Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

háát, uhh tartalmas hétvége volt, az egyszer biztos. Először leírom az eseményeket, aztán 2blogbajtársam írásairól ejtenék pár sor (ahogy szoktam... fél oldalakat ;)

szombaton felkeltem. Tudtam, hogy van a városban dolgom, és így 7körül keltem, hogy mire elkészülök 8-9óra, és ne hogy véletlenül bezárjon valamelyik bolt is ahol dolgom van. Lemegyek, anya-apa nagy főzésben vannak, következő hétre, nővérem is megy vissza Debrecenbe, neki is készítenek 1 heti kaját, nah asszem busz :o nincs kedvem szombaton buszozni mert elég ritkák a buszok, de mindegy. Jön Laci (utca másik vége, család-barát az ő családja) motorral jött, és megkértem nem e visz be a városba? na szerencsém volt bementünk neki is elekllett menni egy-két helyre mert valami alkatrész kellett neki. Nekem könyvesboltba kellett mennem, de a jövőhéten megint vissza kell mennem mert addigra rendelnek olyat amire nekem szükségem van. Voltam még Írószerbe egy-két dolgot bevásárolgatni, a szünetre, mert szeretnék alkotni is, és befejezni pl az öcsémnek készülő pólótervemet (ami egyébként eddigi legjobb pólótervem) de mellette anyának is szeretnék festeni egy vízeséses képet, mert már jópár hónapja megkért :D
    Hazaértünk olyan délre, mondom nekiállok nagytakarítani, mert azt is terveztem a szünetre. Anya kérdezte, hogy megyek-e ki velük a piacra. Mondom ahha szétnézek, életemben másodszor XD Hát nem hiába mentem és nem hiába keltem fel aznap se, vettem 2 nagyon pihe-puha szőrös zoknit, jaaaj olyan meleg (L) a másik meg egy cicanacit, a hidegebb napokra, és a fénypont egy hihihihihihetetlenül szép sál :O lefogom fotózni, de szerintem az összeset, mert megrögzött sálmániás vagyok, a fülbevalóimról nem is beszélve. Nah így vettem meg a 30nemistudom hanyadik sálamat. XD egyszerűen nem tudok ellenállni neki :B
    Közben elkezdtem olvasni egy könyvet, egy újab pszichológiai könyvet, mimást :P mert nem is tudom nyáron tudtam időt szakítani az olvasásra, jah meg energiát, mert elég nehéz felfogni z ilyen típusú könyveket, de engem nagyon is érdekelnek ;)
    Délután is ezt olvastam.
    Aztán este szokásos x-factorom :Y ez a gyerek, ez egy annyira karakter, annyira figura...
    a győztes...
    mit mondtam nektek jópár bejegyzéssel ezelőtt... nálam ő a nyerő, viszont Nicolas a másik, nem tudom... wáwáwáwáááá
    Közben amúgy nagytakarítottam a szobámban, illetve elkezdtem, amit vasárnap folytattam, javarészt ez töltötte be a hét utolsó napját, délután új sorozta megy, Dr. Edison, fúúú fogom nézni, ma volt az első része, utána meg A hazudj ha tudsz című sorozat 2.része, nagyon odavagyok azért a sorozatért is, nagyon szeretem és aztis előröl adják (L)
    Este énis filmeztem kicsit, asszem Művésznőm egyet néztünk :D
    egykis apróság Neked:

Rewind

nekem ez a kedvencem belőle, és nem hiszem el, hogy ezt Te csak most láttad :Y ilyen nincs...Nekem ehez emlék köt, mert a nővérem ajánlotta, én ezért szeretem, de maga a film is nagyon jó, a cím is amilyen egyszerű lényegre törő, olyan szép és csodálatos történetet mutat be.:) Herceget meg elrendezem, hogy írja ki DVD-re :D vagy lehet nekem is megvan, megkeresem neked :D
    Jah még ezen a napon, befejeztem egy tusos rajzomat is, ami ismét tökéletes lett, :D
    Ma... ma reggel viszonylag sokáig aludtam, tegnap este még éjfélkor jöttem haza (utca eleje :P) és féjt e fejem, lehet azt az utolsót nem kellett volna meginni :F XD sebaj, alukáltam egész jól de a filmet még végignéztem ott :D
    Tehát ma felkeltem reggeli, mosakodás, stb, aztán feljöttem géphez, és rámír Laca, rövid lett haja :Y 1éve mondom neki, hogy vágassa le, mert neki sokkal jobban állna a rövid haj, és újfent igazam lett, hallod:Y nagyon jóláll, jócsávó lett belőle, sokkal férfiasabb, és érettebbnek látszik, nemhiába volt a tegnap este XD MOndjuk ugyanolyan bolond maradt, mert rámír, hogy közölje a hírt, mondom neki, hogy pattanjon mocira és surgítsa le a seggét, had lássam XD és tényleg, de viharzott is tovább, mert öcsémet kereste valamiért olyan nagyon, szeritntem a hajával akar felvágni, dehát vágjoncsak nagyon kis helyes lett :D nagy figura őis...:))
    Most meg a mostban járunk :D egyenlőre ennyi :D

Aktív témák