűs részt még1x olvassátok el és véssétek jól az eszetekbe. Innentől fogva csak semmi szívesség. Amúgy is már annyian eljátszották a bizalmam, hogy sok mindenre képes vagyok azt hinni, nem is írom le mert befejezem ezt a negatív irolkálményomat, mert szörnyűűű...
nah jó cs...
de azért megköszönném, ha tényleg sok ember észbe kapna...lehet, hogy erős a kép, de sokat elárul, hogy néha mit meg nem tennék... (kutya=i)
-
vilma27
tag
Művésznőm
az eredeti se kutya
Mai napról: egész nap olyan fáradt voltam. Ez a napok óta nem normális alvásomnak köszönhető. A zumbát én vállaltam be, az oké, kellemesen elfáradtam, bár tegnap este is a fáradságtól nem tudtam elaludni, plussz a kutyám is zaklatott, fel-le járkált a szobámban. Kész szerencse, hogy nem horkolt...
Napközben viszont, többen is megjegyezték, hogy mivan velemnem pörgök, mint ahogy szoktam... punnyadt voltam XD nah de sebaj ezt megírom, fürdés, hajmosás, és az ágyamban fekvés-pihenés és korán lefekvés. Ez lenne a nap további részében a program.
Matekból kaptam egy 1est. Mondom
mivan? ez lehetetlen, és holnap oda is megyek, mert nem jól javította ki a tanár a dogát, és megkérdem, mert bibis itt valami. Sandárkodik
nekem csak ne sandárkodjon senki...
Anya jött értem, mert 4kor végzett, ahogy énis. Kimentem a Búzára, ahogy kérte de elfelejtette és a suli előtt várt XD egymást vártuk...Pfff nah mind1. Be akartunk menni a 100asba kicsit körülnézni ahogy a Rozzmanba
vettünk ezt-azt, nekem tus kellett, és most olyan nagyobbat vettem kiderül majd, hogy jó-e avagy nem. Meg 2B-s rotringhegyet, meg mit is vettem még? jah igen ragaztó is kellett nekem, azt is vettem. Úgy kb ennyi, de anya magának ezt-azt ő is vett.
A mai napról szeritem ennyi mert se erőm, se türelmem nincs. Annyit még, hogy a Zumba hallattán az osztály nagy része bezsingott. Ami olyan jó volt és remélem többen is leszünk majd így mert szerintem igaz, hpgy a p*csámból is a víz folyt de megérte és remek kikapcsolódás is a maga módján
jo8
csók(K)
-
vilma27
tag
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
asszem ezek a smilye-k elég jól kifejezik az állapotomGyorsan a napról, illetve annak délelőtti állapotáról. Na tehát. Rajzon isteni feladatot csináltunk. Ha kész lesz lehet beteszem ha jól sikerül
Közben "I"... Beszéltünk beszéltünk a lányokkal erről-arról, a múlt7 eseményeiről. Ő végig hiányzott, illetve az utóbbi időben nagyon sokat hiányzik és szerencsére ezt nem csak én veszem észre. Már több tanár is jelezte
Caprio (L) Most gonosz leszek, mert úgy örültem a tekintetét. Lesütött a szeméből a féltékenység wáááá
A nap további részében, művtöridoga:5, ofő semmi extra, föci csak a földgomb bánta XDde, de, de, deeeeeee jött a délután, hazajöttem, átöltöztem és ugrásra kész voltam, hogy ha anya jön, akkor indulás. Nem mondom, hogy így lett tervezve, mert "valaki" átvariálta az egészet, és telefon pedig OFF... Na mind1 ami volt-volt. Beértem a suliba. Ott várt már Művésznőm, mert Fruzsikával együtt, meg persze Roli és Gábor. Na tehát a Zumba "tesztelésére" mentünk. Berobbantunk, mint 3 szerencsétlen XD De megérkeztünk, az a lényeg...
Hát hogy az milyen eszméletlen jó volt
és
és
jah és
Sokan is voltak, a teremben alig fértünk el, és szinte minden korosztály...
Művésznőm, meg vagy dicsérve. Nagyon jól esett és a műfaja is bejött nekemKellemesen elfáradtam. Igaz alig élek, és ezt is azért írom, mert friss az élmény, de egyszerűen muszáj volt. De sokat nem írhatok róla, egyszerűen
Ebből azt hiszem rendszert fogok csinálnibizony bizony
Fruzsika is most ebben a pillanatba írt rám. Hazaért ő is, mert részben mi vittük egy db-ig. Reakció: (mintha én mondanám XD)
*kurva jo volt
*alig élek
*haha
Ennyi, ez Fruzsika, ezért szeretem (L)Shakira ft. Freshlyground - Waka Waka
ennek is megtanultuk, így részben a koreográfiáját, nah jó ez túlzás, de voltak benne elemek belőle, és végig énekeltem a dalt
wááááááá eszméletlen, igaz, tényleg majd meghalok, a fejem is zsibong, de magnéziumot most iszom, nagy baj nem lehet XD De megyek is zuhi és csucsu
Nem maradok sokáig, mert holnap is hosszú lesz a napjo8 mindenkinek
Csók (K) -
vilma27
tag
A mai nagyon gyors írás lesz és címszavakban, mert megyek takarítani. Holnap ugyanis jönnek hozzám
Hát lássuk csak, itt lesz Művésznőm, a húga Orsolya, Fruzsika, és majd 6ra jön Roli és elmegyünk a Művkp.ba egy hát, nem is tudom minek nevezzem, előadás, bemutató? Nem tudom. XD A lényeg az, hogy sok-sok bejegyzéssel ezelőtt szó volt, hogy Művésznőmmel megyünk táncolni, először nála jelentkezett a érdeklődés, majd sorban a többiek. Aminek én nagyon tudok örülni
nem tudom, szerintem jó lesz
A másik hír, hogy nálunk szalagavató lesz a fősuliban, és én vagyok a jegyárus, és természetesen Fruzsikával
örültem, hogy elvállata velem. A másik, ha Művésznőm beteg lesz, vagy valami közbejön akkor én leszek a névolvasó Ne olvasd.: örülnék is amúgy, meg nem is, ezt így magamnak jegyzem meg, mert bizonyos emberkék, emberke most ballag, amit sajnálok... De elég lesz nekem a jegyeket árulni és fagyoskodni, viszont kellemes társaságom lesz mellette
A lényeg, hogy szedjed a "C" vitamint Szamócám
Na szóval, addig még rengeteg a dolog, így például:
Frizurát készíttetniKörmöt csináltatni:
Sminket választani:
és valószínűleg ruhát varratni:
A következő hétben ezeket szeretném megcsináltatni. A végeredmény is meglesz örökítve természetesen. Jahhhj
énmár annyira várom. Nem tudom, szerintem olyan jó lesz. Már a főpróba is. Most viszont irány vissza a takaríííítás, holnap vendíííígváráááás
jo8 csók(K)
-
vilma27
tag
Az igen waoooo, mivan veletek zenészek
Művésznőm ne haragudj, ide is muszáj kitennem ezt a számot, mert ku*va jó, nem túlzok, ténylegMeghallottam, mondom
aztán tettem: mentés, töltés, és csak hallgatás
u.i.: írjni,msn,BG,
További szép 7végét
-
vilma27
tag
Basszus, olvasom az előző bejegyzésem, úgy beszélek néha mint egy vénember aki a 80as évei körül jár... Teszentmargaritavirágszál XD
még ennyire ne menjünk előre. Az utóbbi időben nem úgy írogatok, ahogy azt a stílusom mutatja, kicsit ellágyultam,és ilyen, hogy is mondjam elegánsan írok.
hogy ennek mi a háttere, azt passzolom, na jó megint azzal a témával kell előállnom, hogy tudom, csak nem akarom bevallani magamnak mint senki másnak. Furcsa, hogy nincs magánének, és a tanáromnak kisírni minden bajom-örömöm, így elég furcsa, mert pl ezt, tényleg senkivel nem tudom megosztani, mert totál idiótának tartanának miatta, és egy szót se váltanánk onnantól kezdve, ahogy kimondtam azt...
Nem kezdem el megint.
De viszont arra büszke, vagyok, hogy itt nem használok "csúnyácska" szavakat, mert azért van piszkos szám is, ha kell, ha nem, ami a szívemen az a számon elven vagyok, és ehhez tartom is magam. Minek ne mondjam el, mi az ami bánt vagy ami éppen örömöt okoz.
De ezzel viszont kicsit ellentmondásba kerülök a fentiekkel, amit nem szeretnék megosztani senkivel, viszont az a valami nem is igazán köthető a rossz-jó érzésekhez, így nem tartozik ide XD ezt ügyesen ki logikáztam így magamnak
Nah de megyek pihenni, kicsit mert lesz egy jó film, egyik kedven színészemtől, és csak egyre jobb filmjei vannak amúgy:így jó éjt mindenkinek
csók (K) -
vilma27
tag
Új Favorit Figyelem!!!! ÚFF!!!!
Pár hete a tv-ben elkaptam így füllel csak a zenét, de nem láttam a címét, az elejéről lemaradtam. Csak arra emlékeztem, hogy valami Robbie Williams-re hasonlító énekes van benne, és a hanga is mintha ő lenne. Elkezdtem kutakodni a szám után... Eltelt egy hét is, hanem 2, és semmi. Sehol nem találtam. Aztán ma X-factor reklámjában felnéztem a gépre és barátom rámírt. Emlékezett, hogy régen kérdeztem tőle, ezt a számot, nem-e ismeri, mert valami kenus, kajakos nem tudom mi az, de ilyesmi volt a klippje, és akkor nem tudta, ám most egyből így kezdte, hogy látta a tv-ben és fel is írta a címet és megkereste és egyből beírta nekem
olyan jó:Valami hihetetlen különleges dallama van. Mármint számomra, nem tudom mitől. De olyan jó hallgatni és hallgatni és nem abba hagyni. Nem vagyok az a fajta, akinek minden percben más a kedvenc színe, az kedvenc étele, ruhája, vagy hobbija. Így vagyok a zenével is, de elkell ismerni, ez nagyon jó szám lett
Mindig is a zöld volt a kedvenc színem és mindig is a bundás kenyérért rajongtam, és ez jelen időre és jövő időre is vonatkozik, a sálakért való rajongásomtól a fülbevalóhegyemig minden megmaradt, és a művészet is végig kísért eddigi "pályafutásomon". Nem sokat változtatok a fontos dolgokban, és nem is igazán azt mondom, hogy lecserélem az Apologize-t erre, de szerintem méltó lesz a 2.helyreigen, ez így pont jó
Viszont egy segítséget kérek a szöveghez, mert neten nincs fent még magyarul, hogy miről szól... De dallam alapján betudom azonosítani, majd ha valakinek lesz ideje, annak nagyon nagyon de nagyon megköszönném
-
vilma27
tag
-
vilma27
tag
Nagyon tartalmas volt ez a hét. Talán túlságosan is. Mindenből dolgozat, meg ilyen írás, olyan számonkérés, és mindez úgy, hogy az ofő hiányzik és így a művtöri doga is elmaradt, a magyar-töri tanár sem volt szerdától így az se volt. A dolgozatok, meg úgy ahogy sikerültek, de most amúgy most így tegnap hazajött a Nővérem és leültünk beszélgetni, a pontozási rendszerről a felsőoktatásnál. Nagyjából elmagyarázta, és arra jutottunk, hogy nagyon húzós lesz, kb 428 pontom lenne. ehhez az kell, hogy a 12 évvégén is 1db 4esem és 13.félévkor is 1db 4esem lehet ezek közül: magyar, töri, matek, német és művtöri. Ebből lehet a matek fogja betölteni ezt a 4est, bár megfogok tenni mindent, hogy ne így legyen. Na tehát Művtöriből emelt szintűzők, németből "C" nyelvvizsga, és az érettségimnek is szuperálnia kell mindezek mellett... Amire rá kell gyúrnom, hogy olyan 95%os legyen az a művtöri és a német. Persze mindenből igyekszek teljesíteni, de ez a 2 ami magas % lesz, a többi pedig 85-90 között kell lennie. És az is lesz
Nem, nem engedek, mert akár 1-2pont is sokat számít, és még arra is gondoltam, hogy rajzból még lehetne érettségizni azis 2-3 pontot jelent, de ha megvan akkor az is sok, ha összeteszem. Rengeteg ismerősöm van Fősulin, egyetemen, és sokaktól hallottam, hogy tényleg pár pont kellett volna a várt iskolához
ezért is most belehúzok, és ami nem kell azt hanyagolom.
Ezt a hétvégéz, némettel és művtörivel fogom tölteni, és leülünk megint a nővéremmel, vagy nélküle és megnézem az iskolákat és kiválasztok 3-4et és állítok egy fontossági sorrendet és az alapján fogom tenni a dolgaimat, és nem engedek semminek.
Nekem fontos, hogy továbbtanuljak, mert egyrészt Énis akarom, másrészt nővérem Egyetemen van és így szerintem a szüleim is elvárják, és szerintem a fősulit az így kizárhatom, hogy csak egyetemre mehetek, nem fogom azt hallgatni életem végéig, hogy a nővérem felhánytorgatja, hogy neki egyetemi végzettsége van nekem meg fősulis. De ez részben jó, mert legalább így megkövetelem saját magamtól a dolgokat.annyira jó lett ez a szám
Nézegettem féjszen az általános iskolai társaimat, és ők idén érettségiznek, mert én 5évesen vagyok, és a legtöbbjük pedig 4. Így nekik most van ez az időszak. Nézem a képeiket, szalagavatóról erről-arról. Részben irigylem őket, részben nem. Most jelen pillanatban nem érzem úgy, hogy én le tudnák érettségizni. De mindennek eljön az ideje. És mire nekem oda kerül a sora, addigra 100%osan ott fogok állni, és mindent megteszek.
Hogy mi akarok lenni? ez egy nagyon jó kérdés. Első évesként tuti leteszek egy OKJ-s tanfolyamot lakberendezőnek, mert azt már nagyon rég megakarom csinálni, de nemrég jött be, hogy csak érettségivel lehet OKJ-zni. De azt mindenképp megszeretném csinálni. A szüleim nem örülnek ennek, mondván nincs jövője Magyarországon, de mindig mondom nekik, hogy 1nem maradok itthon, mondtam is 25éves koromig el akarok menni. A másik az építészet ami érdekel, és ezt se nagyon hiszik, hogy befutok ezzel, vagy biztos állásom lehet ezzel. Mivel szeretem a művészetet, én örülnék neki ha pl ilyen múzeumi nem is tudom mi lennék, ...egy igazgató... XD jahhj amúgy én nagyon szeretek szervezni, de így bármit, és szerintem a képességem is megvan hozzá.
Lehoztam azt a lapot amit még nyáron Herceggel a munkaügyi Kp.ban megcsináltattunk és ezek ilyen hogy minek lennék jó:területek:
Művészet---12/8 (alap)
Oktatás - társadalom---12/8 (Művésznőm rotring eset....)
Gazdaság - üzlet---12/5 (hát igen egy igazgató leszek)
aztán így jött sorba: Tudomány, Kereskedelem, Természet és sajnos itt a Műszaki vannak ezek után is pár dolog, de azok tényleg távol állnak tőlem.ezeken belül is vannak kissebb körök tehát
Művészet:
4/4 az az alkotó művészetmiért is nem lep ez engem meg XD
3/4 előadó művészetOktatás - társadalom:
3/3 Társadalomtudományok
3/3 Kommunikáció
volt oktatás és jog, de ezek nem is nagyon érdekelnek...Gazdaság - üzlet:
2/3 Menedzsmenthát igen vezető leszek, szervezek, teszek, veszek, ügyeskedek
ezekből úgy ennyi, és így mindezek alapján kihozott munkákat, hogy "mi legyek, ha nagy leszek"
így leírom amiket kihozott és azok közül, hogy mik amik érdekelnek is.
Belsőépítész, Díszlettervező,kihozott számos művészi jellegűt: pl.: festő, grafikus, stb..., író-rendező, illusztrátor, jelmeztervező, színházi rendező, és amúgy sok művészi cucc... meg amúgy, fúúú ezt nem tudom felsorolni mindet, de egy párat azért lefirkantok még. Muzeológus, művészettörténész, pszichológus, a kommunikáción belül is vannak, gazdaságnál, pedig üzlet- és cégvezető
stb...
A fentiek eléggé széleskörűek, de meglepetésemre 4 olyan foglalkozást hozott ki amire nem nagyon számítottam. A cím: 4 foglalkozás felel meg az Ön által kiválasztott összes témának:
Könyv- és lapkiadó szerkesztő
Színházi rendező
Újságíró
Zenei rendezőezt a 4et hozta ki...
először furcsálltam, hogy most akkor az eddigi tudásom, érdeklődésem, tapasztalatom ennek felel meg?
de persze a következő 20foglalkozás is közelebb áll hozzám:
Cím: 20 foglalkozás felel meg az Ön által kiválasztott 8 téma közül 7 témának:
Cégvezető, Felsőfokú tanintézeti tanár-oktató, Karigazgató-kórusvezető, Konferanszié, Külkereskedelmi szervező, Marketing vezető, Muzeológus, Művészeti vezető, Nyelviskola vezető, Operatőr, Pedagógiai szakértő, Piackutató, Politológus, PR menedzser, Producer, Pszichológus, Rendszerszervező, Rovatvezető, Színész-előadóművész, SzínházigazgatóNem tudom, még vannak amúgy hogy 8/6nak feleltem meg, ebbe tartozik az építészes zizik, díszlettervező, a sok művészeti ágazat... és így ezek.
A világon annyi munka van, és olyan nehéz választani, mert mindent szeretnék kipróbálni. Persze a fentiek nem az én vágyaim tükrözik, de vannak mondjuk igazak is benne és 1-2nek kivételesen örülök, hogy kihozta a gép, mert nem jutott volna eszembe.
Az a baj, vagy lehet nem baj, de már minden a jövőről szól, ami kicsit megrémít, de örülök is neki mert már várom nagyon, hogy énis kapjak egy szeletet abból a tortából. Mondjuk én jó nagy szeletet akarokmert megérdemlem
XD nah jó már az egom ma is a plafont verte...
Ezt a bejegyzést mindenképp megakartam csinálni egyszer és most olyan sokminden nem történt a anpokban, ezért ezt volt kedvem csinálni. De most megyek is olvasni, mert egész héten nem volt időm, hogy befejezzem...
jóéjt mindenkinek
Csók(K)p.s.: Művésznőm, majd írd meg kérlek, hogy a hétvége folyamán mikor vagy msn közelbe
-
vilma27
tag
wáááááááááá hát ma egy nagyon jauuúú nap van, milyen nap? nagyon jauuúú nap XD nem más ez a nap mint egy sziporkázó szerda (rádió szerint) de attól még szerda. De különleges, mert egy évben csak egyszer van ilyen szerda, Pontosa 2010.november 10.ei nap ami természetesen szerda... Jah és mondtam már, hogy jauuúúú nap? nah jó nem fokozom, nézd el nekem rámjött megint az 5 perc
Tehát ma. Jólvanna abbahagytam
A Réka nevet viselők nevenapja. Így ezzel a zenével, képpel és kis verssel köszönök mindent amit eddig együtt áltéltünk, és kívánok teljes szívemből boldog névnapot én Szamócaszívem.
Egy nap, majdnem olyan mint a többi,
De az emlék már a holnap poharát tölti,
És a holnap most még csak álomvilág,
Ám a perc itt van, mosollyal nyit rád,
Hogy legyen erőd, legyen hited,
Amíg utadon terhedet viszed,
És tudj nevetni, játszani örömmel,
Hogy a holnap szeretni jöjjön el,
Napsugárral, esővel, szivárvánnyal,
A szívben tüzel, a kertben száz virággal,
S hogy legyen aki szeret, S ott van Veled,
Boldog névnapot kívánok Neked!ez lenne a 3. meglepetésem♥♥♥♥
millió csók (K) -
vilma27
tag
elmúlt 2nap: Irciből dogaírás, Töriből témazáró kikapás, eredmény: 5
matek nagydoga szintén kikapás: természetesen 5, ahogy ígértem
A hétre regnegeteg újjab doga várása, ma, kedd no Ofő 7óra a 0val egyenlő. Illetve nem. Majd leírom, mert végig a másik csop. rajztanárjával voltunk. Olyan kellemesen csalódtam benne...
és örültem is ennek a napnak
olyan nyűgös voltam de így eltelt
de most rohanok
csók(K)u.i.: Művésznőm wááááááááááááááááááááááá
-
vilma27
tag
Művésznőm!!!
hát Énrám meg nem is gondolsz? hát mélységesen meg vagyok sértődve.én úgy elmegyek veled, hogy az csak na. Énis hallottam róla nem is olyan rég, Zumba Fitnessről. Csak mond meg mikor, és mennyiért és repülök veled
Hááát ez nem volt semmi, vártam, hogy itt szépen megkérsz, olvasom és csak olvasom, de semmi.
Ejj ejj...
nekem van is ilyesfajta CD-m valahol, mert az énekkarban is volt pár ilyesstílusú zenénk jópár éve, és én a hangulat miatt nagyon szerettem őket, szinte belebolondultam. A CD is ekkori, és most így visszahallgattam a nagy kedvenceimet, mert vannak olyanok is amiben egy kis RnB is van, amik nálam alap láw (L)
Jaaahj TE NŐegyik kedvenc
jaahhj Szamócaszívűm, 2csókkal tartozol ezért...
-
vilma27
tag
Let me entertain you-Robbie Williams
Hát vége az ősziszünetnek és ezzel a 2010es ősznek is. Egyre hidegebbek a nappalok és az éjszakák is. Ennek mondjuk én örülök
szeritnem elég nyilvánvaló, hogy miért. De most búcsúzunk az ősztől
bye
-
vilma27
tag
Nem nagyon szeretem a magyar zenéket. Persze vannak jók, de többsége nem tetszik nekem. Tegnap volt Brasch Bencének klipp premierje a viván, és az eleje fúúú, mondom még lehet, hogy jó szám lesz belőle. Halgatom, hallgatom és egyre jobban tetszik
Nem tudom, nem tetszett nekem a hangja, mostanáig. Mondjuk 1zene az csak 1 zene... De azért jó, hogy így befutott.
szerintem inkább ilyen lírai irnyába menjen tovább, az előző klip az eléggé borzalmas lett. Nah de sebaj, kedd után is szerda jöhetújjab dilis mondásom XD jaahj ez szörnyű
-
vilma27
tag
muszáj betennem mégegyszer olyan jó
Most vacsiztam, és jelentem, hogy a főzőtudományom bővült, a lapcsánka készítésével
olyan fini volt yeeeee
A másik beszéltem "A"-val... jelentem, csekély 51percet
de sebaj... olyan jólesett hallani a hangját, és azért örülök, hogy sokkal jobban volt mint ahogy pénteken elváltunk, és ha pihenni még mindig nem tudott normálisan, azért hangulatában 180fokos változás történt, és ennek nagyon örülök
Furcsamód a hangja annyira hiányzott, hogy mikor beszélgettünk és már javában belelendültünk, észrevettem, hogy milyen szép a hangja telefonon. Már jópár percet végigtelefonáltunk az évek során, talán, ha összeraknánk lenne egy nap is XD de komolyan beszélek, és tuti kinevetsz, ez a hang nekem nagyon kellett tőle, és ilyen hangnemben és nyugodtságban.
Nekem különösképp nincs így bajom az élettel, sosem volt, és nem is éreztem hiányát amíg meg nem szólalt. Beismerem, hogy nem mindig megy flottul a barátságunk, vannak jó és rossz napok, de most őszintén mondom, nagyon jó volt hallani a hangját, sajnos a mosolyát nem láttam, mert nagyon szép mosolya van és maga természetes szépség képviselője, a kedves nevetésével sokszor vidított fel az elmúlt évek során.
Úgy olyan, hogy legjobb barát, barátnő nekem így sose volt, és azt hiszem nem is lesz. A bizalmam az emberek iránt rég elvesztettem, de ha sorrendet kellene állítani, abban biztos, hogy a lista legelején kapna helyet, ahogy Művésznő, Laci, Zsuzsa, Dia, Herceg, Alexa, Laura, Móni-ka, ezért, mondtam, hogy a lista nem olyan hosszú, mert az akiben feltétel nélkül megbíznék, az nincs közöttük. Lehet hogy nem is látezik, bár szeretnék egy ilyet.talán annak is eljön az ideje. De én bizakodó vagyok és a reményt e téren nem veszítettem el. Lehet, hogy a nagybetűs életbe belépve, akár az egyetem/fősuliban, vagy munka vagy épp szerelemben de nem tudom és nem is akarom tudni. Legyen ez a jövő meglepetése számomra.
Ez egy apró kitérőke volt így a mai nap folyamán
-
vilma27
tag
huhuhúúúú...
ma több jó hír is van. Reggel, olyan 9körül keltem. Lejöttem, sehol senki... Apa dolgozik, Nővérem Debrecen, Öcsi is tuti alszik... De hol van anya? hát hagyott egy cetlit, hogy a reggeli a gáztűzhelyen osszuk 2felé. Mondom és a többi? hogy merre jár? Nah felhívtam és Sóstóhegyre ment itteni nagyszüleimnek intézni ezt-azt. Fel kellett volna kelteni, mert mára is bevásárlás lett volna soron, nah azt mondta, ha hazaér megbeszéljük. Oké, mentem tányért levenni, beletettem a rántottát. Visszamentem villáért, és elkezdtem a mikró felé menni. Zokni volt rajtam és akkorát zakóztam a földre. A kaja fele a földre zuhant. Tessyke jóljárXD olyan vicces volt, elég nagyot estem, de ettől lejjebb úgyse mehetek, hát elkezdtem nevetni... Így indult a napom, kicsit viccesen. Azután persze ami a tányéron bírt maradni, akisügyeskaja... hát neki se volt sokkal több jövője...
Gépeztem, tv-ztem, és megjött anya. Kérdezte, hogy mivan? megyünk, vagy valami, meg amúgy már 2x is hívott mobilon, de nem volt nálam, mikor felmentem a szobámba az íróasztalom sarkán volt, majdnem leesett a rezgéstől.
Elkészültem, irány a JYSK éééééééés? MEGVAAAANmegvettük, és olyat amilyet szerettem volna. Mielőtt bementünk volna a boltba megmondtam magamnak és anyának, hogy itt biztos lesz, ha nem lesz? akkor is lesz... tök logikus
és lett is. Vettem még egy párnát is, a múltkori párnaincidensem hiányait pótoljam. Elvileg csak ide mentünk volna, de anya kitalált még jópár dolgot. Menjünk el az Obiba, pénz kivenni, majd mellé a pennybe elvileg húst venni, de mindent vettünk ott is csak húst nem. Ezután Örökösföldi húsoshoz mentünk. Majd vissza nézzünk körül a Lidillbe... Ez van ha anyámmal mész el vásárolni... De egy szavam se lehet, mert megvan végre ami után már 2éve sóvárgok.
Hazaértünk olyan fél3 körül egyből felmentem és feltettem, szinte lecibáltam a régit, levettem a pillangóimat, és a gömbjeimet, átcseréltem és pont oda szabták. Most nagyon szép. Oda találták ki, nemhiába vannak nekem ilyen jó ötleteim
Márcsak egy lámpát szeretnék és minden tökéletes leszúgy szeretem a szobámat, és furcsa, hogy másfél év és megválok tőle, és igaz, hogy az én szobám, de mégiscsak furcsa lesz. De nembaj mindennek el kell jönnie és megvan mindennek az ideje.
Most megyek, mert nagytakarítunk anyával, és segítek neki. Meg karácsonyi hangulatba hozzuk a házat isfogalmam sincs miért ez a szám, már kicsit régebbi, és most ahogy újra hallottam a rádióban olyan jólesett pont akkor abban a pillanatban.
örülök, hogy jobban lettél CSÓÓÓÓK (K)
-
vilma27
tag
hááát, ezek az emberkék...
egyik, betegebb mint valaha, amúgy Művésznőm fogd fel úgy, hogy nem kell legalább pótolni semmit... így is van elég dolog. Nem kellemes pont szünetben beteg lenni, de ha ez van hozd ki a legtöbbet, és tényleg pihend ki magad, nehogy úgy járj mint "A"... ígyis ő most semmi mást nem csinál csak pihen, még a HF-ot se mondom meg neki, hidd el, inkább most mint pl a köv7en... Művtöri, rajz, irci, töri, angol, és sorolhatnám... mindenből írunk vagy kapjuk ki a dogákat...
soxeretettel ajánlom ezt neked e következő dalt
happyés egy újjabb képet adok énis
pihengess és alukálj jó nagyokat
-
vilma27
tag
olyan jó, egyre csak közeledik, és közeledik és közeledik...
Nemsokára, nah jó még bő 1teljes hónap van a karácsonyig, de én már most annyira várom. A szobámat is nagyjából feldíszítettem, matricáimat kitettem az ablakra a szekrénysoromra, és a díszeimet is kiaggadtam. Márcsak a villogók hiányoznak.
De ami késik az nem múlik. Ez az ünnepre is vonatkozik.
Találtam egy iszonyú aranyos képetKarácsony...nekem nem igazán a szeretet ünnepe, vagyis persze, de nehéz megmagyarázni. Anya felöli mama Lentiben lakik, Zala megyében. A Szlovén határtól egy 6-7 km-re. Nem túl nagy város, de nagyon jó hangulata van gyalog hipp-hopp belehet járni, de azért van benne minden ami kell. Mikor kicsi voltam évente 4-5x utaztunk Lentimamához, de még a századforduló előtt az útviszonyok miatt volt, hogy 9óra volt az út. Mamár persze, volt olyan is, hogy 4ésfél óra alatt leértünk. Tehát, az iskolai szünetekhez igazodva, akkor mentünk le... Ősziszünet a szüret miatt, karácsony, mert az alap, húsvét, és a nyáriszünetben akár 2x is ha tehettük és időnk engedte. Sajnos lassan egy éve lesz, hogy a Nagypapám elhunyt, majd februárban, de Mama még él, és felettük laknak a keresztszüleim, de ez csak sovány vigasz mamának, mert nem mondom, hogy nem törődnek vele, de nem is erőltetik meg magukat. Uncsiaim Soprpnban tanulnak mér mindketten Egyetemen/Főiskolán, és néha hazajárnak hétvégenként.
Az évek során mamámmal kialakult valami egészen furcsa kapcsolat. A távolság miatt ritkán és kis időkre találkoztunk, kivéve az utóbbi 2-3nyarat, mikor lementem egyedül 1teljes hónapra. De a lényeg az, hogy mindezek ellenére, egy olyan kapcsolat a miénk, amit nem tudok megérteni, hogy normális dolog ez vagy nem. Részemről olyan mintha fontosabb lenne a saját édesanyámtól. Nem mondom, hogy anyát nem szeretem, nem dehogy szó nincs erről, nagyon is, de valami több van Lentimamánál mint mikor itthon vagyok. És évekkel ezelőtt a karácsonyi szünet volt a leghosszabb idő amit ott tudtunk tölteni közösen a család. Mindig ezek az emlékeim ugranak be, ha a karácsonyra gondolok. Mama olyan tanácsokat tud mondani, így kívülállóként, mert nem ismeri a baráti köröm, szerelmi ügyem, illetve ismeri, csak a benne lévő embereket. A másik, hihetetlenül okos Nő, annyi mindent tud, sajnos most érkezett abba a korba, hogy nem mindent hall meg, és feled el dolgokat, de amúgy meg nagyon intelligens, és nem csak a kora miatt... Festettem neki tavaly karácsonyra egy képet is, és kitette a szobájába. Hihetetlenül büszke volt rám, és hogy neki vittem képet, a saját kezemmel festett képemet. Engem is jó érzéssel tölt el, és mindenben támogat amiben csak tud, és ő talán az egyetlen ember, ha nem is tud rólam mindent 100%osan, de így belém lát, meghallgat és kimondja a véleményét. Azt hiszem ebben rá hasonlítok. De nemcsak ebben az egyben
Amúgy azt tudni kell, hogy még fiatalkorában azt mondták az orvosok, hogy nem éri meg a 18.életévét... és tessék, hálát is adok, hogy ez így van és tudom, hogy nem dönthetek bizonyos dolgokban, de szeretném még jópár évig magam mellett tudni, mert szükségem van rá, hacsak telefonon keresztül akkor is, már a hangja is megnyugtató... 2009 nyara...Ohh igen az nagyon jó volt több mint egy hónapot ott töltöttem, mentem a szőlősbe segíteni, akkor még Ricsi az uncsim gimis volt, és még ott lakott, mentünk dolgozni, míg füvet nyírt, leszedtem az almát, vagy ami dolgom volt fent a hegyen, aztán otthon mama sütött nekünk valami süteményt, vagy mikor mit. Kikapcsolódtam is vásárolgattam (alap) pihentem, tanultam, olvastam. A házukat nem úgy kell elképzelni, mint egy falusi 100éves házat, részemről nagyon is szépen kialakított udvar, terasz, és egyéb részek...Hátul kis vetemények, hajnalban kimentünk ubitlocsolni, hagymát kihúzogatni... és a csigákat megsózni XD Nyáron elmentem a virágoshoz gyertyát venni meg virágot Papa sírjához, és megláttam egy kerti dísz... egy csiga és olyan édes volt, nem hagyhattam ott...megvettem és hazavittem mamának (L) nagyon örült neki, mert az ő csigái mindig megeszik a zöldségeit a kis kertben...
Tehát, a felét se írtam le a mamámmal való kapcsolatomban, de nem is akarom, csak egy kis célzás, és apró emlék magamnakés egy zeneválogatás, hogy egy kicsit közelebb hozhassam a karácsonyt
favorit christmas songjaim (L):
Nat King Cole - The Christmas Song
Coca-Cola® Christmas Song by "Melanie Thornton - Wonderful Dream
Natalie Cole - The Twelve Days Of Christmas
Mariah Carey & Michael Bolton - O Holy Night
Kelly Sweet - Have Yourself A Merry Little Christmas
Matt Belsante-Jingle Bell Rock <<-- egyik favorit
Christina Aguilera-Have yourself a merry little Christmas
Mariah Carey - All I Want For Christmas is You
ezzel zárok, tényleg
The Christmas Song - Owl City (L) a másik best -
vilma27
tag
-
vilma27
tag
MEGVAAAAAN AZ ÖSSZES KÉPEM...
valamiért elment a gép... de kiderült, hogy a vidikártya nem akar engedelmeskedni, úgyhogy megszakította a több éven keresztül ápolt kapcsolatunkat... de hálistennek megvan az össze képem, pontosan 8302 db, ami csak egyre gyarapszik... Nem tudom mit tettem volna, hogy ha ők eltűnnek...
valószínüleg a sírás kerülgetett volna...
-
vilma27
tag
Jaaj, elfelejtettem mondani, hogy amúgy még a függöny mellé lámpát szeretnék venni a szobámba, (mégtöbb dolog)
ki is néztem az obiban, hát valami nagyon jól néz ki....wáááááá kicsit drága, de azt hiszem megéri, mert nagyon jó. Viszont lehet egy másikat választok, hogy menjen a szobám többi bútorához, mert nagyon szeretem a fa dolgokat, és a különböző fákat keverni
Egyébként egyik nagy szenvedélyem a lakberendezés, erről beszélnék egy kicsit, így a nap végefelé pihenésképpen, mert egy pár óra múlva, este megint menés lesz... jaaahj ki tudja ezt követni.
De egy zene mielőtt folytatnám:
komolyan kezdem megszeretni a hangját, ahogy egyre több számára bukkanok fel
de jó van olyan is ami nagyon nem tetszik, de így megszokva nem is rossz a hangja, eléggé egyedi
Nah szóval... ez egy olyan álmom amit mindenképp megvalósítok, utánanéztem egy OKJ-s tanfolyam kell hozzá semmi más, és 1 éves a képzés, persze Pesten. Az egyetem, vagy főiskola mellett ezt szeretném elvégezni, az első évben, amíg van több időm. Ez a lakberendezés, nem tudom honnan is jött. Kislányként, a kis szobámat nem is tudom hányszor rendeztem át, kértem karácsonyra, szülinapomra ezt-azt, hogy kialakítsam a kis kuckómat, és emlékszem volt olyan időszak,amikor minden hétvégén átforgattam az ágyamat, kis íróasztalomat, és az egyéb holmijaimat, egyik polcról a másikra, majd következő héten egy újabb helyet találtam
. Biztos ismered a Sims nevű játékot. Hát azért én még 18 évesen is bolondulok,meg is van egy pár változata. De amúgy mindig odáig jutok, hogy csinálok egy családot, telket választok, felhúzok rá egy hatalmas házat, és berendezem, a kertet is megcsinálom, egy kis paradicsommá változtatom a telket
de annyi, játszani már nemigazán szoktam, mert mindig van újabb és újabb ötletem ami arra vár, hogy megvalósítsam. Ahogy egy ház lakássá változik, megvilágítás...stb... És én hiszem, hogy egy embernek meghatározó az életében, hogy milyen körülmények között lakik, és ezt kis költséggel is el lehet érni. Persze szüleim nem hisznek ebben, de én tudom. És igazából nagyon boldog lennék, ha ezzel foglalkozhatnék az életem során, anya igaz nem szeretné, mert nem sok jövőt ad ennek a munkának, mert, hogy Magyarországon senki nem tudja megfizetni, de 100xis elmondom ilyenkor, hogy biztos, hogy nem maradok itthon. 25éves koromra tuti külföldre fogok utazni, lakni és dolgozni. Nem maradok itthon. Akármit is szólnak ehhez a szüleim, nem maradok. Nagyon érdekel és tetszik Olaszország, London, mostanában Oroszország is, és nem utolsó sorban USA
De első helyen, szerintem hogy azért ne legyek messze hazulról Olaszország lesz a befutó. Nyelvet is kezdem tanulgatni, és az alapismeret megvan, és ott márcsak félév és szerintem belejövök...
A másik nagy szenvedélyem kicsit kapcsolódik a lakberendezéshez, az az építészet, építőművészet. Legyen az külső-belső, modern-antik, egyedi vagy másolt, de az is érdekel, ahogy az anyagok eggyé válnak, hogy látrejöjjön egy alkotás. És igazából sok olyan egyetem van ami ezt tanítja, viszont sok év mire megtanulok minden 5 éves a képzés. Eleve 20évesen kezdeném el az egyetemet, és igaz, hogy így pont kicentizném a 25éves határomat.
De egyébként még sokminden érdekel, és szeretnék sokmindenhez érteni. Ott van például a restaurálás, a festészet, díszlettervezés, ezt főleg a filmes szakmában értem, annyi ötletem van és lenne, és persze amit jópár bejegyzéssel ezelőtt írtam. A tetoválás készítése, is nagyon foglalkoztat, ez a Miami Ink-nek köszönhetőés énis szereték egy-kettőt majd, és szerintem pár éven belül, és természetesen olyat amit én magam tervezek, mert nem akarom, hogy máson is olyan legyen. Az egyszer biztos, hogy a bal alkaromon alul a nevem lesz, vagy a monogramom valamilyen formában. De sorolhatnám a lehetőségeket a végtelenségig, mert elég nagy az érdeklődési köröm, így azért tudok választani, de valahogy mégse. Sorrend szerintem megvan, és lassan elkell dönteni, hogy akkor milyen irányba tovább... Persze nyugati irányba veszem az utam, azaz Budapest...Nem nagyon szerettem ezt a várost, de idővel és minél többször megyek Pestre annál jobban tetszik meg és egy pár évet el tudnék képzelni, egy kis albérletben. De szerencsére van még másfél évem, de a karácsonyi szünetet erre fogom szánni, hogy a nővérem segítségével megnézzük a lehetőségeket, és egy irányba menni, illetve készítek egy "B" tervet is. De azt hiszem az "A" a építészet és mellette a lakberendezés lesz. Viszont itt is vannak olyanok, hogy külső-belső, és azon belül is... Tehát elég sokminden...A "B" lehetne, egy díszlettervező, de szerintem lesz még "C" is...
És az hogy ez a "titkos" kívánságom mennyire lehet valós, azt nem tudom, hiszen ahogy mondtam, még magamnak sem akarom, merem elmondani, vagy inkább bevallani, hogy tényleg ez akarom...Asszem ezzel zárom soraimat, és még megyek egy órácskát csucsulni
mert Vilma megérdemli
csók(K) -
vilma27
tag
Kedd-Szerda...
Leginkább csak mentem és mentem. Voltam itt és voltam ottisha hiszitek még oda is elmentem
XD ma (szerda) a várost jártuk anyával, mert elvileg függönyt mentünk nekem nézi, zöld spagettifüggönyt, és sehol nincs az egész városban. Holnap még 1 helyet megnézünk a JYSK (dzsipszi)
de ha ott sincs
még egy helyen Debrecenben a KIKA-ban lehet, hogy van, majd ma este beszélek úgyis a nővéremmel, és megkérem, hogy menjen el oda és nézzen szét, de pénteken lehet, elmegyek Debrecenbe szétnézni, már 100éve voltam... nah jó 1hónapja
XD
A lényeg az, hogy hiába pihenni akarok a szünidőben, kirakózni, olvasni, festeni, ebből nem sok minden valósult meg, kivéve az olvasás, este mindig szakítok 1-2órát, hogy befejezzem a könyvem, illetve a felénél járok még
Ma ahogy hazaértünk ebédeltünk anyával, mert a család többi tagja: hááát apa alszik, nővérem ugye Debrecenben, öcsém Miskolcon, így maradtunk anyával ketten, habár az előző 2 napot végig ágyban töltötte, pihenéssel, amit meg tudok érteni. Tehát Tessyvel, és Mucussal tartom a frontot
Hangulat:
nem szeretem az énekest, de ez az egyetlen száma ami nagyon is ott van, és amúgy nem is olyan régen kaptam rá erre a számra
és felírtam a top listámba
-
vilma27
tag
előszöris, a főzés...
Drága Művésznőm, 100%osan egyetértek veled, tudod, hogy énse vagyok valami nagy szakács, egyedül a világhírű bundás kenyeremet csinálom jól XD jah meg a speciális süteményemetmásodszor, "a haladás"...
amiatt, ahogy, "kicsit kiosztott a maga módján" stílusomért nem kérek bocsánatot, egy valami miatt viszont igen, azért elnézést kérek, hogy úgy vetted, hogy megakarlak változtatni de nem akartam, hogy tőlem is azt kapd amit az élettől, próbáltalak vidítani... Köszönöm, hogy ez csak egy olyan beszélgetés maradt ami nem hat ki a ránk, viszont külön-külön, ahogy mondtad lehet lett valami hatás nálad aminek örülök. Az, hogy megbántottál? Nem, dehogyis, tudod jól, hogy nálam is vannak ilyenek de továbblépek... és ezek szerint nálad is mutatkoznak a jelei, ha szeretnél mást, akkor magad miatt tedd, nem szólok bele. Viszont kezdesz megismerni XD az akkora volt, hogy átmentem rejtettbe wáááuhhh és akkor is írtál XD
"bármit teszel, azért tedd mert Te is akarod"
-
vilma27
tag
háát, uhh tartalmas hétvége volt, az egyszer biztos. Először leírom az eseményeket, aztán 2blogbajtársam írásairól ejtenék pár sor (ahogy szoktam... fél oldalakat
szombaton felkeltem. Tudtam, hogy van a városban dolgom, és így 7körül keltem, hogy mire elkészülök 8-9óra, és ne hogy véletlenül bezárjon valamelyik bolt is ahol dolgom van. Lemegyek, anya-apa nagy főzésben vannak, következő hétre, nővérem is megy vissza Debrecenbe, neki is készítenek 1 heti kaját, nah asszem busz
nincs kedvem szombaton buszozni mert elég ritkák a buszok, de mindegy. Jön Laci (utca másik vége, család-barát az ő családja) motorral jött, és megkértem nem e visz be a városba? na szerencsém volt bementünk neki is elekllett menni egy-két helyre mert valami alkatrész kellett neki. Nekem könyvesboltba kellett mennem, de a jövőhéten megint vissza kell mennem mert addigra rendelnek olyat amire nekem szükségem van. Voltam még Írószerbe egy-két dolgot bevásárolgatni, a szünetre, mert szeretnék alkotni is, és befejezni pl az öcsémnek készülő pólótervemet (ami egyébként eddigi legjobb pólótervem) de mellette anyának is szeretnék festeni egy vízeséses képet, mert már jópár hónapja megkért
Hazaértünk olyan délre, mondom nekiállok nagytakarítani, mert azt is terveztem a szünetre. Anya kérdezte, hogy megyek-e ki velük a piacra. Mondom ahha szétnézek, életemben másodszor XD Hát nem hiába mentem és nem hiába keltem fel aznap se, vettem 2 nagyon pihe-puha szőrös zoknit, jaaaj olyan meleg (L) a másik meg egy cicanacit, a hidegebb napokra, és a fénypont egy hihihihihihetetlenül szép sállefogom fotózni, de szerintem az összeset, mert megrögzött sálmániás vagyok, a fülbevalóimról nem is beszélve. Nah így vettem meg a 30nemistudom hanyadik sálamat. XD egyszerűen nem tudok ellenállni neki
Közben elkezdtem olvasni egy könyvet, egy újab pszichológiai könyvet, mimástmert nem is tudom nyáron tudtam időt szakítani az olvasásra, jah meg energiát, mert elég nehéz felfogni z ilyen típusú könyveket, de engem nagyon is érdekelnek
Délután is ezt olvastam.
Aztán este szokásos x-factoromez a gyerek, ez egy annyira karakter, annyira figura...
a győztes...
mit mondtam nektek jópár bejegyzéssel ezelőtt... nálam ő a nyerő, viszont Nicolas a másik, nem tudom... wáwáwáwáááá
Közben amúgy nagytakarítottam a szobámban, illetve elkezdtem, amit vasárnap folytattam, javarészt ez töltötte be a hét utolsó napját, délután új sorozta megy, Dr. Edison, fúúú fogom nézni, ma volt az első része, utána meg A hazudj ha tudsz című sorozat 2.része, nagyon odavagyok azért a sorozatért is, nagyon szeretem és aztis előröl adják (L)
Este énis filmeztem kicsit, asszem Művésznőm egyet néztünk
egykis apróság Neked:nekem ez a kedvencem belőle, és nem hiszem el, hogy ezt Te csak most láttad
ilyen nincs...Nekem ehez emlék köt, mert a nővérem ajánlotta, én ezért szeretem, de maga a film is nagyon jó, a cím is amilyen egyszerű lényegre törő, olyan szép és csodálatos történetet mutat be.
Herceget meg elrendezem, hogy írja ki DVD-re
vagy lehet nekem is megvan, megkeresem neked
Jah még ezen a napon, befejeztem egy tusos rajzomat is, ami ismét tökéletes lett,
Ma... ma reggel viszonylag sokáig aludtam, tegnap este még éjfélkor jöttem haza (utca eleje) és féjt e fejem, lehet azt az utolsót nem kellett volna meginni
XD sebaj, alukáltam egész jól de a filmet még végignéztem ott
Tehát ma felkeltem reggeli, mosakodás, stb, aztán feljöttem géphez, és rámír Laca, rövid lett haja1éve mondom neki, hogy vágassa le, mert neki sokkal jobban állna a rövid haj, és újfent igazam lett, hallod
nagyon jóláll, jócsávó lett belőle, sokkal férfiasabb, és érettebbnek látszik, nemhiába volt a tegnap este XD MOndjuk ugyanolyan bolond maradt, mert rámír, hogy közölje a hírt, mondom neki, hogy pattanjon mocira és surgítsa le a seggét, had lássam XD és tényleg, de viharzott is tovább, mert öcsémet kereste valamiért olyan nagyon, szeritntem a hajával akar felvágni, dehát vágjoncsak nagyon kis helyes lett
nagy figura őis...
Most meg a mostban járunkegyenlőre ennyi
-
vilma27
tag
Asszem a 28-29-et egybeköthetem
Az első napot itthon töltöttem, Elvirával. Ez a rövid verzió. A hosszú viszont az tényleg hosszú XD
29: ház ez a nap.... wáááááá vegyes volt. Valamilyen nap van, de 800évente van ilyen, hogy egy hónapban 5 péntek van. És ma van az a bizonyos péntekszerintem tök jó... A mondás úgy tartja, hogy amit ma teszel, gondolsz, csinálsz azt milliószorosan kapod vissza az élettől. Úgyhogy én ma mindenkit megölelgettem reggel. Szegények tüdős ölelést kaptak XD hirtelen nem tudták vélni, hogy mindenkit megrohamoztam. Amit persze Oroson is folytattam
Napközben csakúgy zajlottak az események. Először a rossz: A, sajnos már reggel beteg volt. Nem olyan beteg, testi-lelki kimerültség. Hihetetlen mennyit stresszel. Imádom, csupa mosoly, csupa szív, (nem hiába, az én padtársam, kis "padavan") (ergo én lenni Yoda) fúúú, hiába magyaráztam szegénykémnek, hogy nem kell mindenből a maximumot mondani, igaz nagyon lelkiismeretes, és azt mondta, hogy egyszerűen nem tud lefeküdni, ha nincs valami készen. A bűntudata nem engedi. És sajnálom, hogy így nevelték (mert ez nevelés) Egész este nem aludt. A fáradtság nem engedte aludni. Jaj akis lelkem... annyira rossz volt látni, ilyen kimerülten és nyúzodtan, a sírás hát nem csak kerülgette, hanem szó szerint kívül-belül tombolt. Haza is ment rögtön 1.óra után. Este felhívtam, nemrég, és kérdeztem, hogy van, tudott-e pihenni, de semmit azt mondta, és megint nem bírta megállni, egyszerűen, nagyon be van depizve és amúgy a stressz miatt beteg mindig. Mondtuk neki a töritanárral, hogy a szünetbe relaxáljon, pihenjen, ha úgy van kedve aludjon, olvasson, de ne, hogy tanuljon, mert csak mégjobban össze fog esni.
Amúgy nem csak ő panaszkodik. Teli van mindenki panaszkodással, tudnám minek? Mindenki az órarendünkre fogja, hogy nem bírják, bla bla bla... de már nem hagytam szó nélkül és mondtam nekik: figyeljetek, ezen nem tudtok változtatni, évvégéig ez marad, meg kell szoknod, és alkalmazkodni hozzá. Mást nem tehetsz. Sokmindenkinek le kellene szállni a földre, mert kevés az olyan ember aki relatívan látja a dolgokat, lehet, hogy énse tartozom bele, szeretek néha "5percezni" de azt hiszem, hogy az élet javarészét, benne a dolgokat jól tudom kezelni, és a megfelelő célra használni, felmérni, alkotni, stb...A lényeg, hogy nem szabad mindenhez érteni, hagyni kell a másikat is...XD és egy fontossági sorrendet felállítani.Leadtam a Klimt elemzésemet, kiderült a töri dogajegyem, hát na, nah, nananahhh, persze, hogy 5ös, mit vártál? remélem nem találok egy kani1est majd a helyébe...XD
Hazajöttem. Anyuék is nemsokkal utánam. Ők is kaptak 1-1 tüdőst
nekiálltam a Háziknak. Az írásbeli nagy részét meg is tudtam csinálni, mert énis szerintem pihenni fogok, viszont a német, amit nem mellőzhetek, és szerintem én jól bírom a strapát.
és jól is fogom, rajtam elég nehezen lehet kifogni. Elvirát is kezdem eltűrni, illetve mostanság neki kell eltűrnie, mert legutóbb (csüt) nem volt olyan vészes.amiért hálás vagyok, szerintem magamnak
jesszus, szerintem valami öntelt majomnak tartasz, egy beképzelt, mindentudó, stb.nek. De tudod mit n-e-m-é-r-d-e-k-e-l így kerek a világ
Ami tudná ezt fokozni, az a kedvenc mondásaim közé tartozó pár sor, amit ma Wicnek is megmutattam:
"Annyi hibám van. meglátod mindegyiket szeretni fogod"
Nekem nagyon tetszik, és szeretek ebben élni
és sok egyéb happys dolgok mellett, nekem nincs időm a "rosszra" minek fordítsak rá energiát és időt ha semmi értelme? sokakat ezért nem értek...
Nah de soraimat lassan zárom, és a szünetre el fogok tűnni. De csak innen. Naplózok mindent ígérem, msn-en elérhető leszek esténként, és 8-9nap múlva jelentkezem, és beszámolózok
(hacsak nem találok valami érdekes emléket, jelenkori storyt, vagy csak egy kusza gondolatot a fejemben)KELLEMES ŐSZÖLÉST wááááááááááá
csók(K)"a szépség több mint amit a szemünkkel látni tudunk"
esse McCartney - We Can Go Anywhere
furi szám, de nem tudom, olyan...
-
vilma27
tag
folytassuk...
Október27.
huuuh, ma kiakadtam B-re...az egyik beszólása az irci tanár felé...
T: miért ül olyan hátul Balázs, jobb szeretem, ha elöl ül.
B: addig jó tanárnőnek amíg messze vagyok.Most mondd ez
tisztára wáááááá
Napközben a következők történtek címszavakban: töridogát írtam, mert javítani szerettem volna, a lyukasban pár emberkét korrepetáltam matekól, épp csak azt nem aki megkért rá (tudom belekötsz....), délután, hogy nem volt olasz, de Judittal bennmaradtunk beszélgetni. Nagyon jólesett neki, szerintem, hogy elmondtam ezt-azt neki. Hazaérve, nekiálltam a Klimt kép elemzéséhez, a művtöri versenyre.
Dióhéjban ennyi a napról
haladjunk is tovább... -
vilma27
tag
mesélnivaló mint a tenger. Szerintem megint hosszú bejegyzésnek nézek elébe...
előbb egy kis zenedoboz...
az egyik kedvenc mesémből a betétdal (L)Úgyérzem semmi nem rombolhatja le a hangulatomat, semmi...
Minden happy (L) és így is lesz... ennek a különleges napnak köszönhetőőőőőő, hetőőő, hetttőőőőőőő :: wáááááá Vilmára rájött az 5perc
Na szal az előző nap eseményei, teli voltak mindennnekelesekedésesekkel.
október26.
reggel a rajzóra nagyon jó volt...Olyan jó feladat volt. Kár, hogy nem tudtam befejezni, nah majd őszi szünetben. nincs sok hátra. Visszaszámlálás 4. Bebus (alias Ofő) beírta a jegyeimet, kérésemre. Képzeljétek mit láttam. Föci sorában 2esmondom
, és megint
nem tudtam mire vélni, holott egy dogát írtunk össz-vissz, ami nekem 4es lett. Felháborodtam, mondtam órán megkérdem mi ez? Lecsillapodtam, míg a pályázatot fejeztük be végre valahára...De azért csak eljött a Földrajz, azaz a 8.óra. Odamegyek Föcitanár lesz F oké?
A: Tanárúr!, elnézést, de ma a naplóban láttam egy 2est, holott nekem az előző dogám 4es lett
F: valóban?
A: igen, különben nem állnék itt, és ide is hoztam a dolgozatotránéz F
F: Valóban...máris megnézem a kis naplómban... És tényleg
figyelj, még rámakarja fogni...:
F: itt voltál órán, te diktáltad be?
A: persze, igennem amúgy 2es-t diktálok be 4es helyett, te f*sz
F: máris kijavítom...
A: köszönömhelyemre megyek, közben láttam, hogy a 13.Gimi naplójához nyúl, én pedig 12-es vagyok
és a bambaságát fokozzam, és a nyakába is vágjam, a következőket mondtam
A: és egyébként Tanárúr rossz naplót hozott le.
a történet itt végetér, tanulság: bamba a föcitanár...
A nap további részében elmentem német Tanárhoz, és szorgalmasan tanultunk
még egy dolgot, valamivel kapcsolatban. Csalódtam, több személyben is a mai napon. Természetesen felírok mindent a kis határidő naplómban, így nem hagyok ki semmit.
na folyt. köv. a következő hsz.ban -
vilma27
tag
Nah jólvan gyermekeim. A sztrájknak ezennel vége. Sokáig bírtam mi XD 0napig... Ez igen, amúgysem vagyok haragtartó és csak egy kis pillanatnyi hiszti volt. De igaz hiszti
Ma lesz egy jó dok.film a Spektrumon 20.30kor és nekem meg kell néznem!
Eléggé nagy próblémám ez nekem is, mert ha valami nincs úgy ahogy én akarom akkor nem tudok elaludni. Ez nálam lehet egy billenőkapcsoló, a magnóm zúgása, vagy ha a redőnyöm nem úgy van ahogy én szokta lehúzni. Nekem csend és sötétség kell az alváshoz. Nem szeretem ha valahol szivárog a fény, vagy valami zúg. Amitől ki tudok akadni az az óra kettyegése. Ha van idegesítő hang éjszaka...
Vagy ha a 9 párnám közül hiányzik az egyik. Amúgy erről tudni kell, hogy van egy domináns párna ilyen nagyobb de azis inkább szélesebb mint vastagabb, és ilyen terápiapárna, mert rücskös. Nagyon kényelmes. A többi 8 tényleg lapos párnámmal meg körbebarikádozom, van egy fogópárnám amit magamhoz ölelek, és kb így alszok
De tegnap... elmesélek mindent
Az úgy volt, hogy este 7kor elmentem fürödni, hajat mosni, a szokásos teendőket elvégeztem. Megyek fel, mert Pókember 2-őt akartam nézni. Lefekszek az ágyamba hátradőlök betakarózok. Valami nem volt rendjén. Mi hiányzik? hmm? Hátrafordulok csak 8 párna volt meg és egy huzat. Eltünt a "fő" párna, csak a huzat volt elrejtve a többi alá. Mondom magamban, lábakélt vagy mi? ennyi közös éjszaka után...Kérdezem anyáékat, hogy nem e látták-e valamerre? De mondták, hogy Tessyke vitte el. Mondom valószínű. Hosszas faggatózás után kiderült, hogy a nővérem vitte el Debrecenbe, mondván, hogy szarul alszik, hátha a párna nem jó amin alszik. De akkor most én ne aludjak vagy mi?
olyan dühös lettem, hogy azonnal telefont ragadtam. Ragadtam volna, ha apa nem szól rám, hogy hagyjam békén, már úgyis alszik. Apa... valószínű, hogy a bagoly nővérem 8.40kor alszik. Mondom, akkor a szobámban mobilon felhívom. Csak nem hagyták annyiban. Végülis nem hívtam fel. Elalvással nem volt gond, mert fáradt voltam, de 3kor felkeltem, wc, inni, stb., visszamentem. Nagyából már kialudtam magam és sehogyse tudtam visszaaludni
olyan mérges voltam akkor. 6kor csörög a telefon wáááá neee
álmos vagyok. Beállítottam egy 20as szundit. Hát persze h 20percre vissza tudtam aludni, de 3-6ig nem...hát persze XD ezen csak nevetni tudok már. És ki miatt?
De aztán úgyse tudok sokat tenni ellene hajnalban, szal anyára hagytam, hogy nekem hétfő estére kell párna. Kíváncsi leszel.
A kocsian olyan jü számok mentek a suliba menetMondhatom ettől nagyon beindult a napom. Reggel lesem lehetett lőni, de szó szerint. Pörögtem
De kb így telt az egész napom, most viszont rohanok, filmezníííícsók(K)
-
vilma27
tag
óriási, terjedelmes, hatalmas, nagyméretű, termetes, monumentális, kiterjedt, tágas, grandiózus, irdatlan, böhöm, gigantikus, méretes, kolosszális, fergeteges, jókora, orbitális, tekintélyes, gigászi Vilmás Csókot kapsz érte
(ennyi szinonimát tudok
)
már alig várom, wááááááákomolyan ezt hallgatod?
Művésznőm rád sem ismerek XD
Adam Lambert - Whatdoya Want From Me
Én pedig ezt:
Jah és képeket is találtam, már ígyis majd 10Ezer van, de bővítettem vagy új200-al XD íme az egyik kis kedvenc, nem tudok betelni vele (L)
mintha csak ezt mondaná: hööö?
-
vilma27
tag
Olyat álmodtam
arra emlékszek, hogy valami vetélkedőn vettem részt, és Herceggel voltunk egy csapatban, valami twisterhez hasonló volt az alapja, de közben feladatokat kellett csinálni. Egy-két szereplőre még emlékszek, de amúgy ennyi maradt meg bennem. Mostanában olyan furcsákat álmodok...Megkezdődik a sztrájkom... wordbe fogok írni, mert senki nem hajlandó írni a blogjába. Mivan veletek Emberek wáááá
(ezzel, mondjuk, nem tudom kinek is ártok, de ez lesz, mert hallom, hogy olvassátok, nekem ne mondjátok, hogy nem, de Ti pedig nem írtok semmit. Akkor fejezem be, amikor végre meglesz az eredménye, most én fogok vergődni, tudnám minek XD)
De megyek és nekiállok festeni
-
vilma27
tag
ténylég ősz van
olyan jó
Imádom az őszt... imádom az illatát, a természetet, az őszülő fák leveleit, az őszi erdőt..mezítláb a megsárgult levelek közt járkálni.. az őszi szerelmet.. végre jól el lehet bújni, újra gyertyákat gyújtani, mécsest esténként.. ahogy az eső kopog a párkányomon egy hideg őszi éjjel..és szeretni, mint mindig..őszi tájakat fényképezni... tele vagyok tervekkel, ötletekkel,fantáziával, képzelőerővel, izgatottan várom az őszi szünetet, az évfordulónkat... várom a szülinapomat ami minden reggel eljön, és közben napról napra elcsodálkozok...
-
vilma27
tag
Tagnap estéről...
Ahogy írtam megcsináltam a Hf-om nagy részét, nagyon nagy részét. Lementünk Orsikához felköszönteni, mert a héten volt a névnapja. Olyan jó zoknikat kapott tőlemolyan puha és szőrös és van benne egy tökre szép motívum. Igazi téli zoknik, amikkel szerintem megfogom magamat is lepni, annak ellenére, hogy az én névnapom már jócskán elmúlt, szeptember 8-án. De amúgy örült neki, anyáéktól mikulásvirágot kapott, a nővéremtől meg kaztenzungenes csokit
Kártyapartyztunk, bár kevesen voltunk, így römiztünk. Persze, hogy én nyertem
Hazajöttünk olyan 8ra, nehogy bealudjon a tüze anyának, és elkezdtem pakolászni a szobámban. Először csak kis gyors összedobálásnak indult, aztán szinte mindent megcsináltam és egy nagyobb rendrakás lett belőle, mert a ruháim összehajtogatásával a szekrényekben kivételével mindent megcsináltam. Még porszívóztam is este 10-kor
mindenki örült
és a tükröket is lemostam, hála a clinnek
a kis "szépítkezős" sarkomat is megcsináltam és összerendeztem, azt a csekély több mint 80 fülbevalómat, és a sálrengetegeimet
éjfélkor feküdtem le, megnéztem a Megasztárt és azután olyan fáradt voltam, hogy muszáj volt végre lefeküdnöm.
így telt a tegnapi napszép napot
csók(K) -
vilma27
tag
hellaúúú
ma megírtuk a matekot. Hááááátnah jó mit szerénykedek, hát olyan 5* -öst írtam mint annak a rendje. Mondjuk nemtudom, mit csodálkozok, hiszen tudom hogy ilyet, írok, de jövőhéten meglátjuk a valódi jegyet, de előre megleptem magamat egy hajbavaló virággal, hogy ha Művésznőmnek sikerült venni
Jó volt ez a nap, annak ellenére, hogy az osztályból csak én akartam megírni ezt a dolgozatot, és sokan megkértek, hogy mondjam meg a Tanárnak, hogy egy hétvégét had kapjanak, de hát visszamondtam, hogy én nem vagyok senki hírvivője, nekem oly mindegy, hogy megírjuk avagy sem... Ha valami nem megy akkor nyissa ki az a száját akinek problémája van. Olyan lusták az emberek, hogy valami szörnyű. Hallottam olyat is, hogy "I" mondta valakinek, I: nah majd Vilma elintézi...
Intézi a kutyád bolhájának a vacsorája...meg a lósz*rt, hamár kigondoltam.
A másik ebédlői szitu:
B: olaszon csak velem beszél az új tanár.
V: mondom B, mert talán senki nem tud semmit max én egy kicsit, és szerencsétlen hova nézzen?
B: de azokat énis tudom ugyanúgy mint te
A: (erre is hasonló reakció) lósz*rt tudod B, menj mér magaddal, tudod mit, következő órán befogom a szám és akkor mutass valamit a "tudomásodból" és bizonyítsd be, és ne csak a szád járjon...b+
erre kivitte a tányérját, szokás szerint nem tudta magát semmivel megvédeni, de nemérdekel, semmi nem veszi el a hangulatom. Mindaddig amíg hazafelé a buszon felcsörrent a telefon és meghallottam anya hangját. Komolyan azt hittem megáll az ütő is bennem. Nem szokott ilyenkor hívni, és azt hittem elsőre, hogy baj van, mamával vagy valakivel :S De hálistennek csak egykis apróság volt amiért keresett...
Hazajövet nagyon szép őszi idő volt, az utóbbi napokban ha észrevetted nagyon szép az idő odakint. Igaz a szél kicsit csípősen fúj, dehát ősz (L) a legszebb évszak számomra. És le is lassítottam a tempómban, ahogy beértem az utcánkban és a zene is olyan ideillő volt a fülemben. Hazaértem és ettem, és nekiláttam a háziknak, nincsen sok szerencsére, és úgy döntöttem, hogy ma amennyit csak tudok megcsinálok. Ez többnyire sikerült is. Az alapok készen vannak. Német, Föci, Töri stb, márcsak az van hátra amiből szeretnék hétfőn felelni, azaz a Nyelvtan és a Földrajz, szerdán pedig Irodalom. Most mind3 tanárgyból jó és könnyű dolgokat veszünk és irciből amúgyis ma akartam felelni. Már csak ez a 3 van hátra és csináltam magamnak egy szabad 7végét. Ezt is pihenésképpen írok mielőtt belekezdenék a Töribe. Mondjuk ez a szabad hétvége abból fog állni, hogy elolvasom megint a Tartuffe-öt és megcsinálom a konfliktusos részeket, és mégegyszer utánanézek a dolgoknak. És ott van még Balzac Goriot apója is, vagy miazt is el kell olvasni, ha nem vastag talán el is olvasom
Mindenképp szeretnék elmenni Sostóhegyre is mamáékhoz, mert mióta itt van az ajándékuk amit még Velencéből hoztam, mondjuk Lentimamának se tudtam még odaadni, és szerintem Karácsony előtt nem is fogom, mert úgy néz ki, hogy őszi szünetben nem fogunk menni lentibeez nagyon rossz...már nagyon szeretnék menni hozzá
Leona Lewis - Footprints In The Sand
u.i.: majd lesz egy LentiMamás bejegyzésem is
szerintem a 7végén megcsinálom
addig is mindenkinek Jó hétvégét!!! Művésznőm: Tartuffe, márcsak egy nagy lendület és letudjuk...olyan jó, hogy Tanárúr is "belepiszkált" a már ígyis tökéletes művembe és így meg egy nagyon klassz kis vers lett belőle, főleg, majd ha elolvasom XD
Csók -
vilma27
tag
2010.Október 19. (kedd)
Reggel 5.25-kor keltem...Elkészültem, felöltöztem, fogmosás a reggeli teendőket elvégeztem. Olyan 6után elindultunk a kocsival az állomás felé. Nagyon sötét és hideg volt odakint. Mág szerencse, hogy a kocsiban jól befűtöttünk és az ülésfűtés is nagyon szuperált.
A vonatállomások már az osztály nagy része kint volt. Egyedül páran hiányoztak és természetesen a tanároki. 2en jöttek velünk. Bebus és Csirénke
tök jó szerintem, hogy ők jöttek velünk
Odafelé végig zenét hallgattam. Este feltettem egy jópár soundtrackot. Azt tudni kell rólam, hogy utazásokon csak az ilyesféle filmes zenéket szeretem hallgatni, és számomra ez adja meg az utazás fillingjét is. Kivételesen sokáig bírta a telefonom. Sőt az egész utat kibírta, úgy hogy tényleg folyamatosan ment, kivéve mikor a kiállításon voltunk. Nonóval hallgattuk az enyémet közösen, mert neki valamiért bevacakolt az mp4-e :S de szerencsére vittem olyan átalakítót, hogy 2 füles is belemehetett
így jóvolt, bár az én fülesem jobban szólt, ezért úgy oldottuk meg a "hibát, hogy a 2 fülesből kaptunk 1-1 véget, hogy Nonó is tudja hallgatni, bár nagyon nyögve adtam oda neki, de nem vagyok szívtelen így osztozkodtam. A zene nagyrésze: A gyűrűk ura, eredet most hallgattam a zenéit és (L), cold case, karatekid, hans zimmer válogatások, the departed, és az új film a the expendables és egyéb számokat. Olyan fél 10re volt kiírva a megérkezés, ennek ellenére szerintem 10re értünk fel. Fél órát késett a vonat. Felsétáltunk a Lujza
vagy nemis tudom milyen utcán, rá az andrássyra és végig a hősök teréig a múzeumhoz. Itt is végig zenét hallgattam. De hogy a fenébe ne, mikor nagyon jókat tettem fel rá...
A kiállítás 3 részből áll. A legelső kiállítás ilyen vegyes volt, de régebbi "mesterek" munkáit néztük meg. Volt jópár kép ami nagyopn bejött nekem, de nem voltam elájulva. másfél óránk volt itt szétnézni. Mónival hamarabb végeztünk és addig csatangáltunk a múzeumon belül, és be-be néztünk 1-1terembe. volt egy oylan amiben reneszánszkori képek és szobrok voltak. Azok nagyon megtetszettek nekem, mert nekem egyik kedvenc korszakom. Ezek után 13.10ig egy másik kiállításra mentünk ugyanitt a Szépművészeti Múzeumban. Itt már kevésbé tetszettek a képek, főleg az elején.
Botero képeit és munkáit néztük meg. Elvileg úgy tudom, hogy Európában most van először neki kiállítása, itt Budapesten, mert amúgy nagyon híres festő és még ma is él. Nem tetszett, hogy kifigurázza a képeket, főleg a reneszánsz mestereket, olyat, hogy Mona Lisa, meg egy Jan van Eyck művet is ami nekem az egyik kedvenc képem a maga módján... na mindegy. 15ig kaptunk szabad foglalkozást, amíg elmentünk a mekibe a lányokkal. Kajoltunk beszélgettünk, klippeket elemeztünk a közeli hangot ki nem adó tévéből. Alexával lementünk a mosdóba. Ez nagyon vicces és idegesítő történet is. Bemegyek a wc-be amúgy 2 volt. Próbálom lehúzni a sliccem, de beragadt. Mondtam Alexának amíg megjavítom addig menjen be. Kint sikerült megguberálnom a nadrágomat. Közben hallom, hogy a másik fülkében valaki folyamatosan csörög. Kijön a nő és mennék be, de mondja hogy még nem szabad. Mondom magamban kijön és még visszamegy v mi? Elkezdni, hogy még eltakarít maga után meg elkezdett bocsánatot kérni. Mondom oké. Kijött Alexa bemegyek. "próbálkozásom" mindhiába, mert valamit elkezdett magyarázni az a Nő, és olyan egy írritáló varjú hangja volt. A pisiléstől is elment a kedvem. Na mondom, kibírom... Kijövök, és kezet akartam mosni, a Nő önt egy pohár vizet, furcsálltam, hogy eljön a mekibe wc-re és csapvizet inni. De ha 1x kell, ezzel meg is barátkoztam. De mikor önt még egyszer, és még egyszer és még egyszer, és vagy 6x öntött vizet magának. Alexa elbújt, mert szakadt a röhögéstől én meg idegemben elővettem a "gyilkos" tekintetemet és végig szinte méregettem azt a Nőt. De mikor már kész volt, elkezdni nekem, hogy elnézést kérek, de muszáj volt bevennem a gyógyszert. Mondom semmi probléma (áhhh ordítottam belül, mennyibe tartott volna míg kezet mosok? Azt hittem beszólok neki... De mivel idős volt, és nem akarok megint goromba lenni nem tettem. Megszállt valami szerintem aznap XD
15.30kor indult visszafelé a vonat. Móni, ha nem hívom simán lekési a vonatot... Az a jány (L).... Nah elindultunk. Amúgy az egészben a vonzatozást vártam a legjobban. Céloztam is Nonónak, hogy most alukálni akarok, és egyedül lenni és csak a zenémmel lenni. Persze finoman beadva mindezt, de a jelek szerinte megértette, mert most nem kérte el a fülesem. Szerintem sikerült is egyet oylan 20percet alukálnomDe mi szakította meg a szunyókám? Hát nem belevakuzott a szemembe? Jaaaj, komolyan ez a mániátok Művésznővel?
Felkeltem, mert elfeküdtem a lábam, a seggem úgy mindenem, és nem elfoglalja mind a 2ülést? Mondom Nonó? nem kelsz fel? Erre: eddig én aludtam most ő jön. Mondom de én 1 ülésen aludtam, és akkor hová üljek mégis? N: keressek magamnak egy helyet amíg ő alszik. A: na kelj fel én a helyemen akarok ülni és nem a "más" helyén. Visszafoglaltam a birtokom, és elkezdtem ezt a beszámolót írni. De annyi minden eszembe jutott, mert lényegében ennyi volt idáig.
Odafelé nagyon jó idő volt a vonaton, de visszafelé valahol fújt a levegő valamerről, de nem volt vészes, hiszen pulcsi. 18.30kor érkezett meg a vonat Nyíregyházára. Anya már ott várt, olyan jó volt. Gondoltam, hazamegyek és beesek az ágyba szó szerint. Majdnem így lett, mert ettem, zuhanyoztam és megnéztem a mail-eimet és tényleg beestem az ágyba. Ez volt olyan fél9-kor és reggel 6ig egy felkeléssel aludtam, mivel este ahogy hazaértem annyit ittam, amit nem kellett volna, mert ezért fel kellett kelnem és elmenni a wc-re.
De még térjünk vissza a vonatra. Mikor blogoltam azután még volt másfél óra hátra, illetve 1 órát még bátran számolhattam. Írtam és írtam az eseményeket, és mikor úgy gondoltam, hogy befejeztem hirtelen zene is változott és mintha a hideg és sötétség miatt a vonat is lelassult vonat. Szeretek vonatozni annak ellenére, hogy ritkán utazok, de 2 év múlva mikor Pestre megyek pótolom -e hiányosságomatTehát minden megvolt ahhoz, hogy ilyen igazi gondolkodós hangulatom legyen és tudjak filózni erről arról. Vonat-zene-lassulás-egyedül ülés-sötét-de még azért látni a tájat. Így furcsábbnál furcsább érzések fogtak el. Nem tudnám körülírni, de olyan hiányérzet fogott el. Mintha valami hiányozna abban a pillanatban. De talán tudom is. Csak még saját magamnak sem merem bevallani. De nem tudom, vagy nem akarom tudni. De ez "nem vallom be még saját magamnak" nem csak most jött rám. Talán 4éve is, de ez nem emberhez köthető, vagyis de , de hozzám, rólam van szó. Van valami ami már több éve motoszkál a fejemben. Igazából ez a jövőmről szól. És most is így elmerengtem a gondolaton, hogy vajon jó úton járok-e? Amúgy mindig mondom, hogy építész leszek ha nagy leszek. Lesz egy nagy cégem, külföldön, 4házam lesz minimum ennyi kocsi is, család, gyerek, minden amit egy boldog ember szeretne és elérhet ha nagyon keményen hajt. De... ott van egy de "szócska" ami nem hagy békén, és igazából emiatt merül fel bennem ez a bizonyos kérdés. Mert igazából örömömet lelném ebben az egészben, mert nagyon szeretem az épületeket, és a művészetet. Volt egy álmom, (olyan este alvás közbeni álom XD) És felkeltem és még emlékeztem is rá, de 5 perc után semmire. Illetve csak arra, hogy valami eszméletlen jó álom volt és jó érzésekkel töltött el. Persze, hogy én voltam a főszereplő meg minden ez alap, de hogy miről szólt az teljesen elhomályosult
Szóval visszatérve, tényleg boldog lennék én ebben az életben ha ezt az utat követem amin most elkezdtem járni, és elkezdtem filózni ezen is, hogy van időm a vonaton magammal beszélgetni. Letisztázni végre hogy mit és h? Igazából tudom mi szeretnék lenni, de félek a másik dologtól, és igazából nem tudom miért? Senki azaz senki nem tudja ezt a fajta álmomat, és nem tudom, hogy képes lennék-e valaha is egy közeli ismerősömmel beszélni erről is. Nem akarom ennyiben hagyni a dolgot, mert nem vagyok az a feladós típus, sosem voltam, de ez mégiscsak az Én jövőm, magamnak kell kialakítani amilyenre szeretném, hogy legyen, viszont ha rákapcsolok erre a témára előbb-utóbb meg kell nyílnom az embereknek, és megmondani h márpedig én ez leszek itt és ilyen. Ebben egyáltalán nincsen benne az eredeti tervem talán egyik pontja se. Család-gyerekek, férj, magánélet; Olaszország-kicsit messzebb kellene menni ehhez; Talán a többit elérhetem vele a 4ház kocsi, de azzal nem sokra megyek ha nincs kivel megosztani; és utazni utaznék; De kicsit felvidít és egyben elszomorít ez az érzés.
nem tudom.
Most, hogy gondolkodom támadta egy ötletem. Felkeresek egy rég-látott ismerősömet is, és most még úgy gondolom, hogy ő lehet hülyének nézne, az ötlet miatt, de tanácsot biztos tudni fog adni, amire most nagyobb szükségem van mint eddig bármire. Sokszor tett így amiért hálás is vagyok nekide nagyon
annak ellenére hogy mostantól egyre kevesebb időm van akárcsak felugrani hozzá. Ha ismersz kitalálhatod kiről van szó.
Szóval így telt ez a Pesti nap és utazás. Komolyan nekem ezért a bő5óra vonatútért érte meg elmenni.nem olvasom vissza, mert így hagyok mindent ami részben a kis tanári zsebkönyvmben volt és menet közben jöttek rám fogalmazások, de mindezt a vonaton tettem össze. Szerintem zavaros lehet az olvasónak, de így marad...
-
vilma27
tag
Művésznőőőm
......
hiányzik a blogolásod, szerintem már jó egy hete nem írtál
de tudod jól hibáidat javítanám, ha nem szeretném őket annyira!! ♥♥♥♥♥ ^_^ -
vilma27
tag
wáááá
Nagyon jó volt ez a nap, amilyen sz*rul indult olyan jó folytatódott és legalább így is fejeződött/dik be...
ugye szinte semmit nem aludtam a bűntudat miatt, mert nem készültem fel rendesen töriből, de valahogy hidegen is hagyott, vállaltam annak a kockázatát, hogy este csak forgolódjak. Hát ez sikerült is olyan 1kor sikerült végül is elaludni. Felkeltem szokásosan 6helyett 6-30kor XD mostanában nagyon nehezemre esik ez a reggeli tevékenység...suliba beértem, a többiek a termünk egy részében gyülekeztek, és beszélgettek, hogy senki nem tud semmit, és hogy nem akarnak írni. Természetesen én is csatlakoztam ehhez a bandáhozElső óra tesi volt. Fúúú ennél jobb stresszoldó nincs a világon, illetve na jó van-van
de ma ennél jobb nem is lehetett volna reggel, picit dolgoztunk "mint mindig" de utána TŰZHARC... imádok játszani, és mindig jólérzem magam, és most így az utóbbi napokban B egész normális, ma vele voltam egy csapatban, és ő is mióta beszélgettünk valamelyik pénteken, azóta normális. 1x legyen nem az lenni... A tesitanárról nem is beszélve Caprió valami eszméletlen jófej tanár... olyanjó, hogy őt kaptuk idén is (L)
A nap további részében csak bújtam a töri tételeket. De jött a matek.meséltem a pénteki napot... és nem fogod kitalálni mi volt...hanyas? na hanyas lett? énse hittem a fülemnek, de 4es
én 2es környékére számítottam, arra sem volt időm, hogy átszámoljam, meg egyáltalán a 25perc amennyi időm volt rá és
hát mondjuk nem tudom min csodálkozok, hisz alap cöhh...
Aztán jött a töri...Megmondtam magamnak, hogy olyan kérdések és évszámok lesznek benne amiket tudok, a többi nem számít, és naná hogy ezis bejött...kértem és kaptam (L) ennyi... De majd meglátjuk, hogyan fog sikerülni.
De a lényeg, hogy holnap irány PEST wáááááá
szerintem ez a dal most jól kifejezi a hangulatomat:
nem a szövege miatt, sokkal inkább a dallama és az üteme. Akon mindig is a kedvenceim közé sorolhatóak, és az ilyen african song is, ilyen dob, csörgő, zulu dalokat nagyon szerettem, mert az énekkarral is volt 2ilyen dal ami mindig nagy sikert aratott és szerettem is nagyon őket. Még hasonló vagyok ezzel a számmal is :
ezis(L)
Wonderful Africa Chill Out Music
régebben találtam ezt a képet, de olyan aranyos... nem tudok betelni vele
-
vilma27
tag
Azt hiszem megtanultam a törit, bár szerintem átlapozom este még az egészet, de ígyis meddig csináltam
igaz mesét is néztem közben, de mialatt tanultam A gyűrűk ura filmzenéit hallgattam. És rábukkantam egyre amit már régen hallottam:
Szerintem nem kell bemutatnom a filmnek a soundtrack-it, és nem mondanám, hogy ez amit a fentiekben linkeltem számomra a legszebb, de ezis igen...
Minden évben csinálok olyan heteket, amikor mindennap megnézek egy részt a kedvenc többrészes filmjeinkből
ilyen pl.:
Star Wars (klasszikus sorozat)
Harry Potter (már alig várom a novemberi napok végét, asszem 25, sokan nem szeretik, de én a mai napig minden egyes részét szeretem, és amikor a 2. rész ment a moziban én akkor voltam leges leges és legeslegelőször moziban)
A gyűrűk ura (alap...(L)
A szállító (ha kell egy kis akció, és jó pasi)
Alkonyat (inkább az első és a harmadik része)
Shrek (wááááááá)
A múmia
A szellemlovas (úgy tudom készül a következő része)
régen a Jurassic Park (amit már kivettem a listából, de azért beleteszem)
Jégkorszak (ehhez is egy kedves emlékem fűződik az első részét a legjobb és egyben a legelső ovodáskor barátnőmnél láttam)
A Karib-tenger kalózai (a legjobb disney-s film, lehet az első és a legutolsü XD, de a kedvenc színészem miatt: Johnny Depp miatt, nah jó a story is jó)
Reszkessetek betörők (vígjátékok közül kiskoromban nagy kedvencem volt(ettől mindig karácsonyi hangulatom lesz, és a gyerekkori karácsonyaimra emlékeztet)
Spiderman (nem láttam mindet, de ami késik nem múlik...)
A keresztapa (nem is tudom mióta akarom megnézni, az első rész láttam csak, amikor mentünk az énekkarral Barcelona felé, csekély 36órás út XD)u.i.: (magamnak) Sweeney Todd, soundtrack válogatás
Mára ennyi Csók(K)
Aktív témák
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Hardcore café
- Éjszakai műszak
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 2042
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest