Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Aktív témák
-
vilma27
tag
muszáj betennem mégegyszer olyan jó

Most vacsiztam, és jelentem, hogy a főzőtudományom bővült, a lapcsánka készítésével
olyan fini volt yeeeeeA másik beszéltem "A"-val... jelentem, csekély 51percet
de sebaj... olyan jólesett hallani a hangját, és azért örülök, hogy sokkal jobban volt mint ahogy pénteken elváltunk, és ha pihenni még mindig nem tudott normálisan, azért hangulatában 180fokos változás történt, és ennek nagyon örülök 
Furcsamód a hangja annyira hiányzott, hogy mikor beszélgettünk és már javában belelendültünk, észrevettem, hogy milyen szép a hangja telefonon. Már jópár percet végigtelefonáltunk az évek során, talán, ha összeraknánk lenne egy nap is XD de komolyan beszélek, és tuti kinevetsz, ez a hang nekem nagyon kellett tőle, és ilyen hangnemben és nyugodtságban.
Nekem különösképp nincs így bajom az élettel, sosem volt, és nem is éreztem hiányát amíg meg nem szólalt. Beismerem, hogy nem mindig megy flottul a barátságunk, vannak jó és rossz napok, de most őszintén mondom, nagyon jó volt hallani a hangját, sajnos a mosolyát nem láttam, mert nagyon szép mosolya van és maga természetes szépség képviselője, a kedves nevetésével sokszor vidított fel az elmúlt évek során.
Úgy olyan, hogy legjobb barát, barátnő nekem így sose volt, és azt hiszem nem is lesz. A bizalmam az emberek iránt rég elvesztettem, de ha sorrendet kellene állítani, abban biztos, hogy a lista legelején kapna helyet, ahogy Művésznő, Laci, Zsuzsa, Dia, Herceg, Alexa, Laura, Móni-ka, ezért, mondtam, hogy a lista nem olyan hosszú, mert az akiben feltétel nélkül megbíznék, az nincs közöttük. Lehet hogy nem is látezik, bár szeretnék egy ilyet.
talán annak is eljön az ideje. De én bizakodó vagyok és a reményt e téren nem veszítettem el. Lehet, hogy a nagybetűs életbe belépve, akár az egyetem/fősuliban, vagy munka vagy épp szerelemben de nem tudom és nem is akarom tudni. Legyen ez a jövő meglepetése számomra.Ez egy apró kitérőke volt így a mai nap folyamán

Aktív témák
- Dell Precision 3591 FHD Touch / Ultra 7 155H 16C / 16-32G / 512G G4 / RTX Ada / AI IR FPR
- EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra 8GB / Csavarmatricás! / Beszámítás OK!
- Asus TUF Gaming X570-Plus Wi-Fi / Beszámítás OK!
- Asus Prime Z490-P / Beszámítás OK!
- HP EliteBook 645 G10 14" AMD Ryzen 5 PRO-7530U 4,5Ghz 16GB DDR4-3200Mhz 512GB Nvme Magyar Bill.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

olyan fini volt yeeeee
de sebaj... olyan jólesett hallani a hangját, és azért örülök, hogy sokkal jobban volt mint ahogy pénteken elváltunk, és ha pihenni még mindig nem tudott normálisan, azért hangulatában 180fokos változás történt, és ennek nagyon örülök