Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
vilma27
tag
Basszus, olvasom az előző bejegyzésem, úgy beszélek néha mint egy vénember aki a 80as évei körül jár... Teszentmargaritavirágszál XD
még ennyire ne menjünk előre. Az utóbbi időben nem úgy írogatok, ahogy azt a stílusom mutatja, kicsit ellágyultam,és ilyen, hogy is mondjam elegánsan írok.
hogy ennek mi a háttere, azt passzolom, na jó megint azzal a témával kell előállnom, hogy tudom, csak nem akarom bevallani magamnak mint senki másnak. Furcsa, hogy nincs magánének, és a tanáromnak kisírni minden bajom-örömöm, így elég furcsa, mert pl ezt, tényleg senkivel nem tudom megosztani, mert totál idiótának tartanának miatta, és egy szót se váltanánk onnantól kezdve, ahogy kimondtam azt...
Nem kezdem el megint.
De viszont arra büszke, vagyok, hogy itt nem használok "csúnyácska" szavakat, mert azért van piszkos szám is, ha kell, ha nem, ami a szívemen az a számon elven vagyok, és ehhez tartom is magam. Minek ne mondjam el, mi az ami bánt vagy ami éppen örömöt okoz.
De ezzel viszont kicsit ellentmondásba kerülök a fentiekkel, amit nem szeretnék megosztani senkivel, viszont az a valami nem is igazán köthető a rossz-jó érzésekhez, így nem tartozik ide XD ezt ügyesen ki logikáztam így magamnak
Nah de megyek pihenni, kicsit mert lesz egy jó film, egyik kedven színészemtől, és csak egyre jobb filmjei vannak amúgy:
így jó éjt mindenkinek
csók (K)
Aktív témák
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Asztali PC i7 13700K RX 7900 GRE 32GB DDR5 1TB NVME
- Nintendo Switch 2, dobozában, játékkal, ajándék tokkal és kiegészítőkkel, 6 hónap garanciával eladó!
- HP PROBOOK X360 11 G5 N5030 /8GB/256 GB SSD/11.6" Hd Touch laptop+tablet garanciás
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16G - Alza garancia 2027.01.31 - BESZÁMÍTOK!
- Asus Prime X670E-Pro Wifi AM5 alaplap
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Dell Vostro 3525 /Ryzen 3 5425U/8GB/256GB M.2/WIN11/Jó akku/Számlával!
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
még ennyire ne menjünk előre. Az utóbbi időben nem úgy írogatok, ahogy azt a stílusom mutatja, kicsit ellágyultam,és ilyen, hogy is mondjam elegánsan írok.