Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

WÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :Y :R :C :K :P :DD
    asszem ezek a smilye-k elég jól kifejezik az állapotom :P

Gyorsan a napról, illetve annak délelőtti állapotáról. Na tehát. Rajzon isteni feladatot csináltunk. Ha kész lesz lehet beteszem ha jól sikerül :P Közben "I"... Beszéltünk beszéltünk a lányokkal erről-arról, a múlt7 eseményeiről. Ő végig hiányzott, illetve az utóbbi időben nagyon sokat hiányzik és szerencsére ezt nem csak én veszem észre. Már több tanár is jelezte :C Caprio (L) Most gonosz leszek, mert úgy örültem a tekintetét. Lesütött a szeméből a féltékenység wáááá
    A nap további részében, művtöridoga:5, ofő semmi extra, föci csak a földgomb bánta XD

de, de, de, deeeeeee jött a délután, hazajöttem, átöltöztem és ugrásra kész voltam, hogy ha anya jön, akkor indulás. Nem mondom, hogy így lett tervezve, mert "valaki" átvariálta az egészet, és telefon pedig OFF... Na mind1 ami volt-volt. Beértem a suliba. Ott várt már Művésznőm, mert Fruzsikával együtt, meg persze Roli és Gábor. Na tehát a Zumba "tesztelésére" mentünk. Berobbantunk, mint 3 szerencsétlen XD De megérkeztünk, az a lényeg...:D Hát hogy az milyen eszméletlen jó volt :Y és :Y és :Y jah és :Y Sokan is voltak, a teremben alig fértünk el, és szinte minden korosztály... :D
    Művésznőm, meg vagy dicsérve. Nagyon jól esett és a műfaja is bejött nekem :D :C Kellemesen elfáradtam. Igaz alig élek, és ezt is azért írom, mert friss az élmény, de egyszerűen muszáj volt. De sokat nem írhatok róla, egyszerűen ;)
    Ebből azt hiszem rendszert fogok csinálni :D bizony bizony ;) Fruzsika is most ebben a pillanatba írt rám. Hazaért ő is, mert részben mi vittük egy db-ig. Reakció: (mintha én mondanám XD)
    *kurva jo volt:D:D
    *alig élek
    *haha
    Ennyi, ez Fruzsika, ezért szeretem (L)

Shakira ft. Freshlyground - Waka Waka

ennek is megtanultuk, így részben a koreográfiáját, nah jó ez túlzás, de voltak benne elemek belőle, és végig énekeltem a dalt :D wááááááá eszméletlen, igaz, tényleg majd meghalok, a fejem is zsibong, de magnéziumot most iszom, nagy baj nem lehet XD De megyek is zuhi és csucsu :D
    Nem maradok sokáig, mert holnap is hosszú lesz a nap ;)

jo8 mindenkinek
    Csók (K)

Aktív témák

Hirdetés