Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Harry Potter and the Deathly Hallows

Szokásos HP zene, de amúgy kivételesen jóra sikerült most :Y nagyon tetszenek. A mai napra nagyon jól estek. Egyébként nagyon elmennék egy ilyen koncertre, akár külföldre, szerintem megérné, vagy Gyűrűkurás koncertre, vagy nemtom. Régebben jártam sokszor de mostanában nincs időm. Pedig nagyon rámférne már egy kis lazítás...

Utólag meg annyit, hogy olyan furcsa volt a mai nap, nem tudom megmondani miért? vagy hogy mitől? De olyan érzések fogalmazódtak, meg bennem, ami eddig soha. Ezek nem gondolatok, hanem érzések. És ezt most biztosan állíthatom, hogy olyan amire még énse tudom a választ, nem abba a kategóriába tartozik amire azt mondanám, hogy "magamnak se merem bevallani". Mert nem tudom, és szeretném tudni az okát. Furcsa mód, se nem negatív, se nem pozitív érzes. Csak van itt körülöttem, bennem.
    Háá nah majd gondolkodom ezeken.

Holnap lesz a Tv-ben a HP 5.része... már nagyon várom, viszont lehet jövőhéten csinálok egy olyat, hogy minden este megnézek egy részt. De nem is tudom igazából, mert annyi minden van és nem tudom, hogy be tudnám-e szorítani a programomba.

De majdcsak túl leszünk mindezeken és eljön végre a várva várt téliszünet, hogy nagymamámhoz tudjak menni, nagyon hiányzik már :O És még amit Olaszból hoztam neki, azt is elakarom vinni neki, mert azóta nem voltam lent, és már nagyon szeretnék. Sokszor, ha volt valami problémám mindig elakartam szökni, fel az első pesti vonatra és onnan tovább zalába, hogy csak egy pillantásra és ölelésre ott lehessek mamánál. Ahogy nekem is szükségem van rá, neki is miránk. Mióta papa nincs közöttünk próbálja mutatni, de nagyon hiányzik neki, és most mégjobban szüksége van a családra, mint eddig bármikor. És lassan ez így megy majd egy éve.

Aktív témák