Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
vilma27
tag
Harry Potter and the Deathly Hallows
Szokásos HP zene, de amúgy kivételesen jóra sikerült most
nagyon tetszenek. A mai napra nagyon jól estek. Egyébként nagyon elmennék egy ilyen koncertre, akár külföldre, szerintem megérné, vagy Gyűrűkurás koncertre, vagy nemtom. Régebben jártam sokszor de mostanában nincs időm. Pedig nagyon rámférne már egy kis lazítás...Utólag meg annyit, hogy olyan furcsa volt a mai nap, nem tudom megmondani miért? vagy hogy mitől? De olyan érzések fogalmazódtak, meg bennem, ami eddig soha. Ezek nem gondolatok, hanem érzések. És ezt most biztosan állíthatom, hogy olyan amire még énse tudom a választ, nem abba a kategóriába tartozik amire azt mondanám, hogy "magamnak se merem bevallani". Mert nem tudom, és szeretném tudni az okát. Furcsa mód, se nem negatív, se nem pozitív érzes. Csak van itt körülöttem, bennem.
Háá nah majd gondolkodom ezeken.Holnap lesz a Tv-ben a HP 5.része... már nagyon várom, viszont lehet jövőhéten csinálok egy olyat, hogy minden este megnézek egy részt. De nem is tudom igazából, mert annyi minden van és nem tudom, hogy be tudnám-e szorítani a programomba.
De majdcsak túl leszünk mindezeken és eljön végre a várva várt téliszünet, hogy nagymamámhoz tudjak menni, nagyon hiányzik már
És még amit Olaszból hoztam neki, azt is elakarom vinni neki, mert azóta nem voltam lent, és már nagyon szeretnék. Sokszor, ha volt valami problémám mindig elakartam szökni, fel az első pesti vonatra és onnan tovább zalába, hogy csak egy pillantásra és ölelésre ott lehessek mamánál. Ahogy nekem is szükségem van rá, neki is miránk. Mióta papa nincs közöttünk próbálja mutatni, de nagyon hiányzik neki, és most mégjobban szüksége van a családra, mint eddig bármikor. És lassan ez így megy majd egy éve.
Aktív témák
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nagyon tetszenek. A mai napra nagyon jól estek. Egyébként nagyon elmennék egy ilyen koncertre, akár külföldre, szerintem megérné, vagy Gyűrűkurás koncertre, vagy nemtom. Régebben jártam sokszor de mostanában nincs időm. Pedig nagyon rámférne már egy kis lazítás...
És még amit Olaszból hoztam neki, azt is elakarom vinni neki, mert azóta nem voltam lent, és már nagyon szeretnék. Sokszor, ha volt valami problémám mindig elakartam szökni, fel az első pesti vonatra és onnan tovább zalába, hogy csak egy pillantásra és ölelésre ott lehessek mamánál. Ahogy nekem is szükségem van rá, neki is miránk. Mióta papa nincs közöttünk próbálja mutatni, de nagyon hiányzik neki, és most mégjobban szüksége van a családra, mint eddig bármikor. És lassan ez így megy majd egy éve.