Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
vilma27
tag
Basszus, olvasom az előző bejegyzésem, úgy beszélek néha mint egy vénember aki a 80as évei körül jár... Teszentmargaritavirágszál XD
még ennyire ne menjünk előre. Az utóbbi időben nem úgy írogatok, ahogy azt a stílusom mutatja, kicsit ellágyultam,és ilyen, hogy is mondjam elegánsan írok.
hogy ennek mi a háttere, azt passzolom, na jó megint azzal a témával kell előállnom, hogy tudom, csak nem akarom bevallani magamnak mint senki másnak. Furcsa, hogy nincs magánének, és a tanáromnak kisírni minden bajom-örömöm, így elég furcsa, mert pl ezt, tényleg senkivel nem tudom megosztani, mert totál idiótának tartanának miatta, és egy szót se váltanánk onnantól kezdve, ahogy kimondtam azt...
Nem kezdem el megint.
De viszont arra büszke, vagyok, hogy itt nem használok "csúnyácska" szavakat, mert azért van piszkos szám is, ha kell, ha nem, ami a szívemen az a számon elven vagyok, és ehhez tartom is magam. Minek ne mondjam el, mi az ami bánt vagy ami éppen örömöt okoz.
De ezzel viszont kicsit ellentmondásba kerülök a fentiekkel, amit nem szeretnék megosztani senkivel, viszont az a valami nem is igazán köthető a rossz-jó érzésekhez, így nem tartozik ide XD ezt ügyesen ki logikáztam így magamnak
Nah de megyek pihenni, kicsit mert lesz egy jó film, egyik kedven színészemtől, és csak egyre jobb filmjei vannak amúgy:így jó éjt mindenkinek
csók (K)
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest