- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
vilma27
tag
Nah jólvan gyermekeim. A sztrájknak ezennel vége. Sokáig bírtam mi XD 0napig... Ez igen, amúgysem vagyok haragtartó és csak egy kis pillanatnyi hiszti volt. De igaz hiszti

Ma lesz egy jó dok.film a Spektrumon 20.30kor és nekem meg kell néznem!
Eléggé nagy próblémám ez nekem is, mert ha valami nincs úgy ahogy én akarom akkor nem tudok elaludni. Ez nálam lehet egy billenőkapcsoló, a magnóm zúgása, vagy ha a redőnyöm nem úgy van ahogy én szokta lehúzni. Nekem csend és sötétség kell az alváshoz. Nem szeretem ha valahol szivárog a fény, vagy valami zúg. Amitől ki tudok akadni az az óra kettyegése. Ha van idegesítő hang éjszaka...

Vagy ha a 9 párnám közül hiányzik az egyik. Amúgy erről tudni kell, hogy van egy domináns párna ilyen nagyobb de azis inkább szélesebb mint vastagabb, és ilyen terápiapárna, mert rücskös. Nagyon kényelmes. A többi 8 tényleg lapos párnámmal meg körbebarikádozom, van egy fogópárnám amit magamhoz ölelek, és kb így alszok
De tegnap... elmesélek mindent
Az úgy volt, hogy este 7kor elmentem fürödni, hajat mosni, a szokásos teendőket elvégeztem. Megyek fel, mert Pókember 2-őt akartam nézni. Lefekszek az ágyamba hátradőlök betakarózok. Valami nem volt rendjén. Mi hiányzik? hmm? Hátrafordulok csak 8 párna volt meg és egy huzat. Eltünt a "fő" párna, csak a huzat volt elrejtve a többi alá. Mondom magamban, lábakélt vagy mi? ennyi közös éjszaka után...
Kérdezem anyáékat, hogy nem e látták-e valamerre? De mondták, hogy Tessyke vitte el. Mondom valószínű. Hosszas faggatózás után kiderült, hogy a nővérem vitte el Debrecenbe, mondván, hogy szarul alszik, hátha a párna nem jó amin alszik. De akkor most én ne aludjak vagy mi?
olyan dühös lettem, hogy azonnal telefont ragadtam. Ragadtam volna, ha apa nem szól rám, hogy hagyjam békén, már úgyis alszik. Apa... valószínű, hogy a bagoly nővérem 8.40kor alszik. Mondom, akkor a szobámban mobilon felhívom. Csak nem hagyták annyiban. Végülis nem hívtam fel. Elalvással nem volt gond, mert fáradt voltam, de 3kor felkeltem, wc, inni, stb., visszamentem. Nagyából már kialudtam magam és sehogyse tudtam visszaaludni
olyan mérges voltam akkor. 6kor csörög a telefon wáááá neee
álmos vagyok. Beállítottam egy 20as szundit. Hát persze h 20percre vissza tudtam aludni, de 3-6ig nem...hát persze XD ezen csak nevetni tudok már. És ki miatt?
De aztán úgyse tudok sokat tenni ellene hajnalban, szal anyára hagytam, hogy nekem hétfő estére kell párna. Kíváncsi leszel.
A kocsian olyan jü számok mentek a suliba menetMondhatom ettől nagyon beindult a napom. Reggel lesem lehetett lőni, de szó szerint. Pörögtem

De kb így telt az egész napom, most viszont rohanok, filmezníííí

csók(K)
Aktív témák
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Eladó Samsung Galaxy A16 4/128GB fekete / kijelző alsó része hibás / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro Max 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4415
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kérdezem anyáékat, hogy nem e látták-e valamerre? De mondták, hogy Tessyke vitte el. Mondom valószínű. Hosszas faggatózás után kiderült, hogy a nővérem vitte el Debrecenbe, mondván, hogy szarul alszik, hátha a párna nem jó amin alszik. De akkor most én ne aludjak vagy mi?
olyan dühös lettem, hogy azonnal telefont ragadtam. Ragadtam volna, ha apa nem szól rám, hogy hagyjam békén, már úgyis alszik. Apa... valószínű, hogy a bagoly nővérem 8.40kor alszik. Mondom, akkor a szobámban mobilon felhívom. Csak nem hagyták annyiban. Végülis nem hívtam fel. Elalvással nem volt gond, mert fáradt voltam, de 3kor felkeltem, wc, inni, stb., visszamentem. Nagyából már kialudtam magam és sehogyse tudtam visszaaludni
olyan mérges voltam akkor. 6kor csörög a telefon wáááá neee