- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
Aktív témák
-
vilma27
tag
Harry Potter and the Deathly Hallows
Szokásos HP zene, de amúgy kivételesen jóra sikerült most
nagyon tetszenek. A mai napra nagyon jól estek. Egyébként nagyon elmennék egy ilyen koncertre, akár külföldre, szerintem megérné, vagy Gyűrűkurás koncertre, vagy nemtom. Régebben jártam sokszor de mostanában nincs időm. Pedig nagyon rámférne már egy kis lazítás...Utólag meg annyit, hogy olyan furcsa volt a mai nap, nem tudom megmondani miért? vagy hogy mitől? De olyan érzések fogalmazódtak, meg bennem, ami eddig soha. Ezek nem gondolatok, hanem érzések. És ezt most biztosan állíthatom, hogy olyan amire még énse tudom a választ, nem abba a kategóriába tartozik amire azt mondanám, hogy "magamnak se merem bevallani". Mert nem tudom, és szeretném tudni az okát. Furcsa mód, se nem negatív, se nem pozitív érzes. Csak van itt körülöttem, bennem.
Háá nah majd gondolkodom ezeken.Holnap lesz a Tv-ben a HP 5.része... már nagyon várom, viszont lehet jövőhéten csinálok egy olyat, hogy minden este megnézek egy részt. De nem is tudom igazából, mert annyi minden van és nem tudom, hogy be tudnám-e szorítani a programomba.
De majdcsak túl leszünk mindezeken és eljön végre a várva várt téliszünet, hogy nagymamámhoz tudjak menni, nagyon hiányzik már
És még amit Olaszból hoztam neki, azt is elakarom vinni neki, mert azóta nem voltam lent, és már nagyon szeretnék. Sokszor, ha volt valami problémám mindig elakartam szökni, fel az első pesti vonatra és onnan tovább zalába, hogy csak egy pillantásra és ölelésre ott lehessek mamánál. Ahogy nekem is szükségem van rá, neki is miránk. Mióta papa nincs közöttünk próbálja mutatni, de nagyon hiányzik neki, és most mégjobban szüksége van a családra, mint eddig bármikor. És lassan ez így megy majd egy éve.
Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nagyon tetszenek. A mai napra nagyon jól estek. Egyébként nagyon elmennék egy ilyen koncertre, akár külföldre, szerintem megérné, vagy Gyűrűkurás koncertre, vagy nemtom. Régebben jártam sokszor de mostanában nincs időm. Pedig nagyon rámférne már egy kis lazítás...
És még amit Olaszból hoztam neki, azt is elakarom vinni neki, mert azóta nem voltam lent, és már nagyon szeretnék. Sokszor, ha volt valami problémám mindig elakartam szökni, fel az első pesti vonatra és onnan tovább zalába, hogy csak egy pillantásra és ölelésre ott lehessek mamánál. Ahogy nekem is szükségem van rá, neki is miránk. Mióta papa nincs közöttünk próbálja mutatni, de nagyon hiányzik neki, és most mégjobban szüksége van a családra, mint eddig bármikor. És lassan ez így megy majd egy éve.