Hirdetés

Aktív témák

• vilma27

tag

Nah jólvan gyermekeim. A sztrájknak ezennel vége. Sokáig bírtam mi XD 0napig... Ez igen, amúgysem vagyok haragtartó és csak egy kis pillanatnyi hiszti volt. De igaz hiszti :B

Ma lesz egy jó dok.film a Spektrumon 20.30kor és nekem meg kell néznem!

Az alvás 10 titka

Eléggé nagy próblémám ez nekem is, mert ha valami nincs úgy ahogy én akarom akkor nem tudok elaludni. Ez nálam lehet egy billenőkapcsoló, a magnóm zúgása, vagy ha a redőnyöm nem úgy van ahogy én szokta lehúzni. Nekem csend és sötétség kell az alváshoz. Nem szeretem ha valahol szivárog a fény, vagy valami zúg. Amitől ki tudok akadni az az óra kettyegése. Ha van idegesítő hang éjszaka...:W
    Vagy ha a 9 párnám közül hiányzik az egyik. Amúgy erről tudni kell, hogy van egy domináns párna ilyen nagyobb de azis inkább szélesebb mint vastagabb, és ilyen terápiapárna, mert rücskös. Nagyon kényelmes. A többi 8 tényleg lapos párnámmal meg körbebarikádozom, van egy fogópárnám amit magamhoz ölelek, és kb így alszok :B
    De tegnap... elmesélek mindent
    Az úgy volt, hogy este 7kor elmentem fürödni, hajat mosni, a szokásos teendőket elvégeztem. Megyek fel, mert Pókember 2-őt akartam nézni. Lefekszek az ágyamba hátradőlök betakarózok. Valami nem volt rendjén. Mi hiányzik? hmm? Hátrafordulok csak 8 párna volt meg és egy huzat. Eltünt a "fő" párna, csak a huzat volt elrejtve a többi alá. Mondom magamban, lábakélt vagy mi? ennyi közös éjszaka után...:O Kérdezem anyáékat, hogy nem e látták-e valamerre? De mondták, hogy Tessyke vitte el. Mondom valószínű. Hosszas faggatózás után kiderült, hogy a nővérem vitte el Debrecenbe, mondván, hogy szarul alszik, hátha a párna nem jó amin alszik. De akkor most én ne aludjak vagy mi? :F olyan dühös lettem, hogy azonnal telefont ragadtam. Ragadtam volna, ha apa nem szól rám, hogy hagyjam békén, már úgyis alszik. Apa... valószínű, hogy a bagoly nővérem 8.40kor alszik. Mondom, akkor a szobámban mobilon felhívom. Csak nem hagyták annyiban. Végülis nem hívtam fel. Elalvással nem volt gond, mert fáradt voltam, de 3kor felkeltem, wc, inni, stb., visszamentem. Nagyából már kialudtam magam és sehogyse tudtam visszaaludni :((( olyan mérges voltam akkor. 6kor csörög a telefon wáááá neee:O álmos vagyok. Beállítottam egy 20as szundit. Hát persze h 20percre vissza tudtam aludni, de 3-6ig nem...hát persze XD ezen csak nevetni tudok már. És ki miatt?
    De aztán úgyse tudok sokat tenni ellene hajnalban, szal anyára hagytam, hogy nekem hétfő estére kell párna. Kíváncsi leszel.
    A kocsian olyan jü számok mentek a suliba menet

Allstar - Smashmouth

Mondhatom ettől nagyon beindult a napom. Reggel lesem lehetett lőni, de szó szerint. Pörögtem :C
    De kb így telt az egész napom, most viszont rohanok, filmezníííí :C:C:C

Beautiful Love - The Afters

csók(K)

Aktív témák