Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Aktív témák
-
vilma27
tag
Basszus, olvasom az előző bejegyzésem, úgy beszélek néha mint egy vénember aki a 80as évei körül jár... Teszentmargaritavirágszál XD
még ennyire ne menjünk előre. Az utóbbi időben nem úgy írogatok, ahogy azt a stílusom mutatja, kicsit ellágyultam,és ilyen, hogy is mondjam elegánsan írok.
hogy ennek mi a háttere, azt passzolom, na jó megint azzal a témával kell előállnom, hogy tudom, csak nem akarom bevallani magamnak mint senki másnak. Furcsa, hogy nincs magánének, és a tanáromnak kisírni minden bajom-örömöm, így elég furcsa, mert pl ezt, tényleg senkivel nem tudom megosztani, mert totál idiótának tartanának miatta, és egy szót se váltanánk onnantól kezdve, ahogy kimondtam azt...
Nem kezdem el megint.
De viszont arra büszke, vagyok, hogy itt nem használok "csúnyácska" szavakat, mert azért van piszkos szám is, ha kell, ha nem, ami a szívemen az a számon elven vagyok, és ehhez tartom is magam. Minek ne mondjam el, mi az ami bánt vagy ami éppen örömöt okoz.
De ezzel viszont kicsit ellentmondásba kerülök a fentiekkel, amit nem szeretnék megosztani senkivel, viszont az a valami nem is igazán köthető a rossz-jó érzésekhez, így nem tartozik ide XD ezt ügyesen ki logikáztam így magamnak
Nah de megyek pihenni, kicsit mert lesz egy jó film, egyik kedven színészemtől, és csak egyre jobb filmjei vannak amúgy:
így jó éjt mindenkinek
csók (K)
Aktív témák
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Robot fűnyírók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gitáros topic
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
még ennyire ne menjünk előre. Az utóbbi időben nem úgy írogatok, ahogy azt a stílusom mutatja, kicsit ellágyultam,és ilyen, hogy is mondjam elegánsan írok.