Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6 avagy hogy is volt 10 éve?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
vilma27
tag
Nah jólvan gyermekeim. A sztrájknak ezennel vége. Sokáig bírtam mi XD 0napig... Ez igen, amúgysem vagyok haragtartó és csak egy kis pillanatnyi hiszti volt. De igaz hiszti

Ma lesz egy jó dok.film a Spektrumon 20.30kor és nekem meg kell néznem!
Eléggé nagy próblémám ez nekem is, mert ha valami nincs úgy ahogy én akarom akkor nem tudok elaludni. Ez nálam lehet egy billenőkapcsoló, a magnóm zúgása, vagy ha a redőnyöm nem úgy van ahogy én szokta lehúzni. Nekem csend és sötétség kell az alváshoz. Nem szeretem ha valahol szivárog a fény, vagy valami zúg. Amitől ki tudok akadni az az óra kettyegése. Ha van idegesítő hang éjszaka...

Vagy ha a 9 párnám közül hiányzik az egyik. Amúgy erről tudni kell, hogy van egy domináns párna ilyen nagyobb de azis inkább szélesebb mint vastagabb, és ilyen terápiapárna, mert rücskös. Nagyon kényelmes. A többi 8 tényleg lapos párnámmal meg körbebarikádozom, van egy fogópárnám amit magamhoz ölelek, és kb így alszok
De tegnap... elmesélek mindent
Az úgy volt, hogy este 7kor elmentem fürödni, hajat mosni, a szokásos teendőket elvégeztem. Megyek fel, mert Pókember 2-őt akartam nézni. Lefekszek az ágyamba hátradőlök betakarózok. Valami nem volt rendjén. Mi hiányzik? hmm? Hátrafordulok csak 8 párna volt meg és egy huzat. Eltünt a "fő" párna, csak a huzat volt elrejtve a többi alá. Mondom magamban, lábakélt vagy mi? ennyi közös éjszaka után...
Kérdezem anyáékat, hogy nem e látták-e valamerre? De mondták, hogy Tessyke vitte el. Mondom valószínű. Hosszas faggatózás után kiderült, hogy a nővérem vitte el Debrecenbe, mondván, hogy szarul alszik, hátha a párna nem jó amin alszik. De akkor most én ne aludjak vagy mi?
olyan dühös lettem, hogy azonnal telefont ragadtam. Ragadtam volna, ha apa nem szól rám, hogy hagyjam békén, már úgyis alszik. Apa... valószínű, hogy a bagoly nővérem 8.40kor alszik. Mondom, akkor a szobámban mobilon felhívom. Csak nem hagyták annyiban. Végülis nem hívtam fel. Elalvással nem volt gond, mert fáradt voltam, de 3kor felkeltem, wc, inni, stb., visszamentem. Nagyából már kialudtam magam és sehogyse tudtam visszaaludni
olyan mérges voltam akkor. 6kor csörög a telefon wáááá neee
álmos vagyok. Beállítottam egy 20as szundit. Hát persze h 20percre vissza tudtam aludni, de 3-6ig nem...hát persze XD ezen csak nevetni tudok már. És ki miatt?
De aztán úgyse tudok sokat tenni ellene hajnalban, szal anyára hagytam, hogy nekem hétfő estére kell párna. Kíváncsi leszel.
A kocsian olyan jü számok mentek a suliba menetMondhatom ettől nagyon beindult a napom. Reggel lesem lehetett lőni, de szó szerint. Pörögtem

De kb így telt az egész napom, most viszont rohanok, filmezníííí

csók(K)
Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Arc Raiders
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kérdezem anyáékat, hogy nem e látták-e valamerre? De mondták, hogy Tessyke vitte el. Mondom valószínű. Hosszas faggatózás után kiderült, hogy a nővérem vitte el Debrecenbe, mondván, hogy szarul alszik, hátha a párna nem jó amin alszik. De akkor most én ne aludjak vagy mi?
olyan dühös lettem, hogy azonnal telefont ragadtam. Ragadtam volna, ha apa nem szól rám, hogy hagyjam békén, már úgyis alszik. Apa... valószínű, hogy a bagoly nővérem 8.40kor alszik. Mondom, akkor a szobámban mobilon felhívom. Csak nem hagyták annyiban. Végülis nem hívtam fel. Elalvással nem volt gond, mert fáradt voltam, de 3kor felkeltem, wc, inni, stb., visszamentem. Nagyából már kialudtam magam és sehogyse tudtam visszaaludni
olyan mérges voltam akkor. 6kor csörög a telefon wáááá neee