Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6 avagy hogy is volt 10 éve?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Aktív témák
-
vilma27
tag
háát, uhh tartalmas hétvége volt, az egyszer biztos. Először leírom az eseményeket, aztán 2blogbajtársam írásairól ejtenék pár sor (ahogy szoktam... fél oldalakat

szombaton felkeltem. Tudtam, hogy van a városban dolgom, és így 7körül keltem, hogy mire elkészülök 8-9óra, és ne hogy véletlenül bezárjon valamelyik bolt is ahol dolgom van. Lemegyek, anya-apa nagy főzésben vannak, következő hétre, nővérem is megy vissza Debrecenbe, neki is készítenek 1 heti kaját, nah asszem busz
nincs kedvem szombaton buszozni mert elég ritkák a buszok, de mindegy. Jön Laci (utca másik vége, család-barát az ő családja) motorral jött, és megkértem nem e visz be a városba? na szerencsém volt bementünk neki is elekllett menni egy-két helyre mert valami alkatrész kellett neki. Nekem könyvesboltba kellett mennem, de a jövőhéten megint vissza kell mennem mert addigra rendelnek olyat amire nekem szükségem van. Voltam még Írószerbe egy-két dolgot bevásárolgatni, a szünetre, mert szeretnék alkotni is, és befejezni pl az öcsémnek készülő pólótervemet (ami egyébként eddigi legjobb pólótervem) de mellette anyának is szeretnék festeni egy vízeséses képet, mert már jópár hónapja megkért 
Hazaértünk olyan délre, mondom nekiállok nagytakarítani, mert azt is terveztem a szünetre. Anya kérdezte, hogy megyek-e ki velük a piacra. Mondom ahha szétnézek, életemben másodszor XD Hát nem hiába mentem és nem hiába keltem fel aznap se, vettem 2 nagyon pihe-puha szőrös zoknit, jaaaj olyan meleg (L) a másik meg egy cicanacit, a hidegebb napokra, és a fénypont egy hihihihihihetetlenül szép sál
lefogom fotózni, de szerintem az összeset, mert megrögzött sálmániás vagyok, a fülbevalóimról nem is beszélve. Nah így vettem meg a 30nemistudom hanyadik sálamat. XD egyszerűen nem tudok ellenállni neki 
Közben elkezdtem olvasni egy könyvet, egy újab pszichológiai könyvet, mimást
mert nem is tudom nyáron tudtam időt szakítani az olvasásra, jah meg energiát, mert elég nehéz felfogni z ilyen típusú könyveket, de engem nagyon is érdekelnek 
Délután is ezt olvastam.
Aztán este szokásos x-factorom
ez a gyerek, ez egy annyira karakter, annyira figura...
a győztes...
mit mondtam nektek jópár bejegyzéssel ezelőtt... nálam ő a nyerő, viszont Nicolas a másik, nem tudom... wáwáwáwáááá
Közben amúgy nagytakarítottam a szobámban, illetve elkezdtem, amit vasárnap folytattam, javarészt ez töltötte be a hét utolsó napját, délután új sorozta megy, Dr. Edison, fúúú fogom nézni, ma volt az első része, utána meg A hazudj ha tudsz című sorozat 2.része, nagyon odavagyok azért a sorozatért is, nagyon szeretem és aztis előröl adják (L)
Este énis filmeztem kicsit, asszem Művésznőm egyet néztünk
egykis apróság Neked:nekem ez a kedvencem belőle, és nem hiszem el, hogy ezt Te csak most láttad
ilyen nincs...Nekem ehez emlék köt, mert a nővérem ajánlotta, én ezért szeretem, de maga a film is nagyon jó, a cím is amilyen egyszerű lényegre törő, olyan szép és csodálatos történetet mutat be.
Herceget meg elrendezem, hogy írja ki DVD-re
vagy lehet nekem is megvan, megkeresem neked 
Jah még ezen a napon, befejeztem egy tusos rajzomat is, ami ismét tökéletes lett,
Ma... ma reggel viszonylag sokáig aludtam, tegnap este még éjfélkor jöttem haza (utca eleje
) és féjt e fejem, lehet azt az utolsót nem kellett volna meginni
XD sebaj, alukáltam egész jól de a filmet még végignéztem ott 
Tehát ma felkeltem reggeli, mosakodás, stb, aztán feljöttem géphez, és rámír Laca, rövid lett haja
1éve mondom neki, hogy vágassa le, mert neki sokkal jobban állna a rövid haj, és újfent igazam lett, hallod
nagyon jóláll, jócsávó lett belőle, sokkal férfiasabb, és érettebbnek látszik, nemhiába volt a tegnap este XD MOndjuk ugyanolyan bolond maradt, mert rámír, hogy közölje a hírt, mondom neki, hogy pattanjon mocira és surgítsa le a seggét, had lássam XD és tényleg, de viharzott is tovább, mert öcsémet kereste valamiért olyan nagyon, szeritntem a hajával akar felvágni, dehát vágjoncsak nagyon kis helyes lett
nagy figura őis...
Most meg a mostban járunk
egyenlőre ennyi 
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus GL553VD FY010T - Intel i7-7700, 16GB RAM, GTX1050 4GB, Samsung 970 NVME 250GB
- Logitech G SAITEK Farm Sim Controller
- Eladó Pixel 7pro 8/128. OLVASS
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nincs kedvem szombaton buszozni mert elég ritkák a buszok, de mindegy. Jön Laci (utca másik vége, család-barát az ő családja) motorral jött, és megkértem nem e visz be a városba? na szerencsém volt bementünk neki is elekllett menni egy-két helyre mert valami alkatrész kellett neki. Nekem könyvesboltba kellett mennem, de a jövőhéten megint vissza kell mennem mert addigra rendelnek olyat amire nekem szükségem van. Voltam még Írószerbe egy-két dolgot bevásárolgatni, a szünetre, mert szeretnék alkotni is, és befejezni pl az öcsémnek készülő pólótervemet (ami egyébként eddigi legjobb pólótervem) de mellette anyának is szeretnék festeni egy vízeséses képet, mert már jópár hónapja megkért 
lefogom fotózni, de szerintem az összeset, mert megrögzött sálmániás vagyok, a fülbevalóimról nem is beszélve. Nah így vettem meg a 30nemistudom hanyadik sálamat. XD egyszerűen nem tudok ellenállni neki 
mert nem is tudom nyáron tudtam időt szakítani az olvasásra, jah meg energiát, mert elég nehéz felfogni z ilyen típusú könyveket, de engem nagyon is érdekelnek
ez a gyerek, ez egy annyira karakter, annyira figura...
Herceget meg elrendezem, hogy írja ki DVD-re
XD sebaj, alukáltam egész jól de a filmet még végignéztem ott