Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Aktív témák
-
vilma27
tag
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

asszem ezek a smilye-k elég jól kifejezik az állapotom
Gyorsan a napról, illetve annak délelőtti állapotáról. Na tehát. Rajzon isteni feladatot csináltunk. Ha kész lesz lehet beteszem ha jól sikerül
Közben "I"... Beszéltünk beszéltünk a lányokkal erről-arról, a múlt7 eseményeiről. Ő végig hiányzott, illetve az utóbbi időben nagyon sokat hiányzik és szerencsére ezt nem csak én veszem észre. Már több tanár is jelezte
Caprio (L) Most gonosz leszek, mert úgy örültem a tekintetét. Lesütött a szeméből a féltékenység wáááá
A nap további részében, művtöridoga:5, ofő semmi extra, föci csak a földgomb bánta XDde, de, de, deeeeeee jött a délután, hazajöttem, átöltöztem és ugrásra kész voltam, hogy ha anya jön, akkor indulás. Nem mondom, hogy így lett tervezve, mert "valaki" átvariálta az egészet, és telefon pedig OFF... Na mind1 ami volt-volt. Beértem a suliba. Ott várt már Művésznőm, mert Fruzsikával együtt, meg persze Roli és Gábor. Na tehát a Zumba "tesztelésére" mentünk. Berobbantunk, mint 3 szerencsétlen XD De megérkeztünk, az a lényeg...
Hát hogy az milyen eszméletlen jó volt
és
és
jah és
Sokan is voltak, a teremben alig fértünk el, és szinte minden korosztály... 
Művésznőm, meg vagy dicsérve. Nagyon jól esett és a műfaja is bejött nekem
Kellemesen elfáradtam. Igaz alig élek, és ezt is azért írom, mert friss az élmény, de egyszerűen muszáj volt. De sokat nem írhatok róla, egyszerűen 
Ebből azt hiszem rendszert fogok csinálni
bizony bizony
Fruzsika is most ebben a pillanatba írt rám. Hazaért ő is, mert részben mi vittük egy db-ig. Reakció: (mintha én mondanám XD)
*kurva jo volt

*alig élek
*haha
Ennyi, ez Fruzsika, ezért szeretem (L)Shakira ft. Freshlyground - Waka Waka
ennek is megtanultuk, így részben a koreográfiáját, nah jó ez túlzás, de voltak benne elemek belőle, és végig énekeltem a dalt
wááááááá eszméletlen, igaz, tényleg majd meghalok, a fejem is zsibong, de magnéziumot most iszom, nagy baj nem lehet XD De megyek is zuhi és csucsu 
Nem maradok sokáig, mert holnap is hosszú lesz a nap
jo8 mindenkinek
Csók (K)
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- VR topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Gyúrósok ide!
- Hardcore café
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Hát hogy az milyen eszméletlen jó volt